Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
petranatasa
csendes tag
Üdv. Lányomnak vettük 3 hete. 2. héttől elkezdett kamera hibát írni, akkor is randomszerűen, ha nem kapcsoltunk kamerát. Mindent leszedtem róla, microSD ki, gyári visszaállítás. Minden ok, 3 napig teszteltem. Utána vissza micro SD, lányom játékai-programjai vissza, másnap du. kamera hiba. Csak újraindítással lehet javítani. Ezek után mindig másnap du-ig jó, utána kamera hiba. SD kártya ki, biztos az kavar be (bár mentési helynek a telefont hagytam. Másnap kamera hiba. Utána beáll/által/alkkezelő/mind/kamera adatok törlése. Úgy sem jó. Tegnap leszedtem a rising star appot, ma du. még jó volt, úgyhogy biztató. Esetleg valakinek ezzel az appal nem volt hasonló gondja? Még a viberre gondolok, más nem nagyon van már rajta, vagy hardveres a gond, de akkor újraindulás után is lenne szerintem. Nekem IDOL 2s van, az hülye, de szórakoztatóan (sohasem tudom mit talál ki, írtam a topikjába), de ez a kamera hiba már idegesít, ráadásul én akartam, hogy samsungot vegyünk, mert a feleségemé pöpecül működik (ace2).
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Update 09.05. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest