Új hozzászólás Aktív témák
-
horatio
tag
Nekem ugyanez csak 15-i rendelés. Tudod ebben az a szörnyű hogy profánul mondva a szomszédos "ALI GSM"-ben is meg lehet már venni úgy hogy besétál az ember. Neten meg szinte válogatni lehet hogy holnapi átvétellel kapható jó néhány verzió. Hogy egy GYÁRTÓ ilyet megengedhet magának az kritikán aluli. Az összes SES, mobil szolgáltató, sarki fűszeres előnyben volt mint samsung.com????? Röhej. Ezt jól beszpta mindenki aki onnan rendelt, legyen magyar, német, angol. És még egyszer hagyjuk a chip hiány sztorit. Ez a Samsung esetében kamu. Ha valamely termék nem készül el határidőre akkor nem kell világméretű kampányt indítani. Én bíztam a Samsungban, váltani akartam, kár volt.
Ja és persze én marha máshonnan már rendeltem időben tokokat, töltőt stb, hogy minden legyen mire megjön a telefon. Most nézem a gyönyörű tokokat mint egy hülyegyerek, a telefon meg még a bányában ásványi formában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Álnéven tért vissza a Note, és szögletes külsővel teszi kerekké a csúcsmobilos történetet.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest