Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
petya2012 #2599 üzenetére
Sajnos nincs, mindenki csak álmodozik róla.....
Hát konkrétabb kérdésekkel több választ kapnál. Összességében szerintem nagyon rendben van ez a telefon. Kijelző minősége, összeszerelés tökéletes. Funkciókban gazdag, én sok gonddal még nem találkoztam. A telefon feloldásakor jelentkező fagyást az első hétvégén kétszer produkálta, szerencsére azóta nem. Akksiidővel én maximálisan elégedett vagyok, az én felhasználási szokásain mellett napi kb 3,5 óra SOT mellett estére meg van benne 50% körüli kraft. Telefonálás közben a hangminőség nagyon jó.
Én személy szerint a kamerától többet vártam. Zoom szempontjából nincs ellenfél. Normál fotók tekintetében viszont szerintem az iPhone 13 Pro jobb, kiegyensúlyozottabb. Itt kicsit nagyobb odafigyelést igényel, hogy jó fotót csinálj. Portré fotózásban viszont megint jobb, mint az iPhone. Videózni nem igazán szoktam.
Szerintem az S pen piszok jó és hasznos, de van olyan akinek semmi szüksége nincsen rá.
Privát véleményem, hogy felső kategóriában Xiaomi telefonért sosem adnék pénzt. -
petya2012
őstag
Sziasztok
Senkinek nincs itt s22 ultrája?
[link] -
xhege
veterán
válasz
Tybike81 #2595 üzenetére
Röviden: megadhatsz bizonyos feltételeket, amik ha bekövetkeznek, akkor a telefon végrehajtja a megadott parancsokat. Például ha beérsz a munkahelyére, akkor átvált automatikusan rezgő üzemmódba. Illetve csinálhatsz olyan parancssorokat is, amiket manuálisan indíthatsz el. Például csinálsz egy alvás parancssort, amit ha manuálisan elindítasz akkor bekapcsolja a repülő üzemmódot, minimálisra állítja a fényerőt és bekapcsolja az AOD-ot.
-
JockeyEwing
aktív tag
Én a töltést automatizálom, este 10-től reggel 5-ig be van kapcsolva az akkuvédelem, így 85%-ig tölti csak, nirmál vezetéknélküli töktéssel, ébredés előtt 30 percel kikapcsolja az akkuvédelmet és mire csörög az ébresztő, pont feltölt 100-ra, plusz ilywnkor visszakapcsolja a szinkronizálást meg kikapcsolja a ne zavarj módot.
-
axlfsi
veterán
válasz
Leonardo91 #2586 üzenetére
...egyébként miért üldözi mindenki tűzzel-vassal ezt a Bixby rutint? Ennyire egy semmit nem érő, felesleges vacak? (vagy csak nem tudjuk jól kihasználni a lehetőségeit?).
Én szívesen automatizálnék minél több mindent, amit csak lehet, de bevallom, nem ástam még magam bele különösebben...
Engedjem el, ez nem használható igazán? -
hadan
tag
Nem tudom másnál is van-e ilyen probléma, de ha hívok valakit, akkor időnként nincs tárcsahang. Nem tudom, hogy ez a Telekom hibája vagy a telefoné...
-
válasz
Elit3Zotya #2588 üzenetére
Köszi a linket, itt azért elég jó áron van. Sztem én egy kéket húzok be innen
A hívásrögzítő miatt valaki cserélt már romot? ( Pl. Indonéz...XID)
-
Teal'C
veterán
válasz
Elit3Zotya #2588 üzenetére
Na ez jó. Amazon 3 nap volt.
-
north1992
csendes tag
válasz
Leonardo91 #2580 üzenetére
Nekem sikerült egy unofficial appal aminek az a neve, hogy "#mono_" storeban nincs fent, szóval csak saját felelősségre. Ha kell a font el tudom neked e-mailben küldeni, akár Windowson is használhatod.
-
petya2012
őstag
Sziasztok
Kérhetnék azoktól egy kis összefoglalót akik ilyet vettek,hogy milyen ez a telefon?Olvastam fagyásról kevés üzemidőröl,stb.
köszi szépen előre isEzen gondolkozom vagy a Xiaomi 12 Prón
-
Ha van, írd meg itt légyszi! Egy minőségi tok megvan 20e alatt uag esetén is, de a dbrand 10e alatt van, ahogy a legtöbb spigen is. Egy biztosítás havi 4.5e és 30e önrész kb. Szerintem azért a tök olcsóbb, nem beszélve arról a kiesésről, amíg áll a telefon a szervizben.
-
polonic
félisten
válasz
Leonardo91 #2580 üzenetére
Nincs véletlenül valami töltési bixby rutin bekapcsolva?
-
guriga1234
addikt
Tegyél rá átlátszó tokot. Az enyémen is olyan van, nem csúfít el semmit, valamennyire véd is, és kicsit sem billeg a kiálló kamerák miatt, mert a tokból nem lóg ki, sőt, egy kicsit a kijelző oldalon is véd, ha lefelé rakod le, mert alul-felül kb. 1mm-t túlnyúlik, tehát nem a kijelző fekszik fel pl. asztalra.
-
Leonardo91
őstag
Ezt a betűtípust próbáltam S22U ra felvarazsolni de nem támogatott azt írja. A céges A22 őn meg vígan fut. Valami megoldást lehet rá találni? Vagy valami hasonlót.
Illetve a vezetéknélkuli töltésnél, hogy nem alszik el a kijelző az meg a mostani frissítéssel sem oldódott meg nem találtam rá azóta se megoldást.
-
NY_A
őstag
Telekomra is megjött a frissítés.
Egyre jobb a részidő. Első 1 hetet késett, a második 4 napot, ez 2-t. -
válasz
gyuri81 #2571 üzenetére
Szerintem sehol! A simple ajánlata pl nem is fedezi az s22 ultrát. A Telekom, Telenor, Vodafone is jól felvitte a Biztosítás árát és az önrész is magas. Én most kihagytam ezen is és az s22-n is, vettem ütésálló tokot. Már 2x esett le az uag tokban a telefon, nyoma sincs.
-
Biztosítást hol érdemes kötni a készülékre?
-
stomi83
csendes tag
Sziasztok! Az előrendelés mellé vettem Galaxy Watch órát is. Erre milyen garancia van? Ok, hogy a Buds Pro-ra csak a 17 nap gari van, de azt ingyen kaptam. Viszont az óráért fizettem (még ha kevesebbet is), és ugyanúgy rajta van a számlán, amit kaptam. Samsung.hu-s rendelés volt. Elnézést, ha volt már téma, vissza kerestem, de nem találtam erről semmi infót.
Köszi, Tamás -
Teal'C
veterán
válasz
Elit3Zotya #2562 üzenetére
Belülről nem kemény nem egy sima müanyagdarab azért.
-
T0rnad0
addikt
Ezt ma találtam, jó pénzért egyedi festésű UAG tokokat is csinálnak: https://egotactical.com amazon
Facebookon találtam képet, milyen "élőben" :
-
-
Teal'C
veterán
válasz
Elit3Zotya #2558 üzenetére
Fekete van itthon is. De ne tévesszen meg van sima CamShield meg van CamShield Pro. Ez a Pro. Ez nem szilikon szinte full kemény de mégis van benne valami finomság mikor megfogod.
-
Tin
veterán
válasz
Elit3Zotya #2558 üzenetére
Ha poros környezetben dolgozol, ne erőltesd ezt a kameravédőset. Anno én is néztem másik telóra, de elég sok hsz-ben az volt, hogy összekarcolja a kamera üveget a lezárófedél alá beszoruló apró kavics vagy homokszem. Bár ha jól emlékszem, az még az N20U-nál volt, aminek teleüveg, de itt meg a mélyedés miatt tud belecsúszni az apró kavics. Ha védeni akarod az üveget, inkább ragassz rá fóliát, bár az meg a képminőséget fogja valamennyire rontani.
-
polonic
félisten
válasz
ateszapa748 #2555 üzenetére
Szia,
Gyári samsung fóliát. -
ateszapa748
aktív tag
Sziasztok!
Ma kaptam meg a telefont (S22U 512gb fekete). Megdöbbenve tapasztaltam, hogy a kijellzőn egy sima fólia van és nem a.megszokott védőfólia.Az pedig egy igen jó, tartós fólia volt (pl.s20, s21, ,Note 20U szériák esetében). Ki-milyen fóliát tett fel rá?
-
GPS fix megjavulta frissítéssel (háttérben is megy)? Csak akkor van most, ha valami használja, egy idő után eldobja.
-
Joe_Muad_Dib
tag
Google Play-rendszerfrissítés:
2022. március 1. -
madkiller
őstag
válasz
Joe_Muad_Dib #2538 üzenetére
Köszi rákerestem. Le is szedte. 1,3 gb rendes nagy javítás nem csak 130 megás bizt frissítés. Egyenlőre a youtube is jó, 24 óra múlva már azért jobban megmutatja magát.
-
Március 17.-én kaptam a Samsungtól egy automatikus emailt, hogy fogadták az igényemet a buds-ra, azóta semmi.
Érdemes lehet felvenni felük a kapcsolatot, hogy mizu, vagy várjak azt egyszer csak jön? -
axlfsi
veterán
Szó se róla! Masszívak és biztonságérzés, ... csak g*c*nagyok!
-
NextError
tag
Valaki telefonálgatott már a frissítés óta? Hálózati problémánkkal mi a helyzet?
-
Jó pár éve a fórumban igyekszem a Samsung Note sorozat topicjait egyengetni. Mivel 4 év Note 8 után, bízzunk benne, hogy hamarosan úton lesz az új készülékem, így ezen felbuzdulva, szeretném ezen topic mindennapjait segíteni. ( Igaz, hogy nem Note, mivel a Samsung átkeresztelte...)
Első körben szeretnék majd készíteni egy topic összefoglalót, amiben szívesen veszek mármilyen felmerülő ötletet illetve segítséget.(akár privátban)
Mindenkinek jó egészséget kívánok és használja nagy örömmel a készüléket. -
Most jött DHL értesítés, hogy jön a [Grip Case]
-
TiMoN
senior tag
Na és kinek, hogy muzsikál a frissítés? Hibák előjöttek?
A feloldáskori fagyás nekem még nem, más problémát nem vettem még észre.
Bekapcsolás utáni Sim kártya kezelő indulás az maradt az esim miatt.. Tul tudom élni, bár felesleges az indulása. -
pepe792
tag
A frissítés után nálatok is bugos lett a PENUP alkalmazás? Konkrétan arra gondolok, hogy ha a "Rajz a fényképre" opciiót választom, azon belül a "Kép kiválasztása" lehetőség nem működik.
-
Bilux
veterán
válasz
SpaceKombajn #2512 üzenetére
Pixel 6-ra meg nem olyan rég jelent meg a márciusi
-
Bilux
veterán
Áprilisi biztonsági frissítés márciusban
-
delig
tag
Érkezett egy nagyobbacska frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest