Új hozzászólás Aktív témák
-
joci86
senior tag
válasz
KakasSoft #2055 üzenetére
Olvasgattam egy kicsit, de úgy látom, nem sikerült rájönni, hogy mi okozza a magok beragadását.
Úgy láttam, volt pár tippetek, mint pl. Viber (ebből elmentettem valami őskövületet /v. 2.3.5/), mert még régebben úgy tapasztaltam, hogy ez jóval kevésbé szívja az akkut, mint az újabbak. Tippként olvastam még a gyári UI-t, GO Launcher Z-t használok, elvileg ettől is védve vagyok
Az első pár napos tapasztalat alapján elégedett vagyok az akkuval, 4 nap 12 óra 30 perce van bekapcsolva, igaz csak másfél órát ment a kijelző, és összesen fél órát beszéltem ez idő alatt... Arányaiban az "eszköz készenlétben" ette a legtöbb energiát, 36%-ot.
Ja, és a lényeg, jelenleg is 35%-on áll.Nem akarom nézegetni, hogy nekem beragadt-e bármi, mert csak idegesítene, ha igen
Ha továbbra is így fogja bírni, elégedett leszek.Volt 1-2 beállítás az elején, ami esetleg hozzájárulhat a jobb üzemidőhöz:
- "kitakarítottam" a ROM-ot, vagyis letiltottam a Google és a Samsung szemetét, amire nincs szükségem. Google cuccokból kizárólag a Play szolgáltatások, Play és Gmail maradt fent, a szolgáltatások csak kényszerből, mert pár dolog nem működik nélküle.
- Mivel főként Gmail-t és Viber-t használok mobilneten, átállítottam 2G-re.
- GO Launcher Z a gyári launcher helyett, ebben van egy "boost" funkció, ami kilövi a feleslegesen futó alkalmazásokat. Néha használom is. Amúgy a Playen "Stylish, Smart, Slim" jelzőkkel illeti.
- Éjszakára repülős üzemmódba teszem
- Automata fényerővel használom
- Energiatakarékos módot aktiváltam (bár olvastam, hogy ettől még simán pörgetheti a magokat). Érdekes, hogy energiatakarékos módban 17.800 környéki értéket adott az Antutu, normál módban valamivel 20.600 környékén.
- Ja igen, nem használok Facebookot...Illusztráció:
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged