Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
gyuri81 #7598 üzenetére
Windows-on ilyen esetben az Event Viewer-t nézném meg (meg a dump fájlokat, hisz' ez kvázi egy BSOD volt). Ennek mentén kerestem, mik a lehetőségek Androidon, és ezt találtam:
[link]Every Samsung device has a built-in tools like
SysDump
, just follow these steps:
1) Open the Phone app in your device and type:*#9900#
2) Depending on how much detailed logs you would like to get changeDebug Level
andSilent log
options (by default Debug Level isDisabled/LOW
and Silent Log is turned Off)
3) Click onRun dumpstate/logcat/modem log
(should be first option) wait until process finishes
4) ClickCopy to sdcard(include CP Ramdump)
. This is important step because by default collected logs will be stored in/data/log
directory, which is under root permissions so you can't access to it without root permissions
5) Your logs will be stored in/log
directory on your DEVICE STORAGE.(this means that you don't need root access to find it just use file manager).Szóval elvileg az összegyűjtött log fájlokban ott lehet a válasz, hogy pontosan mi (és talán az is, hogy miért) történt.
-
válasz
kengyel #7597 üzenetére
Itt azért hozzáteszem az órám ( S3 Frontier) folyamatosan csörgött mikor beszéltem(!), valahogy nem érzékelte, hogy felvettem( ilyen se volt még). Rányomtam az órán a hívás elutasításra( vagyis valamerre elhúztam az tuti) és ekkor indult újra.
Saccco: Nekem is jó volt 3-4 hónapig
-
Újabb anomália:
Telefonálás közben újraindul!!!!!!!!
Elegem van ebből a telefonból.... -
Helpner
csendes tag
Szia
Ezt a jelenséget én is csak megerősíteni tudom. Igaz én sima S22-re váltottam Oneplus 8 Pro-ról, a füles nekem is ugyan ez a típus. Ugyan azokkal a beállításokkal az S22-nél feljebb kell tekernem a hangerőt, hogy kb. ugyan azt kajpam, mint a O+-nál.
Számokban:
-tömegközlekedésen: S22-nél 80-100%-on használom, ez O+-nál kb. 70%-os hangerő volt.
-munkában: S22 40-50%, O+-nál 20-30% volt.Ezek mind bekapcsolt zajszűréssel.
Üdv
-
válasz
mrThomi #7577 üzenetére
Nem! Ez mind rossz! Le van kopva a hidrofób réteg, így úgy gyűjti az ujjlenyomatot, mintha egy óvodás csoport taperolta volna össze. Megpucolt kijelzővel zsebretéve és 5 perc után élővéve közepén ezen a helyen zsír maszatos a kijelző. Az utolsó képen vizet spriccelve rá látszik, hogy honnan kopott le a réteg. Én cseréltettem gariban emiatt a kijelzőt és ekkor lett összegànyolva a kamera modul porral. Visszavittem, azt is cserélték. Most új kijelző, új keret, új usb port, új akku, új kamera modul van benne. Ez a GG victus+ az eddigi leggyengébb telefon kijelzőm. De nem fogok rá fóliát rakni. 3 év gyártói garanciával max fél évente cseréltetem a kijelzőt ha lekopik, amíg nem javítanak a minőségén.
-
cinikis
tag
válasz
Memmaao #7575 üzenetére
Én elő sem vettem a dobozból míg nem pattintottam tokot/fóliát.
Clearplexet javasolták mert az állítólag érzékel/véd és nem károsítja s kijelzőt (utóbbit majd meglátjuk ha le kell szedni. Kicsit fodros, meg látszik az Spen firka, de én nem melegítgetem hogy simuljon).
Tok az átlag, de kutatók valami ütésálló után, ami peremes hogy pofán messze legyen talajtől, meg védfe a kamera részt is.
UAG Metropolis lenne ideális, de azt erre nem gyártják, pedig azon kívül flippes nincs ami adja -
voyi
aktív tag
Létezik-e ADB-s kód vagy valami app amivel hangosítani lehet ezt a telefont?
Bluetooth fülhallgatómmal elég halk sajnos, sokkal halkabb mint a korábbi S10-em. Olvastam, hogy sajnos ilyen másoknál is. A saját fülhallgatómnál sajnos a Disable absolute volume kikapcsolása a fejlesztői beállításokban sem segít semmit, másnál is olvastam, hogy Sony WF1000 MX4-es fülhallgatójánál mint ami nekem is van, nem lett hangosabb.
Amit még észrevettem, hogy a telefon hangszórójánál kb 80%nál nálam már érezhetően torzít a hang ami kicsit kiábrándító.
-
Patrec
csendes tag
-
Ma megjelent a kijelző közepén egy hajszálkarc.
Eddig hagytam szabadon, így délután felpattintottam az utolsó IMBZBK hidrogel fóliát a kijelzőre, illetve egy H9 edzett üveg védőt is a kameralencsékre, biztos ami tuti alapon.
Én akármilyen GG Victus+os meg istentudjami lesz a következő,
gyártósorról úgy hozatnám le a készülékeket, hogy az alap doboz tartalmazna legalább egy jó minőségű hidrogél fóliát, illetve tartalék fóliákat vagy edzett üvegeket a kijelzőhöz, illetve a kamera lencséhez, ütésálló tokkal, mert az hogy az ember megveszi a telefont, egyből kalkulálhat hozzá egy kijelzővédőt, egy tokot, fülhallgatót, meg most már töltőt is, ami nem része az alap csomagnak.
Adnak egy hitvány gyári, magától lejövős fóliát, tyúkbelet, ami semmire nem elég, füles, töltő nuku.
Vicc.
és ha valamelyik hibázik, pl. nincs fóliád, 3 hét használat után telibe karcolod a Gorilla Glass Victus+os szipi-szupi kijelzőt.bár erre a pár évre, amire tömeggyártották a flagshipet, bőven megteszi, mert legalább vesz majd másikat a paraszt.
a speckó csiszolt, mindenálló keretről nem is beszélve, a tokban meg ült por szépen lassan megeszi, hiába pucolom heti 1* legalább, semmi hatása..
-
S e t h
nagyúr
Nincs esetleg vkinek tudomása róla, hogy a Samu vmi pályázatos úton nem alkalmaz-e csökkent képességű embereket? Mert már csak azt tartanám elfogadható magyarázatnak.
Más.
Android appos kérdés, mivel a samu böngésző már semmilyen módon nem képes blokkolni a youtube reklámokat, van vmi általatok preferált böngésző, ami viszont képes erre? -
cinikis
tag
válasz
guriga1234 #7401 üzenetére
Tuti rajta van.
Idáig aki nem is látta, mint én sem
Foróztam vakuval és lám meg lett a szám és a TAIWAN felirat. -
Ha valaki akar venni Watch 5 pro-t akkor van rá 2 fajta kupon (egyéni + SAMSUNGNYAR10), meg készülékbeszámítás (watch 4, extra 25 ezer kedvezmény + a watch 4 ára). Plusz ajándékba Buds Live és egy hibrid bőrszíj. A BT-s pro kb 140-re jön ki így, meg még a Watch 4 beszámítás, ami 50-60k, ha jó állapotban van. A Buds Live meg szerintem 20k körül megy el, ha nem kell.
Ami extra a watch4-hez képest:
- zafírüveg kijelző
- titánium ház
- nagyobb akkuFunkciókban nem tudom, hogy mennyivel tud többet.
A Buds 2 Pro-t is le lehet vinni kb 60-ra, ott is lehet beszámítást kérni (15k mínusz) meg érvényes a 2 kupon.
-
minilego
senior tag
válasz
Dave Crank #7567 üzenetére
A faxom tudja ennél mi a jó vedelem
A dobozában tartani otthon
-
minilego
senior tag
válasz
Dave Crank #7564 üzenetére
Rakattam egy ilyrn szilikonos fóliát, de ennél nem használtak uv-t.
-
Dave Crank
senior tag
válasz
minilego #7563 üzenetére
Karcolódás ellen véd, és megy vele az ujjlenyomat olvasó, ha enyhe ütődés éri, akkor talán kicsit elnyeli és tompítja.
Üveg nyilván kicsit nagyobb behatás ellen is véd, viszont ujjlenyomat olvasó bizonytalanul működik vele, illetve téma volt itt, hogy az oleofób réteg sérül az UV-s ragasztótól, amivel felhelyezésre kerül az üveg.Én személy szerint fóliát használok, mert fontos nekem a stabil ujjlenyomat olvasó.
-
minilego
senior tag
Szilikon fóliát javasolták az üzletben a képernyőre... Ez mennyire véd?
-
Grawens
senior tag
válasz
Locutus #7558 üzenetére
Van itt baj, gazdagon!
Nálam alapelv, ahogyan a nőgyógyász nem nyúl pi*ához kesztyű nélkül, úgy én sem nyúlok kesztyű nélkül elektronikai alaktrészekhez/pcb-hez!
Másik, kamera modult nem teszünk fókuszlencsével felfelé az asztalra szerelés idejére, hacsak nem tesz rá az ember egy darab kaptont, ellenkező esetben fejjel lefelé. -
Grawens
senior tag
válasz
Memmaao #7555 üzenetére
Pontatlanul fogalmaztam. Nem minden esetben történt komplett csere, de ha fődarab cserére is került sor ezekben az esetekben akkor az már parás volt. Pl. kijelző csere kerettel, gomb csere, töltésvezérlő csere, ezek gyorsan mentek.
A prémium házi szerviz nem az IP védelem miatt szűnt meg, mivel még előtte jöttek a beépített akkus, ragasztott hátlapos készülékek. -
válasz
Memmaao #7555 üzenetére
Nekem is pozitív tapasztalatom van a házhoz érkező szervízzel kapcsolatban. Note 3-on a gari lejárta vége fele, egy minimálisan be volt égve( de alig látszódott...) a statusbar és szó nélkül kicserélte egy új (!) kijelzőre, úgy hogy meg sem nézte, hogy tényleg be volt-e égve.
-
válasz
Grawens #7554 üzenetére
Ne haragudj, de én nem emlékszem, hogy valaha is történt volna ilyen, amíg volt házhoz érkező szervíz. Pedig note 3 és note 4 esetén is igénybe vettem. Ugye az IP védelem miatt szűnt meg, mert a vízállóságot nem lehet háznál tesztelni. Egyébként meg egy hihetetlenül jó szolgáltatás volt!
-
Grawens
senior tag
válasz
Maxxy10 #7544 üzenetére
A kötelező és a gyakorlat nagyon nem ugyan az.
Láttam én már olyan jegyzőkönyvet ahol a gyártó készülék bevizsgálás elrendelését követően a rendszerbe olyan jegyzőkönyv került ami bőven nem fedte a valóságot, sőt.
Beszélhetnék itt ódákat az újként beépített használt/bontott alkatrészekről és a fődarabok egyéni azonosítóinak átírásáról/megváltoztatásáról.
Mindegyikre van kormányrendelet, amire nagyívben sz*rnak.
Nem tudom emlékszel e még a "Prémium készülékeket otthon javítós" időkre. Kolega ki lett küldve, felújított készülék ki a táskából, javítandó készülékről azonosítómatrica le, cserére rá, egyedi azonosítók (imei,sn,mac, stb.) beír, egy gyors teszt, jegyzőkönyv és csókolom, következő cím. Rendgeteg panasz ment a Samsunghoz megkérdőjelezve a szabályszerűséget.
Sokat mesélhetnék, hogy mit meg nem tesznek a gazdaságosság érdekében. -
válasz
Maxxy10 #7525 üzenetére
Ennek a telefonnak az egyik legszebb része a kamera kidolgozása. Én egyből észrevettem, hogy belül csupa por és valószínűleg le is rakták bontás után kamerával lefelé a kijelzőről leszerelt alaplapot, mert a kamera modul pereme végig poros. Csak azt nem értem, ezt hogy nem vette észre, aki összerakta? A hátlap jobb alsó sarkán a festésen a belső oldalon is lett egy kis bontási nyom. Igazából ott sem 100%. Remélem így, hogy visszavittem, megoldják hibátlanra.
-
1. indikátor.
2. nyomáspróba.
A nyomáspróbás vizsgálat által derül ki hogy garanciálisan szervizelhető a készülék.
Huawei TMX-es sztorimnak az volt a vége, a vízálló telefon elázott, majd kértem külön a nyomáspróbás vizsgálatot, de vissza dobta a TMX és megvonta a garanciát beázásra hivatkozva.
10 percet volt 130cm-es vizben (wellness) nem folyamatosan.
Huawei Mate 20 Pro IP68 2m 30 perc, de ez ugye laboratoriumi körülmények között, azaz egy normál júzer nem tudja reprodukálni a valós életben, így volt egy "vízálló" telefonom ami ha elázik nem vízálló, egészen addig garantáltan vízálló. -
kchris78
veterán
válasz
Maxxy10 #7548 üzenetére
... vagy úszik! Ha már van rajta úszás-edzés.. én hetente mióta megvan kb 2x úszok.. Eddig birta a strapát
. Ha bármilyen szinten is nem birja ki legalább a garit beázás nélkül, az a minimum hogy fogja a gyártó és kicseréli vagy javitja.. szerintem. nem búvárkodok vele, fél méternél mélyebbre nem kerül, tengerben, meleg vizben sem volt.
-
Maxxy10
addikt
Az indikátor az nekem jelzi, hogy a készülékbe folyadék került és utána az én dolgom megállapítani, hogy hogyan is történt és itt vizsgálom, hogy miért ázott be a telefon. Gyár hibázott vagy a felhasználó.
Az óra nehéz kérdés mivel a legtöbb ember abban zuhanyzik.
Ha hozzánk kerül ( értsd az a szervíz ahol dolgozom) egy óra ami beázott akkor sajnos igen kiveszem az órát a garancia alól viszont utána a legelső amit csinálok, hogy jelzem a HQ-nak, hogy ez a óra beázott pedig nem kellet volna ( ha jó kozmetikai állapotban van) szóval szépen fizessék ki a javítását. Eddig egyre se mondták, hogy nem.Oké, hogy egy nagy corponak dolgozom de az emberségem nem fogom elveszíteni
-
subset
senior tag
válasz
geryboro #7545 üzenetére
"...aki azt állítja nem karcolódik, az vagy nem mond igazat, vagy hazudik.
"
A harmadik lehetőség pedig az, hogy nem az üveg karcolódik hanem csak a rajta lévő oleofób bevonaton kezded látni a használat nyomait.
Voltak problémák már sokkal régebbi szériáknál is...azóta is vannak.
Nem kell sokat visszaolvasni, garis kijelzőcsere a vége ha már foltokban lekopott róla, valószínűleg így kezdődik.#7544 Maxxy10
"Ha a telefonod beázott akkor először le kell tesztelni, hogy megvan az IP védelem vagy sem ha nincs meg akkor az egyértelműen garanciàs hiba. Viszont ha megvan akkor ott a felhasználó hibázott."
Ez egy kicsit paradoxon. Ha már beázott akkor milyen védelmet vizsgálsz ?
Az indikátor-t nézik nem ?
Nekem e miatt nem garizták az órám, mondván beázott, és pont az indikátort mutogatták bizonyítékként. -
Telefon normál használat mellett ~3 hete fólia nélkül a kijelzőn már megjelentek a mikrokarcok, direkt fényben jól láthatóak.
zsebben hordva, csak a telefon.
victus+.
aki azt állítja nem karcolódik, az vagy nem mond igazat, vagy hazudik. -
Maxxy10
addikt
válasz
Grawens #7543 üzenetére
Ez így ahogy van nem igaz.
Minden javítás után kötelező az úgynevezett OQC (Outgoing Quality Control) ahol a legelső teszt a WRT( Water Resistant Test) amíg ott át nem megy a telefon addig a munkát be se tudod zárni a Samsung belső hálózatában.
Bármikor el tudod kérni a jegyzőkönyvet minden tesztről amit csináltak. Majd holnap töltők fel képet hogyan is néz ki egy ilyen.
Ha a telefonod beázott akkor először le kell tesztelni, hogy megvan az IP védelem vagy sem ha nincs meg akkor az egyértelműen garanciàs hiba. Viszont ha megvan akkor ott a felhasználó hibázott.
-
Grawens
senior tag
válasz
Maxxy10 #7535 üzenetére
A probléma általánosságban az hogy ki garantálja, hogy megbontás után újra IP68-as tanusítással rendelkezik a készülék? A szerviz munkalapra/jegyzőkönyvre nem kerül fel, és nem is tesztelik rá.
A lényeg a bizonyításon van.
Te egy javítás után azt állítod, hogy beázott a telefonod, a szerviz peig azt (amit szakvéleménnyel és fotókkal fog bizonyítani, mármint, hogy beázott), hogy biztosan 3 méternél mélyebb vízbe merítetted, meg különben is minek dugtad vízbe. Ergo így is úgy is bukod a garanciát, mehetsz békéltetőhöz, ergo szoppendáré minden irányból. -
-
pepe792
tag
Csak halkan kérdem, mi alapján írjátok, hogy csak összeragasztják, elveszik az ip védelem stb.?
-
Ricardo
titán
válasz
Memmaao #7531 üzenetére
Kérdés az, hogy öszeszerelés közben ment bele, vagy utána?
Egyik sem elfogadható, de a lényeges a jövő szempontjából. Ha összerakás közben ment bele, akkor talán ennyivel vége is a portörténetnek (mondjuk én már ettől is agyvérzést kapnék),de ha utána jutott be apor valahogy, akkor magát az illesztést baltázták el valahol. Így megy a levesbe a vízállóság, és ami még posszantóbb, idővel tovább fog porosodni belül. -
Grawens
senior tag
válasz
Memmaao #7523 üzenetére
A hivatalos márkaszerviz sokkal hanyagabb munkát végez, mint sok maszek.
Hanyag a munka, és az ellenőrzés is hanyag. Tehát van aki elvégzi a munkát és van aki az elvégzett munkát leellenőrzi. Kb. 15mp lett volna Blower pumpával kifújni összeszerelés előtt.
Gondolhatod mi lehet a belsejében a készüléknek.
Pormentes helyiség? Kesztyű? Csak a promó videókban van ilyen.
Ne hidd azt, hogy kemencéznek, lófüttyöt. Kicsit sem érdekli őket az IP68, körberagasztózzák összeszorítják, oszt jónapot.
Nem egyszer láttam olyan készüléket amin a fókuszlencse ujjlenyomatos volt, ja és igen rövidítve 3 betűs cég Budaörs. A többi sem kivétel. -
válasz
Memmaao #7523 üzenetére
Nekem egy gsm boltos javította meg hasonló módon a 4 éves Note 8-am akksi csere során, csak ott rajta volt az ujjlenyomata is a lencsén
Ez szerintem elfogadhatatlan egy ilyen értékű telefonnál. TMX csinálta?
Most még lehet nem okoz gondod a porszem, csak idővel simán rámehet magára az optikára is.
-
surgery
senior tag
válasz
ForRedGlory #7524 üzenetére
Na meg az igen gyakori weblap hiba miatt már persze ha hiba volt
-
ForRedGlory
félisten
Szerintem ez a magyarok miatt van:
-
Megvolt a kijelző csere. Szép az új, az oleofob réteg tökéletes. Viszont hátul a kamera üveg belső felén van por. Ami dühítő, mert hivatalosan pormentes, elektrosztatikai töltéstől mentes helyen javítanak, kesztyűben. Nem volt kedvem megreklamálni, mert ha megint be a kemencébe, szétszed, stb, talán csak rosszabb lesz. Sajnos ha valamin már javítani kell, az onnan már soha nem 100%
Kipróbáltam, a fotó minőségét nem befolyásolja.
-
Jappán
tag
Van még mit reszelgetni rajta. A fókusz gyakran pontatlan. A fókuszjavító sem segít a dolgon. Néha érdekes színekkel dolgozik. Kamera újrainditás segít rajta. Az S20+ is hasonló volt az első évben. Szenvedés volt vele fotózni, mára már szinte tökéletes. Remélem a 22 Ultrát is sikerül felhozni erre a szintre mihamarabb.
-
Zoli35
csendes tag
Sziasztok!
A kamerán mennyit javítottak a megjelenés óta?
Olvastam megjelenéskor,hogy elégé kiforratlan még a szoftver. -
raskolnikoff
őstag
válasz
Dave Crank #7516 üzenetére
Van olyan töltőm, amelyikkel megy a gyors (random márkájú MM-os), csak nem itthon.
Hát akkor marad nagyrészt a vez. nélküli a kényelem miatt, kisebb részt meg a szupergyors az idő (meg a mi 65w ra való beruházás) miatt.utánanéztem, írják a Xiaomira is, hogy PD-t tudja, de talán nem pont ugyanaz a PD (nem vágom ezt a dolgot igazából...)
-
spider23
senior tag
Véletlen valaki nem kapott Watch 4 -re 20% os kupon kódot? Privátban átdobhatná.
-
Dave Crank
senior tag
válasz
pontyos #7503 üzenetére
Én Mi11-et váltottam, én is örülök.
Igazából azzal sem volt bajom, az akkuját leszámítva, hogy szűk 1 napos volt.
Ez meg 2 nap simán.
Viszont a Mi11-nek a kijelzőjén szerintem a színek szebbek voltak, de fényerőben azért gyengébb volt, S22U-val napsütésben nincs véletlen se olyan problémám, hogy ne lenne elég a fényerő. -
Dave Crank
senior tag
válasz
raskolnikoff #7513 üzenetére
Szerintem egy PD töltővel próbáld ki, Xiaomi töltő az nem PD.
-
TODI1111
veterán
válasz
raskolnikoff #7513 üzenetére
Nem próbáltam, csak egy tipp volt, mert én a szupergyors töltést használom. Le kellene mérni, hogy csak nem írja ki vagy valóban nem a gyorstöltés üzemel.
-
TODI1111
veterán
válasz
raskolnikoff #7511 üzenetére
-
raskolnikoff
őstag
Az normális, hogy ha kikapcsolom a szupergyors töltést (de csak azt) akkor a sima gyors sem megy? Mi 65w-os töltő egyébként.
-
Valaki használja az extra elsötétítést vagy az extra fényerőt?
Vagy a kettőt együtt?
Van értelme? -
Azt hogy lehetne elerni, hogy minden linket vagy hivatkozast amihez internet bongeszo kell azt ne a samsung internettel nyissa meg hanem firefox al ?
Alkalmazasok beallitasaban kivalasztottam a firefoxot alapertelmezett bongeszonek mégis samsung internetbe akar megnyitni mindent. Gondolom valamit at kene meg allitani.
Kozben megoldottam outlook ban is be kell kapcsolni a megnyitas alapertelmezett bongeszoben -t
-
mrThomi
addikt
Ebbe a béta programba részt lehet venni úgy hogy én luxemburgban vagyok, a telefon is itt lett véve de ráküldök egy vpn-t ? Próbáltam most némettel de a membersbe nem igazán dobott föl semmit. Igaz most telepítettem életembe elöször ezt a members appot, elötte sosem használtam
-
S e t h
nagyúr
Köszi srácok a segítséget, átnézem még a kódokat és rákérdezek maxxyra is!
-
Taci
addikt
válasz
S e t h #7499 üzenetére
Esetleg még a töltési ciklusok számát lehet megnézni. Sajnos ezt sem tudom, hogyan lehet, nem szoktam ilyen menükben járni, de mintha ezt is kiírná valamelyik app. (Bár nem tudom, mennyire pontos, illetve hogy hova menti ezt az adatot. Mert ha csak a szoftver tárolja, akkor az FR ezt kukázza.)
Ha töltötted eddig 3-szor, de 7 van benne, akkor vagy nem te vagy az első tulaj, vagy a gyárban ennyiszer dugták rá. (Csak egy ötlet.) -
pontyos
senior tag
válasz
ShadowLac #7474 üzenetére
Én
, mikor a P30 at eldöntöttem, hogy cserélem, azóta meg csak örülök, hogy ezt vettem! Nálam szerencsére semmilyen probléma nincs, szerintem a színhelyes fényképei top kategóriásak, nincs lag, akadás, telefonálási gond. Ami pedig az akkut illeti, két naponta töltöm, ami nekem megfelelő - 5 óra 20 perc képernyővel, maradt 12% mostanra, péntek esti töltéssel. Ráadásul a kijelző mindent ver, bármivel hasonlítom, pl kirándulás közben, főleg napsütésben. És igen, full iroda !
UI: nekem egy "bajom" van vele, teljes fényerőn napsütéseben hajlamos a kijelző túlszaturált képet mutatni fotózás közben, így a kész kép ugyanabban a max fényerőben csekkolva, szintén túl színesnek látszik. De ez nem nagy gond, hiszen nem rossz a kép, csak nem a max fényerőn kell ellenőrizni. -
minilego
senior tag
Ha tokban lesz a telefon akkor is érdemes hátlap fóliát is tenni? A gyári nem elégséges?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Battlefield 6
- Adobe Photoshop
- eBay
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest