- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Miki
őstag
Vicc, hogy a magyar XEH független telók még az ME2 frissítést sem kaptám meg, nem hogy az új német romot.... Nem értem, hogy miért nem lehet ezt egységesen megjelentetni, pláne, hogy a németben is ugyan úgy benne van a magyar lokalizáció....
Egyébként ez a MEA rom egy igazi megváltás, csupa olyan finomság van benne amire vártam. Nagyon tetszik.
-
válasz
bulikavagyok #6395 üzenetére
Wipe Cache megoldotta. De továbbra sem értem...
-
nggabi
félisten
válasz
charlie1975 #6388 üzenetére
másik kábel, másik usb, másik gép. ebben a sorrendben
-
Az mitől lehet, hogy ma reggelre (újraindítás után) nem ismeri fel a 64 gigás sd kártyámat? Vagyis felismeri, csak a "SD-kártya biztonságosan eltávolítható" üzenet fogad. Újraindítottam, kivettem, visszatettem, ugyanaz. Tegnap este még jó volt, illetve visszatettem a régi 16-os kártyámat és azt látja rendesen. Laptop látja, most formáztam, de a telefon még mindig nem akarja csatolni. Tegnap óta MEA romom van, és estig jó volt. Valakinek van vmi ötlete mi lehet a baj?
-
Gizmo94
veterán
válasz
Akkor az is lehet még, amit torrente777 írt, hogy vagy a driverek nincsenek rendben, vagy annyit tennék még hozzá, hogy az usb kábel is lehet hibás, próbáld meg másikkal. Ha akkor sem jó, akkor lehet, hogy elszállt a bootloadered, ebben az esetben amit Sanci789 írt neked jó lehet, legvégső esetben kékbéka lesz a gyógyszer.
-
zack
nagyúr
Nem tudom ki szerkeszti az 1-es hsz-t, de találtam benne egy aprócska hibát. A CWM elérése nem lesz teljesen tiszta a kezdőknek. Ahogy meg van fogalmazva, úgy el sem érhető. Persze aki gyakorlott, az tudni fogja, de ahogy nézem, sok a kezdő.
"CWM recovery mód elérése: kapcsoljuk ki a készüléket, majd a hangeő fel + home gombok együttes nyomva tartása közben kapcsoljuk be a telefont a power gombbal (a samsung logó megjelenéséig tartsuk nyomva a gombokat):"
Tehát az lenne a lényeg, power+Home+hangerő fel egyszerre megnyom, majd ha bekapcsolt a teló, a power gomb elenged, de a home+hangerő fel továbbra is nyomba tart amíg a TWRP/CWM meg nem jelenik.
Egyébként fent van a Wanamlite 1.0 (Adam Kernel).
Antutu: 24767
Quadrant: 12250 -
zack
nagyúr
Nexus 4 is baromi jól szólt, de ez túltesz rajta. Végre ismét van kimeneti teljesítmény. Bika a beépített erősítő.
16 Ohm-os fülesemet komoly szinten meghajtja. Aki esetleg kacérkodik jó fülessel, itt a legolcsóbb az IE8, én is itt vettem, korrektek: Supergamer
Aki megveszi nem fog csalódni, azt garantálom.
Aki nem szán ennyit erre, ott vannak a BrainwavzBrainwavz fülesek, azok is jók az alsóbb ár szegmensben, és van aki árulja az aprón.
Én a
B2
M3
M4Közül választanék, a zenei ízlésnek megfelelően. Mert B2-öt ne vegyen az, aki Snoop Dogg-ot hallgat pl.
Azt hittem nem fogja megenni a 24bit,88,2kHz,3000kbit/s FLAC számaimat, de csak a gyári lejátszó mondta hogy nem megfelelő a formátum. A Neutron tette a dolgát.
Egyelőre a "csilingelő" magasakat hiányolom ha nagyon szőrözni akarok, de a dinamika és a részletesség az pazar, tér rendben van. Kernel szinten ebből még több is kihozható lesz remélhetőleg. Jó alap.
(Ismét) jó melót végzett a Samu. A zenei oldalát nem a péntek délutáni műszak dobta össze kapkodva.
-
Sanci789
aktív tag
válasz
lehetséges dologok:
- nem csomagoltad ki normálisan a zip-es md5 fájlt. amit flashelni akarsz az konkrétan .md5 kiterjesztésű?
- Odin 3.04-el próbálkozol?
- próbáltál másik romot is rárakni? mondjuk ME2-t?
- vagy nem figyeltél oda és valamit nagyon elbasztál flashelés közben és brickelted a telód. ekkora próbáld meg ezt: [GUIDE] Unroot/Unbrick, Flash official stock firmware on Galaxy S4 GT-I9500 & I9505. Ezen belül szerintem ez kell neked.szerk:
ezekre, hogy:
NAND Write Start!
sbl3.mbn
rpm.mbn
aboot.mbn
Complete(write)operation failed.egyből brick-es oldalakat hoz be a google, tehát valamit elbasztál
remélem segít a link amit küldtem, és vissza tudod hozni az élők sorába
-
charlie1975
aktív tag
megpróbáltam 3 fájlost felrakni az sem megy mi lehet a gond?
-
zack
nagyúr
válasz
Sanci789 #6386 üzenetére
Ahogy nézem, egyelőre csak az Adam kernel.
adam-kernel-galaxys4-i9505-v1-3-1
Ez így ahogy van jó cucc, mert Wanam is jó romokat csinál, Adam meg jó kerneleket.
Én ezt a kombót fogom feltenni, ha befejeztem az ismerkedést.
-
válasz
Gargabacsii #6383 üzenetére
szia,
a téme összefoglalójának a lenyitása megtörtént már?
-
Gargabacsii
csendes tag
Adtok egy linket ahol kiokosodhatok rom telepités terén. Köszönöm
-
zack
nagyúr
válasz
erikthekippa #5017 üzenetére
Gyári kernellel ezek eddig nem működtek. Erre felkészített főzött kernel kellett hozzá. Note2-nél is azt hiszem a menők közül 3-4 kernel támogatta. A szabvány a FAT32, azzal hibátlan, csak ugye a 4GB nagyobb fájlok tördelve lesznek, ami egy 12GB fHD filmnél nem túl szerencsés.
NTFS-t szerintem felejts el.
-
zack
nagyúr
exFAT fájlrendszert támogatja alapból a gyári kernel? Csak azért kérdezem, mert fHD filmeket biztos fogok rajta nézni.
-
torrente777_
aktív tag
válasz
charlie1975 #6374 üzenetére
Én újraraknám a driver eket. Vagy hibás a letöltött rom.
-
torrente777_
aktív tag
válasz
szaboba2 #6375 üzenetére
Ezt csináld meg terminal emu val:
efs mentés belsőmemóra:
su
dd if=/dev/block/mmcblk0p10 of=/mnt/sdcard/efs.imgEfs mentés sdcardra:
su
dd if=/dev/block/mmcblk0p10 of=/mnt/extSdCard/efs.imgVisszaállítás belsőmemoból:
su
dd if=/mnt/sdcard/efs.img of=/dev/block/mmcblk0p10Vissza állítás sdről:
su
dd if=/mnt/extSdCard/efs.img of=/dev/block/mmcblk0p10 -
Gizmo94
veterán
válasz
charlie1975 #6374 üzenetére
Ide nem linkelhetem, de privátban hamarosan fogom...
szaboba2 Igen, érdemes, egészen addig, amíg tudsz vele telefonálni, mindig érdemes. Az EFS mappában ugyanis a telefonod összes azonosítója van, így az IMEI-számod is. Ha pedig az elszáll, akkor van egy pda-d. Tehát persze, minél előbb mentsd le, utána pedig másold ki a pc-d re is.
A fórum keresőjébe beírva, hogy EFS, meg fogod találni a kommenteket, amik leírják neked, hogy miképpen kell.Szerk: torrente777 által már leírásod is van, keresned sem kell.
-
charlie1975
aktív tag
-
szaboba2
tag
válasz
Ghostman78 #6365 üzenetére
Próbálok tanulni amennyire csak tudok. Amúgy nem akarok különösebben játszani a romokkal, csak azt szeretném, ha minél jobb gyári rom lenne a telefonon... ez talán nem nagy elvárás. Az ME2-re való frissítésnél nem volt semmi problémám, és nem tűnt bonyolultnak... persze ettől még nem értek hozzá, de szeretnék tanulni.
-
Gizmo94
veterán
válasz
charlie1975 #6362 üzenetére
Nem lesz így már jó azzal a rommal, ha többször kifeküdt az Odin flash közben.. El fog szállni az egész, ha így folytatod. Töltsd le a háromfájlos, repartos romot, az helyrehozza.
És nem kötekedésképpen, de alapvető ismeretek nélkül sokkal óvatosabban romoljatok, vagy igen hamar sok bánatos S4 tulaj lesz itt. Az egész telefont lehet kukázni egy nagyon elszart flashhel, tehát figyeljetek oda.. Olvassatok első hsz-t, vagy ha ebben a topikban nincs mindenre kiterjedő, akkor az S3 topikét. Megéri..szaboba2 Mindenekelőtt kezdd az EFS mappa mentésével, annál fontosabb nincs. Utána lehet bűvészkedni bármit. De ha azt elrepíted, az sírós lesz.. Márpedig bármelyik romolásnál elszállhat. Akkor is, ha mindent jól csinálsz. Hogy miért? Csak. Ezekről olvasgassatok a Galaxy topikok első hsz-eiben.. Nem lesz káros..
-
-
szaboba2
tag
Ezt írja:
Odin Mode
Product Name: GT-I9505
Current Binary: Samsung Official
System Status: Official
CSB-OEM_Config_LSB: 0x30
Wriite Protection: EnableItt a szöveg alatt az androidos robot, plusz azt írja: Downloading.... Do not turn off target!! Ebből hogy lépjek ki? a gombokra nem nagyon reagál :s
-
zola-
őstag
válasz
charlie1975 #6359 üzenetére
Sammobilrol toltsd le. Azt probald. Tuti jo lesz.
-
zola-
őstag
válasz
charlie1975 #6354 üzenetére
Sammobilrol szedted a romot?
-
-
szaboba2
tag
Csak egy utolsó kérdés, akkor ha most fognám magam és visszatenném a gyári T-s ME2-őt, akkor nem kellene utána rootolni (meg a többi dolgot) azért, hogy minden olyan állapotba kerüljön, mintha nem lett volna rom cserélve rajta? Viszont, ha most a német-re átteszem akkor már igen? Vagy rosszul értem?
-
charlie1975
aktív tag
-
szaboba2
tag
Szia(sztok)!
Frissítettem néhány napja Nordic ME2-re, viszont a Recovery módban ezt írja:
# MANUAL NODE #
-- Appling Multi-CSC...
Applied the CSC-code : TMH
Successfully applied multi-CSC.Nem kellett volna megváltoznia a TMH-nak? Vagy ez így mit jelent? Kezdő vagyok sajna... :S
-
zola-
őstag
válasz
charlie1975 #6350 üzenetére
Írja a portot? Pl: com12 ?
-
charlie1975
aktív tag
most meg más hibát ír ki és el sem indul a teló
-
válasz
charlie1975 #6342 üzenetére
szia,
a re-partition nincs véletlenül kipipálva?
-
zola-
őstag
válasz
charlie1975 #6346 üzenetére
Vedd ki a pipát a re-partition-ból!
-
zack
nagyúr
válasz
charlie1975 #6344 üzenetére
PIT nem kell. Egy fájlosnál eleve nem, 3+1 fájlost meg csak akkor szokás, ha teljesen gyári állapotot akarsz.
-
zola-
őstag
válasz
charlie1975 #6342 üzenetére
De mit akarsz felrakni? Ha a gyári 1fájlos romot, akkor azt a PDA-ba tallózd.PIT nélkül!
charlie1975:Akkor vedd ki a pipát a re-partition-tól! -
charlie1975
aktív tag
sziasztok mi lehet a gond odin hibát ír ki azt írja there is no PIT partition.mit csináljak hogy felmenjen?
-
zola-
őstag
A foxhound 0.2 gearengine romot itt könnyebben elérni [link], xda-ról törölve van.
-
-
Sz.Miki
őstag
HDR funkciót én sem találom a kamera szoftwerben.
-
Tudtuk ajànlani linket akitől èrdemes 16 v. 32gb-s cardot venni S4be?
-
Gabesz77
senior tag
Na itt van vmi gebasz, a recoveryben nekem a kód továbbra is BTU.
-
zack
nagyúr
Omega ME2-öt használ valaki? Jó? Note2-ön nagyon jó volt ez a ROM.
Android Revolution HD 1.0 is érdekelne..Ez a kettő jól muzsikált nagyon Nótán. -
-
Sz.Miki
őstag
válasz
bulikavagyok #6323 üzenetére
Nekem úgy kezdte, hogy még az első bekapcsolás előtt végigment egy csík, német szöveg, telepítette ezeket az alkalmazásokat és csak utána jött be az üdvözlő képernyő ahol a nyelvet tudom választani stb....
Annyit hozzátennék, hogy a mobilnet már az első indításnál is aktív volt és kommunikált valamit folyamatosan.#6327 Gabesz77: Akadásnak egyenlőre nyoma sincs, lilás mosódás is megszűnt, akárhogy állítom a fényerőt.
Nyomtál factory resetet? -
Gabesz77
senior tag
válasz
bulikavagyok #6316 üzenetére
Nálam sincs, egy se. Cserébe akadás van.
-
zack
nagyúr
Melyik most a "best of" főzött I9505-re?
(#6319) MunezXBK
Gondolom mellé van vagy 22k/hó előfizud a Vodánál.
Nekem csak 7,5k az előfzum, amiért 10000 percet beszélhetek belföldön bármelyik irányba. -
-
-
Sz.Miki
őstag
válasz
bulikavagyok #6316 üzenetére
Ezt raktam fel:
I9505XXUBMEA_I9505OXABMEA_DBT
nem hiszem, hogy csak nekem tette fel, ha mindenki ugyan ezt a romot szedte le samfirmware-ről.
Amúgy hál istennek engedte eltávolítani mindet.
Jah alacsony fényerőné is lilás mosódásnak nyoma sincs!
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
N.YCityBoy #6311 üzenetére
Miért kell nekem megjelennem ahhoz, hogy rootoljatok?
Egyébként foxhound romjai nem voltak túl nagy ászok S3-nál, eléggé összelopkodott, ttákolt szarokat nyomattak. Tehát vagy most nagyon belehúztak, esetleg fejlődtek, vagy az a telefon tud még sokkal jobb is lenni...
Sz.Miki ezek nem hangzanak túl jól. Mind szemét német reklám bloat retek.. Valami ott nem ok..
-
Sz.Miki
őstag
válasz
bulikavagyok #6312 üzenetére
Köszönöm!
Nos végeztem én is az új rom telepítésével.
Eddig minden szuper, viszont mik ezek a német progik amiket felpakolt?
Ez nektek is meg van?
(Bild, HRS hotels, kaufDA, mytaxi stb...
-
zack
nagyúr
válasz
Cyberpunk #6298 üzenetére
Tudod mennyi lesz az? Szerintem magyar garival simán nyaldosni fogja a 220-230k-t.
Most sem vettem volna ennyiért telefont, de nem volt más. Nekem a lélektani határ 145k környéke. Ez most meghaladta, de csak azért, mert nem volt más alternatívája. S3 nekem sem tetszett.
-
-
-
Sz.Miki
őstag
Miért van, hogy mikor a wipe cache partitionra nyomok egy darabig tölt majd a kis android figura dob egy hátast és újraindul a telefon?
-
Gabesz77
senior tag
Felraktam a MEA romot, sajnos nekem TW alatt az alkalmazások között lapozva ugyanúgy röccen, plusz a lilás áthúzás se tűnt el teljesen, a beállításokban fel-le görgetve ott van az.
-
válasz
N.YCityBoy #6302 üzenetére
Én az MEA-val vagyok most így. Igaz, hogy Nova-val használom, de laggot még nem láttam kb 4 óra alatt...
Remélem így is marad.. -
-
válasz
charlie1975 #6300 üzenetére
tegnap nekem is többször beállt délután és este is a hotfile, meg lassú is volt, de hajnalban lejött, mint a villám. (t-s xxuame2)
-
csabicska
senior tag
válasz
adsz egy linket Fox-hoz?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Majd egy hét múlva is nyilatkozz.
-
Rászántam magam ès rootoltam a telót, feltettem Foxhound romját Adam kernellel, csak annyit mondok atyaúristen ez a telefon tud ilyen gyors is lenni!
Na ennyit a gyári szarokról és le a kalappal akik ezeket a főzötteket csinálják
Áhh teljesen oda vagyok, én meg már cserén meg eladáson gondolkoztam, mert azt hittem, hogy a telefon a szar, hát nem csak kell egy jól optimalizált rendszer és hozzá egy megfelelő kernel és ennyi!
Aki eddig nem mert neki állni a romolásnak csak bíztatni tudom, mert így mutatkozik meg igazán, hogy mit is tud a kicsikénk -
válasz
rolcsibácsi #6296 üzenetére
Én is úgy tudom, hogy egész Európában csak nálunk vezette be a Samu a helyszíni javítást ...kísérleti jelleggel
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest