Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
subset
senior tag
válasz
adamklark #10207 üzenetére
Újabban külön öröm ha van akkora zsebe a gatyáknak (a telók is megnőttek) hogy ne a szabóhoz kelljen egyből vinni zsebnagyobbításra.
Első zsebben hordom a telőimat leüléskor csak az olyan nadrággal van bajom aminek kicsi (rövid) a zsebe...A 22U még mindig nincs befogva, de latercase kevlárban van/lesz.
És mindenkinek köszi -
válasz
adamklark #7651 üzenetére
"szerintem ezen a ponton add el"
Nem szeretnék mással kiszúrni, hogy rossz a telefon. Nem vagyok ilyen.
Hibásan meg jóval kevesebbet ér.
És ha eladom? Után még pótoljam ki a különbséget amennyiért tudok venni egy újat? Köszönöm nem! Így 430-ért vettem, nem pótolgatom tovább az árát.Fentebb mint láttuk nagyon szépen dolgoznak a szervízben, köszönöm de ebből sem kérek. ( 5 hónapos telefont szétszedni...pfff)
Taci: itt gondoltad, hogy váltok szolgáltatót?
Csak mert nem engedi mást választani. -
sfefe
addikt
válasz
adamklark #7224 üzenetére
Miért?
Van másik Samu teló snapival, szóval van másik amit választhatsz...
És a mostani mint ahogy ollie írja kb pariban van...
Ha meg csak snapi lenne jóval drágábban adnák meg mint ahogy írtam az lenne mint asztali esetében az Intel, nem kellene annyira fejleszteni ha nincs vetélytárs és kisebb újításokkal adnak jó drágán... Tehát pont nem jó ha vmiből csak 1 egyeduralkodó van... -
válasz
adamklark #5289 üzenetére
Így van, és az is fontos, hogy édesvízre vannak ezek tesztelve. Persze, a garancia szempontból tökmindegy, mi éri ugye. Csak emlékszem még régebben talán valamelyik Note-os topikban, egyik tulaj 2-3 napos telefonjával úszómedence -> klóros víz -> kinyírta a telefont, szervíz meg széttárta a kezeit (mindneki ismer egy ilyen story-t kb.). Azóta nagyon megjegyeztem, hogy emiatt nem fogok gariztatni, úgyhogy vigyázzak
-
guriga1234
addikt
válasz
adamklark #5202 üzenetére
Nekem nincs tapasztalatom felhővel kapcsolatban, mert annál sokkal jobban védem a privát szférámat, mint hogy bármit is oda pakoljak. Az meg csak hab a tortán, hogy ha oda pakolsz bármit is, akkor a felhő tulaja jogot gyakorol minden fölött, amit ott tárolsz. Régen mintha így lett volna, azóta nem is érdekel a felhő. Mint ahogy faszbuk és társai sem. Meg bankok sem.
-
Teal'C
veterán
-
axlfsi
veterán
válasz
adamklark #3568 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz. Legalábbis a mostani S22Ultra kapcsán igényelhető Buds jelentkezés után, idővel jött mindenkinek egy kvázi visszaigazoló e-mail, ahol (jó esetben) leírtaák, hogy jogosult vagyok a promóciós termékre. Na, ezután már nem jött semmi, csak egy nappal a kiszállítás előtt a futárcégtől egy e-mail, hogy hoznak csomagot...
Így a pontos! -
madkiller
őstag
válasz
adamklark #3391 üzenetére
Nekem nem a shorts után jön elő mivel azt nem használom, viszont újraindítas sem segít. Csak az sdmaid [link] vagy wipecache. Teleszemetelődik a cache memória és picit belassul a rendszer, szaggat a youtube stb. Lehet épp a youtube rakja tele azzal az appal van a gond, de az android magától nem takarítja ki magát manuálisan kell céleszközt alkalmazni sajnos.
-
eami
veterán
válasz
adamklark #564 üzenetére
arra gondolt a kolléga, hogy a telefon első indításánál kéri a telefon feloldó kódot (pin, minta, jelszó), akkor is ha amúgy van ujjlenyomatos vagy egyéb biometrikus azonosítás engedélyezve. Utána, viszont elég a biometrikus, egészen - ha jól emlékszem - 72 órán keresztül, mert utána megint bekéri a feloldó kódot a biztonság kedvéért.
Ami - nekem - nem volt egyértelmű, hogy milyen pin kódot kér, mert ha van sim pin lock is, akkor még azt is kérheti pluszba (restart után legalábbis biztos).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Álnéven tért vissza a Note, és szögletes külsővel teszi kerekké a csúcsmobilos történetet.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest