Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ForRedGlory #1292 üzenetére
-
NY_A
őstag
Most jött csak Telekomos 22U-ra a frissítés.
-
válasz
ForRedGlory #1289 üzenetére
Én még azt sem értem. Nekem 475-re jönne ki most is és "csak" Buds jár mellé.
-
válasz
Lazio1974 #1276 üzenetére
én most mondtam vissza, elég lesz a 256-os, arra 2-5 napot mondtak.
kíváncsi vagyok az megjön e, ha nem akkor nem lesz s22u-m, el van rendelve.
ami miatt a samsung.hu-ról rendeltem: -10%, óra fél áron, így mindennel együtt: watch, buds pro, 256 s22u: 473e volt. máshol nem láttam ennyiért. de ha nem küldik hát nem küldik, akkor majd lesz helyette valami más márka. -
David3
őstag
Akik esetleg rendeltek már, és fizettek is a telefonért, én nem aggódnék. Benne vagyok egy német fórumban is, ott is sokan írták, hogy hiába rendelték elő február elején, még nem jött semmi. Sőt, sokaknál májusi szállítást írnak. Viszont érdekes, hogy random küldik ki a telókat, teljesen véletlenszerű színkombinációkban.
Nekem is már levonták a számlámról, azon kívül, hogy várok, nem tudok mást csinálni. Nyilván megértem azt is, aki/akinek fontos/sürgős.
-
Mac!
aktív tag
válasz
Lazio1974 #1276 üzenetére
Én tegnap írtam a samsung.com/hu-s webshopnak először, és kb heti egyszer érdeklődtem telefonon. Nem gondolom, hogy ez zaklatás lenne, de az a válasz, amit megengedtek maguknak kritikán aluli. Ráadásul nem egy hupilila 2 terrást vettem, hanem egy 256 gigás feketét, talán nem ez a legritkább konstelláció. Más ráadásul ugyanezt egy nap alatt megveszi ugyanott, ahol én február 9-én otthagytam fél millát. Megvárom, hogy mi lesz a reakció a válaszomra, de ha nem kapják össze magukat, akkor nálam is a fogyasztóvédelem a következő. Amikor én megvettem (nem csak megrendeltem, fizettem is érte) még szó sem volt csúszásról meg maszatolásról, hogy talán ekkortól már számíthatsz a szállításra esetleg. A visszaigazolásban azt írták, hogy február 14-én szállítják...
-
stickrs
senior tag
válasz
bandi0000 #1274 üzenetére
Mondjuk én se voltam benne biztos, hogy az enyémbe tudom tölteni, nálam a töltő egy belecsúsztatós telefontartó, szélességre max 2mm maradt  (Hyundai Ioniq).
WiZARD: ha csak az lenne a gond, akkor a többi autóban, meg otthoni töltőn se menne a töltés. Nillkin tokban a kamera kiálló részére rászámolhatsz még 2mm-t a tok miatt és igy is tölt, és ott azért már van távolság. Más lesz ott a gond.
-
Teal'C
veterán
-
attika89
senior tag
Sziasztok!
Lehet volt már, de a Vodafone ugye elvileg független készüléket ad? -
-
Lazio1974
csendes tag
A mai napon jött a következő válasz:
"Először is köszönjük a megkeresését!
Megértjük türelmetlenségét.
Az Ön által rendelt Samsung SM-S908/DS Phantom Black / S22 Ultra DualSIM/ 512GB készülék esetében, de több más S22 Ultra készülék esetében is a beszállítást országos szinten érinti a késedelem, melyért szíves elnézését kérjük.
A késés nem a mi webáruházunk lassúsága miatt adódik, hanem az országba érkezés miatt, tehát más forgalmazókat is érint.
Az előrendeléshez járó ráadás termék leadási határideje meghosszabbításra került, minden ügyfelünk megkapja a terméket, aki előrendelt.
Igényét továbbítottuk a Samsung felé. Célunk, hogy a kellemeltenség ellenére továbbra is elégedett Samsung felhasználó legyen
Sajnálattal kell közölnünk, hogy a mai napra nem látunk beérkezést a termékből
Köszönettel:
Samsung Experience Store csapata"50.000 forintos kártérítést kértem tőlük, erre írták ezt a levelet, ez az az igény, amit továbbítottak a Samsung felé. Írtam ma reggel a Fogyasztóvédelmi Hatóságnak is, eztán jött ez a levél tőlük egyébként.
Február 9-i rendelés....
Olyan termékeket árulnak és hagyják, hogy kifizesd, ami nincs is nekik. Ez így megengedhetetlen. Fél milka van náluk lassan egy hónapja... -
WiZARD
addikt
válasz
bandi0000 #1274 üzenetére
A "dokk" az egy sík lap. Csak az idióta kiálló kamerákkal egyre távolabb kerül a qi töltő tekercse, bármi tok csak ront ezen. Nem a Tesla balfaszsága ez (az összes autóban sík lap a qi töltő), hanem a telefon gyártóké.
Lenne ezzel a 2-3 mm-rel vastagabb az egész telefon, síkban lenne a háta, nagyobb akku férne bele, nem billegne, qi töltőkkel is egyszerűbb lenne...
-
ForRedGlory
félisten
Senkivel nem keverlek össze, maximum nem emlékszel rá. Segítek: [link]
Ellenben igazad van, további kommentet részemről nem ér a dolog. Nem tehetek róla, jó a memóriám és emlékeztem a "haknizásodra" február közepéről.
#1268bandi0000: Ebbe már bele sem mentem. Nagyon gáz... fikázza -> eladja -> vesz másikat -> ismét fikázza. LOL
-
bandi0000
nagyúr
-
natë
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1265 üzenetére
Valakivel összekeversz, eléggé Samsung párti vagyok, a 21U-t pl. nagyon szerettem. A 22U-ról pedig továbbra is az a véleményem, hogy a kezdeti sw-rel gyenge a kamera teljesítménye.
Ettől függetlenül leakadhatsz rólam, hálásan köszönöm. -
natë
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1261 üzenetére
Nem ez volt a kérdés.
-
natë
nagyúr
Sziasztok, minden Ultránál lágyabbak, mosottabbak a sarkok a fotókon?
-
polonic
félisten
válasz
wong kok wah #1257 üzenetére
-
polonic
félisten
Szia
Nézd meg a promóciós szabályzatban minden le van írva. Nem megy egyik napról a másikra azért minden. A tmx kb 7 nap bevizsgálás, 7 nap múlva utalás. Buds is benne van a szabályzatban, de ott úgy néz ki, csúszás van.
Szerintem a gyári fólia jó, és talán van gyári átlátszó tok is. De lehet komolyabb üvegfóliát is rárakni. Attól függ, hol határozod meg a jó szintet. -
iFixit
tag
Sziasztok, vodától sikerült vennem egy burgundi színű készüléket, nagy nehezen a számla is meg lett, viszont a TMX az elvitt készülékemmel kapcsolatban nem adott árajánlatot sem,a buds pro -ról sincsen semmilyen információm. Valamint kellene egy két tipp hogy milyen fóliát tegyek fel ami jó minőségű illetve melyik teljesen átlátszó szilikon tok lehet megfelelő?
-
bbendre
őstag
válasz
janeszgol #1249 üzenetére
Szerintem ezzel nincs nagy gond. Nekem korábban egy halom játék alatt amin kb két pixel volt simán túl melegedett a telefon és irreálisan sokat fogyasztott. Ha jó lenne throttle és nem szaggatna a játék akkor szerintem mindenkinek tetszene a megoldás. Esetleg jó lenne ha a fejlesztők jobban optimalizálnák az appjaikat.
-
janeszgol
félisten
Kicsi offot hozok. [link]
-
Ez alapján már kellett volna kapjak emailt, nem kaptam még.
#fólia téma: nekem soha egy telefonomon sem volt. Egyik esetén sem éreztem, hogy érték növelő lenne eladásakor, hogy makulátlan a kijelző vagy sem. Mindig reális áron adtam el, 24 órán belül minden telefonomat, kb 2-3 év között. OCDs vagyok, de a kijelző karcok nem tudnak zavarni. Nem emlékszem, hogy valaha lett volna a kijelző minőségét rontó mértékű karcom. És helikopteren, kórházban dolgozom, nem irodában.
-
a8l
aktív tag
Ez volt neked az első alkalom hogy eldobta a hálózatot?
Nekem eleinte minden nap csinálta egyszer, de kb 4 napja egyszer sem.
A random reboot is elmúlt, legalábbis múlt pénteki update óta nem volt egyszer sem. Még a végén megjavul minden.
Már csak a tesla-ban tölthetne a töltőpadon. -
PeteePeti
őstag
válasz
ForRedGlory #1232 üzenetére
Annyit helyesbítek, hogy 15 munkanap van írva! Csak a félreértések elkerülése véget!
-
David3
őstag
válasz
Elit3Zotya #1240 üzenetére
Én sem szeretem, ha karcos, ezért volt eddig minden telefonomon lehetőleg jó strapabírású üvegfólia. Lehet kapni Ultrához is olyan fóliát, amivel elvileg az ujjlenyomat-olvasó is rendesen működik. Plushoz én ugyanettől a gyártótól rendeltem, ott elég jók a visszajelzések.
-
-
ffrdgc
tag
Terás változatot nem is lehet itthon kapni?
-
pepe792
tag
Miért kell ennyire erőltetni az üvegfóliát? ( főleg egy lekerekített kijelzőnél) Zenfone7- ről váltottam amin gyengébb védelem van mint ezen, kabát illetve nadrágzsebben volt a telefon de egy karc sincs rajta...
-
barca222
tag
Nemrég értem haza munkából, 12 ezek és egyenlőre sima 15 w-os Note 8 töltőm van amivel tudom tölteni a telefont,nézek hozzá gyorstöltőt amint lessz időm hétvégén.
Első töltés lessz most,kell valamire figyelni hogy meddig töltsem a telefont,vagy ha feltölt leveszem és kész?
Akkukimélés miatt ami volt beszélve,és energiatakarékos módok miatt kérdezem.
A 2 db tok is megjött hozzá, már csak működőképes üvegfóliát keresek és gyorstöltőben a 45 W -os töltőt kell majd még nézni.
Köszönöm a segítséget. -
WiZARD
addikt
Ma egyszercsak nézem, azt írja emergency calls only, net sincs.
repülőgép mód on-off és helyreállt1 db Telekom simmel használom.
-
aTe014
aktív tag
válasz
KillerKollar #1229 üzenetére
Buds várható idópontokról:
[link] -
ForRedGlory
félisten
válasz
KillerKollar #1229 üzenetére
Elég lassan haladnak vele. Nyomon követni meg lehetetlen. 02.23-án jött email, hogy az adatokat ellenőrizték és majd 15 napon belül küldik.
-
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1227 üzenetére
visszaküldted?
-
KillerKollar
őstag
válasz
ForRedGlory #1227 üzenetére
Lehet valahol követni, hogy hogy áll ez a Buds promóció? 24.-én jött meg a telefonom, beregisztráltam a promócióra, egy visszaigazoló e-mail az jött, hogy megkapták a regisztrációt, de azóta semmi és abban sincs valami link, ahol tudnám követni, hogy feldolgozás alatt van, készletre várnak, vagy mi történik épp...
-
ForRedGlory
félisten
Jön a Buds Pro végre. Most kaptam emailt.Nem b+, ugyanazt a terméket akarják újra küldeni, amitől elálltam. Ezek nem normálisak.
-
TODI1111
veterán
válasz
Dave Crank #1221 üzenetére
"Mivel nem volt polcon ilyen keszulekuk azt javasolták, hogy simán állják el a vásárlástól."
Milyen mázlista vagy. Mivel nem volt a polcon így "hibásan" engedték az elállást. Engem meg még mindig sz..nak. Már én is látom a jegyzőkönyvet amit kiadott a szervíz ( hibátlan a készülék) és a telefon már tegnap elhagyta a szervízt mégsem jeleztek még, hogy engedélyezik az elállást.
-
Saccco
nagyúr
Feltettem egy üveget a telefonra... az ujjlenyomat-olvasó egyelőre nem nagyon megy vele...
szerk.: hm... érintésérzékenység bekapcsolása után egész jól megy!
szerk.2: hm... jobban érzékel az olvasó, de nem old jobban... -
Dave Crank
senior tag
Most voltam yettelben. Elmondtam a hibát és hogy 14napos csere garanciát szeretnék. Mivel nem volt polcon ilyen keszulekuk azt javasolták, hogy simán állják el a vásárlástól. Megtettem, rendelek újat majd.
-
polonic
félisten
Valaki esetleg megnézné, hogy működik a samsung cloud?
El sem tudom indítani. Azt írja, hiba történt, próbálja később. -
Mr. Sanyo
csendes tag
Sziasztok!
A vodafone-nál 8 vagy 12 Gb-os a készülék?
Köszi!
-
Dave Crank
senior tag
válasz
Dave Crank #1208 üzenetére
Közben yettel webshopban most láttam, hogy 14napos cseregaranciát vállalnak a készülékekre.
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták, hogy típusazonosra, vagy egyenértéküre, illetve drágábbra lehet cserélni, olcsóbbra nem.
Közben yettel oldalán is elolvastam az erre vonatkozót, 1 évben 1x lehet ilyen cseregaranciával élni 1 előfizetéssel, még ha több készülék is van az előfizetésen.
Csak infó végett, aki esetleg a hálózat probléma miatt, elállna, vagy visszavinné és kicseréltetné. -
polonic
félisten
Nektek működik most a samsung cloud?
-
delig
tag
válasz
Dave Crank #1205 üzenetére
Én hétfőn bementem megkérdezni, azt mondták belsős levelezésben megkapták, hogy márc. 10-ig meghosszabbították.
Én még hétfő este megrendeltem, ma kellett volna jönnie, de semmi hír. Pedig még most is raktáron van mindkét szín. Tegnp óta próbálom őket valamilyen csatornánk elérni, hogy mizu a rendeléssel, de nem jártam még sikerrelUpdate: a honlap hibás, készlethiányos, a burgundi biztosan.
-
Dave Crank
senior tag
Nem tudjátok, S22U-ra yettelnél is él még a promóció, vagy csak samsung webshopból való megrendelésre lett meghosszabbítva?
-
Elvileg tegnap kellett volna jöjjön email a buds-ról. Nem jött...
-
madkiller
őstag
Android 12 óta nekem is mikrolagos a Note10+ sajnos. Nyárra talán kikalapáják.
Igaz a február 10.-10. kifizetett előrendelésem a habokban. Ennyi idő alatt már extra színt is teljesíteniük kellett volna. Céges vásárlás és még egy előleg számlám sincs róla Nagyon gondolkodok, h visszamondom és veszek egy i13pm-ot az legalább polcon van és nem életnek be azzal, hogy fizesd ki és jövőhéten hozzuk.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro