Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Autós kamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
-
surgery
senior tag
válasz
bigmasterg #5181 üzenetére
Tényleg szuper a fólia te rajtad fel otthon?
-
válasz
guriga1234 #5177 üzenetére
Oké, máshogy gondolkodunk. Sajnálom hogy belekezdtem ebbe a vitába, nem célom megváltoztatni a te gondolkozásmódodat.
-
PeteePeti
őstag
Erről a tokról valakinek infó? Mennyire minőségi darab? Telefont mennyire védi? És kamerákat?
-
bobace
addikt
A Note 10+ mellé rakva a telefont természetes képmódban fakóbb a kép, a kék színen nagyon látszik. Igyekeztem mindent ugyanúgy beállitani. Valaki észrevette, be tudta lőni, hogy jobb legyen?
-
bigmasterg
addikt
A gyári fóliát kérdezte valaki.
Nálam ilyen [link]
Erősen forgatni kellett a fényben, hogy egyáltalán le tudjam fotózni.
Ujjlenyomat pedig jól működik.
Nekem eddig bevált. 4ezrért, két fóliával.guriga1234:
Ez így van. Korábban ingyenes volt a 16mpixel-re lemeretezett képek tárolása. De már most a Google drive tarhelybe számolja bele (a 2021 nyara óta feltöltötteket csak, a korabbiakat nem). Ha az betelt, akkor utána fizetni kell az extra tárhelyért. -
blueye
veterán
válasz
guriga1234 #5179 üzenetére
Cég. Nem tudod megkerulni 😊
-
guriga1234
addikt
"bármikor hozzájuk férek ahol van térető vagy wifi" - ahol meg nincs, ott szopás van, hiába van akár korlátlan internet előfizetésed is.
PS: "Akinek van pénze felső kategóriás telefonra, annak biztos van pénze 50-100GB-s előfizetésre havonta" - van is. Én még 570 ezret fizettem ki a telefonért előrendelőként. Nem volt kuponozás, meg hasonlók. Az ilyesmi nálam nem pénzkérdés. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy utána volt lehetőség bármilyen telefont leadni 55 ezerért, és mivel több, mint egy hónapot kellett várni a telefonra, így még további fájdalomdíj is volt. De ha mindezek nem lettek volna (amikor előrendeltem, akkor ezeket még nem lehetett tudni), akkor is kellett volna annyiért ez a telefon.
-
válasz
guriga1234 #5160 üzenetére
Én azt a hozzáállást nem értem, amit te képviselsz. Szerinted korlátlan, szupergyors internet elérése van mindenkinek bárhol is?
Akinek van pénze felső kategóriás telefonra, annak biztos van pénze 50-100GB-s előfizetésre havonta, már bőven 10k alatt vannak az ilyen mobil előfizetések. De már a korlátlanok is.
De amúgy nem szoktam a képeimet másnak mutogatni a családon kívül, nagyon ritkán fordul elő ilyen. Ezért nem is érzem szükségét, hogy bármikor hozzáférjek a képekhez (de ettől függetlenül bármikor hozzájuk férek ahol van térető vagy wifi).
-
csubííí
senior tag
válasz
guriga1234 #5166 üzenetére
Ingyenes 15GB, de másik email fiók és ahhoz is 15GB, és így tovább.
-
-
guriga1234
addikt
válasz
bigmasterg #5162 üzenetére
Nekem sem férne fel az összes kép és videó a telefonomra, pedig 512GB-os az S22U, viszont minden le van mentve, és csak a legfontosabbak vannak a telefonomon.
Javíts ki, ha rosszul tudom (mert nem használom), de mintha egy bizonyos mennyiség felett fizetni kell a guglinak, hogy ott tárold. -
adam1991
tag
Nem szeretne esetleg valaki tartozékot a Samsung oldalról? Betársulnék szívesen, szeretnék egy buds-ot :) minden extra kuponos van ami kellhet kiokosítjuk :) akit érdekel pm
-
bigmasterg
addikt
válasz
guriga1234 #5160 üzenetére
Nekem pl Google photosban van 2013 óta az összes mobilos fotóm.
Hát az sehogy sem férne fel a telefonra. -
pontyos
senior tag
válasz
ImpersonatoR #5143 üzenetére
Pont felette írtam, hogy van gyári case friendly.... Ami nem megy le... Tehát a két telón nekem két különböző gyári fólia van by Samsung Store
-
guriga1234
addikt
Van internet a telefonomon.
A képek-videók egy része (kb. 200GB) a telefonon van, és ezek is, meg amik nincsenek a telefonon, le vannak mentve külső winchesterre.
Én azt a hozzáállást nem értem, amit te képviselsz. Szerinted korlátlan, szupergyors internet elérése van mindenkinek bárhol is? Persze, ha valaki bárki számára is mutogatni akarja a képeit-videóit, az töltse fel interneten valahová. Én nem ilyen vagyok. Akár érted, akár nem.
Fotóalbumokat nem cipeltem magammal mindenhova, de ha valakinek meg akartam mutatni, akkor igen, de ilyesmi ritkán volt. -
kchris78
veterán
panzerglass nekem nagyon bevált. nem jön fel, edge to edge és működik az ujjlenyomat olvasó. S21U de ahogy látom van S22Uhoz is.
-
Tybike81
őstag
Akkor tudsz olyat ajánlani ami árban és tárhelyben most best, és én és párom is hozzá fér az Ő telójáról...
-
blueye
veterán
válasz
babcehh #5152 üzenetére
Nem hiszem hogy tudod valtoztatni de hivd fel oket:
[https://ses.hu/stores/] -
válasz
guriga1234 #5149 üzenetére
És akkor mi van? Nincs internet a telefonodon? Magaddal cipeled az összes képedet, amit valaha csináltál? Nem értem ezt a hozzáállást. Amíg nem volt digitális fényképezés, magaddal cipelted az összes fotóalbumot?
-
Sziasztok!
Rendeltem Samsung.com-ról S22 Ultrát, kiszállítással. Esetleg van arra mód, hogy ne kelljen megvárni a kiszállítást és pl SES-ből kilehessen hozni akár a hétvégén? Vagy ez már lehetetlen, amit írok?
Előre is köszönöm!
-
blueye
veterán
válasz
guriga1234 #5148 üzenetére
Majdnem igazad van
A visszaolvasas/keresesben biztos.
A tok, fólia szvsz teljesen a topic-hoz tartozik.
Te is tehetted volna OFFba a hszt -
guriga1234
addikt
Azt mondják, hogy a lustaság fél egészség. Sok egészséges ember van a fórumon (nem csak ebben a topicban). Mennyivel egyszerűbb századjára is feltenni ugyanazokat a kérdéseket, mint a keresőt használni, ugye? Ez a topic csak 10%-ban szól a telefonról (talán még sokat is mondtam), a többi tok, fólia, kupon, stb. Évekkel ezelőtt is javasoltam, hogy minden telefontípushoz kéne nyitni tok és fólia topicot is, hogy ne csak szeméttel legyen tele az érdemi rész. Persze ez is süket fülekre talált.
-
blueye
veterán
Ma tettek ra nekem foliat, profi volt az elado, flexible foliat javasolt es tokeletesen rament, ujjlenyomat olvaso mukodik mint a villam.
-
válasz
guriga1234 #5145 üzenetére
Nem kell letölteni megnézéshez.
-
-
Dr V
őstag
Hogy lehet az Spen szöveg méretét kisebbre venni? Kézírásnál túl vastag, nehezen tudok úgy írni, h felismerhető legyen.
-
vata666
tag
válasz
surgery #5120 üzenetére
Én egy telefonos boltban rakattam rá. Szekszárd mobilvilag. Van nekik több városban is boltjuk. Tökéletes fólia. Mintha nem is lenne rajta. Hetek óta használom. Semmi baj. Öngyógyító, stb. 5000 és 7000 Ft. Soha többet másik fólia. Ez is olyan folyadekos cucc... Egyszerűen tökéletes. Gép vágja ki. A barátom, aki a boltos pedig tökéletesen railleszti. Pedig az ívre is rámegy. Ajánlom mindenkinek.👌
-
pontyos
senior tag
válasz
ImpersonatoR #5131 üzenetére
linkem nincs, csak tapasztalat
Bármelyik Samsung Store ban megnézheted, de a különbség ugye a széleknél van. Az edge fólia teljesen lemegy a szélén, és rásimul.
Google ben keresve ez találtam [link] -
kiszu
senior tag
-
mrThomi
addikt
válasz
surgery #5124 üzenetére
Igen ez nem jó hír. Most amazonon 8€ a gyári, de ha ilyen körülményes és feljön hamar akkor lehet ráhagyom. Nem épitkezésen dolgozok hogy minden nap homok, kavics stb érje. A másik meg hogy így tökéletes az ujjlenyomat leolvasó. S22 plussomon van üvegfólia és néha az agyvérzés kerülget. Csak akkor érzékeli ha kicsit izzadtabb az ujjam és rányomom erőből. Fóliánál lehet jobb a helyzet, de nekem egyenlőre anélkül tökéletes. Victus +-t még nem láttam normál használattól megkarcolódni
-
PeteePeti
őstag
válasz
surgery #5120 üzenetére
Én tegnap egész délután simogatta, meg hajszárítóztam, reggel mégis pár helyen feljőtt a széle!
Pedig Samsung boltban tették fel rá!
Mindenesetre baromira mérges vagyok a Samsungra, hogy erre a szériát nem raktak gyári fóliát! Legalább az Ultra kaphatott volna, mert baromi körülményes tenni rá! -
surgery
senior tag
Gyári fóliát rendeltem kinek mi a tapasztalata vele? Két fólia van a dobozban? Hajszárítózni kell hogy a széle meg tapadjon?
-
kengyel
nagyúr
A TMH-romot, át tudom rakni az EUX-ra ? Sima odinra gondolok, csak knox ugrás nélkül.
-
S e t h
nagyúr
válasz
mrThomi #5109 üzenetére
Pont ezért nehéz rájönni mi okozza, mert totál random az egész.
Lehet placebo, de talán az segít- időnként- ha van egy kikapcs-bekapcs. Évek óta nem kapcsolgatom ki-be a telefonjaimat, itt most vissza kellett rá szokjak, plusz a cachet is ürítem ilyenkor.
Nekem még nem jött frissítés, fákk.
-
Teal'C
veterán
válasz
mrThomi #5110 üzenetére
Max-on van. Nekem a mai frissítés hozta el fluid érzést. Bár igaz ami igaz mivel nagy frissítés volt csináltam egy mentést aztán legyalultam az egészet. Délután óta egy röccenés sem volt még. Eddig sem volt kifejezetten gondom de így már feltünt.
A play frissítés az ellenőrzés miatt lassú. A store fényévekkel gyorsabb.
-
mrThomi
addikt
válasz
S e t h #5106 üzenetére
Érdekes, még annyit hozzátennék, hogy ha összecsipteted a főoldalt és bejönnek a kisablakok, ahol vannak ikonok,widgetek az adott oldalon ott darabosabb az ablakok közötti csúsztazás. A végén megnyitottam 4-5 lapot, azok között meg nagyon fluid a mozgás
érti ezt valaki ?
-
vata666
tag
Eszközvédelem bekapcsolva. Lehet, hogy attól megy sokkal lassabban az applikáció frissítés, telepítés?!
-
Teal'C
veterán
válasz
guriga1234 #5102 üzenetére
+1
-
Rison77
senior tag
Valaki próbált már a telefonhoz ultimate shield fóliát? S7 Edge-n nekem a kezdetektől az volt, és konkrétan 4 évig volt rajta, igaz a hátulja már eléggé megfakult, illetve kezdett feljönni a szélein az utolsó fél évben, de leszedésnél patika állapotú volt a telefon. Most amivel kaptam a telefont Glastify UVTG+ üveg, de alig 2 hónapja van rajta, már a szélein kezd feljönni, illetve egyszer leejtettem derék magasságból, és az alja kicsit berepedt
Persze 2 db-os fólia, de az illető az uv lámpát természetesen nem mellékelte.
2 hó bírásért meg nem is maceráznék vele.
Tokban a gyári smart clear view-et használom, azt is 2 hónap távlatban, kezd a szélein, meg főleg alul a vájatoknál foszlani a csúszásgátló anyag rajta.. illetve felülről nem is illeszkedik a telefon bele 100%-ban, a kamerák miatt visszarúgja, és a felső mikrofon gyakorlatilag a számára kialakított lyukon nem is látszik, csak ha pl. erőszakkal beljebb nyomom a telefont lenne ideális pozícióban.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Autós kamerák
- Automobilista 2
- Asustor NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest