Új hozzászólás Aktív témák
-
a4c56
újonc
Köszönöm a válaszodat!
A probléma a következő volt: a telefonszámokat a sim-re vittem fel először és ott nincs helye a csengőhangnak.
Átvittem a névjegyeket a telefon memóriájába és máris megjelentek az opciók a nevek mellett.Már tegnap megvolt a megoldás és le is akartam írni, de a fórum azt mondta, hogy meg kell várnom, hogy más is hozzászóljon.
Miért kellene másnak is hozzászólni ahhoz, hogy én leírjam a saját kérdésemre a közben kapott megfejtést?
Ezt úgy hívják: túlszabályozott fórum, túl sok a gyakran logikátlan tiltás. -
a4c56
újonc
Tegnap vettem egy ilyen telót.
Meg vagyok elégedve, minden jól megy, már fejlesztői módom is van (hála nektek).Sajnos nem tudok külön csengőhangot beállítani az egyes névjegyekhez.
Hogyan csináljam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TP-LINK routerek
- Demót kapott a Lost Soul Aside
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest