Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
polonic
félisten
Ti a Samsung üzeneteket vagy Goolge messagest használjátok default üzenetküldő app-nak?
Használnám a google félét, csak akkor a carrier services szolgáltatás fogyasztása megnő. -
Greg-77
aktív tag
Végül is nem bírtam ki tegnap beballagtam az MM-be és vettem egyet burgundi színben! Sokat agyaltam iPhone 13PM-on, de nem fogott el a vágy akár hányszor kipróbáltam. Note 10+ vált az elején mindegyikkel vannak hibák. Azt gondolom néhány frissítés és jó kis telefon lesz ebből. Most jön majd az adat költöztetés aztán végre tesztelhetem milyen. Amúgy az MM-be akkor hülyeségeket mondott az eladó srác, hogy csak lestem. Pl: vegyek hozzá plusz tollat, mert úgy is elhagyom és most akciós 18-ért valamint a gyári tokot 15-ért. Arra viszont nem tudtak válaszolni a médiába hogyan tudom megigényelni a Buds-ot, de sikerült aztán este még elküldenem az adatokat kíváncsi vagyok megkapom-e? Azt írták sikeresen fogadták az adatokat és újabb üzenetet küldenek. Nekem erős a gyanúm, hogy a Note 10+ hez vett Spigen Neo Flex HD fólia passzol erre is, évek óta használom a legjobb cucc.
-
Teal'C
veterán
Az este sikerült a teszt.
A telefon 0%-100% kezdéskor 58percet írt és végül 57 perc után ugrott teljesen feltöltött feliratra. A kábel 44watt-ot írt nyilván van némi pontatlansága. 30%nál mikor a telefon kicsit langyos lett visszavette 39watt-ra és egész 75%ig így volt aztán lassan csökkent 9watt-ig.
Használat közbeni töltésnél (bekapcsolt kijelző) ha a telefon langyosodni kezd lekorlátoz a töltés 9wattra és nem is megy vissza csak ha leteszed a telefont és hagyod kihülni.A TabS7+ hasonló volt ott 1óra 27perc volt a hozzávetőleges idő és 1óra 30perc lett a vége (10000mAh) Ez 75%ig 44watt volt 85%ig 40watt és aztán csökkent egész 7watt-ig.
A töltő a Tab-nál megizzadt rendesen a telefonnál kevésbé a kábel nem melegedett.
EP-TA845 töltő
Mcdodo 100w/5A PD kábel kijelzővel -
Diesel38
tag
Akit érdekel a samsung.com/hu-n most van livestream. Ott esetleg tőlük rá lehet kérdezni a hálózati, gps és egyéb problémákra. Egyáltalán tudnak-e róla...
-
Kasya
nagyúr
válasz
szilasz007 #1670 üzenetére
Csak azt mondom, hogy a gyari funkciok oldalarol vannak negativ hatasok. Valakinek elfogadhato, valakinek nem.
Más:
Itt egy nagy kijelzovédo teszt. Nem feltetlen a markakat kell nezni, inkabb a megoldasokat. -
Teal'C
veterán
válasz
Elit3Zotya #1675 üzenetére
Te tudsz 17 napig reklamálni ha ez alatt valami bibi lenne, zörög vagy túl gyorsan merül, nem veszi a töltést.
-
BFeco
aktív tag
válasz
szilasz007 #1669 üzenetére
Szívesen!
-
Teal'C
veterán
válasz
Elit3Zotya #1662 üzenetére
17 napig reklamálhatsz.
-
szilasz007
aktív tag
Mondjuk Healthen kívül izraeli régióval jelenleg se elérhető se a Samsung Pay, EKG és vérnyomás. (Galaxy Watch 4-em van). Az Android Auto is vicces, gyárilag benne van a szoftver, azt még is telepíteni akar valamit, ami nem sikerül régió miatt, viszont nem is sajnálom hogy ez nem megy. Különálló androidos fejegység van az autóban és inkább az dolgozzon, ne a telefon. EKG és tsai-ra ott van XDA-n a régiótalanított apk... szóval élhető. Az, hogy ne varázsalkalmazásokkal kelljen szenvedni hívásrögzítés terén, az így nekem fontosabb feature.
-
wong kok wah
senior tag
válasz
Elit3Zotya #1666 üzenetére
-
válasz
muzsi19 #1663 üzenetére
nem dual aktív a telefon, nem tud mind a két sim aktív lenni, amíg beszélsz a másik kikapcsolt.
annyit tudsz megcsinálni, hogy aktiválod a "dual sim always on" opciót, ebben az esetben hívás közben a nem aktív sim-et átírányítja az aktív sim-re, de ez átírányítási költséggel járhat. (ekkor kell a hívásvárakoztatás opció) -
Elit3Zotya
addikt
válasz
wong kok wah #1664 üzenetére
Metakommunikative azt mondod, hogy semmi..?
[Ha a semmi nincs, az meg már valami, az meg má nem semmi!] -
Tybike81
őstag
Lassan a kést a tökömbe szúrom, 02.19.-es 512es Ultra rendelésem még mindig feldolgozás alatt....
-
wong kok wah
senior tag
válasz
Elit3Zotya #1662 üzenetére
Semmilyen.
@muzsi19 Üdv a klubban. Olvass vissza...
-
muzsi19
tag
Sziasztok!
Valaki járt úgy, hogy 2 sim kártya használata közben, hiába van beállítva mindegyiknél a hívásvárkoztatás vmiért csak sms jön a nem fogadott hívásokról miközben beszélek. Valaki tud vmi extra beállítást? -
Elit3Zotya
addikt
A galaxy buds pro ra milyen gari érvényes..?
-
wong kok wah
senior tag
válasz
Dave Crank #1643 üzenetére
Sajnos nekem ez nem segítetett. A GPS jel sincs mindig.... Shit..
-
BFeco
aktív tag
válasz
szilasz007 #1647 üzenetére
-
madkiller
őstag
Egy napja használom nekem még ilyen bajom nincs, de mikor S10+nál volt valami hasonló, akkor hálózatbeállítás visszaállítás segített. Azt tudni kell, hogy ezzel a beállítással elfelejti az összes wifi és bl kapcsolatot, de egy próbát megérhet. Általános kezelés-visszaállítás alatt találod.
-
Teal'C
veterán
válasz
Elit3Zotya #1650 üzenetére
Olvasd el az aláírásom nincs mit hozzátenni
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
Elit3Zotya #1646 üzenetére
-
szilasz007
aktív tag
Általános kérdés. Hátha valaki próbálta, ennél a telefonnál a gyári hívás rögzítés bekapcsolhatósága miatt, még működik a thai/izraeli sim kártyás inicializálós trükk?
-
Elit3Zotya
addikt
Kaptam az e mail és az van benne, hogy a Galaxy Tab S8hoz járó ajándékot hamarosan kézbesíti a GLS futár
-
-
leslien
nagyúr
kíváncsi leszek ez a frissítés mikor ér ide el.. [link]
nem lennék meglepve, ha linkelt frissítés után a Snapdagon verza jobban meglódulna mint Exynos.. -
polonic
félisten
válasz
Dave Crank #1641 üzenetére
Egy van eddig. Ami a március 1. biztonsági szintet is elhozta.
S908BXXU1AVBF -
Teal'C
veterán
válasz
Picicicus #1633 üzenetére
Nekem reggel jött ismét értesítő 9-12 között jön a BudsPro.
Más:
Feltettem a Spigen liquid air helyett a liquid crystal tokot, hát mit ne mondjak másodszorra is beleszerettem a telóba. Sokkal nagyobbnak és elegánsabbnak tűnik az áttetsző szilikontokban. Ezen kívül rendeltem egy Spigen vez. nélküli 15w töltőt 7e -
Bilux
veterán
válasz
Dave Crank #1632 üzenetére
Remek
-
Bilux
veterán
Hálózati problémák megoldódtak?
-
a8l
aktív tag
Köszi mindenkinek a választ. Hamarosan kipróbálom, mert kb 1 hónap és megyek át a T-hez a telenortól, mert ott sokkal jobb tarifák vannak, magenta1 csomagban , itt meg lejár a hűségem (csak a tarifára volt a kedvezőbb havidíj miatt). Addig meg tesztelem van egy dominó kártyám.
-
madkiller
őstag
válasz
Leonardo91 #1620 üzenetére
Én is kifizettem azonnal másnap csak neten. Most küldték meg este 19 33kor a számlát róla.
-
Leonardo91
őstag
válasz
madkiller #1615 üzenetére
Nem tudom. Én azt is ott személyesen intéztem vittem egy P9 lite-ot ,beszámoltak és úgy állították már ki a 0-ás számlát. Jó neked ugylatszik akik neten rendeltek azok hamarabb megkapják akár az az 512-es is mint akik premier után masnappal kifizették .. szánalmas az egész ahogy van..a budsot se tudom addig igényelni amíg nincs meg a telefon.
-
válasz
Elit3Zotya #1618 üzenetére
Telenoros vétel és szintén SMS nem jött viszont a GLS elvileg holnap hozza.
-
madkiller
őstag
Az első benyomások alapján nekem tetszik. Gyors, fürge, sima a 120hz többnyire, de azokat a mindig is a samsungra jellemző mikrolagok előfordulnak. Mondjuk mikozben használom telepití az appokat, smart switchel hozza át a dolgaimat, szóval dolgozik közben a soc. Este csináltam beltérben lámpafényél pár képet. Szerintem a Note10+hoz képest jobb képet csinál, tetszik a kamerája. Majd jobban szemügyre veszem a napokban.
-
WiZARD
addikt
Ma megjött a Buds.
Már csak áfás számlával lógnak, meg a közel 1 hónapja törölt rendelésből a pénzzel...
-
madkiller
őstag
válasz
Leonardo91 #1603 üzenetére
Én is egy hónapja rendeltem és megjött.
Viszont a leadásra szánt telefont nem vitték el. Azzal vajon mi lesz, marad? -
TiMoN
senior tag
válasz
Elit3Zotya #1608 üzenetére
Én kaptam sms-t, hogy holnap jön a buds és egy emailt a gls-től a csomagszámmal, hogy holnap jön a csomag.
-
Diesel38
tag
válasz
Vismajor01 #1604 üzenetére
Ez a 1,5 - 2 hónapos szállítási idejű változat kuriózuma, hogy legalább egyben van.
Jobb esetben.
Ez a "Türelem" nevű promóciós csomag a samsung.com/hu-n -
Achillesz17
csendes újonc
Lehet csak én nem találom, de hol van a számla a rendelésről? Ezer hála ha valaki tudja.
-
Elit3Zotya
addikt
Kaptam egy promociós gls futártos emailt, hogy holnap jön csomag, gondolom a buds lesz az.
-
rajd
tag
válasz
Vismajor01 #1604 üzenetére
-
Dave Crank
senior tag
Na közben ma kipróbáltam a samsung fórumon írt megoldást, amit, az S22U network problem topicban írtak.
A céges, telekomos kártyám 1. slotban van, ezen csak telefonálok, 3/2G-re állítottam.
Privát yetteles kártyám 2. slot, LTE/3G/2G...
Így egyenlőre ma nem panaszkodtak, hogy nem érnek el, és volt is viszonylag sok bejövő hívásom, és időközönként próbáltam magamat is hívni, másik telefonról, és akkor is jó volt.
Persze nem ennek kellene a megoldásnak lennie...
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!