Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mini-ITX
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Curtain
senior tag
válasz
gyuri81 #3599 üzenetére
Én is nova launchert használok és nincs különösebb gond a gesztus vezérléssel. Mondjuk néha ha az alkalmazás váltót akarom megnyittani akkor előfordul hogy csak másodszorra sikerül de ezzel együtt lehet élni. Igaz nekem s22+ van de gondolom nincs nagy szoftveres különbség az ultához képest.
-
válasz
S e t h #3593 üzenetére
Évek óta a Nova Prime-ot használom és az év világon semmi bajom vele.
Nekem működik benne a gesztus vezérlés. Ezt az 1 sec-es késés szintén nincs nekem.spect80: Gboard esetén én is szívtam ezzel. Sajnos be kell tenni a billentyűzet választót alulra, amivel lesz egy fekete csík alul: ( így a mozdulatod a fekete csíkra fog esni és nem érzéki a gboard)
-
csubííí
senior tag
válasz
S e t h #3593 üzenetére
Microsoft launchert.
Ingyenes, a gesztus vezérlés is alapból benne van, egyszerű, sok dolog beállítható és jól testreszabható.
Régóta ezt használom, elégedett vagyok vele.Spect80
"főképernyőre való visszatérés után valamiért várni kell legalább egy másodpercet ha valami mást akarsz indítani, különben nem veszi be a koppintást".
Ez sajnos a Microsoft launcher-nél is jelen van, de megszoktam, már nem zavar. -
Kasya
nagyúr
Hogyan tudom a Samsung helyesírás ellenőrzést visszaállítani?
Múltkori hsz alapján kipróbáltam a Google felét, ami megy is meg nem is. Pl. Outlookban az az aktív. Viszont laggos lesz tőle a bevitel és nem hatékony a javítása.A GBoardon belül eltűnt a választási opció alulról, ahol aktivaltam.
Szerk: megvan, a Beállításokon belül a kereső megtalálta a "helyesírás" kulcsszora.
-
polonic
félisten
Nálatok jól működik a wifi automatikus védelme?
Akkor is elindítja a védelmet, ha csak nyilvános hálózatok védelme van bekapcsolva és biztonságos hálózathoz csatlakozom.
Sőt, akkor is, ha az itthoni hálózat a biztonságos listára fel van véve. -
spect80
senior tag
válasz
S e t h #3593 üzenetére
Én. Gesztusvezérléssel használom, de nem 100as. Android 11 óta van neki egy olyan baja, hogy főképernyőre való visszatérés után valamiért várni kell legalább egy másodpercet ha valami mást akarsz indítani, különben nem veszi be a koppintást. Amúgy működik
De ha már a gesztusoknál tartunk. Gboard esetén főmenübe visszaugráshoz van valami trükk, hogy felfele legyintéskor ne írjon be mindig valami szót? Semelyik másik telefonommal nincsen probléma, csak samsung
-
S e t h
nagyúr
Évekkel ezelőtt használtam utoljára nova launchert, aztán a gesztus vezérlés hiánya miatt dobtam, van aki még megelégedéssel használja a gyárival szemben?
-
sfefe
addikt
válasz
Elit3Zotya #3591 üzenetére
Hm, most 394ig tudok lemenni ..
Bár kell vegyek vmi telót amit beszámít. -
sfefe
addikt
Most kaptam egy vélemény írás miatt 10%-ot, de erre meg a mollimo kód már nem megy... Hát kapja be a Samsung..
-
bandi0000
nagyúr
Független attól, hogy mit rendeltem, de nálatok rendelés után megjelent a sajàt profil alatt a rendelésekben, amit leadtatok? 5 napja rendeltem valamit, de nincs ott semmi
-
Teal'C
veterán
Tudod az a szép hogy én rendeltem tőlük majd letiltották a vásárlási hozzáférésem, elsősorban ezt reklamáltam aztán a kuponokat. Mondanom sem kell maponta minimum 1x kapok ajánlatot tőlük hogy rendeljek ezt meg azt. Nincs 2 perce hogy kaptam megint ajánlatot és hogy kapok vele kupont . Amit egyébként már 1 hete megkaptam de kitörölték
Nem hiszem hogy mindenki 100-as abban a brigádban. -
Akkor szerintem jogos a reklamáció, ha egyedi, személyre szóló kupont lőttek le, de az általános, minden számára elérhető kuponok esetén tuti nem adnak kompenzációt. Miért tennék, nem elegáns érvényességi idő előtt kivezetni, de gondolom nem úgy képzelték, hogy halmozottan felhasználhatóak majd.
Én is vettem volna 315k-ért S22 Ultrát kipróbálni, de mindegy, lekéstem róla. Sajna vasárnap délután láttam csak.
-
Kasya
nagyúr
Oh, ezt nem tudtam, jól hangzik.
Asus ugy oldotta meg, hogy feltoltott 80%-ig, majd átvezeto toltessel az akkut nem terhelte, majd ebreszto elott feltoltotte maxra (vagy a beallitott limitre).A Samsung esetén rosszul emlekeztem. Root mellett Taskerrel megoldhato:
For enabling charging: "echo 0 > /sys/class/power_supply/battery/batt_slate_mode"
For disabling it: "echo 1 > /sys/class/power_supply/battery/batt_slate_mode"Másik megoldas, root nelkul, hogy wifi-s toltot iranyitunk a telefonrol, amit Taskerhez rendelunk.
-
axlfsi
veterán
válasz
adamklark #3568 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz. Legalábbis a mostani S22Ultra kapcsán igényelhető Buds jelentkezés után, idővel jött mindenkinek egy kvázi visszaigazoló e-mail, ahol (jó esetben) leírtaák, hogy jogosult vagyok a promóciós termékre. Na, ezután már nem jött semmi, csak egy nappal a kiszállítás előtt a futárcégtől egy e-mail, hogy hoznak csomagot...
Így a pontos! -
Teal'C
veterán
Én pl azért kaptam ajándékba tőlük mert részt vettem bizonyos játékon, promóción, vásárláson stb... ezért ők adtak cserébe kedvezményt aminek volt lejárati dátuma amit ők bármilyen értesítés (sem előtte sem utánna) elvettek. Mikor ezeket kihirdették ott nem volt olyan kitétel hogy bár részt veszel de mi elvesszük amikor kedvünk tartja az hogy utólag a kuponra ráírták nem feltétlen jelenti hogy igazuk van.
-
Jappán
tag
válasz
ForRedGlory #3566 üzenetére
Köszönöm szépen
Végülis nem vesztek vele semmit
-
Teal'C
veterán
Aki akart rendelni a Samsungtól kedvezménnyel az írásban reklamálja meg a kódok kitőrlését a rendszerből. Én megtettem és azt mondták hogy rajta vannak a dolgon. Valószínűleg egy egyedi egyszer használatos kód lesz a kárpótlás de ez még nem biztos most 30% ot emlegettek, én mondtam hogy 40% volt a kuponok össz értéke amit ráadásul ők maguk adtak illetve ajánlottak fel.
-
FOX888
tag
Ezen a telefonon létezik olyan, hogy töltés optimalizálás?
Arra gondolok, hogy este, amikor felteszem a töltőre a telefont, akkor megadhassam az időpontot, amikorra szeretném, hogy teljesen fel legyen töltve a készülék.
Egy ismerősöm Androidos off telefonján alapból van ilyen lehetőség. -
Diesel38
tag
Média szerverről a filmlejátszás MX playerrel nekem kicsit döcögős. Mármint az elindítás vagy a nagyobb beletekerés, utána persze nincs gond, de ezek néha 5-10s-ba telnek.
Korábbi telómon ugyan ez az alkalmazásnál (sokkal régebbi kb. 2 éves verziója) ezek a műveletek úgy mentek mintha a saját memóriába lenne a film. -Felbontás, hossztól függetlenül.5s persze nem a világ, csak kérdem, hogy ti mit használtok ilyen célra? Nekem ServiiGo szerver és MX player kombó volt eddig.
-
adamklark
senior tag
válasz
nem is szoktak szólni, tapasztalatból mondom, bármilyen promoció volt eddig csak egyszer megkaptam a fülest, tőltőt stb. semmi reakció tőlük, még ha emailt is írtam nekik
-
válasz
ok, akkor rápróbálok én is.. emiatt én visszaléptem korábban..
-
ForRedGlory
félisten
-
Jappán
tag
Sziasztok! S20 Plus után becsatlakozok én is az S22 táborba :) Members alkalmazásban még mindig lehet igényt leadni a fülesre. Szerintetek érdemes bepróbálni ?
-
axlfsi
veterán
válasz
Memmaao #3558 üzenetére
centre annyit fizettem én is ... nem is értem, hogy jött ki nekik ez a 2367 Ft, de annyira nem is érdekel... Mindenesetre úgy tudtam, hogy nem hasraütnek, hanem bekérnek számlákat igazolásul, mielőtt kiszabják az áfát, de arra tippelek, hogy a dbrand össze-vissza hazudozik az EU-nak
-
-
S e t h
nagyúr
Nem kívántam polémiát indítani arról, hogy vajon a samsung keyboard, vagy a gboard jobb-e, én évekkel ezelőtt meghoztam ebben a döntésemet. Amíg a samsungtól bármikor jöhet olyan üzenet, hogy éppen minek veszik ki a szinkronizációját a felhőjükből, addig a gboardban végre elérhetővé vált a szótár importálása, exportálása. Nálam évekig volt favorit a swype, ott sikerült megmenteni a szótárt és a mostanra több ezer szavasra duzzadt személyes szótáramat nem szeretném elveszíteni, erre garanciát a samu részéréről nem látok.
De nem is ezért okádnám ide a karaktereket. Az a bizonyos spell checker hiba, amiről tegnap beszéltünk, nos nem is tűnik annyira ritkának, több helyen is találkoztam vele a weben és mindenhol ugyanazt írták, a samu egyszerűen felülírja a google spell checkert egy rövid idő elteltével.
Egy olyan javaslattal találkoztam csak, amit többen megköszöntek és használhatónak tűnik, de mint kiderült ez sem működik mindenkinél. Én tegnap kipróbáltam és 24 órája nem is állt vissza samura, ergo talán oké lesz nálam is.
A lényeg, a gboard appot be kell rakni a biztonsági mappába is, és ott is be kell állítani rajta a google spell checkert.
Szóval tegnap óta ez okénak tűnik nálam is, azzal a megjegyzéssel, hogy azért ez a pirossal aláhúzós ismeretlen szavas szótárba helyezős funkció még hegesztésre szorul, mert pl. whatsapp, messenger esetében kiválóan működik, de itt a fórumon nem.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Zsoleszhun #3553 üzenetére
Szlovákiából küldik. Lehet ott nincsenek tisztában a magyar árakkal.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Elit3Zotya #3548 üzenetére
Csak egy pár óráig működött hétvégén, bug volt a kuponokkal mert többet is elfogadott. Az egész bestbuy topik erről szólt
Egyébként le a kalappal a samsung előtt, hogy kiküldték így is. -
sfefe
addikt
Gondolom a Samu már nem is fog kódozni...
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
ForRedGlory #3546 üzenetére
Belépve új profillal legalább már beenged a kosár menü pontig, de ez a kód sem megy nekem.
-
sfefe
addikt
válasz
ForRedGlory #3546 üzenetére
Persze. Meg gondolom van ez HA-val is.
-
sfefe
addikt
most csak mollimo-t engedni..
Meg kellene legalább 1 kód -
axlfsi
veterán
válasz
Elit3Zotya #3540 üzenetére
Mármint, melyiket?
Végig próbáltam; nagy betűk a MOLLIMO10 és amúgy ennyi is. Az összes többit már nem eszi meg. Nem minden írja, hogy érvénytelen kód, de mégsem von le semmit...vége a szép időknek, aki bújt, aki nem
link -
mollimo-t csak egyszer fogadja el regisztrációnként..
ma megjött a második s22u, szombaton rendelt burgundi 256os, 315e volt a sok kuponnal, köszi mindenkinek! -
axlfsi
veterán
válasz
ForRedGlory #3532 üzenetére
Számít a kis-nagy betű!!!...és a mollimo talán pont kicsivel ment. Nézd csak meg újra -
sfefe
addikt
válasz
ForRedGlory #3537 üzenetére
Megvan
Listából kivalsztottam egy s9et és levonta az 55-t. -
sfefe
addikt
válasz
ForRedGlory #3535 üzenetére
Fals számot nem enged beírni..
-
ForRedGlory
félisten
Ráböksz a megrendelésnél arra, hogy készülék beszámítás, beírsz valami fals IMEI számot (én 15 db 1-est szoktam) és utána manuálisan meg tudod nézegetni, hogy milyen telefonokat számítanak be. Mindent azért nem vesznek be.
Én ilyen generációs cuccról nem hallottam még, de az semmit nem jelent.
-
sfefe
addikt
válasz
ForRedGlory #3532 üzenetére
Ehhez elég vmi régi gagyi teló?
Meg volt vmi generálós kedvezmény is nem? Mintha a napokban vki linkelt volna ilyet. -
sfefe
addikt
válasz
ForRedGlory #3530 üzenetére
Nálam levonja ...
-55499. -
sfefe
addikt
válasz
ForRedGlory #3528 üzenetére
Telónál a mollimo még megy
-
ForRedGlory
félisten
válasz
gyuri81 #3359 üzenetére
Én is beküldtem egyébként. Gondolom elutasítják, de meglátjuk.
Kicsit azért reménykedem benne, elvégre csak levennék a Membersből, ha már nem élne az akció. Nyilván a 03.31 réág elmúlt, kb egy hónapja, de tippre talán még él, mert úgy fogalmaz, hogy a készlet erejéig. Szóval adok rá 1% esélyt.
Az ugyanakkor nagyon gáz, hogy az összes kupont levették a samsung weboldaláról. Pedig elő akartam rendelni az új soundbart, de így szabhatják. Tették volna inkább kizáróvá a kódokat bizonyos termékek esetében, de neeeeeem... vegyük el az összes létező kódot. Vicc.
-
sfefe
addikt
válasz
ForRedGlory #3525 üzenetére
És ez, hogy működik?
Beteszek egy régi telót( s22 ultrára) adnak érte X összeget meg 55k-t? -
válasz
ForRedGlory #3520 üzenetére
Nálam nem volt lehúzás amúgy, bár egy szép állapotú J3 2016 lett leadva.
2729-ért számolták be (+55K ugye).
Most ha el akartam volna adni akkor 10K plafon az ára. Nyilván ilyen szempontból lehúzás de amúgy meg leszartam. -
-
üdv.
tegnap jutottam hozzá egy fekete variánshoz.
Oneplus 8 Pro-ról váltottam, mivel az sz*rrá tört.Legutolsó "normális" samsungom egy Galaxy Note 3 volt,
amit egyedileg fabrikáltam. (forumra toltam fel képeket)
itt végig mentem a huawei, 1+, xiaomi, lg érán.eddig barátkozok még a telóval.
remélem újfent be fog vállni.pozitív tapasztalat hogy a baseus 65w GaN töltőt szereti.
tippeket--trükköket szívesen meghallgatok.
köszönöm.
-
csubííí
senior tag
válasz
S e t h #3505 üzenetére
Az első, jó kérdés, de menti. Tanult szót úgy lehet törölni, hogy az ajánlatoknál nyomva/érintve tartod az adott szót. Ha tanult szó, akkor jön egy felugró üzenet, hogy tényleg törölni akarod e. A nem tanult szót nem lehet törölni.
Második, külön nem találtam elérhetőséget.
Harmadik, szerintem saját.
Negyedik, talán az adatok biztonsági mentésekor menti (Samsung Cloud). -
csubííí
senior tag
válasz
guriga1234 #3509 üzenetére
Így van
-
axlfsi
veterán
válasz
csubííí #3501 üzenetére
Megmutatnád kérlek, hogy nálad ez mégis, hogy a csudába tud magyarul?!
Gboard így, gyönyörűen legépel hosszú mondatokat, vezetés közben abszolúte must have(!):
link
... míg a samubill a mai napig nem beszél madzsar
linkTöbbek között ezért vettem meg Tizenre (GW3) a gboardot (ott fizetős).
Ha másban nagyon nem is, de ebben (magyarul diktálás) nagyon le vannak maradva a GW-ok az AW-októl... (Gyári konstrukcióban legalábbis)
-
csubííí
senior tag
válasz
S e t h #3503 üzenetére
Samsungnál is van aláhúzás. Ami szót nem ismer, azt be kell írni helyesen, és az ajánlat között az lesz a bal legelső, azt megérint és már egyből el is mentette a szótárába. Csak beállítás és ismeret kérdése az egész, más billentyűzet sem tud többet, sőt a Samsung tud talán a legtöbbet. Pl. Közvetlen YouTube és Spotify elérést is.
-
S e t h
nagyúr
Nekem nagyon tetszik a gboard azon funkciója, hogy pirossal húzza alá az általa ismeretlen szavakat, amiket aztán egy kattintással el is mentek a szótárba, samu spell checkerrel ez nem müködik.
Mivel nem vált be a tegnapi metódus, ezért tegnap este elvettem minden jogosultságot a samsung keyboardtól plusz, de ez sem segített, most reggelre ismét a samsung spell checkere van beállítva.
Bosszantó ez a szinte virális presszió, tényleg lassan nem marad más, mint a törlés adb-vel. -
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Van már a telefonhoz jól használható G-Cam? Régebben amit feltettem az nem volt jó így töröltem. Ha azóta van jó kéremszépen adja meg valaki.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Wifi - i5-7GEN I 4GB I 128GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest