-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sprite75
tag
válasz
Audison #63036 üzenetére
Nekem sem volt semmi baja 1 éves koráig. Csak mikor már lejárt a garancia.
Mobilos boltban vettem, akik ráadásul a samsung hivatalos szervizeként is működek, mégis , mint utólag kiderült számomra egy lengyelből behozott Tmobil-os készüléket vettem, függetlenként.
Csak azért vettem ott mert jó áron beszámolták az ez előtti S2-esemet.
De többet nem fogok ilyen helyen venni ekkora értékű telefont. Most jól jött volna még az az 1 év gari, ha hivatalos magyar készülékem lenne. De nem tudtam beregisztrálni a MySamsung oldalon, és akkor derült ki hogy lengyel. -
Alister71
nagyúr
válasz
Audison #59440 üzenetére
Ezért ajánlott a tiszta telepítés odinnal, majd a full wipe.
Én kitkat-el vettem, majd mikor jött az 5.0.2 ráengettem otán a belakott rendszerre, hogy megnézzem milyen. Miután nyomkodtam kb 1 órát, borzasztóan megtetszett. Közben letöltöttem a sammobilról a xeh változatot és odinnal fel is raktam tisztán. A végén kell egy full wipe és az 5.0.2 tökéletes. -
a.t.t.i.
senior tag
válasz
Audison #56093 üzenetére
Én az europarkiban vettem volna át,egy hátlapvédőt,amit sehogyan sem találtak meg.
Pedig jelezték hogy mehetek érte.Fél óra után kihozz egy csomó másik félét,köztük a 3fóliás,hátlapos,autóstöltős szettet,és bármelyiket elvihettem a megrendelt termék árában.
A szettet választottam 990ért.
Most megint rendeltem egy eredetileg kért hátlapot 490ft-potnok=270ftért.
Remélem ez megjön. -
silvergod
őstag
válasz
Audison #51468 üzenetére
ez a gyári protective cover nagyon minőségi az biztos....de...rátettem és más lesz a fogása a telefonnak tőle a kemény hátlap miatt és csúszós is a felülete..ment vissza a régi tpu,ez meg a szekrénybe
Az olcsó ebayes üveg..hát az messze van az üvegtől...jött meg törötten is és törött is az bizony nem üveg szerintem
de a minősége a zavaró mert amíg egyben van szép de egy kis ütés feszülés és vége.... -
Keem1
veterán
válasz
Audison #50455 üzenetére
Igen, kezelni fogja, de szükséged van OTG Host kábelre is.
Én egy szimpla Kingston Micro USB kártyaolvasót és egy SanDisk Memory Stick Pro Duo kártyaolvasót használok (a Sony fényképező miatt), mindkettőt pöpecül viszi a linkelt OTG kábel, az eladó pedig megbízható, nyugodt szívvel ajánlhatom mindenkinek. -
krystman
őstag
válasz
Audison #50325 üzenetére
Semmi baj nincs velük. Én Novemberben vettem, és azóta sincs semmi baj vele. Fent van a hivatalos T-és 4.4 és semmiféle baja nincs. Szépen és gyorsan teszi a dolgát. Akiknek bajuk van vele, azok mindenféle Custom Romokat, meg nem ilyen olyan gánya rendszert tesznek rá, amikben senki sem tudja mi van letiltva. Ezekkel nem csoda ha baj van. Szóval semmi baj nincs vele, arról meg nem a telefon tehet, ha egy app beragad, és lemeríti a telefont, vagy valami progi meghülyíti a telót.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest