Hirdetés
- Autós kamerák
- Nikon DSLR topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Socket AM5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJ hunter
aktív tag
válasz
Saphirahick #2089 üzenetére
Szia!
Én is T-s vagyok, és nálam is jelentkezik folyamatosan ez a hiba...
Az egyik fórumtársnak is volt ilyen problémája, ha jól emlékszem szervízbe is adta, és újratette a telót. Én még nem jutottam odáig, hogy gyaluljam a telómat. Elvileg az majd megoldja. Ja, és gyári rom van rajta nekem is. Töröltem néhány javasolt alkalmazást, és attól kicsit jobb lett, olyan gyakran már nem dobálja a netet, de a folytonosság megvan. -
Andrewstarr
aktív tag
válasz
Telenor-nál nem tapasztaltam én sem ilyet.
-
dzsi23
addikt
válasz
Sokan jeleztek már itt ilyen hibát, és tudomáson szerint, mind t-s volt. Én telenoros vagyok, nincs ilyen problémám, és te is leírtad, hogy a vodafone-nál sem volt, szal részemről meg tudom erősíteni, hogy a t-nél van a hiba.
Bár nem tudom, hogy más készülékeknél is előfordul, vagy csak a Neo nem kompatibilis a t-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Mazda topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Beköszöntött az űrinternet kora
- eBay
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest