Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egér probléma
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
subset
senior tag
válasz
Dave Crank #6291 üzenetére
Ha széltől szélig érne az egész kijelzőn a fólia akkor hamar kikezdené bármilyen tok és feljönne a széleknél. De még tok nélkül akár a zsebben hordás is hasonlókat eredményezne.
-
Greg-77
aktív tag
válasz
TODI1111 #6288 üzenetére
Én is ilyet használok és jó sokfélét kipróbáltam anno a Note 10+ ra, kár pazarolni másra időt, energiát, ideget. Eddigi tapasztalatok alapján nekem 6-hónapot bírt a Note-on így egy évre elegendő. Most a 22 Ultrán 3-hónapja van Spigen tokkal de a szélein is tökéletesen illeszkedik. A tollal is jól használható némi nyomot éppen tud hagyni ha a fénye felé olyan szögből nézem, de használat közben nem látható.
Bocs TODI1111 nem válasznak akartam neked!
-
Dave Crank
senior tag
-
TODI1111
veterán
válasz
Dave Crank #6289 üzenetére
Igen és igen. [Itt] egy videó, így jobban meg tudod nézni.
-
TODI1111
veterán
válasz
Dave Crank #6284 üzenetére
Én [ilyet] használok. Szerintem tökéletesen működik vele az ujjlenyomatolvasó, főleg ha azt is számításba veszem, hogy építőiparban dolgozom.
-
TODI1111
veterán
"Mellesleg az irodák azért annyira nem szoktak forrók lenni kánikulában sem, így ott nincs szükség ilyesmire."
El is érkeztünk az ördögi körhöz. Irodában és általában otthon nincs olyan meleg , de az éttermek, gyorsétkezdék, cukrászdák is általában klímatizáltak.Tehát nem sok értelme van ott sem kikapcsolni a mobilnetet (már csak azért sem, mert ha mentett wi-fi van akkor automatikusan az élvez elsőbbséget) és áttérni a hely wi-fi hálózatára csak azért mert meleg van. Ahol pedig nagyon meleg van ott nincs WI-fi.
-
surgery
senior tag
válasz
Dave Crank #6284 üzenetére
Nekem a gyári Samsung fòlia.
-
Dave Crank
senior tag
Sziasztok!
Kijelzővédőből kinek mi vált be?
Olyan érdekel, amivel tökéletesen működik az ujjlenyomatolvasó is.Köszönöm!
-
-
-
S e t h
nagyúr
Nézegettem ezeket a dbrand skineket és vannak közöttünk elég vagányak, de csak nem tudom rávenni magam, mivel ez a 35-40 fokos kánikula tokkal is kihívás az exynosnak, nem még egy plusz réteggel beborítani a telefont.
-
ShadowLac
addikt
Valaki fog meg rendelni dbrandot?? Ha igen rendelne nekem hozzá fekete bőr hátlapot.? Real Black Leather. Nem rendeltem sajna, most meg lehet kéne.!! A pénzt meg az átvételt megbeszelnenk privátban.
-
apazaza
csendes tag
válasz
gyuri81 #6270 üzenetére
Úgy látom mindenki (siratva az atomic edition tokot) rámozdul az új, kicsit bumfordibbra, hisz holnap estig él a 25%-os kupon. Én is.... És ahogy másoknak, nekem is a teardown skin lesz. Persze a matt és a fényes változat között még vacillálok egy picit. Van valakinek élőben tapasztalata hogy melyik mennyire életszerű?
-
ShadowLac
addikt
-
-
polonic
félisten
válasz
Joe_Muad_Dib #6261 üzenetére
Igen. Ma frissítettem én is.
-
apazaza
csendes tag
válasz
Locutus #6240 üzenetére
Igen, jól láthatóan kapott egy izmosabb keret védelmet, bár ezt is "thin"nek írja. Cserébe viszont 40 dollárra ugrott az ára.
Amúgy megvámolják beérkezéskor?
Pedig erre vártam hogy meg lehessen rendelni, annak ellenére hogy az UAG Plasma Iceval nagyon jól mutat. Nem tudom... -
Dave Crank
senior tag
válasz
Ace Ventura #6254 üzenetére
Mikor február-márciusban volt ilyen telóm (256gb) nekem is megvolt ez a probléma vele.
Ami segített:
- Mindkét SIM-n VoLTE on (talán wifi hívás is on), szolgáltatót is felhívtam, hogy kapcsolják be a SIM-eken
- SIM 1 (Nekem ez yettel) 4G/3G/2G
- SIM 2 (telekom) 3G/2GAkkor 2 telefonnal is jelentkezett nálam, az elsőt visszavittem, a másodikat meg eladtam.
Bíztam benne, hogy ez azóta megoldódott, mert ma hozza a futár a rendelésem (512gb). -
JockeyEwing
aktív tag
válasz
Kapcsold ki mindegyik simen a VoLTE-t.
-
ShadowLac
addikt
válasz
Szerintem gyári visszaállítás. Ha volt màr, akkor szervíz.
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
4 hónapja használok egy S22 Ultra 512gb telót 2db T kártyával. Mindkettő fizikai simes.
Rengetegszer van olyan problémám, hogy nem érnek el, egyszerüen nem csörög ki a keszülék.
Restart kell hozzá, és ujraindítast követően azonnal jönnek a hívásértesítő smsek.
Mai napon random repülő üzemmódra tette magát a teló.
Kicsivel később átváltott angolra a menüje.
Legújabb frissítések fent vannak.
A kicsörgés problémára van valami megoldás? Esim, vagy bármi más?
A többi buggal együtt tudok élni, de az, hogy nem vagyok elérhető az elég gáz
Sim kártyám cserélve lett, azt már próbáltam. -
-
surgery
senior tag
válasz
Dave Crank #6239 üzenetére
Én a Samsung.com on rendeltem hétvégén de eddig csak visszaigazolást kaptam semmi mást. Eddig mindig megkaptam két munkanapon belül úgy látszik most nem.
-
Leonardo91
őstag
válasz
Dave Crank #6238 üzenetére
Imap-ra állította be automatikusan
-
Exelsior
őstag
válasz
Locutus #6240 üzenetére
Sziasztok,
Én a hétvégén a médiában találtam 1790-ért ultra thin tokot. legalábbis a Gyári kitámasztós Samsung tok mellett ez nagyon vékony és kézre áll. Gondoltam hátha segít. Én ezt nagyon szeretem. Azt hiszem magyar cég gyártja ha jól emlékszem. Tudom olcsó stb. de meglepődtem hogy ennyiért milyen patent tokot kaptam.
-
axlfsi
veterán
válasz
ShadowLac #6242 üzenetére
Nem tudom egyről beszélünk-e, de a dbrand grip case a Világ legjobb tokja most a telefonra (szerintem), ami túlzásnak tűnhet, de aki egyszer kezébe vette vele a telefont, senki nem akarta lecserélnni. Én legalábbis sok másik tokot próbáltam már, de ez eddig a csúcs!
Olvass vissza... -
ShadowLac
addikt
válasz
Locutus #6240 üzenetére
Valahol dbrand után keresve találtam egy fórumban nagyon szídták a szép vékony gtip tokot. Laza oldala... nem közelíti meg a megszokott minőséget.. Sokan írták ehez hasonló kritikát.
Többen írták hogy ne rendeljünk ilyen tokot mert csalódás..
Lehet ez miatt nem gyártják? -
Taci
addikt
válasz
Leonardo91 #6222 üzenetére
A beállításokban (hamburger menü --> jobb felső sarokban fogaskerék --> Fiókok alatt az email címed) ott van az "E-mail-szinkronizálás időszaka" opció. Nekem 1 hónapon van, de ott van az "Összes" opció is.
-
dbrandéknál újra van s22 ultrához cucc. Viszont úgy látom áttértek egy ilyen ultra grip nevű baszom vaskos keretre mindennél... A weboldalt elnézve nem is nagyon van már helye az előző fajta ultra thin toknak, gondolom az már nem is lesz többet...
-
Dave Crank
senior tag
válasz
balintka #6219 üzenetére
Köszi a választ!
Nekem is 2 munkanap lesz.
Tegnap 11-12 között adtam le rendelést fekete S22U 512GB + Fekete bőr tok + Watch 4 Classic 46mm fekete esim, és most jött a SES e-mail, hogy összekészítették, és hogy hamarosan GLS-nek átadják.
Rá pár percre GLS-től is jött email, hogy holnap hozzák. -
Dave Crank
senior tag
válasz
Leonardo91 #6222 üzenetére
Milyen levelezőt használsz, és milyen protokollon keresztül állítottad be (POP3 vagy IMAP)?
-
PeteePeti
őstag
válasz
T0rnad0 #6234 üzenetére
Például az 50 wattos Oneplus és az 55 wattos Xiaomi töltőpaddal működik a töltés, de baromi lassan!
Mérgemben úgy b.sztam bele a kukába, hogy csak úgy loccsant! Szal nem küldöm sehova vissza az biztos!
Pitaka tokokkal működik a Samsung töltőpaddal a töltés amúgy? Erről írhatna tapasztalatot valaki! Akár S20 és S21 széria tapasztalat is jöhet! -
T0rnad0
addikt
válasz
PeteePeti #6233 üzenetére
A leírásban szerepel is: "Beépített mágnesezhető fémkerettel, kompatibilissé teszi készülékét a mágneses tartókkal és töltőkkel". Persze azt nem írták, hogy a sima vezeték nélkülivel így használhatatlan a fémkeret miatt. Ha online vetted, 14 napon belül visszaküldheted.
-
TiMoN
senior tag
Ezt a "GoodLock" appot amihez tartozik még sok más, mi régiónkba mért nem lehet használni? Találtam jó pár videot ahol használják és elég jó dolgokat láttam benne.
Esetleg van rá mód valahogy felrakni? -
-
-
polonic
félisten
válasz
vitezpeto #6221 üzenetére
Szia
Szerintem felejtsd el ezt a sufnigsm-es telót. Az is lehet, nem EUX régiós.
A másik pedig, hogy nincs semmiféle regisztráció.
A jogszabályok szerint van a garancia:- a 10-100 ezer forintért megvásárolt termékekre legalább 1 év jótállás
- a 100-250 ezer forintért megvett termékek esetében legalább 2 év jótállás
- a 250 ezer forintnál drágább termékek esetében pedig minimum 3 év jótállás -
vitezpeto
tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy S22 Ultra vásárlásánál. Találtam is egyet, viszont az eladó gsm boltban vette a telót. Rákerdeztem a garanciára, és azt mondta, hogy alapból 1 év van rá, de állítólag valamilyen Samsungos regisztrációval 2 évre bővíthető. Találkozott már valaki ilyennel, vajon mit takar ez a regisztráció?
Köszi előre is!
Attila
-
balintka
addikt
válasz
Dave Crank #6218 üzenetére
Nekem 2 munkanap volt.
-
Dave Crank
senior tag
Sziasztok!
Mi a tapasztalat, SES-nél most kb mennyi idő a rendelés telejsítése?
-
PeteePeti
őstag
Ilyen szar tokot senki se vegyen! Két fajta gyári vezeték nélküli töltővel is ezt produkálja:
-
gilfoyle
őstag
Aquamail... Jönnek az értesítések, olvashatóan jeleníti meg a tartalmat.
Nekem az outlookkal a tartalom megjelenítésével voltak gondjaim, meg hogy az akksiból néha rendesen harapott.
A gmail klienst évek óta nem használom. -
A GMailnek még az online felülete is rossz (böngészőben), van hogy kijelzi, hogy kaptam új emailt, de a felületen sehol nem látom (csak a számot), és még az oldal újratöltése után sem mindig látom az emailt, és kell neki idő, hogy megjelenjen.
-
WiZARD
addikt
nálam teljesen jó a gmail (3 accounttal)
-
ForRedGlory
félisten
Nálam is rossz a Gmail. Az ikonján jelzi, hogy van 1-2-3 olvasatlan emailem, aztán minden egyes alkalommal az alkalmazás megnyitásakor tölti csak le 1-2-3 másodperccel a megnyitás után. Nyilván nem ez a világ legnagyobb gondja, de eléggé idegesítő.
-
ShadowLac
addikt
Gmail nàlam ok.
-
gery14
senior tag
Van egy csodálatos bugom az s22 ultrámmal..
Nem kapok meg minden emailt az ultrára nem is jelez hiába frisitem le a gmailt. Pl jelszo emlékeztető..
Amíg a régi s8+ omon pl vagy a céges note-on igen.. ez hogy a picsába van? Rohadtul nincs kedvem fr-ezni.. szokásos gmail torles frissítés megvolt.. -
HaliGab23
senior tag
válasz
gyuri81 #6199 üzenetére
Igazából semmi különösre, csak védelemre.. A fiam a laptopján benyelt egy spwaret, amivel ellopták a Steam fiókját (van rajta már vagy 200ezer Ftnyi játék - szerencsére vissza tudtuk szerezni), akkor tettem fel a Kasperskyt, és megvettem a VPN szolgáltatást is, 5 eszközre jó egy fiókkal, így a telón is használom. (Az én fiókommal van a laptopján is.)
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest