- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
petkerek
újonc
Sziasztok!
Új vagyok itt, a segítségeteket szeretném kérni, mivel nem vagyok túlzottan otthon a témában. Van egy kb fél éves S3 Neo készülékem, ami az utóbbi időben fura dolgokat produkál. Azzal kezdődött, hogy egyszer írás közben a kijelző vibrált majd kikapcsolt. Ekkor 56%-on volt az akku, de visszakapcsolni nem tudtam, csak ha töltőre tettem, ekkor már 1%-ot mutatott csak.
Innentől kezdve az addig jó akkum minden töltés után hamarabb merült. Ezt úgy kell érteni, hogy készenlétben kikapcsolt wifi és adatforgalom mellett fél óra alatt lemegy 80%-ra,
Gyári akkut kivettem, enyhén fel volt púposodva, kicseréltem újra. Első töltés után elment a telefon vele 2 napot. Ezt követően ugyanaz a tünet, leveszem a töltőről és az első fél órában 20 %-ot merül, majd ezt követően a használati feltételektől függetlenül fél nap alatt lemerül. (Kb 1 óra kijelző idővel.)
Vírusirtás volt, nem találtunk semmiféle problémát. Factory reset után nulla telepített appal ugyanez a probléma fent áll.
Fejlesztői módban a háttérben futó appokat 1re limitáltam, szinkronizálás kikapcsolva, de semmi nem változik.Van esetleg ötletetek mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest