-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tick
aktív tag
4.4-ről (Voda): nagyon pozitív hogy végre megjelenik az órán kívül más info is teljes képernyős alkalmazás esetén ha "lehúzom" a statusbart. Gyorsabbnak érzem, de talán csak placebo. Az akku viszont javult, nem is keveset.
GPS beállításoknál az "energiatakarékos" mód eléggé félrevezető, egyáltalán nem takarékos, ugyanis sokszor annyit fogyaszt (inkább zabál), mintha csak GPS műholdakkal kommunikálna.(Android OS alatt jelenik meg fogyasztásban) Viszont szép adatok találhatóak arról hogy milyen appok kérnek GPS infot. -
tick
aktív tag
Egy érdekes fejlemény: a note 3 leaked 4.4 már megy ki hivatalosan. (lengyelek kapják először) Azonos verzióval. Esélyes hogy a leaked 4.4 S4-re is a hivatalos.
Forrás -
tick
aktív tag
-
tick
aktív tag
kali, b.bela1
köszönöm a segítséget, a gond az volt hogy csc changer nem futott le rendesen, túl korán tettem recoverybe
felhúztam újra egy VDH-s romot így most beállt a CSC és KNOX is megmaradtkali: említetted hogy 30 fertőzött fájlt találtál a java mappában, program files alatt? ha igen, mivel találtad meg?
-
tick
aktív tag
"SIM" CSC probléma...:
1: Factory reset, Repart (ALB), Factory reset, VDH ROM, Factory reset (SIM újra) nem oldotta meg.
2: Kínai root után CSC changer majd factory reset szintén nem változtatta meg (még mindig SIM)
Valami ötlet még? -
tick
aktív tag
Bárhogy is nézem nem találok biztos megerősítést a fórumon keresve:
Odinos flash (repartos és sammobileról töltött) nem piszkálja knox flaget, ugye? -
tick
aktív tag
azonos helyzetben vagyok én is (Voda és SIM pc.), mindkettőnknek első szériás telefonunk van, ez nem okozhatja a gondot?
nekem van efs mentésem (viszont már nincs rootolva) ki lehet belőle deríteni az original pc-t?
számít valamit hogy nekem OTA-n keresztül hibátlanul frissít és kies is felismeri? -
tick
aktív tag
Tudtok esetleg olyan programról ami folyamatosan videóz, de csak visszamenőleg 5-10 percre tárolja el? (autózáshoz)
-
tick
aktív tag
KNOX warranty mit takar pontosan? (szerk.: ez a része már tiszta, IT biztonsági szempontból nem hülyeség...)valakinek van esetleg infója hogy állnak hozzá a szervizesek?
remélem az mindenkinek tiszta, hogy még az odin flashelés is 0x1-re teszi és nem lehet visszaállítani (még?) -
tick
aktív tag
Sziasztok,
Továbbra is fenn áll a "SIM" CSC problémám. Leszedtem a legutolsó Vodás (VDH) ROM-ot (még BL lock előtt) és feltettem repart után. Factory reset/data/cache stb. és mégis "SIM" a CSC-m, illetve resetnél szlovén a default nyelv.
DL módban minden official, viszont recovery-ben ott az a bizonyos "applied SIM CSC" illetve hiányoznak a vodás programok... Így most garanciális szempontból le vagyok fedve? Lehet tenni valamit? Köszi előre is -
tick
aktív tag
értesítéseknél:
email, fb értesítés, nem fogadott hívás, sms -> kék (két féle kék van, minimális eltéréssel)
fb üzenet -> zöld
töltéskor, alacsony akkunál -> piros
valamitől tud sárgát isde azt nem tudom, talán nincs a default villogások között
beállítások -> saját eszköz -> jelzés LED-del
-
tick
aktív tag
válasz
silentkiller #16177 üzenetére
zene/video lejátszás, fájlok indexelése, galéria betöltés stb. minden ami kép/zene/hang kezelését jelenti
(ha neutronban normalizálsz az totál lezabálja pl.)
okozhatja a hibát egy megszakadt folyamat (pl aksi kivétel) közben félbe maradt fájl amit nem képes analizálni a rendszer vagy egy sd kártyán felejtett fájl amivel a telefon nem birkózik meg -
tick
aktív tag
válasz
2008Kft #15841 üzenetére
erre az infora régóta vadászok
hiába pakolok VDH-s romot, mindig SIM marad...
MÁS: 4.3 hivatalosan bejelentve
(többek között S4-re a "jövő hónapban")
-
tick
aktív tag
megérkezett vodához az MGG (legalábbis nekem) egyenlőre sok újdonságot nem veszek észre, a telefonkönyv jobban teljesít, irdatlan hosszú contact listát is úgy lehet görgetni, mintha jégen csúszna az egész
-
tick
aktív tag
van esetleg valaki aki a kiadást követő egy hétben vette meg vodafonetól a telefont? ha igen, mi a CSC-jük?
illetve később vásárló vodásokat és kérdezném, hogy valóban VDH-e a CSC?
köszi -
tick
aktív tag
elképzelhető, hogy a legutolsó OTA frissítéssel levédték a bootloadert és ezért nem megy fel egy recovery sem? (egyes usa beli modelleknél ez van, ha jól tudom)
-
tick
aktív tag
válasz
vikkboy #15498 üzenetére
Köszi! Szimplán philz cwm-el feltettem, kernel illetve modem elmaradt. Ha hálózati módot probáltam váltani akkor FC, ha pedig hálózat keresésre mentem fél óra után elfogyott a türelmem. Amikor utoljára használtam CM-et még p970-en ott nem volt hasonló. Neked így "natúrban" működött? Linkelnéd kérlek modem(ek)et? nem szeretnék mellényúlni
-
tick
aktív tag
hogy tudnék megszabadulni az "appling multi csc" felirattól recovery menuben?
feltettem a repartos xeh romot, majd ráhúztam factory reset után egy vodásat mégis ha belépek akkor ez az üzenet fogad és hogy a BTU-t alkalmazta
root, csc changer a megoldás? ha igen, onnan hogy jutok vissza az original állapotba?
köszi szépen előre is -
tick
aktív tag
nincs valakinek egy normál sebességgel tölthető vodás romja? köszi
-
tick
aktív tag
válasz
mr.szabados #15039 üzenetére
én ráadásul újra/duplán megkaptam amikor új romot tettem fel...
-
tick
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni, eddig még nem kaptam rá választ. Legelső teendőm volt a telefonnal, hogy lementsem az EFS-t, azóta tettem fel két 1 fájlos pre-rooted romot. Szeretnék visszaállni teljesen gyárira. Hogy tudnám kideríteni, hogy mi volt az eredeti product code? VDH lenne a logikus, de első szériás telefon, így nem vagyok benne biztos. a CSC-m eredetileg i9505VFGAMDC volt. EFS fájlból hogy tudnám kiszedni?Más: 4 fájlos romot merre találok? Megpróbáltam leszedni sammobileről a legkorábbit, de az is 1 fájlos volt.
Köszi előre is
-
tick
aktív tag
sziasztok, valahogy ki lehet deríteni mi volt az eredeti product kód a telefonon?
-
tick
aktív tag
Cyanogen nagyon halad
érdekességként: Nemesis project első infoja
-
tick
aktív tag
válasz
Intel q8200 #12655 üzenetére
S4re még nincs, nexusokra már tölthető
bejelentették csupán hivatalosan, leakelt verziók eddig is voltak
-
tick
aktív tag
4.3 hivatalosan bejelentve
Google Play Játékok letölthető
-
tick
aktív tag
MF2-ről váltottam MGA-ra, nem tudom leírni pontosan de a kijelző teljesen más lett.Sokkal szebb és egybefüggőbb, kellemesebb ránézni, a rendszer pedig jóval gördülékenyebb. A samu billentyűzet viszont kicsit furcsán viselkedik, nem dobja be a megszokott szavakat és némelyiket fel sem veszi újra :/ túl sokat tanult hogy töröljem őket
-
tick
aktív tag
-
tick
aktív tag
Már változtak a dolgok ilyen téren.
(szerencsére?)Anno 2 éve munka nélkül diákként minden plusz előleg nélkül el tudtam hozni egy 90k-s telefont. Pár hónapra rá egy ismerősömtől már 40k előfizetés előleget kértek el (a telefon kezdőrészletén felül). Amikor az S4-et vettem már jól fizető stabil munkahelyem volt amiről munkáltatóit is kértek, ennek ellenére is (tény, hogy 170k-s telefon) 75k előleget elkértek pluszba, pedig soha nem volt tartozásom vagy késve fizetésem. -
tick
aktív tag
pont most indítottam én is triangle awayt, de kb 5 perce "resetting..." várjak tovább?
-
tick
aktív tag
van ötletetek miért nem tudom ellenőrizni hogy mi a CSC-m? próbáltam a *#273*(imei)# módszerrel, de nem reagált rá semmit a telefon
*#1234# esetén a CSC: i9505VFGAMDC, ez vodafone germany akar lenni? -
tick
aktív tag
valaki próbált már esetleg bluetoothos gamepadet/controllert telefonhoz? életképesek már ezek az eszközök?
a samsung sajátja érdekesnek tűnik, kíváncsi vagyok milyen árban lesz nálunk ha valóban megjelenik
-
tick
aktív tag
tapasztalt valaki recsegés, ropogást használat közben? nekem kezdi bökni a fülemet, de feltételezem ez nem garanciális hiba (nem a hangszóróra/fülesre gondolok)
-
tick
aktív tag
valaki meg tudná írni vagy linkelni a 9505 verzió történetét? (legrégebbitől a legújabbig) kezdek elveszni a sok betűzésbe
köszi! ME2-t kaptam meg, viszont az MDM a legújabb?
-
tick
aktív tag
Akinél akad a telefon, milyen verzió fut? XXUAME2 óta nekem teljesen megszűnt
-
tick
aktív tag
válasz
Pastika #4510 üzenetére
Nekem XXUAME2 érkezett kb 2 napja, azóta milliószor jobb a helyzet. A kamera is sunyiban frissült tegnap, bár azóta még nem próbálgattam.
Más:
Sokan panaszkodtak térerő kiesésről, nálam semmi hasonló nincs, sőt a piros szolgáltató net terén meglepően sokkal jobb a magentásoknál
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest