- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
KakasSoft
tag
Az onnan származikot úgy értettem, hogy kínában csináljak mindet csak más matrica kerül rá. Én pont fordítva csináltam. Megvettem és egyből kapta a vastag hátlapot. A gyári mindig ki akart csúszni a kezemből, egykezes használat esetén. A %-ot nem szoktam már nézni csak tájékoztató jelleggel. 4350mV-ról lemegyek 3000-re. Hivatalosan a 0% 3400mV, de van olyan eset már 3600-3700 körül bedobja a nullát. Volt olyan, hogy 0%-on még egy napot simán használtam. Persze nem megterhelve. Készenlét, beszélgetés, böngészés, más egyéb programok. A gyári 3.8V cellafeszültségű míg ez 3.7V. Tehát itt bírja tovább. 3.4-ig elég jól bírja, de alatta már figyelni kell. Telefonálni órákat lehet még, mert ugye ki van kapcsolva a képernyő. Persze a torony közelsége sem árthat a kisebb adóteljesítmény miatt. A gyári szofverrel kiakadtak a magok, ott van még a qcamera hiba ami valójában terhelte a cpu-t, ezzel csökkentve az akku ℅-ot. Lollipop-ot használva a kiakadt mag megszűnt. Qcamera itt is volt, de frissítés óta rendben. Bár most nincs skype-om. Röviden ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128Gb grafitszürke
- Apple iPhone 12 64GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan Új
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fekete Színben 12 Hó Garancia,Bontatlan
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra - GYÁRTÓI garanciával
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest