-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vandor476
csendes tag
válasz
sebijani1982 #52569 üzenetére
Szia!
Van, lengyel. Nekem két napja lesz fenn lassan. Nagyon jó!!! Knox nem ugrik, odinnal feltéve.
http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9515 -
Vandor476
csendes tag
Hello mindenki!
Egy kérdés csak! A google play zenét hogy lehet kikapcsolni, kiirtani? -
Vandor476
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Valaki próbált már I9515-re olyan frissítést feltenni ami I9505-re lett kiadva?
-
Vandor476
csendes tag
Hello.
Van olyan forumtárs aki i9515-höz másfajta romot használ mint a gyári? Ha igen akkor milyet? Valaki tudja hogy mi a különbség a i9505 és a i9515 között romolás szempontjából?
-
Vandor476
csendes tag
Szia!
Web oldal oké, rákattint a lambda jelre, csak egy oldalnyi szöveg jön és nem történik semmi!!! Probáltam wifi-vel mobil nettel de semmi. A pc-re letöltött apk-t nem hagyja felmásolni a telóra. Amiket mondtál azok mind megvannak!! A telo egy gt-i9515-ös 2014 juliusi.
-
Vandor476
csendes tag
Hello!
A Towelroot apk szeretném valahogy feljuttatni a telóra!!!! Egyenlőre masszívan ellenáll!
Ötlet? Ha sikerül akkor kell még valamit engedélyezi a szokásos dolgokon kivül hogy sikerrel járjak? -
Vandor476
csendes tag
Üdvözletem Mindenkinek!
Új vagyok itt a forumon. Egy gt-i9515-ös tulaja vagyok lassan egy éve. Kicsit mostoha gyereknek érzem samsung tulajokat a többi androidos tulajokhoz képest. talán ez is oka annak hogy sokan probálnak okoskodni a teló op.rendszerével. Lassan nekem is megérett a gondolat hogy nem várok tovább.
Olvasgattam a forumot és sok dolgot találtam. Néha sokat is :-) Valaki aki benne van jobban mint adna egy összefoglalot mit érdemes és hogy?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Nyaralás topik
- LED világítás a lakásban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hardcore café
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen notebookot vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- BMW topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest