Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
Tovább esett szeretett telefonunk ára a samsung.hu-n!
SAYCM10-el 351eFt a 6/128Gb, és 405eFt a 12/512-es. Van a 256-os is valahol a kettő között. -
csubííí
senior tag
válasz
nggabi #12091 üzenetére
Pedig van bőven jó dolog benne.
Pl. az állapotsorban a felesleges ikonok eltűntethetőek, az óra is átrakható a másik oldalra (vagy középre, ebben az esetben nem látható), gyorskapcsolók színe variálható és, hogy mi legyen a színes (keret vagy a benne lévő jel), teljesen lehúzva több gyorskapcsoló legyen látható és melyik fenti oldalról legyen a teljes kinyitás, alkalmazásváltó milyen legyen,stb... Ez csak két modul egy része. -
ace05
senior tag
[link] Lehet Galaxy Storeból tölteni a Good Lock-ot. Nekem sikerült.
-
jimmedly
senior tag
Köszi a tippet a gyári fóliával kapcsolatban!
Megjött, felraktam. A kerettel még én is profi módon a helyére tudtam tenni! 😄 Prímán meg van csinálva azzal hogy a közepéről le lehet húzni egy csíkot ami letapad, aztán a tetejét alját. Érimtésre kellemes, nem tapad. Az ujlwnyomat ovasó sokat fejlődött vele, a gyári csomagoló fólia után. 😄 -
vandorbab
csendes tag
válasz
Joe_Muad_Dib #12058 üzenetére
Köszönöm a válaszotokat!
Néhány óra elteltével magától megjavult a kapcsolat. Szerintem benne volt valami Hiya-automatika. -
geryboro
senior tag
válasz
Dave Crank #12065 üzenetére
osszefoglalo - akkukimeles tippek 2. link, II - GENERAL FIXES
resznel talalod, leiras szerint cselekedtem.nem tudom milyen dolgot modosit, regen ugye rootolt telefonnal uj ROM felrakasanal volt ertelme, de megcsinaltam, artani nem art ha ugy csinaltam ahogy a leirasban irva vagyon.
-
-
jimmedly
senior tag
válasz
Dave Crank #12062 üzenetére
Ezek szerint igen. 😊
-
Joe_Muad_Dib
tag
válasz
szkutyi #12061 üzenetére
basszuskulcs, azt hittem már hogy nálam van valami nagyon gebasz mert úgy emlékszem, hogy itt javasoltak valami reklámmentességhez valami adguard vagy milyen programot szeptemberben és mintha onnantól lenne gebasz az én telefonommal, de persze ez sem biztos és azt sem tudom hogy kiirtottam-e rendesen, aztán persze lehet hogy teljesen más a gond, hiába no béna vagyok
-
Dave Crank
senior tag
válasz
jimmedly #11975 üzenetére
Ez szerintem elég jó akkuidő, SOT.
1nap + 10 óra alatt 4h38p SOT és még van benne 40%?
Szerintem több, mint jó.
Nekem a legjobb, 1 nap + 15 óra, 4h48p és 4%-on állt az akksi.
Mondjuk én dualsimmel használom, ha jól látom, te single.
Ennyit számítana a dual sim, fogyasztásban? -
szkutyi
addikt
válasz
Joe_Muad_Dib #12057 üzenetére
Waze térkép hobák nálam.is fenn állnak pedig volt gyári...
-
Joe_Muad_Dib
tag
-
Joe_Muad_Dib
tag
Sziasztok!
Eljutottam arra a pontra, hogy bármennyire nem szeretném, de visszaállítom gyárira.
Ehhez csak "simán" válasszam a - Gyári adatok visszaállítását, lépjek be a fiókjaimba, majd utána a szükséges alkalmazásokat telepítsem újból (nyilván ne használjam a biztonsági mentés visszatöltését) és lakjam, be mintha előtte soha nem lett volna androidos telefonom? Ügyeljek előtte valamire különösen? Vagy ez teljesen felesleges és nem fognak tőle elmúlni pl. a Waze térképen a fehér téglalapok meg más hülyeségek? Volt aki már visszaállította de nem ért semmit? Mert annyira, de annyira nem fűlik hozzá a fogam, hogy jaj. -
kid46
aktív tag
Ebben igazad van, hogy lesz elorendelesi akcio meg ajandek , keszulek beszamitas stb...
De en egy valamit megtanultam az evek alatt, frissen kiadott teljesen uj szerias teljesen mindegy mi az tv, telefon nem szabad venni.
Inkabb varjon vele husvetig addig kiforrnak a gondjai bajai es megveszi husveti akcioba szevasz. Ha megjeleneskor veszi garantalt top ar , meg ugye euro helyzet miatt es áfa nalunk ra tesz meg egy lapattal.
Ott vannak a nagy youtuberek azok szetgyalazzak, mert nekik a penz nem szamit.
Szombat ota van nalam s22ultra es kezd beallni az akksi. Alig merul, tegnap este 9 korul vettem le toltorol es meg 76% on van. Pedig hasznalom ugyan ugy. Jo lesz ez -
Taci
addikt
válasz
N0rbisan #12045 üzenetére
Szerintem most már várd meg az S23-at, az elvileg már Snapdragonnal érkezik (és elvileg februárban). Úgyis lesz újra készülékbeszámítási kedvezmény, előrendelési kedvezmény és/vagy ajándék, szóval szóval szerintem kb. ugyanott leszel árban, mint a mostani (kifutó, Exynos-os) szériával. Persze lehet, emel egy nagyot a Samsung (is), viszont az meg talán lejjebb nyomja ennek az árát. És a kuponok is talán kibírják még addig, vagy újak is lesznek. Én a helyedben már várnék, főleg ha Snapdragonra pályázol, mert azt nem a legjobb ötlet itthon beszerezni a garanciáztatás miatt.
-
válasz
N0rbisan #12045 üzenetére
Hivatalosan nincs itthon Snapdargonos. Szürkeimportban talán, rá kell kérdezni, keresni. Egy biztos, hogy itthon nem fogod tudni a Samsung szervizbe vinni javítani, még pénzért sem. Ami azt jelenti,k hogy bármilyen garanciális problémád lesz, annak hosszú ideig fog tartani a javítása. Beégésre nem fogsz kapni garanciát a bolttól, ahol veszed.
-
N0rbisan
csendes tag
Szevusztok!
Snapdragon verziót lehet valahogy beszerezni magyarországon?
Mi most az állás? Android 13 meg OneUi5 el mekkora a különbség a két verzió között? -
Taci
addikt
-
vandorbab
csendes tag
Egy ismerősöm tegnap nagyon sokszor hívott egymás után, de le volt halkítva a telefonom.
Azóta többször próbáltam visszahívni azon a számon, de a telefon „Nem sikerült kapcsolódni” üzenettel szétkapcsol.
Másik számon már elértem, de az eredetin azóta sem tudom. Valahol, valami letiltja ezt a számot (Hiya?), de nem tudok rájönni a megoldásra.
Nem blokkoltam a számot.
Tudnátok ebben segíteni? -
kid46
aktív tag
Jo reggelt. Miert van az, hogy itthon magyarba telefonalas kozben nincs internet ? Kulfoldon megertem ott sose szokott lenni . Valami nincs beallitva ? Koszi
-
subset
senior tag
válasz
Teal'C #12037 üzenetére
Nekem sajnos még nincs AA a kocsiban, csak egy "zárt" androidos (Intel procis
) gyári egységem van és ugye BT kapcsolat. Fura hogy max.-ra kell tolni a hangerő korlátot hogy kiegyenlítődjön és elérje a telefon hangereje a többi forrásét. Eddig ilyen nem volt....
A hangminőségen majd próbálok csiszolni - talán lehet is, de most nem volt időm nyomkodni.Telefonáláskor semmi probléma nincs, az ugyan olyan mint a többi telóval volt.
Valami EU-s norma miatt van így leszabályozva a média kimenet ? -
subset
senior tag
Én is panaszkodok kicsit a BT-s kihangosításra autóban.
Elsőre mikor meghallottam kicsit megijedtem olyan halkan és erőtlenül szólt az előző telefonokhoz képest amik már működtek ezzel az autóval.
Max-ra kellett tolni a "Mediahangerő korlátját" a beállításokban - miért is ? , hogy legyen valami jelszint de mintha minőségben sem hozná a múltat...nem ezt vártam. -
alasoh
aktív tag
válasz
oroszLajos #12030 üzenetére
Szia!
Nézd meg, hogy nem melegszik e túl? 42 c°-nál lekapcsol a töltés. Ha tokban van, akkor lehet a tok nem "szellőzik" rendesen. Nekem a Pitaka tokban csinálja ezt. Minden más tokban, illetve tok nélkül nincs gond... -
-
nggabi
félisten
válasz
oroszLajos #12030 üzenetére
jelszó: mindenből a gyárit
k0cs0g szamszung... nekem ez van:
úgy tűnik tölti, de még nem volt időm hosszabb ideig tesztelni.
valami power saver mód bekapcsol magától? 15% alatt vagyok, csak azért kérdezem.
-
oroszLajos
aktív tag
Sziasztok. Ismét vissza kerültem az S22 Ultrához, és ismét Mi11 Ultráról
Azt figyeltem meg ennél a telefonnál, hogy a Xiaomi wirelles töltőmmel nem nagyon akar tölteni. A Mi 11 Ultra és az előző S22 Ultra is normálisan töltött vele. Ez viszont egyszer vagy 2x normálisan töltött, most pedig mintha folyton megszakadna a töltés. Kiírja hogy tölt, aztán pár perc múlva megint, viszont alig tölt bele pár százalékot..
Valakinek ötlet esetleg? -
Chrys_
addikt
válasz
Jumbozorz #12015 üzenetére
A TV-m régi, ezért vettem hozzá egy renkforce Renkcast eszközt, ami tud MIRACAST-t, így megy a DEX.
-
TomPack
őstag
Lejjebb ment a telefon listaára a samsung oldalán. Hetek kérdése, és elavult lesz.
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
melyik DEX, amit ti is használtok a telefonhoz? (mert láttam évek szerinti különböző változatokat). Esetleg egy modell számot tudnátok küldeni? Köszi
-
subset
senior tag
Ha már a töltésnél tartunk...
Elképzelhető, hogy az S23 csak 25W-os töltést fog támogatni - by Notebookcheck.
Sokan vannak - épp nemrég is, akik keresik és ki is adnak 10 ezreket a 45W-os töltőért.
De itt is le van írva amit tapasztalhattok is, hogy pár perc után bármilyen töltővel le fog leszabályozni az akku kímélése miatt....néhány percet ha nyertek egy 20-25W-os töltőhöz képest. Persze mindenki azzal töltsön amivel akar !
Volt ugye sokszor szó itt arról, hogy miért nem úgy tölt ahogy elméletileg kellene neki...hát lehet mert az elektronika és sw úgy gondolja ennyi elég lesz az akkunak...
Esetleg érdemes lehet átgondolni azt is, hogy miért mennek akár visszafelé is a töltési képességek tekintetében a nagy gyártók.
S20U 45W - S21U 25W - S22U 45W (ami ugye jóval kevesebb a gyakorlatban)
Apple-nek max. 20W-os töltője van a mobiljaihoz hosszú évek óta.
Aki akar elgondolkodik ezen. -
zoli8814
aktív tag
Valaki esetleg tudja, hogy a SES-en kívül Debrecenben hol rakathatok fóliát a telefonra? Mert ott nem rendelnek már csak s23u-ra.
-
Chrys_
addikt
Én Wallet-ben Paypal-t adtam meg, így bank-független a dolog. Persze a Paypal-n megadtam a számlám, hogy automatikus legyen a fizetés.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync