Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
petkerek
újonc
Sziasztok!
Új vagyok itt, a segítségeteket szeretném kérni, mivel nem vagyok túlzottan otthon a témában. Van egy kb fél éves S3 Neo készülékem, ami az utóbbi időben fura dolgokat produkál. Azzal kezdődött, hogy egyszer írás közben a kijelző vibrált majd kikapcsolt. Ekkor 56%-on volt az akku, de visszakapcsolni nem tudtam, csak ha töltőre tettem, ekkor már 1%-ot mutatott csak.
Innentől kezdve az addig jó akkum minden töltés után hamarabb merült. Ezt úgy kell érteni, hogy készenlétben kikapcsolt wifi és adatforgalom mellett fél óra alatt lemegy 80%-ra,
Gyári akkut kivettem, enyhén fel volt púposodva, kicseréltem újra. Első töltés után elment a telefon vele 2 napot. Ezt követően ugyanaz a tünet, leveszem a töltőről és az első fél órában 20 %-ot merül, majd ezt követően a használati feltételektől függetlenül fél nap alatt lemerül. (Kb 1 óra kijelző idővel.)
Vírusirtás volt, nem találtunk semmiféle problémát. Factory reset után nulla telepített appal ugyanez a probléma fent áll.
Fejlesztői módban a háttérben futó appokat 1re limitáltam, szinkronizálás kikapcsolva, de semmi nem változik.Van esetleg ötletetek mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro Max 128GB Grey, kijelzőfólia és Speck tok
- iPhone 12 Pro Max 256GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4570 1 hónap garanciával:11900
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4568
- iPhone 13 128GB Független ÚJSZERŰ/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4567
- Galaxy S23+ 8/512 GB eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest