Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essien
senior tag
Akinek van ilyen qcamera problémája és garis a készüléke vigye vissza. Annó én is szenvedtem itt párom telefonjával hogy mi okozza mi nem. Kb 2 hét próbálgatás után vittem a szervízbe 3 nap alatt kaptam vissza ,papíron kameramodult cseréltek benne. Azóta (több hónapja) hibamentesen fut semmilyen program nem váltja ki..
-
Essien
senior tag
Vidd szervizbe, a páromé is problémás volt, semmit sem értek az itt tanácsolt dolgok. Elvittem szervizbe 2 nap alatt kész volt és azóta problémamentes.

-
-
Essien
senior tag
Tegnap nem volt időm vele foglalkozni de a helyzet változatlan párom délben hívott hogy töltőre kell tenni a telefont .. 7-kor húzta le róla és max fél óra használat mindennel (hívás,böngészés ,net) remélem igazad lesz hogy nem nyúltunk mellé és egy újra telepítés megoldja a dolgot ,végső esetben szervíz de annyi rosszat hallottam már a szervízről hogy oda tényleg csak akkor vinném ha minden kötél szakad.

-
Essien
senior tag
válasz
KakasSoft
üzenetére
Hát picit dühítő hogy veszel egy új telefont és igazából két hét múlva gyakorlatilag szar, megpróbálom újra flash-elni este ha nem lesz jó irány a szervíz csak azt meg nem szívesen tenném. Páromnak direkt olyat szerettünk volna ami nagyjából középkategória és ne keljen vele mókolni hogy menjen rendesen.... rendesen mellélőttünk

-
Essien
senior tag
válasz
KakasSoft
üzenetére
Ez mit is jelent?
Magyar régióst szedem le. Egyébként páromé a telefon kB 2 hetes, 1 hete a kamerát szinte nem lehet használni mert lefagy a telefon és kB fél nap alatt lemerül hogy szinte nincs használva. Viberen kívül szinte nincs semmi telepítv. Ötlet hogy mitől ilyen szar ? -
Essien
senior tag
Sziasztok! Vki tudna linkelni egy odin-nal felrakható gyári rom-ot? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Apple iPhone 17 - alap
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Socket AM4
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

köszönöm a segítséget, ha nem lesz jó akkor holnap i'll be back