- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz ForRedGlory #1496 üzenetére
Eskü, tényleg az asszonyé! 😅
A gyenge rezgő motor szoftveres "hiba", az S22 beüzemelés után, frissítés előtt tök erősen rezgett, majd sw frissítés után lett gyenge a rezgés és jelent meg a rezgés lejátszása hangszórón opció.
Ezek alapján van esély javításra, hogy ne legyen ennyire fos.My name is Bond, James... Dean.
-
őstag
nekem azt mondták és érthető is (bár mondanak ezek mindent telefonba), hogy ha megjönne a lemondott készülék is inkább ne vegyem át, mert az könnyíti az elállást. szóval ha kihozza a futár a lemondott rendelésemet azt nem fogom átvenni.
Samsung Galaxy S26 + Apple iPhone 17
-
bombibmw
veterán
válasz Vismajor01 #1495 üzenetére
S9 beszámítás.
55k+telefon becsült értéke, bár azt elvileg utólag utalják.
Ahogy látom, nála nincs is 10%-os kuponkód beváltva.
Azzal még olcsóbb lett volna.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
rajd
tag
Hopp, már ugrott egyet a rendelésem státusza! Úgy látszik valaki olvassa a kommenteket Samuéknál, pláne hogy komolyan gondolkodtam (gondolkodom) a visszamondáson 🙄
Azért nem élem bele magam nagyon, volt már a Buds ezen a "szinten", aztán visszacsúszott, de mégis csak valami kis fény az alagút végén 😀 -
Vismajor01
addikt
válasz Dave Crank #1466 üzenetére
Nálam ez még is történt. SES-Ben rendeltem elo az s22 ultrat és ott meg is vettem a watch 4et féláron. Az órát megkaptam azonnal de a telefonra várni kellet. Másnap viszont elérhető lett a vodanal, ahol egy 100assal olcsóbban tudtam megvenni. Szóval megrendeltem ott is, a SESt pedig lemondtam. Kicsit remenykedtem hogy nem kérik számon az órát mert két külön számlát fizettem és nem volt nyoma egymasein h összefüggenek. Viszont ha igen akkor visszaadom az órát mert 90 ezret nekem nem ér.
Nah az üzletben azt mondtak h csak akkor fizetik ki a telefonra kifizetett pénzt ha kifizetem az óra másik felét is. Mondtam h ezt nem akarom, vigyek az órát. Ezt megtagadták mondván az óra használt és mivel nem online vettem ezért nem el rá az elállás.
Megkertem őket h akkor a promóciós szabályzatban mutassák be, hogy hol szerepel hogyha lemondom a rendelesem akkor kizárásra kerülök a promociobol és ki kell fizetnem az óra felét. Fél óra múlva visszahívtak, hogy igazam van nincs benne meltanyossagbol megtarthatom az órát és visszafizetik a telefont.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Mac!
aktív tag
válasz sanyijedi #1490 üzenetére
Detto. Most azért írtam nekik, hogy csak a másodikat küldjék, mert ez elsőtől már elálltam és nincs szükségem kettőre. Azért ez sem utal túl nagy szervezettségre...
Legalább jön(nek), max az egyik visszamegy.Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.
-
Kasya
nagyúr
válasz sterby79 #1481 üzenetére
Igazából gátolni lehet, deaktivalni nem. Adguard, vagy Netguard kell hozzá. Azon belül tiltani kell az internet elérését a Game Launcher, Game Optimization Service és Game Sevicenek. Majd mindhárom alkalmazásnak törölni a gyorsító tárát és adatát. Utána újra kell indítani a telefont.
Szerk: latom, T0rnad0 megelőzött
[ Szerkesztve ]
-
T0rnad0
addikt
-
Mac!
aktív tag
Úgy néz ki, hogy a sima érdeklődés nem, de a panasz tétel hatott. Ezt kaptam az imént:
Köszönjük a visszajelzését. Nagyon hálásak vagyunk, hogy felhívta a figyelmünket és rávilágított egy technikai jellegű problémára.
Sikeresen megoldottuk és ezzel sok más ügyfelünknek is segített. A rendelését előre vettük és a holnapi napon, kedden kézbesítjük részére.
Már csak az a gond, hogy azóta elálltam a vételtől és rendeltem újra, mivel nem bíztam abban, hogy megoldódik másképp. Max írok nekik, hogy az újat vegyék előre, ha megoldható. Nektek viszont kitartást, talán így már nem kell sokat várni.Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.
-
barca222
tag
Most Nekem is volt 1 nem fogadott hivasom hogy jött SMS.
Haverom jött szólt mikor indul hogy otthon vagyok, ház előtt hívni akart de nem ért el, de kapun be tudott jönni.
Miután elment látom nem fogadott hívás SMS értesítő.
Jó anyum számáról hívom magam,2 csengés után SMS értesítőt küld közben telefonom nem csörgött ki.
Halozatvaltas után kicsöngött.
Volte bekapcsolás,vagy 3g 5 g közti váltás után kicsöng.
Frissítés Március 1 dátumos.
Eddig nem fordult elő nálam a hiba. -
PeteePeti
őstag
válasz Dave Crank #1457 üzenetére
Nekem többet érne a becsületem, minthogy bele menjek egy ilyen manőverbe!
Szerintem már az is gáz, hogy elgondolkozol egyáltalán ezen!OnePlus 12 5G 16/512 Black | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Kasya
nagyúr
válasz sterby79 #1479 üzenetére
Crome-ba bizonyos oldalak csunyán laggolnak
A GOS valószínű a ludas, mert volt aki szintén panaszkodott a Chrome-ra, de a GOS deaktivalasa után megjavult a gorgetes is.A Galaxy max Hz egyes videos alkalmazások alatt is lemegy minimumra. Erre a Tasker tud megoldást adni. Szabályt kell hozni benne, hogy mely program alatt mi legyen a minimum Hz.
Ha a Tasker újdonság, akkor pár órát lehet ra kell szánni, hogy megértse a mukodeset. Utána viszont sokkal több funkciót fogsz látni benne...A többi esetben nem tudom mi lehet. A március 1. frissítés van fent?
-
sterby79
tag
Én ritkán szoktam a fórumba írni, nem volt még soha gond Samsung készülékkel, az összes Note modell megvolt Note 4-töl felfelé, de most van több probléma a készülékkel és kíváncsi vagyok, hogy másnál is vannak e hasonló durva akadások. A Crome-ba bizonyos oldalak csunyán laggolnak, szóval a Crome-ot ez miatt nem is használom, Samsung mail-be pl az auchan-tól kapott reklám emailt ha megnyitom leblokkol a telefon és egy idő után ujraindul, ugyanezt az emailt Gmail-be simán meg birom nyitni. Big Farm játékba mikor videót nézek sokszor laggol, viszont a játékba soha. Próbáltam az Operát, ott is sokszor laggol mikor hajtom az oldalt vagy megnyitok egy oldalt. Legkevesebb akadás a Samsung gyári browserbe van, de ott is előfordul. Felraktam a Galaxy max hz-t, ekkor meg a Tiktok egyes videóinál lemegy a 1hz-re és akkor akadozik a videó. Viszont ha kilövöm a Galaxy max hz-t akkor az simán megy. Samsung galaxy s21 is laggolt, de ott ritkán volt és kijelző kikapcsolással meg lehettt szüntetni, itt viszont ez nem működik, ha laggol akkor teljesen lefagy pár másodpercre! Facebook-on volt egy reklám amit ha megnyitok teljesen leblokkol a teló és újraindul de egy oldalon volt máshol nem tapasztaltam. Most kapott egy factory resetet, mikor beindult, elindítottam a Samsung mailt és megnyitottam az Auchan reklámlevelet, lefagyott és úraindult!
Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Galaxy S24 Ultra, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
-
addikt
AVRCP 1.6-ra állítása megoldotta a hangproblémát, valamiért a kocsiban lévő FM transzmitter nem szereti az alap 1.5-öt.
Amikor hétvégén üzemeltem be és sok app futott a háttérben, akkor egyszer csak belassult az alkalmazásváltó és utána minden GUI elem akadozva töltött be. Nem (csak) memória gond, mert az összes kilövése után is megmaradt, de egy újraindítás óta nem produkálja, max. néha feloldáskor összeesnek az UI elemek, mint az óra pl., de ez szoftver gond, mert S10+on is produkálja Android 12-n.Most Telekom eSIM-en van, VoLTE bekapcsolva, wifi calling kikapcsolva (még az életben nem működött nekem wifin keresztül a hanghívás, soha nem hallanak rendesen a túloldalon), egyelőre nem tudok nyilatkozni, mikor dobja el, mert most sms nem nagyon jött, hívás meg egy volt ma. De kaptam screenshotot már, hogy nem érkezett meg az sms, egyáltalán.
-
Kasya
nagyúr
válasz stickrs #1471 üzenetére
Halozatszakadás a frissites ota elmult. A SIM2 hibernalasa masik probléma .
Exynos vs SD G1 teszt GOS off mellett.
Összefoglalva: a SD kicsit erősebb, de cserébe jobban melegszik és tobbet fogyaszt. Az Exynos kiegyensulyozottabb, de cserébe pár fps-sel gyengébben teljesit. -
Saccco
nagyúr
válasz Joe_Muad_Dib #1473 üzenetére
Jobb felül: Téma mentése
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Joe_Muad_Dib
tag
Üdv!
Beléptem az S22U táborába, csak azért írtam hogyvisszataláljak -
Teal'C
veterán
válasz Dave Crank #1470 üzenetére
Hívás problémam nem volt eddig sem előtte sem utánna. Voda/Telenor
Böngészőben volt hiba a beágyazott videóknál kifekedett a kép de ezt megoldotta az update azóta semmi, illetve update előtt volt egyszer gps nem talált magára de update óta az sem volt pedig használom országszerte. Nem melegszik, nem merül ok nélkül, a korábban említett képhiba sem volt.[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Teal'C
veterán
Nekem is Telenortól van készülékem és bár nem volt hibátlan de a frissítés azzá tette kb, nincs olyan hiba amiért vissza kéne vinni. Az hogy elállhatsz a vásárlástól indok nélkül 14 napig nem ugyan az mintha rendelsz egy terméket érvényesíted a kedvezményeket stb... közben pedig visszaviszed és visszaigényled a teljes vételárat.
Ebben az esetben te nem vetted meg a készüléket. De erről nyilván valaki szakavatottabb embert kell megkérdezni, az ugyan is le van írva hogy a fentiekben nem szereplő vitás kérdésekben a magyar jogszabályok érvényesek."Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Dave Crank
senior tag
Értem egyébként, amit mondasz, és részben igazat is adok.
Viszont a félreértések elkerülése végett, nem azért vettem meg a telefont, hogy ezeket igénybe vegyem, és aztán visszavigyem.
Holnapi átvételle megrendelve az új telefon (amikor visszavittem egyből rendeltem is), viszont mivel ennyi embernél jelentkezett a dolog, és ki tudja, hogy javítva lesz-e és mikor, így gondolkodom, hogy nem veszem át, hanem helyette 13p/pm lesz.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
addikt
Az olyan, mintha létre sem jött volna a vásárlás. A fogyasztói törvénykönyv szabályozza.
My name is Bond, James... Dean.
-
Dave Crank
senior tag
-
addikt
Igen, ebben ez a rizikó. Ráadásul a tmx napi díjon tárolja a telefont, szóval az is lehet húzós. De szerintem a kutya nem fog ezzel foglalkozni. Mert más a promó szervező és más az eladó. Szerintem az életben nem fut össze, hogy strono lett a leadott számla.
My name is Bond, James... Dean.
-
Teal'C
veterán
válasz Dave Crank #1457 üzenetére
Ha nem tünik fel senkinek. Ha meg igen akkor visszakövetelik a pénzt a buds-ot + ha kibontottad akkor esetleg valami díjat és ha olyan kedvük van még fel is jelentenek csalásért. Ja és ahasznált telefonodat is visszaküldik természetesen a te költségeden. De cifrázhatják még bevizsgálási díj stb....
Jópofa dolog és megérdemelnék bizonyos szempontból de ez akkor is csalás.
-
Diesel38
tag
-
Dave Crank
senior tag
Ma kaptam emailt, hogy ha elfogadom, akkor utalják az 55.000 + x Ft-t, illetve, egy másik emailt, hogy megkapom a buds-t is.
Természetesen elfogadtam az ajánlatot.
Viszont a telefont meg múlthét pénteken, már azutan, hogy a TMX elvitte a beszámított telót, visszavittem a telenorba az anomáliák miatt.
Vajon így is tényleg kiutalják a pénzt, meg küldik a fülest?Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Diesel38
tag
válasz ForRedGlory #1455 üzenetére
Nem, ez a magyar oldal csak vataiért ez a kupon angolul van.
-
Diesel38
tag
válasz ForRedGlory #1452 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Mac!
aktív tag
válasz ForRedGlory #1452 üzenetére
Nálam ott van továbbra is: SAMSUNGPEOPLE10
De el már nem fogadja...
[ Szerkesztve ]
Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.
-
Kasya
nagyúr
- nekem ugy tunik, hogy a SIM2 eseten a szakadozás megoldodni latszik ugy, hogy a WiFi hangot, VoLTE-t kikapcosltam rajta, valamint csak 3G-re tettem az internetet. Remélem maradando a megoldas.
- BT hangot sokat használom kocsiban, zenét is, egyikkel se volt még gondom.
- GPU akadás hol tapasztalhato? -
Mac!
aktív tag
A probléma az, hogy a problémát sem látják, még akkor sem, ha az ember konkrétan rávilágít. Ha azt mondták volna, hogy a rendszer teljesen automatizált és semmiféle ráhatásunk sincs, de a tapasztalatok alapján (ami nekik egyébként nincs, mert szarnak rá) az új rendelések teljesülnek. Adjatok le egy új rendelést (ha módotokban áll, mégiscsak fél milla), majd a régit mondjátok vissza. Akkor azt láttam volna, hogy legalább foglalkoznak vele. A megoldás érdekében semmilyen erőfeszítést nem tettek látszólag, de a panaszok kezelésében sem jeleskedtek. Ez viszont tetszik vagy sem, az ügyfélszolgálat hibája. Ha más lehetősége nincs is, járjon utána, majd jelezze a megfelelő helyre és próbálja orvosolni, illetve tájékoztasson minderről. Az nem "ügyfélszolgálat", hogy küld egy linket egy konkrét kérdéseket és problémát felvázoló levélre a végén a sablon szöveggel, mely szerint továbbra is állnak szíves rendelkezésemre (ezt nem éreztem egyszer sem).
Én megoldás párti vagyok, így a tanácsuk nélkül is megléptem a fentebb leírtakat, ha bejön örülök (és nyilván tájékoztatlak titeket), ha nem, keresek másik telefont.Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.
-
David3
őstag
válasz ForRedGlory #1447 üzenetére
Nyilván az vagyok... Csak két országgal arrébb...
Diesel38: nekem is tologatták rendesen az időpontokat, majd egyszer csak jön. Így nagyobb lesz a meglepődés.
#1438 polonic: Nekem az 3 napon belül megjött.
[ Szerkesztve ]
-
Diesel38
tag
Nem a susnyásba való elküldés (legkevésbé az ügyfélszolgálaté) a cél. Többször beszéltem velük, egyszer sem voltam bunkó.
Hanem, hogy 2 hónap várakozásért ajánljanak legalább valami olyat amit nem alapvetően jár mindenkinek, ráadásul az év végéig. Nyilván ha nincs teló, nem fog előbb jönni.[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
válasz ForRedGlory #1440 üzenetére
és Diesel38:
Tényleg a legnagyobb tisztelettel kérdezem, hogy ha elkülditek őket susnyásba, hamarabb megkapjátok a telefont? Valószínűleg nem fogja olyan olvasni a leveleteket, aki valóban tehet róla, maximum valakinek elrontjátok a napját.
-
Diesel38
tag
válasz ForRedGlory #1440 üzenetére
Engem kb. 15 napja hitegetnek, hogy csomagolási fázisba lesz hamarosan. Mindig mondják, hogy most ő úgy látja, hogy készleten van, így hamarosan összekészítésre kerülhet.
Múltkor kérdőre vontam, hogy akkor legalább azt mondja meg, hogy melyik napnál tart a rend. feldolgozása, de azt sem tudta. Rá is kérdeztem, hogy tényleg a 9-i esti rendelések sincsenek még kint? Mert akkor ez alapján az enyém kb. április közepén kerül sorra. Azt mondja nem tudja.
Szégyen. Ma elkezdtem szemezni, hogy beszaladok a Médiaba és leakasztok egyet a polcról, de idegesít, hogy így majdnem 50 ezerrel drágább lenne a 10%-os kupon hiányában. Nem tudom mi legyen mert már nagyon kellene egy új teló.
Ha nekem is küldik az emailt én is válaszolok nekik egy szépet. -
ForRedGlory
félisten
válasz Diesel38 #1436 üzenetére
Küldtem nekik egy nagyon csúnya levelet.
A sztorimhoz annyi, hogy bár nekem van egy S22U készülékem de a samsung weboldalán rendeltem másikat is okosórával és 10% kedvezménnyel, amit ajándékba szántam volna a páromnak, de b+ ezek nem küldik... Nyilván ebből nem lesz ajándék így. Régebben a másik topicban örömködtem, hogy 1 nap alatt csomagolás alatti státuszon állt a megrendelés, de azóta visszafejlődött rendelés leadásra. Persze pár napja telefonon belehazudott az arcomba az ügyintéző, mert már azt látta, hogy csomagolják és hamarosan megkapom. Ja, csomagolják a kis ferdeszeműek az ércet a bányában, amiből majd telefon lesz.
Megírtam nekik a szummás véleményem erről az egészről és arról, hogy miként kívánják kompenzálni az előrendelőket, akik hetek óta várnak a fél millió kifizetett forintjuk után terméket... proaktívan azt is megírtam, hogy az egyébként is bárki számára elérhető 10% kupon véleméynem szerint nem minősül kompenzációnak, ezért ha azt írják, akkor abban a pillanatban küldöm az elállást és fordulok a felettes szervükhöz. Legalább azt a szutykos watchot küldenék, mert az is ki lett fizetve. Vicc.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Egyébként valaki megkapta már a buds prot?
-
Diesel38
tag
válasz ForRedGlory #1431 üzenetére
Pont ezt akartam írni. Ennél pofátlanabbak nem lehetnének.
De ez sem semmi, hogy még mindig csak annyi van az oldalon, hogy csúszás, de nem írják, hogy 4hét!![ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Memmaao #1426 üzenetére
Ez azért nem rossz üzemidő! Lehet a Samsung elkezdte összekapni magát?? Nem lenne baj ha végre megtanulna optimalizálni
Off: a páromnak múlthéten vettem egy A52-t, de valami kegyetlen üzemidőt tud. Első töltés, péntek reggeltől vasárnap estig ment a telefon és 7 óra képernyő idő jött össze. Nem akartam hinni a szememnek...Csak egészség legyen, meg térerő!
-
gilfoyle
őstag
Pár nap használat után a tapasztalataim:
- hívásproblémák nálam eddig nem voltak. E-sim és fizikai az 1-es slotban kombóval használom, mindkettő telekom, a mobiladat az e-simre állítva, ha ez számít valamit.
- GPS gondom sem volt, eddig 1x használtam kb fél órát navira (gmaps), akkor jó volt, meg amikor kellett adott pozíciót ilyen-olyan progikban.
- nagyon röcög a felület, van, hogy a kijelző bekapcsolásakor pl az ujjlenyomat olvasó fele megjelenik, kis megtorpanás, aztán jön a másik fele, de úgy általában is jelen van a laggolás
- nagyon lassan reagálja le a kijelző be- vagy kikapcsolását ha pl. beszélgetés közben elveszem a fülemtől vagy éppen odateszem
- az akkuidő 2 simmel nem túl acélos (bár szerintem még tanul), de még így is bírja a napot. Egy éjszaka alatt 8-10%-ot is merül csak úgy magában. Eddig nagyjából Fold 3 szinten van, az meg elmaradt a S21U szintjétől.
- Csúszik, mint a t@kony. Azt mondták, h a Fold 3 a csúszós, hát nem, ez a csúszós telefon. Az a lekerekített oldal foghatatlan. A 21U lecsapott oldala sokkal jobb volt.Minden másban eddig úgy tűnik rendben van.
Más... Milyen a Buds Pro? Érdemes megtartani? Kéne egy jó vezeték nélküli füles...
-
addikt
Jelenlegi problémáim a telefonnal (Ultra):
- valóban eldobálja a hálózatot, van, hogy smst sem kapok meg órákon keresztül, pedig még a fizikai SIM-et is eSIM-re váltottam
- BT hangátvitel elkezd egy idő után szakadozni, megáll, majd gyorsítva próbálja utolérni magát - ez még lehet kódolás gond, de elég fura mindenesetre
- egy idő után mintha meghalna a grafikus driver, van amikor magához tér, de van, amikor akad mindenRemélem, hogy ezeket szoftveresen javitják mielőbb.
-
horatio
tag
Utolsó hozzászólásom a témához: nincs semmi baj ha egy cég a webshopjában bármilyen terméket kirak hogy vegyétek barmok, de ha valami nem elérhető egy korrekt cég kiírja "Ez a termék jelenleg nem elérhető" és pont. Nem vesz fel rá rendelést még ha előrendelés akkor sem, nem ad olyan szállítási dátumot amiről maga is tudja hogy hazugság és legfőképpen nem veszi el a pénzt hónapokkal előre mindenféle számviteli bizonylat nélkül.
[ Szerkesztve ]
Két nap az élet, három nap a karnevál.
-
addikt
-
gery14
senior tag
Kedves Vásárlónk!
Köszönjük, hogy a Samsung Galaxy S22 család egyik tagjára esett a választása. Az új Galaxy S22 széria iránt világszerte, így Magyarországon is rendkívüli az érdeklődés. Az elmúlt időszakban minden várakozást felülmúló számú előrendelést regisztráltunk a készülékekre. Sajnos, ennek következtében az érintett modelleket - mind vásárlóinknak, mind pedig viszonteladóinknak - előreláthatólag 4 hét múlva fogjuk tudni kiszállítani, a vártnál későbbi kiszállítás pedig az Ön által megrendelt terméket is érinti.
Bizalmukat szeretnénk egy 10% kedvezményre feljogosító kuponnal megköszönni, melyet 2022. március 19. és 2022. augusztus 31. között van lehetősége felhasználni a Samsung Webáruházban
Vállalatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy rendelését a lehető leghamarabb teljesítse. Amennyiben úgy döntene, hogy a várható kiszállítási idő nem felel meg önnek, abban az esetben lehetősége van elállni a rendelésétől, és ebben az esetben a vételárat visszautaljuk. Az elállás lépéseiről ezen a linken tájékozódhat: https://www.samsung.com/hu/webaruhaz-ugyfelszolgalat-elerhetosegek/
Nagyon sajnáljuk a kialakult helyzetet, szíves türelmét és megértését kérjük!
Köszönettel:
Samsung Webshop Ügyfélszolgálat
Ma adtam ell az s21 ultrát a masikat meg asszonyka használja pffu hogy kapnák be
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
horatio
tag
Nekem ugyanez csak 15-i rendelés. Tudod ebben az a szörnyű hogy profánul mondva a szomszédos "ALI GSM"-ben is meg lehet már venni úgy hogy besétál az ember. Neten meg szinte válogatni lehet hogy holnapi átvétellel kapható jó néhány verzió. Hogy egy GYÁRTÓ ilyet megengedhet magának az kritikán aluli. Az összes SES, mobil szolgáltató, sarki fűszeres előnyben volt mint samsung.com????? Röhej. Ezt jól beszpta mindenki aki onnan rendelt, legyen magyar, német, angol. És még egyszer hagyjuk a chip hiány sztorit. Ez a Samsung esetében kamu. Ha valamely termék nem készül el határidőre akkor nem kell világméretű kampányt indítani. Én bíztam a Samsungban, váltani akartam, kár volt.
Ja és persze én marha máshonnan már rendeltem időben tokokat, töltőt stb, hogy minden legyen mire megjön a telefon. Most nézem a gyönyörű tokokat mint egy hülyegyerek, a telefon meg még a bányában ásványi formában.[ Szerkesztve ]
Két nap az élet, három nap a karnevál.
-
guriga1234
addikt
-
addikt
válasz guriga1234 #1412 üzenetére
Nálam sincs (vanced)
OnePlus 13 GLOBAL 12/512GB és Iphone 12 Por Max eladó.!!!
-
pepe792
tag
Aki még nem vette igénybe, 4 hónap reklámmentes youtube: [link]
-
adamklark
senior tag
válasz bandi0000 #1407 üzenetére
nekem anno azért nem adták oda az ingyenes töltő pad ízét active 2 óra mellé mert nem akarják hogy előbb megkapjam az ingyenes cuccot majd eladom és lemondom az elorendelést. bár nyilván felháborított hogy ezt feltételezik de érthető (nem fizettem ki előre, boltban kifizetést választottam, pont ilyen esetek miatt sose utalok előre mert aztán hónapokig várhatom az emailt mikor jön)
-
rajd
tag
Eddig azért is olvastam a kommenteket, hogy tájékozottabb legyek a tapasztalatokkal és infókkal mire megkapom a majdnem egy hónapja megrendelt (és kifizetett) alap burgundi verziót, és ha megvan, én is megosszak ezt azt. Erre most tíz perce írta a Sam.com hogy "előreláthatólag 4 hét múlva fogjuk tudni kiszállítani, a vártnál későbbi kiszállítás pedig az Ön által megrendelt terméket is érinti." Nos az már a kifizetéstől számított 2 hónap, ami hát nah... Kapok egy 10%-os kupont ha jól viselkedem, de asszem inkább élni fogok a visszamondás jogával. Kár, mert nagyon beleétem már magam... Na sziasztok.
[ Szerkesztve ]
-
NemMo
őstag
Lenne még egy kérdésem. Apukám vett samsung telefont, de én iphone-t használok, így a mélyvíz részekkel nem vagyok tisztában. Szóval a névjeggyzékben be van állítva, hogy vezetéknév, keresztnév formátum, de az sms írás közben fordítva működik a kereső (keresztnév-vezetéknév), lehet ezzel kezdeni valamit? A12, oneui 4? (a legújabb)
Illletve ha hosszabb töltőkábelt akar venni, akkor mire kell figyelnie, hogy menjen a 25w töltés?[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
válasz dilajoska1 #1402 üzenetére
Mindig van olyan aki okosabb annak ellenére hogy nem használt ilyet vagy hasonló eszközt.
[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
válasz dilajoska1 #1399 üzenetére
Szerintem sem én tudom hogy jó, csak nem írtad hogy szerinted jó vagy nem csak egy linket dobtál. De amúgy a videó egy f@szság mert PD töltőt használ mikor némely eszköz amit rádug QC szabvány így nem lesz 100% a teszt.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB Phantom White, Szép Állapotú, Független, Fehér, Garanciális
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud White, Szép Állapotú, Független, Fehér, Garancialis
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Szinte új. Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest