Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Otthoni időjárás-állomás
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Valaki nem tudja véletlenül mi volt a fekete Samsung téma neve? (gyári téma, valami contrast rémlik...)
-
törölt tag
Szerintetek egy kijelzőtörött (illetve az üveg sérült csak elvileg) Vodás biztosításos S8+-nál a 282.183.- forintos szervízdíj reális? (Ebből önrész ugye 25.000.-)
-
He-Nike
aktív tag
Véleményetek szerint, ha az s8-hoz veszek egy ilyen Dex Stationt, azt rá tudom kötni a VGA csatlakozós monitoromra HDMI-VGA átalakítóval? Úgy, hogy a monitor max. felbontása 1680x1050.
Valahogy lehet csökkenteni a Dex felbontását? -
Mr.Silkó
veterán
válasz
sultansmith #24176 üzenetére
Nem mondtam, hogy olcsó.
Samsung Store-ban vettem őket. -
Mr.Silkó
veterán
Picit bevásároltam ma: vettem egy második Samsung QI töltőt, egy gyári tokot, ja, és egy '17-es Gear VR-t.
-
BloodRay
veterán
válasz
Mr.Silkó #24170 üzenetére
Igen, egyelőre 9MP-16:9-re állítottam, aztán majd meglátom idővel. Egyelőre nem nagyon volt időm tesztelni a kamerát, de rosszabbnak legalább nem tűnik mint a G4.
Viszont az oled már hiányzott, S2 óta.
Kijelzőhöz kapcsolódóan azért jól esett volna ha legalább pár sample képet videót raknak gyárilag a készülékre ami mutatja mit tud. A bemutató modelleken lévők valahonnan nem elérhetőek (hivatalos, biztonságos forrásból)? -
BloodRay
veterán
válasz
Mr.Silkó #24168 üzenetére
Wifi remélhetőleg megoldódik akkor, érdekes módon pl itt bent a cégnél nem tűnt fel hogy vacakolna a kapcsolat.
Ezt a Softkey Edge-t már fel is raktam, jónak tűnik, köszönöm a tippet!Kamerát amúgy milyen felbontáson, képarányon használjátok?
Engem kissé bosszant hogy csak 9MP-t tud 16:9-ben, 4:3-as beállítás meg egyrészt teljesen fogyatékosan néz ki a kereső alatt, illetve visszanézéskor sem passzol nekem semmire (se tv, se mobil).Spigen Rugged Armor azonnal rákerült amúgy a készülékre, ezzel nagyon elégedett vagyok, masszívnak tűnik és férfiasabb is lett kissé a készülék számomra anélkül hogy túl bumfordivá vált volna.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
BloodRay #24165 üzenetére
Üdv itt!
A kérdéseidre:
• A WiFi elérés 1-1 embernél vacakol időnként, bár nem mindennapos gond. Erre remélhetőleg küld majd a Samsung szoftveres javítást. Addig is javaslom a WiFi-t készenléti módban is bekapcsolva tartani.
• Van egy edge panel, aminél van lezárás opció is (Softkey Edge), nálam jól működik.
-
BloodRay
veterán
Sziasztok!
Tegnap reggel váltottam LG G4-ről S8-ra.
Eddig tetszik, vannak jó dolgok benne, hosszabb távon meg majd kiderül mit tud.
Viszont lenne egy két kérdésem:
1: Tegnap észrevettem otthon hogy néha holott wifin volt a telefon nem töltött semmit, azt jelezte nincs internet a hálózaton (holott volt), egy wifi ki-bekapcs megoldotta. Erre van valamiféle megoldás?
2: G4-nél megszoktam hogy képernyő kikapcsolásához elég duplakopp a képernyőre. Létezik olyan app S8-ra amit kirakhatok főképernyőre, lezár és utána ujjlenyomat olvasó fel is oldja majd a készüléket? Mindez gyári launcher mellett persze.Előre is köszönöm a segítséget!
-
sultansmith
senior tag
válasz
N.otorious #24163 üzenetére
Letöltésgyorsító!
köszönöm!
-
N.otorious
senior tag
válasz
sultansmith #24162 üzenetére
Valami letöltés gyorsítás volt, beállítás , kapcsolatok, egyéb
-
sultansmith
senior tag
Régen volt egy beállítás, ami a wifit és a mobilnetet kombinálva használta. Sajnos nem emlékszem a nevére, de most, hogy korlátlan a mobilnetem, érdekelne a dolog.
Nem tudja valaki, hogy hol találom ezt a funkciót?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
csabicska #24159 üzenetére
Erre gondoltam (nem annyira új, idei).
-
Mr.Silkó
veterán
Azokat kérdezném, akik használják a legújabb, kontrolleres Gear VR-t (és esetleg használtak korábbi Gear VR modellt is): mennyit fejlődött az alkalmazás kínálat a korábbiakhoz képest? Mennyire bővültek az elérhető tartalmak és a játékok? Nekem utoljára az S7-hez volt VR szemcsim (még a fehér), de most gondolkodom a legújabb megvételén.
-
Bingoo
tag
Tálaltam spigen tempered glasst. Case friendlynek írja. Gondolom saját márkás tokhoz van kitalálva. De egyelőre csak amazonon tálaltam. Majd keresgélek még, csak most nincs rá időm :/ https://www.amazon.com/Spigen-Protector-Tempered-Friendly-Samsung/dp/B07114LXJK
-
Tiboy86
tag
Nincs valakinek véletlenül note 8 Alcantara tok? Cserélni S8+ra...
-
DJZoliboy
aktív tag
Sziasztok! Miért van az hogyha németből hazajövök magyarba és nekem ottani telekomos kártyám van és amikor itt magyarba rácsatlakozok a mobilnetre akkor nem csatlakozik egyből? Csak Akkor lesz újra jó ha LTE, 3g hálót váltok. És utána sokáig működik tökéletesen a mobilnet.
aztán kb ha nem használom 1 napig a mobilnetet akkor újra ez van. Tudja valaki mitől van ez? Köszönöm. ☺
Valaki erre? ☺
-
Valaki cserélt(-etett) már aksit a telefonba? Vízálló tud maradni egy ilyen műtét után?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Zsozsoka 74 #24139 üzenetére
Köszönöm!
-
Mr.Silkó
veterán
Köszi srácok!
-
Mr.Silkó
veterán
-
sgeza
veterán
válasz
gmarcell23 #24107 üzenetére
Én használtam azt, de szerintem felesleges a biztonságos cuccba tenni. Én nem tettem. Úgyis eleve védelemmel oldod fel a telót, és csak így tudsz vele fizetni. Vagyis fel kell hozzá oldani.
Mit szeretnél róla tudni még? -
HIJ
őstag
Ohh, párdon
Akkor én még várhatom a csodát
ΞlittlecarΞ : Köszi! Remélem javul majd. Megpróbálom a cache törlést is, hátha... Egyébként Mobilcornerből van, így EU -s nem magyar.
szerk: Igen, közben megnéztem és AQJ5 van még.
-
törölt tag
Az nem jó, ha Google van legelől.
A Google szolgáltatásokban törölheted a gy.tárat esetleg mehet egy wcp. A fiókokon belül a Google szinkronokat is érdemes átnézni.
Az akkuidő 5-10 töltési ciklus után javulni fog.
Ha magyar a telefonod akkor biztosan nem kaptad meg a novemberi frissítést, mert meg nem jött nálunk ki./ahogy w333 kolléga is írta. -
HIJ
őstag
Szia!
Mi annak a novemberi frissítésnek a verziószáma? Mert nekem péntek óta van meg az S8+, akkor jött is rá egy frissítés, de az akku idővel nem nagyon vagyok megelégedve. Huawei P9 -ről jövök, aminél egy normál nap kb 60-65% -al zárult. Ezzel a telóval nem sikerült még 40% felett hazaérni... Az akku használatban nem látok semmi érdekeset, hacsak nem a google szolgáltatások, amik többet esznek, mint a kijelző...
-
törölt tag
válasz
N.otorious #24120 üzenetére
Nem erről van szó. Az ilyesmit max figyelmeztetéssel jutalmazták régebben, mostanában már azzal sem .
Mert:
Amúgy szép dolog ha egy hozzaszóláson belül össze van szedve több személynek, külön válasz és ez így helyes de megoszlanak a vélemények ezzel kapcsolatban. Én pl sokszor külön válaszolok, akár egymás alatt többször is, mert ha valaki keres egyértelműen megtalálja a neki szánt választ. Én is sokszor átsiklom az olyan válaszok felett amik nem nekem vannak címezve.
Nyilván ha valaki rendszeresen ezt teszi és a mondanivalója is azt tükrözi, hogy csak hsz-t gyüjt akkor azért járhat egy figyelmeztetés de semmiképpen sem 6 nap evakuálás.Nem érdemes találgatni , hogy mi történt Silkóval, amúgy semmi különös. A topikba fektetett önzetlen, segítőkész munkája példaértékű, ezen nem változtat semmilyen "láncraverés"
Folytatja ott, ahol abbahagyta. -
N.otorious
senior tag
válasz
Zsozsoka 74 #24124 üzenetére
Csak tipp...
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
N.otorious #24120 üzenetére
Szerintem ha ez lenne akkor nem rögtön büntivel kezdenék hanem szólnának hogy na... azé' mert dádá lesz.
-
racerx
őstag
válasz
Bingoo #24118 üzenetére
Nincs használható. Samsung gyári fóliát emlékeim szerint kicsit vékonyabbra kell vágni, ahhoz hogy a Spigen neo hybrid tok ne nyomja fel.
Egyébként van egy csomó "case friendly" üveg, meg sima fólia is, ami megy a spigennel. Csak az üvegek használhatatlanok, mint említettem. -
-
Bingoo
tag
ebayes 9H-s tempered glassrol van valakinek tapasztalata? Rendeltem egyet, mert a spigen tokhoz a boltban nem tudtak "tokbarát" fóliát adni. Nilkinröl lebeszéltek, azt mondták, hogy le fog jönni a tok miatt. Láttam, hogy páran a gyári fóliát ajánlgatták itt a fórumon, de esetleg valaki tud ajánlani tempered glassot is?
-
w333
félisten
Kérdeztétek mi a véleményem a Nov. frissítésről ... na szóval szerintem sokkal pörgősebb lett a rendszer sebessége, és az üzemidő sokat javult, készenlétben nagyon keveset merül, eddig ugyan ilyen felhasználás mellett 36 óra alatt kb. 50% -ra merült, most pedig még van 80% na ez azért nem semmi
(#24116) ΞlittlecarΞ
Nem
Melóhelyemen elég gyengus a 4G így elég gyorsan merült 1 munka nap alatt készenlétben 20-25% merült, most nézem az akkut és 80% gondolkodtam hogy reggel húztam le a töltőről ? aztán rájöttem hogy hétfő reggel !
-
gmarcell23
csendes tag
Sziasztok!
Simple mobil fizetéssel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Elsősorban az lenne a kérdésem, hogy ha biztonsági mappába tettem, akkor is a normál feloldás után tudok fizetni, vagy előtte még a biztonsági mappába is be kell lépni? Még nem igazán volt lehetőségem kipróbálni, illetve lett volna, de szerencsétlenkedéssel nem akartam senkinek sem az idejét rabolni
köszi előre is
-
szubrutin
aktív tag
Hi, hasznal valaki mas kamera appot mint a gyari?
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest