- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple notebookok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeteePeti
őstag
-
Gomez1984
aktív tag
-
Locutus
veterán
Ömm ez most lehet hülyén hangzik, de hogy lehet leszedni a telefonról a gyári bőrtokot?
Baromira fogja, nem merem annyira feszegetni... vagy nemtom hol hogyan érdemes megkezdeni?Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Dr V
őstag
Budapest, belváros. 3g-n sokkal jobb a, mint 4v5g-n. Ez hogy lehet, mit állítsak, h jobb legyen? 20-as, korlátlan net.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
S e t h
nagyúr
válasz ForRedGlory #6094 üzenetére
Egy ideje gyülekeznek a fellegek a hazai samu felett és nem tudom, hogy ez globális direktíva része-e, vagy csak itthon lettek ekkora tirpákok.
Samu tévés garanciáról szinte már csak rosszat hallok, aztán jött a weshopjuk, ami a mai napig nem tudja megmondani milyen készüléket küldött ki nekem, most meg ez a kártyás letiltás.
Én már azt sem értem mi ez az abnormális mértékű orrba- szájba akció.
[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
ForRedGlory
félisten
válasz S e t h #6059 üzenetére
Nem, totál más miatt lett tele a puttonyom, de most mindent elküldök a fogyvédnek.
A szar webshopjuk a vásárlásnál olyan hülyeséget írt ki, hogy ellenőrizzem a limitet (nyilván nem volt azzal gond), ezért néha próbálkoztam újabb és újabb vásárlással, hátha magához tér a webshopjuk. Pár nap után meguntam és írtam nekik. Azt mondták, hogy sikertelen próbálkozás miatt a webshop letiltotta 24 órára a kártyát és az utolsó sikertelen vásárlás után várjak 24 órát. Vártam vele 48-at, de ugyanúgy hibát írt. Írtam nekik újra és akkor már azt mondták, hogy a sok sikertelen kisérlet miatt 1 hétre tiltva lett a kártyám. Le sem szarnám, ha nem járna le előtte az akció...
Magamhoz képest nagyon finoman fogalmaztam és nem küldtem őket el a búsba, de az utóbbi pár hónapban történt hülyeségeiket most untam meg végleg. A szar rendszerük miatt tiltották a kártyámat és nem képesek levenni a tiltást róla.
Emiatt és a számla/gar levél ügyintézési rugalmatlanságuk miatt most mindent elküldök a fogyvédhez. Nem értem miért nincs az ilyen cégeknek felettes szervük (mint pl a Telekomnak a Média- és Hírközlési Biztos). Nem véletlenül nem találtam akkor semmit az ÁSZF-ben, de akkor jó lesz nekem a fogyvéd is.
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Morgo
junior tag
-
PeteePeti
őstag
válasz Mr. Morgo #6091 üzenetére
Ezt te is csúnyán benézted! Mát 18 éve antialkoholista vagyok, amióta 20 évesen mozdonyvezető lettem, és nincs olyan nap, hogy ne mozdonyt, vagy ne autót vezetnék!
Cigizni meg soha nem cigiztem, szal jah!
Amúgy meg abban igazatok van, hogy általában azok papolnak a környezettudatosságról meg az egészséges életről, akik a maszek életben le se szarják ezeket! Sajnos ez a tapasztalat! Természetesen tisztelet a kivételnek!
Szal, elnézést kérek a beszólásért, de magas labda volt a rossz tapasztalataim miatt!OnePlus 13 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Mr. Morgo
junior tag
válasz PeteePeti #6089 üzenetére
No cigi, no alkohol, no kávé, no qi töltés! Ezt benézted! Pacsi!
Ui.: mindenki magából indul ki! Te tuti cigizel és azért hétvégente a kis söröcske lecsúszik!
Várom a napot mikor a világon pár napra megszűnik az internet (LESZ ilyen) és fiatalok tucatja lesz öngyilkos mert nem tud a facén, instán és tik-tokon lógva b@romságokat nézni! "Ami a világban most zajlik az nem más, mint vagyonelkobzás infláció mögé bújtatva."
-
válasz PeteePeti #6089 üzenetére
Több áramot használsz töltéshez, ha vezetékmentesen töltesz. Ha beleszámoljuk, hogy sok millió (de lehet hogy tíz- vagy százmillió) mobilt tölthetnek így, az már rengeteg energia feleslegesen. Szóval ja, már jelentős mértékben hozzájárulhat a környezetszennyezéshez és globális felmelegedéshez.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
PeteePeti
őstag
válasz Mr. Morgo #6085 üzenetére
Na ez ám a hozzászólás! Gratulálok!
Nyilván emberek milliói fognak abba belehalni, hogy QI töltik a telefonjukat!
Gondolom úgy osztod az igét erről, hogy a három doboz cigi meg a liter vodka is letudva naponta! De persze az mindkettő full veszélytelen![ Szerkesztve ]
OnePlus 13 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Mr. Morgo
junior tag
Oké, de akkor ne legyen sírás hogy fél év után mennyit csökkent az akku kapacitása, meg a nagy meleg miatt nem töltődött fel a teló és most mi lesz velem a munkában hogy nem tudok egész nap a facén lógni és a jugyubon idióta videókat nézni........ Mert az emberek 80%-ának ez a legfontosabb.........
Várom a napot mikor a világon pár napra megszűnik az internet (LESZ ilyen) és fiatalok tucatja lesz öngyilkos mert nem tud a facén, instán és tik-tokon lógva b@romságokat nézni! "Ami a világban most zajlik az nem más, mint vagyonelkobzás infláció mögé bújtatva."
-
Mr. Morgo
junior tag
válasz spider23 #6083 üzenetére
Ezt senki nem tudja nekem megmagyarázni hogy a qi töltés jó, sőt! Mekkora plusz hőt termel a töltő! Ami evidens hogy akksi gyilkos! Elektroszmog, stb. végülis, az emberiségnek valamibe bele kell halni idő előtt.
-
WiZARD
addikt
A júniusi frissítéssel tényleg eltűnt a lehetőség, hogy applikációhoz rendelt egyedi notification hang legyen, vagy csak én nem találom?
eléggé hiányzik
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
spider23
aktív tag
Én mióta megjelent a Nokia vezetékmentes töltője (fatboy) azóta csak úgy töltöm a telót. Éjszaka kb 4 óra alatt tölt fel most az S22. Egy okos konnektorba van dugva, amit Home assistant okos otthon kezel. Amint a telefon feltöltött lekapcsolja a konnektort. S8 S20+ most S22 ultra akkuja is meghálálja. Megvannak a régi telefonok, gyerekek használják. Sosem cseréltettem akkut egyikben sem.
-
gabor_b
tag
válasz korika18 #6056 üzenetére
Próbáld [ADB appControl] progival.
Gyári app is törölhető. -
subset
senior tag
"...akkor miért árulnak ilyeneket nem?...."
Sajnos csak azért, hogy eladhassák és dőljön a lé.
Biztosan nem érdekli őket, hogy lesz-e baja az eszközödnek tőle, nyugodj meg.
De ugye számtalanszor bebizonyosodott már, hogy még az sem érdekel senkit (egy ideig biztosan) ha belehalnak emberek is...bizonyos termékek fogyasztásába, használatába stb..Ne legyünk naivak....
Vagy volt itt nemrég, hogy: gond-e a gyorstöltés.... ? válasz: "ha ez lenne miért tudná a készülék". Ja tényleg !...pont érdeke a gyártóknak, hogy ne vegyél másikat n+1 év múlva és lehet, hogy pont az akku gyengesége miatt gondolod majd úgy, hogy kell már egy új...egy még gyorsabban tölthető[ Szerkesztve ]
Használj Te is szabad szoftvert !
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Nem tudom volt e...
Vettünk páromnak egy mágneses tokot és kiderült a ceruzával a kijelző középső jobb szélére nem lehet írni a tokban...
Nem tudom mindegyik mágneses toknál ez van e csak gondoltam leírom...Sfefe
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
geryboro
senior tag
#6062 nalam meta/fb app, app manager, installer helper debloatolva.
bongeszobol majdnem ugyanugy hasznalhato, es az akkut sem szopja.#6060 ram a ketlepcsost erolteti bongeszobol, es nem tudok valamiert tovabb lepni, mar vagy 5* probalkoztam.
mashonnan mukodik rendesen.#6068 en osszehoztam 31gb free tarhelyet onedrive-ra,
fajlkezelo kezeli rendesen, igy szerintem maradni is fog a guglis helyett, bar a szinkronizacio az onedrive app nelkul egy kalap sz*r, egyesevel kell feltolni a fajlkezelon belul a felhotarhelybe, de legalabb nem fut a hatterben az sem.[ Szerkesztve ]
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
lcee79
addikt
Már látom, a onedriveba menti a képeket, a többit meg a cloudba.
És nem tudom mennyi cloudot kapunk 5gb volt kb betelve.
Csak annyit ad a samsung?
Volt ott egy régi note 4 mentés is , azt letöröltem, így felszabadult 2 GB.Onedriveom alapból, vagyis amit sikerült összevarázsolni az elmúlt 10 évben, az kb. 25gb
Meg most aktiváltam fél évre a 100at az 125gb
Azon csodálkoztam volna, ha betelik, főleg, hogy látom hogy csak 20 GB van benne idáig.https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
subset
senior tag
Bármilyen minőségibb vezeték nélküli töltő jó lehet. Elméletileg "idle"-be kellene kerülnie ha feltöltötte a telót, de ez nem mindig működik jól. Vegyél samsungot.
Egy 1A -es adapterbe dugd, akkor kb. reggelre fog feltölteni, nem fog melegedni semmi, az akku is hálás lesz érte.[ Szerkesztve ]
Használj Te is szabad szoftvert !
-
HUNgabus
senior tag
Most nem talalom de itt a forumon is volt mar tobbszor szo rola hogy a Snapdragon procik tobbek kozt modemben is jobbak, alazzak a Exynos fele csodakat.
A reszletesebb osszehasonlito teszzekben altalaban a melegedes, fogyasztas, kamera mellett van ahol erre is kiternek.
Ez van dragan kapjuk a "szarabbat". Nem hiaba nem kellett meg nekik se otthon -
doooo
veterán
válasz korika18 #6056 üzenetére
A rendszerben tudod nézni. Úgy hívják, hogy "Akkumulátor"... igazán rejtélyes név, tudom.
Beállítások -> Akku- és eszközkarbantartó -> Akkumulátor.
Ott szépen kiír mindent (és be is tudsz állítani pár fontos dolgot, pont én írtam ezt korábban, nem messze az újraindításos kommentektől; Nem használt alkalmazások altatása és Adaptív akkumulátorkezelés, ezeket kapcsold be).
Egyébként senki nem beszélt 120Hz-ről. Nem az a probléma nálad. Senkinél sem probléma az. -
Taci
addikt
Nem tudom, hogy segít-e, de ezen címen bármelyik böngészőben megnézheted, mi van a Samsung Cloud tárhelyeden:
https://support.samsungcloud.com/De ez tényleg nem a OneDrive. A Samsung Cloud-ba menti a készülék adatait, biztonsági mentés, névjegy, hívásnapló, home screen stb.
Lehet, hogy betelt neked, és ezért nem tud már oda menteni?
-
S e t h
nagyúr
válasz ForRedGlory #6037 üzenetére
Eszkalálódik a helyzet?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
korika18
csendes tag
Ha már van 120Hz akkor hagy használjam már kérlek.
Csalódás a telefon, de megprobálom azt a módszert, hogy napi szinten újra indiottam ( fent leírtak alapján )Facebook-t nem lehet törölni mert már gyári app...
Akkor mondj kérlek olyan appot ami nem zabálja az akkumlátort és tudom nézni, hogy mi meríti az akkumlátort?
S healt-re igen rányomtam lépés számlálót használok sokat megyek. ( nincs párosítva más eszközzel )[ Szerkesztve ]
-
pepe792
tag
válasz Piotrus #6047 üzenetére
A telefon súlya miatt szerintem nem is érdemes megvenni az OM5-öt. Éppen a határon van súlyban a telefon, vagy elbírja a gimbal motorja vagy nem. Érthetetlen módon max 4k 30 fps-sel rögzít videót az iphone 4k 60 fps-sel szemben.
Miért lenne veszélyes az aksira? Akkor nem lenne ilyen töltés.
-
Piotrus
tag
Sziasztok!
Használ valaki valamilyen gimbal-t az S22 Ultrához, ha jól tudom a DJI OM5 (még) nem támogatja a telefont.
Ill. olvastam itt a hozzászólások közt , hogy nem ajánlott a szupergyors töltést használni, mert káros az akkura , ez valós veszély , vagy csak egy feltételezés... ? -
-
válasz ForRedGlory #6037 üzenetére
Nem hiszem, hogy van külön olyan, hogy felügyeleti szerv. A fogyasztóvédelemmel tudsz beszélni, ha problémád van velük.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ForRedGlory
félisten
Off, nem tudjátok, hogy a Samsungnak pontan mi a felügyeleti szerve?
-
lcee79
addikt
válasz polonic #6034 üzenetére
Mióta megírtad a hozzászólásod, azóta próbálom feltölteni a képet (több mint negyed óra... )
de vmiért a telefon most éppen nem szeretné feltölteni ide ezt a képet, percekig vár és aztán azt mondja hogy nem érhető el a szerver...
De amúgy a Signal Strenght programmal mértem csináltam képernyőképet
(-116dBm) - (-104dBm) LTE 4G radio, 711-768Mhz
Ilyeneket írt ki változgatva, úgy hogy a telefont meg se mozdítom...[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
PeteePeti
őstag
válasz Leonardo91 #6033 üzenetére
Ezt rosszul tudod, mert a többi modell is 15 watton tölt, sőt az egész 21 és 20 széria is, sőt még talán a régebbi S és Note modellek is talán! Szóval a Samsung már elég régen megkotlott ezen a fenomenális QI töltési teljesítményen!
[ Szerkesztve ]
OnePlus 13 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
lcee79
addikt
Mivel én nem tudom intézni, megbeszéltem, azzal aki a flottát intézi, hogy csináljunk nekem eSim-et,
Ma a nap folyamán valamikor kiderül, hogy az esimmel megváltom-e a világot vagy nemhttps://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
lcee79
addikt
Ahol van legalább 1-2 körüli érték, ott nincs probléma.
Meg amúgy a hangja is elég jó minőségű telefonhívás közben.
Igazából, amiről nem szoktam írni, azokkal a dolgokkal meg vagyok elégedve, csak a hibákat akarom valahogy kiüszöbölni, és akkor nincs gondNálam amúgy játék közben sem érzem hogy melegedne, a huawei melegebb volt ugyanazzal a játékkal, akksi idő se gáz annyira, mint ahogy eredetileg írták sokan, hogy mennyire rossz.
Sebességben az hogy a snapdragonos vmennyivel gyorsabb az mindegy, mivel én az előző telefonomhoz mérem.Egyedül a térerőn kívül még az ujjlenyomat olvasóval nem vagyok teljesne megelégedve.
Az a huaweinél még a hátulján volt, pont a mutatóujjam odaért, és 100-100x működött, 0 másodperc alatt...
S22 Ultrával ez nem jön be, sőt van hogy azt mondja hogy 5x rápróbáltam és oldajm fel mintával..., és csak azért mert mondjuk le van rakva az asztalra, és nem ugyanabból az iráníból nyúlok rá, már nem ismer meg...https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
doe2
tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami jó vezeték nélküli töltőt?
Olyant szeretnék, amin egész este rajta lehet hagyni és a töltés végén kikapcsol automatikusan.Köszi!
-
Topikgazda
Nálam is pont így áll a térerő az S22U-n.
Előtte a Note 8-al simán tudtam netezni a munkahelyemen( igaz azon egy főzött rom volt), az ultrával pedig még a messenger átküldése is kihívás néhaGyanítom az S22U illetve a Mate 10 pro SAR értéke merőben eltérő.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
bandi0000
nagyúr
Használ valaki E-sim-et? Mennyire jó ez? Vagyis inkább az a kérdés, van-e hátránya a fizikaival szemben?
Xbox One: bandymnc
-
lcee79
addikt
Írtam egy mailt a központnak
És a telekom alkalmazásban egyből be is ugrott a következő probléma, mivel flottás vagyok a saját előfizetésem pont nem én kezelem
Szóval a telekom alkalmazásban az általam használt flottás előfizetést pont nem látom.https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
lcee79
addikt
Köszi a válaszokat!
Most már csak az a kérdés, hogy az esimmel jobb lesz-e a térerő?
-
Taci
addikt
Ha flottás, akkor (szerintem) kell egy igazolás a cégtől előbb (valamilyen standard formanyomtatvány egy aláírási bélyegzővel). Legalábbis régebben mintha kellett volna, ez lehet változott (vagy SIM-cseréhez nem is kellett amúgy sem?), de inkább kérdezz rá a szolgáltatódnál, felesleges kört ne menj üres kézzel, ha kell a papír.
-
geryboro
senior tag
1. dijmentes a csere.
2. elofizeteses vagy, esimre tudsz valtani a telekom appban.
3. mindegy hogy honnan van a telefon, a simkartya telekomos.
4. asszem 6-8 eve nalam is volt ilyen sim kartya ujitas, vagy 2* csereltek azzal az uruggyel hogy jobb lesz a lefedettseg, meg gyorsabb lesz stb..Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
lcee79
addikt
Sziasztok!
Írtam samsung ügyfélszolgálatnak a térerő miatt
Ezt válaszolták.
Szerintetek megoldhatja a problémát amit válaszoltak?
Köszönjük a megkeresését.Szeretnénk tájékoztatni, hogy ilyen esetben lehetősége van elvégezni a hálózatbeállítások visszaállítását a megjelölt S22 Ultra (SM-S908B) telefonkészüléken. A hálózatbeállítások visszaállítását, a következő lépéseket követve van lehetősége megtenni a telefonon: Beállítások - Általános kezelés - Visszaállítás - Hálózatbeállítások visszaállítása. A folyamat során, a telefonkészülék el fogja felejteni a Wi-Fi hálózatokat, illetve a párosított Bluetooth eszközöket is.
Amennyiben a hálózati visszaállítás után is tapasztalható a jelenség, abban az esetben indokolt ellenőrizni a működést más SIM kártyával is. Ha más SIM kártyával megfelelően működik, abban az esetben szükséges jelezni a szolgáltató részére és igényelni a SIM kártya cseréjét.
Bízunk benne, hogy válaszunk hasznosnak bizonyult az Ön számára.
Továbbra is készséggel állunk szíves rendelkezésére Samsung termékekkel kapcsolatos kérdései esetén. A gyorsabb és hatékonyabb segítségnyújtás érdekében javasoljuk, hogy hivatkozzon a 2912820063 nyilvántartási számra.
Üdvözlettel,
Dávid
Samsung Electronics Magyar Zrt.
ÜgyfélszolgálatA sim kártyám biztosan nem új, szerintem 6-8 éves biztos van már.
A beállítások visszaállítása, így hogy kb 2 hete használom nem gondolom annyira célravezetőnek.[ Szerkesztve ]
-
ShadowLac
addikt
[link]
Van nagy különbség? Júniusi.Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
doooo
veterán
Azért van throttle, hogy ilyen sose történhessen meg... Szóval ez több tényező hibája lehet, de nyilvánvalóan nem a gyártóé (35 fok felett már nem is rendeltetésszerű a működés, innentől kezdve minden más lényegtelen).
Az Exynoson még hamarabb is bekapcsol, mint mondjuk az adott modell Snapis párjánál (gondolom valamilyen "biztos, ami biztos" alapon). Tavaly is így volt az S21U-nál. Ez a max fényerő, kamera, kánikula dolog meg minden mobilt érint (ahogy a szobahőmérsékleten történő throttling is bizonyos teljesítményszint felett), nem tudsz olyat mutatni, ami ne járna így, pláne nem csúcs-SoC-vel, 2021-ből vagy 2022-ből.
De ismételten, ki a hibás, ha max fényerőn, kinti kánikulában leáll valaki hosszú videókat csinálni? Nem, nem az Exynos. Az ember, aki a saját egészségét is veszélyezteti efféle értelmetlen és szükségtelen tevékenységekkel.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró