- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Mini PC
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóhifi
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
válasz
Dave Crank #1466 üzenetére
Nálam ez még is történt. SES-Ben rendeltem elo az s22 ultrat és ott meg is vettem a watch 4et féláron. Az órát megkaptam azonnal de a telefonra várni kellet. Másnap viszont elérhető lett a vodanal, ahol egy 100assal olcsóbban tudtam megvenni. Szóval megrendeltem ott is, a SESt pedig lemondtam. Kicsit remenykedtem hogy nem kérik számon az órát mert két külön számlát fizettem és nem volt nyoma egymasein h összefüggenek. Viszont ha igen akkor visszaadom az órát mert 90 ezret nekem nem ér.
Nah az üzletben azt mondtak h csak akkor fizetik ki a telefonra kifizetett pénzt ha kifizetem az óra másik felét is. Mondtam h ezt nem akarom, vigyek az órát. Ezt megtagadták mondván az óra használt és mivel nem online vettem ezért nem el rá az elállás.
Megkertem őket h akkor a promóciós szabályzatban mutassák be, hogy hol szerepel hogyha lemondom a rendelesem akkor kizárásra kerülök a promociobol és ki kell fizetnem az óra felét. Fél óra múlva visszahívtak, hogy igazam van nincs benne meltanyossagbol megtarthatom az órát és visszafizetik a telefont.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Teal'C
veterán
válasz
Nekem is Telenortól van készülékem és bár nem volt hibátlan de a frissítés azzá tette kb, nincs olyan hiba amiért vissza kéne vinni. Az hogy elállhatsz a vásárlástól indok nélkül 14 napig nem ugyan az mintha rendelsz egy terméket érvényesíted a kedvezményeket stb... közben pedig visszaviszed és visszaigényled a teljes vételárat.
Ebben az esetben te nem vetted meg a készüléket. De erről nyilván valaki szakavatottabb embert kell megkérdezni, az ugyan is le van írva hogy a fentiekben nem szereplő vitás kérdésekben a magyar jogszabályok érvényesek."Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
válasz
Az olyan, mintha létre sem jött volna a vásárlás. A fogyasztói törvénykönyv szabályozza.
My name is Bond, James... Dean.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Álnéven tért vissza a Note, és szögletes külsővel teszi kerekké a csúcsmobilos történetet.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Szinte új. Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB Phantom White, Szép Állapotú, Független, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 / 128 GB / Fehér / Független / 2025.12.09-ig garancia / Tökéletes állapot
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB Burgundy, Szép Állapotú, Bordó, Független, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest