- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam Deck
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saphirahick
tag
Sziasztok!
i9301i-m van (S3 Neo plus), lassan egy éves. Nemrég váltottam t-mobile-ra, és azóta a mobilinternet folyamatosan szétkapcsol. A hálózatot jelzi, de azt írja ki hogy "csatlakozás". Vagy nagyon sokat kell várni, hogy bejöjjön, vagy mobil adatokra kell nyomni egy 'ki-be'-t és újra csatlakozik.
Előtte a vodafone-nál voltam, ott nem csinálta. SIM csere már volt, nem az okozza, szervizben azt mondták, hogy ismert a probléma, de nem device hiba, hanem szolgáltató.
Meg tudja ezt bárki erősíteni?
Tapasztal bárki ilyesmit?
Android 4.4.2 fut rajta, esetleg újabb nem gyári ROM megoldhatná ezt? (Bár még 1 év grai van rajta, amit nem biztos, hogy fel szeretnék áldozni.)Köszi szépen előre is!
-
Saphirahick
tag
Sziasztok!
Mostanság terveztem egy ilyen telefont venni 70-ért. Körbenéztem alaposan a piacon, de lehet, hogy valami elkerülte a figyelmemet, esetleg tudtok jobbat hasonló összegért? (Maximum 75k). Tudni kell, hogy nekem most egy Nokia 5530-asom van, tehát ahhoz képest ez egy csúcskategóriás telefon, és nagy előrelépés.
Nyilván találni jobbat, csak milyen áron... Plusz ebben az árkategóriában nem igazán találtam olyat, ami mindenben jobb lett volna (Pl. ott a Nexus 4, aminek a hardvere erősebb, de régebbi, nem bővíthető, az akksi sem kivehető, kisebb felbontású előlapi kamera, stb).
Any advice? Első körben ne a hater-ek írjanak!Köszi szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kuponkunyeráló
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest