-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eclips21
őstag
válasz
barnam_ #59012 üzenetére
Engem is a kamera tart vissza nem elég hogy rosszabb minőség még a program is gagyi. Én opencamera-t használok CM romon amikor épp fent van a a telómon. Amúgy ezzel meg lehet nézni hogy a bootloader is frissült e vagy sem. Néha írják a rom készítők hogy frissítsük a modemmel együtt, máskor meg azt hogy a régivel is működik de én inkább frissíteni szoktam.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
barnam_ #55838 üzenetére
Annyi az egész,hogy oldalt kicsit megnyomta azt a vékony keretet.Szemből nézve szinte látni se lehet.Plusz a vastagabb keretet már megrendeltem,szal az is makulátlan lesz.Szóval szerintem csak kicserélnék,ha egyszer beégne a kijelző.
Mostmár szinte biztos,hogy tok nélkül nem fogom használni.hitchins:ezt azért örömmel hallom,hogy cserélték,annak ellenére,hogy sérült volt a keret.Természetesen a képernyőnek semmi baja nincs,csak a keret nyómódott meg egy picit felfele.Kár,hogy ennek a keretnek,ilyen tejfölös doboz minősége van.
-
Foose
addikt
válasz
barnam_ #51375 üzenetére
jaaaa,nem online rendelted? Mert ugye online rendelésnél "csak" 3591 ft. Amúgy meg 4000ft. Mivel elég sokat melózok,lehet nekem is az lenne a jobb,csak ugye fene tudja van-e abban a t pontban ahova menni akarok. Győri vagyok.... Elvileg díjmentesen hozzájutok ha tpontba veszem át,de online rendelem. Akkor meg ugye csak 3591 ft. Van valaki aki így rendelte?
-
Foose
addikt
válasz
barnam_ #51359 üzenetére
Na persze,de hát ez nyilván attól is függ,mikor-mennyit használom. Van hogy itthon sokat netezek wifin,viszont munkaidőben (12 órát dolgozok) van hogy alig tudok teló közelbe jutni,és olyankor már ugye mobilnetet használok. De eddig ahogy elnézem,itthon wifin netezve is marha gyorsan merül. Persze,ha csak le van téve az asztalra,úgy lehet elketyeg két napot is.
(#51358) mate3553 Ezt az akksit csak azért kérdezem,mert az előző tulaj állítólag ezzel használta. Azt már persze nem hittem el neki,hogy két napig bírja az akksi. Szóval szerintem is jobb lesz,ha ott marad a dobozban ez az akksi...
-
Foose
addikt
válasz
barnam_ #51348 üzenetére
Hát,ahogy azt sejtettem,nem ok nélküli a probléma hogy rögtön annyit merül. Azóta neteztem vele wifin kb 4 percet,lőttem két képet,és most 88%-on. Szerintem ezzel megválaszoltam a kérdésed,ez minden csak nem elfogadható készenléti idő. Egédsz biztos hogy ha most neteznék rajta kb fél órát,50% lenne. Akkor azt rakd össze,töltőről lehúzástól számítva,korrekt készenléti idő?
(#51347) mate3553 Hát,örülök hogy ezt is meg tudtam venni ennyiért albérlet mellett. Meg hogy nem kellett fizetnem a sima sim cseréért micro simre. Felejtős most még költeni rá.
-
gerifoka
csendes tag
válasz
barnam_ #50999 üzenetére
Szia! Szintén hasonló a probléma nálam is. KK-val 1-2 óra alatt teljesen feltöltött. Most nálam 4 órát ír ki, úgy, hogy most 50 %-on van. Gyakorlatilag, ha használom töltés mellett is merül.
Rákeresel a neten csomó Nexus is ebben szenved a 5.0 után, bár megoldást nem láttam rá.
S4-re nem találtam semmit eddig. Reset, wipe, stb már volt az enyémen, de semmi eredmény. -
-
Erdei88
veterán
válasz
barnam_ #45219 üzenetére
Azért nem kell ezt ennyire szigorúan venni. Én például örültem, hogy akciósan meg tudtam venni a T-től és nagyon szomorú voltam amikor elkezdett levegősödni a kijelző alatt. Egy egészséges félsz bennem is volt, hogy nem javítják.
A legviccesebb az volt, hogy pont a hétvégén folytattam eszmecserét a tesómmal, hogy kell-e rá biztosítás. Ezek szerint nagyon is! -
pittbaba
aktív tag
válasz
barnam_ #45106 üzenetére
Na ez a gond, hogy erről engem nem tájékoztattak, biztos nem vettem volna mutyi helyről ha ezt tudom. De mindenhol azzal kampányolnak h veszek samsungot akkor a samsung térden csúszva könyörög hogy megjavítsa a készülékem. Eszem ágába nem lett volna spórolni 10e Ftot így, hogy a gari miatt végigszenvedtem romolás minden nélkül ezt az egy évet és nem ért semmit. Két hét, ők írták, és az csak a bevizsgálás, lehet nem is javítják, erről lettem tájékoztatva.
De akkor csak nekem van gondom a készülékemmel? Itt mindenki elégedett mindennel? -
borsodika
őstag
válasz
barnam_ #43277 üzenetére
Az akksim lassan 1 éve, hogy már cserélve lett. 4.3nál nem volt ilyen jellegű probléma sajnos másikkal nem tudom kipróbálni. Most azt csinálom, hogy kikapcsolásig merítem hátha észhez tér de már több hónapja ezzel a hibával küzdök. Elkezdem használni mondjuk most húzom le a töltőről 6p alatt a 100%ról lemegy 94%ra wifizés közbe utána leteszem, hagyom és mondjuk 15p múlva ránézek az akku 96%on.
-
borsodika
őstag
válasz
barnam_ #43252 üzenetére
Én is gondolkozok, hogy fel kéne tegyek egy frissebbet mert az nf1(jun) óta lett kiadva pár hátha valamilyen érdemleges hibát is javítottak végre. Egyedül azon gondolkodtam, hogy jön-e a 4.4.4 mert akkor megvárom azt és csak arra frissítek de hát senki se tudja, hogy lollipop lesz rögtön vagy először ez.
-
mgTerminator
veterán
válasz
barnam_ #42005 üzenetére
De a szar anyagminőségről a Samsung tehet nem? A szar szoftverről ne is beszéljünk...
migabi24: Legutóbb kicserélte a szervizes emiatt pedig nem is kértem. Felhívtam a Samsung-ot és aksi miatt is be akarják vizsgálni.... Hol lehet lemondani? Hívtam a telemaxot mert azt mondta a Samsung ügyfélszolgálat de nem vették fel
-
zseko
veterán
válasz
barnam_ #40800 üzenetére
Ha ez a knox-os hülyeség nem lenne... én is feltennék egy CM-et. Belső tárhellyel sem lenne nagy probléma, ha a 16giga valóban 16 lenne nem pedig 9.5. Pár videó, doku,1-2 komolyabb játék (szimplán kipróbálni), és el is fogyott. Kész szerencse, hogy a videofelvételt még engedi a külső kártyára...
-
-
-
migabi24
nagyúr
válasz
barnam_ #40632 üzenetére
Használhatod ezen a vonalon van választék az xda-n, nem is panaszkodnak rájuk, az biztos, hogy sebességbe smoothságba elverik a tw romokat, csak nem tudom garanciás-e a telefonod, vagy hallotál-e már a samsung csodálatos találmányárol a knoxról, mert az nem nagyon szereti a romolást, 1-et ugrik de nagyot, a garanciával együtt
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- általános iskolai rendszergazda
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Politika
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest