Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Éjfél előtt egy perccel jött az MPL-től egy email. hogy csomagot adtak fel nekem.
TMX lesz az. Ugyen nem ma akarnak ilyen esetben jönni, hanem következő munkanap? Azért kérdezem, mert szombati szállítás is van a fővárosban az MPL-nél, ha jól tudom. -
Saccco
nagyúr
-
-
Tomi881
tag
Jelen!
Még S21 Ultra tulajdonosként állt fenn a probléma 5 nappal ezelőtt. Kényszerleállítással megoldottam a dolgot. Merült az akksim, mint a Titanic. Miután leállítottam, abbamaradt az energiazabálás. Nen tudom mit rontottak el az appban, de valamit nagyon keres állandóan, hogy ennyire meríti az akkut. -
polonic
félisten
A másik topikban láttam, Telekomosoknak nem biztos, hogy érintetlen a SW
A CSC kód ott EUX/EUX/TMH és még nincs is frissítés. -
T0rnad0
addikt
Pedig az, csak nem fizikai dual
Más: beállítottam a Simple alkalmazást pár napja, hogy NFC fizetésnél alapértelmezett legyen. Akkumulátorhasználatra 15-20% ot írt, kikapcsolt NFC és mélyalvásba rakva is. Visszaállva a Google Payre eltűnik a statisztikából. Másnál is ilyen?
-
north1992
csendes tag
Vodafone-ban megjelent az S22 Ultra "Készleten" Ha valaki erre várt, mint én
-
Aryon87
félisten
-
borcsella
csendes tag
Sziasztok! Telenornál vagyok, de én a Telekomnál szeretném megvásárolni előfizetéssel (a kártyát más használná)!
A kérdésem az lenne, hogy független-e a készülék a szolgáltatónál vagy csakis az adott szolgáltató kártyáját fogadja el?
Előre is köszönöm a választ! -
blade4
aktív tag
Sajnálattal olvasom ezeket a problémákat, tegnap megrendeltem, hétfőn itt lenne a telenortol, de így nagyon gondolkodok egyáltalán át veszem e, vagy ink vissza küldöm.
-
Exynos 2200 vs 2100 vs Snapdragon 8 Gen1 vs 888 | All S21/S22 Ultra Benchmark Comparison
Persze ezek csak tesztek, mindennapi használat során gondolom nem mérvadó, de valakinek hátha hasznos.
-
Picicicus
aktív tag
megrendeltem férjnek telekomnál,mert megérdemli...erre most olvasom hogy a buds ajándékba csak tegnapig járt....
(na ersze nem emiatt rendeltem csak most néztem utána....)..bezzeg a simához március 9ig adnak...
-
Teal'C
veterán
válasz
Diesel38 #858 üzenetére
Mert ha bármi gixer van rajta gyárilag induláskor újra rendezi az appokat stb... Jártam már úgy telefonnal hogy minden baja volt odin full új szoftver után pedig semmi baj nem volt jelezte hogy kész. Pár nap mulva nyomtam egy reszetet és semmi baja nem volt mint amit kicseréltek. Ez a gyári telepítésnél is előfordulhat.
-
bigdigit
addikt
Ezzel az AMD gpu-val lesznek itt bajok.Kedvenc Boom beach játékom úgy laggolt frissítés után nem lehetett játszani. Bekapcsoltam gpuwatch-ot lement 20fps alá. Gpu drivert nem látta. Újra indítás után helyre állt a dolog de nem hiába nincs AMD kártya a pc-be sem.
-
GeoJoe
senior tag
válasz
ForRedGlory #856 üzenetére
Már itt is elmúlt pedig nem csináltam semmit.
-
polonic
félisten
Közben a T4510 töltő is meg van.
Nagyon hosszú kábelt adtak hozzá. És vastagabb, masszívabb is. Gondolom, ez az a korábban említett 5A kábel. -
Nem is bánom,.hogy a Telekom elkúrt@ az s22U rendelésem,.mert így most van egy a telenortól jobb áron, a Telekom komplett magenta1 csomagomra (2 mobil + 1 tv +1 internet) vállaltam 2 év hűséget, úgysem költözünk, két éve lakunk itt, és így 22x8050ft kaptam egy S22-t a feleségemnek. 177e forintért ez kihagyhatatlan. Pláne 0% THM 22 hónapra.
-
WiZARD
addikt
Az alapértelmezett lockscreen "háttérkép" videó az mindenkinél ilyen igényesen szaggat?
-
Teal'C
veterán
válasz
ForRedGlory #845 üzenetére
Nem azért maradjon okostelefon, kamerám van.
-
Hira Nnor
csendes tag
Az idei UAG Pathfinder-rel az a baj, hogy a kamerakivágás felőli sarkon hátul nincs kis kiemelkedés, mint a három többi sarkon, ezért billeg kissé letéve. Az S20-ra való tokon még volt ilyen. Zavaró, nem tudom, elálljak-e a vásárlástól. Egyébként pontos az illeszkedése, jó a fogása.
-
NY_A
őstag
Nálam még híre sincs a frissítésnek.
-
Saccco
nagyúr
Nekem Ringke Fusion X-ben van, anno a Note9-en annyira nem szerettem, mert nagyon sarkos volt. Ezen viszont nagyon tetszik. Spigen Tough Armor-t cseréltem most egyelőre erre.
-
Aryon87
félisten
Úgy látom Telekomnál nem lesz 8/128 verzió.. Kapják be.
-
-
-
Teal'C
veterán
Na végre, érkezik a 2db gyári fóliám bár még csak külső készletről, egyhéten belre váltott a raktárkészlet. De legalább már látszik.
-
WiZARD
addikt
válasz
ForRedGlory #819 üzenetére
Ugyanaz, részletjavító nélkül.
Nagyon sokszor, reprodukálhatóan ilyen rossz expos képeket csinált nekem a részletjavító. (cache törlés, reset, stb nem segített)
-
WiZARD
addikt
válasz
Elit3Zotya #817 üzenetére
A 108mp detail enhancer hibát első próbák alapján úgy tűnik hogy javították.
-
GaS-
aktív tag
Ahogyvan ez várható is volt, kijavították a "display glitch" -et
-
WiZARD
addikt
camera app is frissült 12.0.01.32-ről .46-ra
-
kozma1986
tag
Hát én nem értem, hogy a vodafonnál miért nincs még mindig...
-
-
polonic
félisten
Kinek mennyi idő alatt jelzett vissza a TMX az elszállításról és a buds pro igény befogadásáról a samsung?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!