Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz
thedivision2 #20097 üzenetére
Köszi. Igazából nem rakom még fel mert lehet ezekkel az új funkciókkal elbaromkodnék egy hétig ...a többi hasznosat, amit meg kivettek, azokat meg használom gyakran.
-
Hoes
aktív tag
válasz
thedivision2 #20097 üzenetére
Ez hogy működik pontosan? Hol találom ezt a funkciót?
-
janaman01
addikt
Hülye kérdés , de az új frissítéssel mi is megkaptuk az olyan funkciókat , hogy pl egy képre amin egy parkoló van, rajzolok egy autót és az AI rárak egy autót?
Vagy nálunk ezt kihagyták?
-
CP111
aktív tag
Nálam 2 éve, páromnál másfél éve kopp-kopp hibamentes muzsikál a készülék. Mindenre is használva vannak a mobilok.
-
gjoco1
addikt
válasz
TTomax #20088 üzenetére
Melegedést igazán nem tapasztalok .
Note20 U t váltott amúgy ( annál elegem lett az állandó töltögetésből még zsír új akkuvan is . . ) Ezt szeretem / ném amúgy , csak ne kellene rettegnem mikor hasal el a SIM kapcsolat fontos hívásokkor .
Meglátom mi lesz a következő lépés . Sajnos Not10 plus óta , amit öt évig használtam elégedetten , kicsit megingott a bizalmam . Viszont Samsung fan vagyok , így más opció nálam nincs .Kipróbáltam a Redmi vonalat is . Nem kell . .
Az is elkeserítő , hogy átolvasva a szomszéd S23 as Topikba és lehangoló a mostani frissítés eredménye . Már ittt is olvashatunk bakikról , amit elkövetett a gyártó . .
-
gjoco1
addikt
válasz
TTomax #20086 üzenetére
Valóban , a szalagkábel is lehet . . .
Akkuval semmi gond . . Combos nagyon . . Szinte csak telefonálása ( az is kevés ) használom mostanában . Hajtva soha nem volt . Itthon tableten mókolok csak . ..Köszi , hogy megírtad !
Ha viszem " okosabb " leszek , mint ők . .
Bár nagyon nem szeretném hetekig náluk parkoltatni a vasat . -
gjoco1
addikt
válasz
nyergess #20082 üzenetére
Szia !
Ahogy már előttem is írták , igen három év a garancia . .
Viszont a helyedben mielőtt elvinnéd csinálj egy wipe chace partitont és utána egy gyári vissza állítást . A szervízesek is ezzel kezdenének . Véleményem szerint jónak kell lennie .A másik a SIM probléma . . .
Ha olvastad , nálam is idközönként előjön . Van hogy hetente , de volt sűrűbben . A legutóbbi eldobálás lassan két hete volt , amit láttam is . Viszont volt a múlt héten egy konkrét eset , amit jelzett is a spanom képernyő fotó mellékelésével . Hívott , de nem jelen meg nálam . . .
Nekem is mindkét kártya ki lett cserélve a Samsung szervíz javaslatára első körben . Ez nem segített . A Telekomos srácnak ugyanezzel a készülékkel , ugyan ez a gondja . . .
A legközelebbi attak után kénytelen leszek bevinni .
Az első alkalommal jeleztem a szervízben , hogy gyári vissza állítást és hasonló hókuszpókokat ne is végezzenek el vele , mert azon már túlvagyok .
Majd ha esetleg előbb elviszed , jelezd légyszíves megoldódott e és hogyan ?
Nekem gyanús , hogy lapos hiba lesz ez . . . -
nyergess
tag
Sziasztok!
Ma lefrissítettem az új verzióra, de utólag nézve, hiba volt. Egyelőre előjött érdekességek:
* Nem működik sehol sem a Vissza gomb!!! Semelyik appban, fordított sorrendbe helyezve sem, restartok után sem. Ettől idegállapotba is jöttem hamar. Nektek nem csinálja? Ötlet van rá, mi okozhatja? + Most, hogy írtam, látom, a Vissza gomb ha átalakul billentyűzet lecsukó gombbá, az is inaktív, vagyis nem csinál semmit. Kapok rezgést a lenyomásra és a képernyő is rendben érzékel, mégis vmi nem oké.
* Bal felső részen, ha nyomkodni valóm lenne, beúszik egy, a képernyő harmadát elfoglaló másodlagos kijelzés, amin ugyanaz látszik, mint a nagyobb részen. Semmit nem lehet vele csinálni, csak hasonló módon eltüntetni. Értelmét nem látom, de zavaró. Ez vmelyik új funkció része? Kikapcsolható?
* Szintén a frissítés után nem tudok képernyőképet csinálni sehol sem, mert közli, hogy az alkalmazás nem engedélyezi. Tényleg sehol sem.Még egy dolog, ami nem új keletű nálam, csak rég nem jártam itt, de olvastam múlt hónapos bejegyzésekben, hogy akadtak gondok a mobilhálózatokkal. Megerősítem, hogy nálam is fennáll. Elég bosszantó, mert céges (Telekom) és magán (Yettel) SIM van a telóban, így meglehetősen kellemetlen, ha nem érnek el. És bő két éve pont ugyanilyen okból cseréltem le a Huawei Mate 20 Pro-mat, mert ott kezdtem el tapasztalni először, és jött az S22 Ultra. Eleinte nem volt gond, majd ismét ugyanaz a jelenség. Mindkét SIM cserélve lett, de semmi változás. Elkeserítő az egész...
Honnan lehet kideríteni, hogy egy készüléknek meddig tart a jótállása? Másodkézből vettem annak idején, de külön jótállási jegyet nem kaptam, csupán az online számlát (Magyar Samsung).
-
n0is3es
aktív tag
Srácok most vettem észre hogy nincs normális aod a telefonon
Hogy lehet így elcseszni valamit? Még az óra tipusát sem tudom aodon módosítani, vagy lehet én nem jöttem még rá
-
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Lehet még valahol venni valami normálisabb tokot? Sajnos a supcase unicorn beetle pro 1 évet se bírt... kb fél év után a hátsó tartója már letört, most rá 2 hónapra simán elpattant a széle... egyszer nem volt élesben tesztelve..Mondjuk garanciába nem tudom ezt cserélik e, valószínűleg nem.. ikiegészítők.hu-n vettem még anno.
-
vectras
tag
válasz
adamka1313 #20070 üzenetére
Én kb 3hete kaptam vissza, új panel új aksi kb semmit nem javult az üzemidő
-
adamka1313
tag
Most kaptam vissza TMX ből új akkumlátorral(elvileg legújabb softwarel), most tesztelni fogom a napokban hogy menyit számít egy uj akkumlátor a 2 évessel szemben
-
Loik
tag
Lehet, hogy placebo, de mintha frissítés után javult volna kicsit az üzemidő és a készenléti fogyasztás. Más tapasztalt ilyet?
-
Képernyőt hogy lehet pl. éjfél és reggel 6 közt teljesen kikapcsolni?
-
gjoco1
addikt
válasz
TTom65 #20062 üzenetére
Nálam mióta megvan a vas , ugyan úgy érintésre állítottam , mint anno a Note 10 plus t és ugyan ez van , mint nálad .
Bár nálam lehet az AodNotifity kavar be . . Egymás mellett megy a gyárival . Nem is próbáltam leszedni , mert már bele fáradtam a sok hülyeségbe , amit hozott ez a telefon .
Ráadásul a térerő valami katasztrófa a panelben . Szabadban elmegy szódával .
Korábban a Note 10 + és a Note 20 U ilyeneket nem produkált .Én vissza sírom az Android 13 at . .
Már előre reszketek a váltástól . . Ha igaz csere lesz S23U ra .
A szomszédban elég meredek dolgokat olvasgatok . .
Ja , és még ezt nem frissítettem le . . Nem is nyúlok hozzá . . -
TTom65
tag
Helló. Le frissítettem a telot hátha a random elsőtétülés megoldodik. Megoldodot. Most mikor nem használom mindig visszakapcsolja az AOD-t, pedig az érintéses élesztés van beállitva. De nem ő állandóra kapcsolja.
Kész idegroham. Van esetleg ötletetek mi lehet a gond?
-
janaman01
addikt
válasz
gyuri81 #20032 üzenetére
Köszi az infót! Ez az egyetlen maradt benne mert a samsung böngésző se fordit már magyarra...azthiszem nem frissítek.
Egyébként milyen funkciókkal bővült az s22u friisítése? AI ..oké de ez mely alkalmazásokban ? Képek szerkesztésében vagy milyen hasznos dolog amire azt mondaná az ember hogy elgondolkozik a frissítésen? -
adamka1313
tag
válasz
subset #19951 üzenetére
Frissítés: Ugye 09.11-én vitte el a futár a TMX be, 09.19-én kaptam értesítést hogy beérkezett és javítás alatt van.
Végül most jött az értesítés hogy befejeződött a javítás. Munkalap szerint cseréltek Akkumlátor, USB panelt és hátlapot. Garanciában történt a javítás végül.
Remélem minnél elöbb feladják és hozza a futár már nagyon hiányzik...
-
-
sazo
tag
Sziasztok,
Nekem a frissítés után a háttérben futó alkalmazások között megjelent a "Keresőmotor kiválasztása" amit nem tudok eltüntetni. Valakinek sikerült?Z
-
-
vectras
tag
Aki már frissített van valami újdonság az Ai humbugon kívül?
-
espista
senior tag
Asszem besz@rt a telefonom. Nem csatlakozik semmihez sem. De mobilnet, se wifi.
-
válasz
gyuri81 #20032 üzenetére
Nem csak a magyar fordítást veszti el, hanem a nyelvek 90%-át, mert átáll google fordítóról a samsung sajátjára, és utóbbi tud max 20 nyelvet. Nem is a magyar a legfőbb probléma, hanem hogy e miatt a környező országokban (ill. a világ nagy részén) sem tudsz penes fordítást használni.
-
shagy
tag
Kint az új frissítés!
-
nggabi
félisten
ráját se nagyon fotózzatok
-
n0is3es
aktív tag
válasz
koxmatyi #20022 üzenetére
Rendben, írok privátot
És köszönöm. Illetve srácok, valaki megtudja mondani hogy tudom megnézni az akku állapotát? A membersen belül lévő diag azt írja állapotra hogy jó, de nekem valami konkrétum kellene hogy 70-80 % körül van e még. Ebben a hónapban lessz 2 éves, még szerencse hogy 3 évet kaptam a telekomtól
-
n0is3es
aktív tag
Srácok szívesen elfogadnám a nemrégiben ingyen felajánlott tokot, ha még meg van az illetőnek
-
gjoco1
addikt
S23 Topikban most linkelték , hogy le is álltak a 6.1.1 frissítéssel .
Nagyon panaszkodnak a srácok odaát a legújabb frissítésük óta .A Samu mostanában hibát hibára halmoz . .
-
Loik
tag
Dél-Koreában megkezdődött a 6.1.1 update. Forrás: SamMobile
Mondjuk a hírnek ezt a részét nem igazán értem:
This update brings several new Galaxy AI features and improvements to One UI and Samsung's stock apps.
Nem úgy volt, hogy mi nem kapunk AI funkciókat? Na nem mintha nekem hiányozna. -
Loik
tag
Köszönöm mindenkinek, akik tanácsokkal láttak el a Google Play-rendszerfrissítés nyűgömmel kapcsolatban. Szerencsére nem kellett adattörlést csinálnom, csak Wi-Fi-ről 5G-re váltanom és a telefon rögtön megtalálta az augusztusi (!) updatet. Ki érti ezt?
-
busman
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Konteó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!