- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dJ Peer
aktív tag
Ha házhoz rendelem a szervizt a ragasztáshibás kijelző miatt, de a fémkeret is el van repedve, akkor azt is beleírjam a hibaleírásba vagy csak szóban mondjam neki? Vagy akkor nem cserélheti?
-
Audison
senior tag
Én is csatlakozom az S4 táborába. Ma vettem át a T-nél. WP-ről váltottam,remélem nem bánom meg. Eddig remekül teszi a dolgát.
-
herni
tag
Érdekes jelenségbe bukkantam, hozzám került egy készülék, Android 4.4.2 KK-val, Knox ugrasztva (0x1), leellenőriztem, a készülék rootolt volt. Feltelepítettem a minap felbukkant 5.0.1 romot, Knox 0x0, ugrasztásnak semmi nyoma, ilyenkor mi van?
-
törölt tag
válasz
Zsolaf #50782 üzenetére
Na én is így vagyok vele. Értelmezhetetlen lett. Ide olvasztották be a néma módot továbbá nincs lista kinek a bejövő hívását ne blokkolja. Próbálgattam de csak annyit csinál hogy némítja az adott bejövőt nem pedig blokkolja. Ez így ebben a formában szar lett. Ha valaki rájön a nyitjára ne tartsa vissza.
-
Zsolaf
addikt
Csak ezt a blokk mod helyett megszakitast nem tudom ertelmezni, ha valaki erti magyarazza mar el, mert en surun hasznalom. Nekem nem tiszta
-
barnam_
nagyúr
asszem megvan a délutáni program
-
pupper666
csendes tag
Én is feltettem, eddig nagyon megvagyok vele elégedve, bár az aksinak biztos kell pár nap mire teljesen beáll, de már most sokkal jobban bírja.
-
Zsolaf
addikt
Na feltettem en is ezt a szivarogtatott 5.0.1-et i9505-re. Fent van kb 3 oraja eddig tetszik es jol mukodik semmi gond, csak ez a hang valtas bosszant. Majd javitjak.
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan smart covert,aminek "black edition" a hátlapja? Nekem BL ED. van,de nem akarom elcsúfitani más színű tokkal.
-
zzola
titán
T nem áll a helyzet magaslatán!
Rendeltem S4-hez egy Szilikon védő tok Galaxy S4 készülékhez helyette kaptam egy fehér Kihajtható tok Galaxy S4 készülékhez tokot! 4000 forintos tokot odaadták 952 forintért... -
törölt tag
válasz
Vandor476 #50770 üzenetére
Nem jó hozzá.
rene0619: én is így voltam vele mivan ha nem tetszik. Ezzel a bootloader nem cserével meg mintha azt írnák külföldi oldalakon hogy egyéb problémához vezethet. Igazából csak ezt a fehérséget kell megszokni. Nekem egyre jobban tetszik eddig nem volt hiba és gyorsabb mint kk.
-
rene0619
aktív tag
Valaki downgradelt már hivatalos lolliról kitkatre? KNOX ugrás nem történt? Nyiilván a bootloader frissítése nélkül.
9505-re most készülök megtenni a lollira való frissítést, csak mi van ha nem tetszik...
-
zzola
titán
válasz
lafaty80 #50763 üzenetére
Én is tegnap vettem át! Fehér, gyárilag 4.4.2 volt rajta. Reggel már kiakasztott, repülő módba tettem a készüléket éjszakára, az időjárás widget meg fekete lett reggelre és úgy is maradt! Olvastam, hogy ez valami szoftver hiba....
~1 évvel ezelőtt volt 9505-ös modellem, ez a T-s verzió most viszont jóval gyorsabbnak tűnik nekem! -
lafaty80
addikt
Akkor csatlakozom én is ebbe a táborba is egy T-s i9506-al (újra egy samu)
Jelenlegi céges i4s-est cseréltem le vele.
Amúgy mire ez a nagy nyalóka várás?
N5-nél is sok hiba előjött. amit majd persze a következő 5.1-el javítanak, ha javítanak.... sokan ott is inkább visszamennének kitkat-re.
-
koszegii
tag
válasz
tomiivagyok #50740 üzenetére
Bocs,nem voltam már gépnél.Én a nem vodásat tettem fel.
-
q012345
tag
válasz
tomiivagyok #50750 üzenetére
A fórumot olvasva az jó rá, ez nincs telepakolva szolgáltatós appokkal (én még nem próbáltam).
-
coog
csendes tag
Sziasztok. egy kis segitseget szeretnek kerni, a neten nem talalok biztos modszert
s4lte i9505xxugng8 4.4.2Az UMTS menube szeretnek belepni de sajnos a *#0011# modszer nalam nem mukodik. rootolas elvileg mar megvan.
azt olvastam, hogy downgradelni kellene a telot 4.3 ra es utana mukodne a 0011 parancssor, a gond, hogy a kodok kapcsan (xxugng8) nem talaltam egyertelmu leirast es nem szeretnem tonkretenni a telefont, az lenne a kerdesem, hogy
- hogyan tudom downgradelni a telot 4.3 ra (egy md5 vagy mas linket megkoszonnek ami jo a fentebb megadott telohoz)
-az UMTS menu eleresehez valoban jo-e a downgrade vagy esetleg valaki tud e mas es/vagy egyszerubb modszertelore is koszonom
-
törölt tag
Lolin gyári lejátszóval már nem ugrálnak a flac fájlok sem.
tomiivagyok: csak mára?
-
hunderbörd
tag
Sziasztok!
Érdemes edzett üveg védő "fóliát" venni telefonra? Segít kiküszöbölni a sok helyen látható samsung kijelzőtörést? Milyen márkát, fajtát ajánlotok?
HB
-
tomiivagyok
aktív tag
na jólvan, akkor mára utolsó, ha nem kapok választ, akkor inkább felakasztom magam. (lol)
szóval, ha T-Mobile-os I9506-ra felteszem EZT (cseh, ETL verzió), akkor lesz valami baja a telefonomnak, vagy más nem lesz, csak az, hogy Lollipop lesz rajta?
Remélem kapok választ, előre is köszönöm.
-
lacka111
csendes tag
Sziasztok!
"Flash a Recovery after first boot ( TWRP or. CWM )"
Lollipoppra való frissítés:
Ezt a lépést csak akkor tegyem meg, ha szeretném hogy a root újra jó legyen?
Ha nem rootolt a készülék akkor ezt ki is hagyhatom? Nem egészen tiszta ez a rész. -
Dj.Mike
senior tag
Nos immár a frissen telepített 5.0.1ről kérek elnézést ugyanis én másik topikot olvastam tehát ez a rom nagyon nagy valószínűséggel a hivatalos. Már csak abból is gondolom hogy szinte rögtön magától kapcsolódott OTA-ra keresve ugye a frissítést meghát eszköz állapota hivatalos meg ugye Knox is megvan szóval bocs mégegyszer hogy elnéztem a dolgokat. Maga a rom nagyon gyors szép eddig bejön. És persze nincs tele a Telekom szemetével.
-
norrberth
addikt
áháá!!! hamarosan tényleg itt a lollipop [link]
-
-
zseko
veterán
Javításon volt a telefonom, aztán a Samsungtól felhívtak hogy mennyire vagyok elégedett, itt el is mondtam a véleményemet
, majd a beszélgetés végén felajánlották a lehetőséget. Egyébként is elgondolkoztam rajta többször hogy veszek rá még egy évet, de így egyértelműen igen
-
norrberth
addikt
válasz
bjergerking #50732 üzenetére
-
tomiivagyok
aktív tag
oké, azt hiszem, hogy sikerült megértenem mindent, köszönöm a lecseszést, így legalább erőt vettem magamon.
viszont akkor a T-Mobile-os S4-re a cseh lollipopból melyiket szabad feltenni? ETL vagy Voda? Gondolom ETL, de nem szeretném már most elcseszni az új telefonomat. -
bjergerking
tag
válasz
Don't Panic #50726 üzenetére
Ez 5.0.1, én 5.1-re gondoltam, valaki linkelte itt ebben a témában, hogy elvileg még azt megkapja az s4..azért kérdeztem
#Zolar: valóban előreszaladtam kicsit, de ez az új touchwiz nagyon király, mondjuk az én variánsomra már megjött
#es4: nekem nincs, i9500.
-
guest666
aktív tag
Sziasztok !
Ma megjött nekem is az S4 a T-től. S3-ról váltottam, és hát eddig nem sok javulást észleltem. Fogásra nekem az S3 kifejezetten kényelmesebb, kijelzőben sem vettem észre hogy S4 jobb lenne sajnos, úgyhogy lehet hogy egyelőre maradok az S3-nál
A kérdésem az lenne, hogy a gyári böngészőnél miért nem tűnik el a felső sáv (címsor? vagy hogy nevezik) S3-nál eltűnik ez a sáv, amint elkezdem mozgatni az oldalt.
Valahogy be lehet állítani, hogy eltűnjön ez a sáv? 4.4.2 van rajta.
Chrome-ban eltűnik a felső sor, de a gyári böngészőt jobban szeretem. -
lkristóf
senior tag
-
zzola
titán
válasz
bjergerking #50724 üzenetére
Ennyire azért ne szaladjunk már előre! Még a LP sem érkezett meg, nem ám a következő variánsa...
-
törölt tag
Akinek 9500 vagy 9506os teló van hivatalos lolival megnézné nekem hogy benne van e a következő funkció ami kitkatban volt...
Beállítások > Saját eszköz > Képernyő lezárása > "Arcfelismerő billentyűzár" -
Don't Panic
senior tag
-
bjergerking
tag
Szerintetek hivatalosan elérhető lesz S4-re még az 5.1-es android? Gondolom abban már az új touch wiz felület lesz, néztem képeket az S6 ui-ről és 5.0.2-es android volt rajtuk elvileg, tehát gondolom az 5.1-esen is ilyen lenne már
-
-
Valken
tag
Nem akarok túlságosan idiótának látszani, de 5.0.1 alatt mégis hogyan hozok létre mappákat?
-
zseko
veterán
Kaptam egy 10e-es ajánlatot úgyhogy úgy döntöttem veszek még egy év garanciát a telefonra.
-
Sokee
aktív tag
Szerintetek ha most akarom gariztatni a telót jövőhónapba, akkor ne rakjam fel az 5.0.1-et? Gari elött vissza lehet majd downgradelni magyar 4.4-re? Mert gondolom ha addigra nem jön ki magyar független lollipop és nem tudom visszarakni a kitketet akkor bukom a garit igaz?
-
fermacht1994
aktív tag
A Knox nem ugrik tőle és eddig teljesen hibátlanul működik. Nyúzom ezerrel. Persze ha kijön a magyar XEH akkor felteszem azt.
-
hitchins
őstag
T-s lollipoprol van valami hir?
Gari miatt nem "mertem" feltenni a sammobileost. -
Dj.Mike
senior tag
válasz
#61600768 #50699 üzenetére
Nos a helyzet az hogy ne éljétek bele magatokat mer majdnem biztos hogy nem eredeti rom. Utána olvastam pár oldalt xda-n és még olyanról is volt szó hogy valami cm12 alapú meg 4.4.2-ből is van benne. Szóval csak nyugodtak legyetek és várjátok ki szépen a tényleges hivatalost. Kár érte pedig jó lett volna.
-
felixo
őstag
Azért ez nevetséges, hogy pont az I9505-re adják ki a lolit utoljára ...
-
Eclips21
őstag
válasz
Dj.Mike #50695 üzenetére
Én kipróbáltam csomó gyári romot de csak a hongkongi 4.4.2 működött teljesen jól ennek a romnak a legnagyobb a Changelist-je és mintha kicserélték volna a telefonomat újra hasít
és nincs tele sok sz@rral se, szerintem próbáld ki.
Galaxy S 4 (Snapdragon) GT-I9505 TGY I9505ZHUFNL1 Android 4.4.2 05.12.2014 3501301
Amúgy szerintem nem lehet csak úgy összerakni egy 4 fájlos 5.0 romot
főleg hogy bootloader is van benne meg minden más, tuti eredeti!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Jogász topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Saab, Volvo topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LED világítás a lakásban
- Yettel topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest