Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
babosf
aktív tag
sziasztok, tegnap volt egy update azóta a névjegyek rendezése megváltozott. nem találom azt hogy hol lehet most beállítani a vezetéknék vagy keresztnév szerint rendezze? köszi
ahhhhhhhh megvan bocs
-
hatala
tag
Sziasztok.
Lecseréltem a Note 8-at, egy Note 20 Ultra 5G-re.
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy van-e valamilyen kamera app a gyárin kívül amivel jobb makró fotókat lehet készíteni, mert amit ez tud, az nem valami fényes produkció szerintem.
A Note 8-al 3 éven keresztül, alkalom adtán nagyon éles, szuper közeliket tudtam készíteni, ezzel viszont nagyon gyenge makrókat tudok csak csinálni.
A GCam app van erre esetleg? Hogy lehet feltenni rá?
Valamint hol találom meg a menüben, a küldő alkalmazások engedélyeztetését itt?Köszi előre is a segítséget!
-
Mo Bill
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek volt valaha is olyan jelenség, hogy a kikapcsolt teló tőltőre való csatlakoztatásakor fehéren felvillan a kijelző?
Mielőtt a %-ot kipörgeti, pont előtte villan fel, vagy amikor rádugom a kábelre, kb. 10 ből 2x, 3x csinál ilyet, de volt, hogy mikor kihúzom belőle a kábelt, akkor villan fel!
Ettől függetlenül teljesen hibátlan a masina, meg vagyok vele elégedve!A reminderben ismétlést, hogy pl. minden szerdan jelezzen nem lehet beállítani?
-
ScourgeA
tag
Smart Switch-en elérhető a One UI 3.1 XEH-re.
[link] -
d.sophie
csendes tag
Sziasztok!
Mai nap kapom kézhez a telefont, note8ról ( illetve egy p30 ról jövök vissza).
Az összefoglalóban láttam a három ajánlást fóliára, az megvan, de mégis kérdeznék, hogy ténylegesen kinek melyik vált be? Én nem szeretnék otthon szüttyögni vele, szóval az alapból kiesik. Csak karc ellen védje elsősorban. Ezek a liquidek ( pl spigen) mennyire működőkepesek?
( note 8nál a halálom volt hogy még a sesben sem voltak képesek normálisan felrakni a fóliát többször sem. Így se azon se a p30on nem volt fólia, és karcos is lett kissé mindkettő. )Toknak spigent tervezek venni, eddig két telefonnál is bevált de ha tudtok jobbat ár érték arányban annak is örülnék. Két kölök mellett az új noteot biztos nem kezdem el használni tok és fólia nélkül
-
Manka76
senior tag
Vissza került a mappa ikonok elrendezése a One UI tegnapi frissítésével.
-
Zototh64
őstag
válasz
bbendre #1779 üzenetére
Nappal normál fénynél nálam rendben van, de van, hogy nem azonnal fókuszál.
Mesterséges fénynél is, ha megfelelő a fényerő ugyan ez a helyzet.
De ez csak 1-2 másodperc, ugyanakkor kapkodva nem szerencsés fotót csinálni, szóval ki kell tartani stabilan, hogy fókuszálni tudjon. -
Zototh64
őstag
Köszönöm! Neked is "bbendre"
Akkor ez a teló sajnos csak ennyit tud, viszont afelől így megnyugodtam, hogy nem az enyém rossz.
Nekem is 1,2 Gb/s-t ír sebességnek, és nálam is max 7-800 mbit a mért sebesség.
2 Gigás netem van, és a Mate 30 Pro 1,7-1,9 között van, de még a legmesszebbi ponton is a házban hozza azt amit az Note20U a router közelében (7-800). A Note a legmesszebbi ponton 50-60 mbit-et tud szűken.
Az a baj, hogy sokmindenben gyengébb. :-( -
bbendre
őstag
Kinek mi a tapasztalata a 5x kamerával? Nekem rend szerint nem részletesek a képek vagy "homályosak" totális napfényben is. Azaz összehasonlítva a fő kamerával közel sincsenek párban
-
Zototh64
őstag
Sziasztok!
Akinek gigabit feletti wifi-je van otthon, mennyi a sebesség a telón?
Előre is köszönöm! -
bbendre
őstag
Egyetértünk
. Nem rossz, sőt, jó kamera, de nem top
. Amire használom az a "gyorsan mozgó objektum" azaz egy 4 éves gyerek
fotozása balesetek előtt, közben és után
Nekem a telefotó sokszor életlen vagy hiányoznak róla a részletek. A 108Mpx szenzor és az ISP miatt is korlátozott dinamika tartománnyal dolgozik, nincs rendes HDR.
De persze ezek melett is lehet jó, kiválló képeket készíteni és minden napi használatra tökéletes a kamera.
Egy 3 éves pixel telefon (Gcam) pl meglepően "jobb"/használhatóbb/részletesebb képeket tud készíteni (Bemozdulas és az arc részletei) a legtöbb szituációban. Igaz a Pixel durván elvérzik a videozás terén és más területek is nagyon sok gond van velük, pl aksi. -
Tin
veterán
válasz
bulikavagyok #1764 üzenetére
-
sub71
aktív tag
Nem DTM, hanem DBT...
-
sub71
aktív tag
-
Luser2000
addikt
válasz
bulikavagyok #1764 üzenetére
Meg is lepett, amikor láttam, hogy az Oroszoknak már "D"-s szoftver jön, míg mindenki más még csak "C"-s verzión van.
-
Joe_Muad_Dib
tag
válasz
Tumpitumpi #1762 üzenetére
Én ezt használom, mert
lehet szellőzőrácsra tenni,
lehet műszerfalra tenni,
van benne hűtőventilátor,
vezetéknélküli gyorstöltést tud,
jól tartja,
könnyű beletenni,
könnyű kivenni akkor is, ha már levettem a gyújtást és nem kap áramot,
mindent tartalmaz a csomag,
a töltőfej két usb portot tartalmaz, tehát más(t) is tud tölteni
link
Nem tudom hogy a Te kocsidhoz jó-e, nekem jó, bár kicsit trükközök vele:
-nyári, nagy melegben, amikor sokáig sütné a nap, akkor a gyári tartókarját használom, a műszerfal alá ragasztottam, ott nem éri a nap,
-mindenkor máskor egy más márka szélvédőre cuppantott tartókarjával használom szintén ezzel a xiaomi fejjel, mert a fej nagyon sok karral kompatibilis a gyűrűs rögzítés végett, és a szélvédőn kényelmesebben látom, mint lepilantgatva -
Tumpitumpi
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok tanácsot adni milyen autós tartót vegyek hozzá? Az szuper lenne, ha tokkal együtt tudnám belerakni, illetve tartalmazna mindent, a szivargyúlytós fejet is, illetve az sem baj, ha vezetéknélküli töltése van. A rögzítése mindegy, de egy fiat brava - ba kellene rögzíteni stabilan ha lehet, erről a googlen van sok műszerfal kép. Köszönöm a tanácsokat
-
HorviGabi
aktív tag
Nem teljesen ide való, de hátha tudja valaki, facebook alkalmazásban a csoportjaimnál hogy tudom azt kikapcsolni hogy ne ajánlgasson más csoportokat? Tehát csak azoknak a csoportoknak a bejegyzéseit szeretném látni amibe be vagyok lépve. Sehol nem találom hol lehet kikapcsolni, csak ma kezdte el. Köszönöm ha valaki segít.
-
-
-
motown5l
senior tag
Nekem is sok problémám van a 11 el. Sokszor befagy a készülék. Dexnel pedig nem működik az erintopad. Írták már a fórumba hogy következő frissítés el javítani fogják. Tudnak a problémáról.
-
djalczo
csendes tag
Nekem a 11 frissítése kiirtotta a csengőhangomat. És ez 2 dolog miatt szívfájdalom..
Nem találtam meg a gépemen, pedig mindent elrakok.. és egy 23 évet élt macskánk hangja volt, amihez hasonlót még nem hallottam... és hát bárhol voltam felismertem... de még az haggyán, hogy onnan eltűnt, de a telefonból is elveszett emiatt... létezik, hogy frissítés töröl fájlt a telefonról? -
Firedaddy
tag
válasz
GalaxyS9 #1750 üzenetére
Szia,amikor átmentél 11 re,csináltál cache wipeot ?Mert ha nem,az szokott ilyeneket produkálni.Én teljesen elvagyok a 11 el,és akkuidő is kicsivel jobb.De ugy vagyok ezzel az akku mizériábal,ha reggeltől estig birja egy töltéssel akkor teljesen jó. Eddig még 20 százalék alá nem ment soha,pedig azért nyúzom. Navigáció, sok sok telefonálás,netezés.
-
Nálam ment vissza az Android 10 decemberi frissítése.
A hibák a 11-ben, amit tapasztaltam:
-Az értesítési sáv legörgetése sokszor dadogva működik. (animation stutter)
-A Messenger buborékok mindig villannak egyet fehéren kattintás után, ez csak optikailag ronda...
-Az AOD-en az értesítési buborék (nem tudom, hogy nevezik), egyszerűen rossz. Megjön egy értesítés, kinyílik, majd záródás közben fél másodpercre megint kinyílik, és egy szép laggal bezárul.
-A YouTube-on és Netflixen is beakad a képkocka 1 mp-re, ha a vezérlőt megnyitom. (Szimplán rákattintok a kijelzőre lejátszás közben.)
-Értesítések bezárásának animációja is laggos, ahogy az arcfelismerés animációja is.
-Nagyon sok alkalmazásnál, ha elforgatom a kijelzőt, ugyanígy megvan a lag.Tudom, hogy ezek csak mini dolgok, de úgy gondoltam, megosztom veletek, hogy aki allergiás ezekre (mint pl. én) az ne frissítsen (még). Remélem a One Ui 3.1-ben javítanak mindent.
-
lacza777
friss újonc
Úgy fest ez a kérdések napja...
Adott a youtube alkalmazás, és videók lejátszása... De valamilyen oknál fogva a maximum felbontás 1080P( videónál lévő beállítás..) Esetleg valakinek van ötlete miért?
s10+ eddig nem volt gond a 4K lejátszásával. -
Dr V
őstag
Üdv!
Note21 várható idénre? Sajnos a Note20 egyáltalán nem győzött meg, pedig már szívesen cserélném a Note 8at 3 év barátság után. Ma megnéztem az S21 Ultrát, ami meggyőzött, tesztekben is dicsérik, szóval ha lesz Note21 akkor maradok a Note vonalon, de ha feleslegesen várom, akkor jön a csere.
-
sub71
aktív tag
Annyit még hozzá, hogy a hátterben futó alkalmazasok limitálva vannak, csak az üzenetküldők, pénzügyiek, és amik nem tilthatóak, az összes többi wifi és adathasználata tiltva van, amikor nem használom őket.face meg a többi "nagyfogyaszó" mélyalvásban, csak akkor futnak ha használom őket.
-
sub71
aktív tag
Eddig nekem is úgy tűnik, hogy megtartom. A kijelzője nekem is jobban tetszik, mint az S10. Ezen fehér az tényleg fehér, bár itt a fórumon valaki pont az ellenkezőjéről panaszkodott. Energiatakarékos módban is gyors számomra, bár én nem nagyon játszom, nem vagyok egy "hard user" ebből a szempontból. A pent én is most tanulom, eddig csak egy kis plussz számomra, ami majd néha jól jöhet...
-
tothl
addikt
Nem tudom, szerintem jó kis készülék ez, legalábbis nálam jobb az akkuideje, mint az S10+ -nak volt, kamera jobb, kijelző szebb, jóval gördülékenyebb minden, szóval semmi ok a fikára.
Egyedül a pent nem nagyon használom és még kaotikusak az ezzel kapcsolatos funkciók, de ha csak mint telót nézem, akkor is teljesen rendben van. -
sub71
aktív tag
Kb 4-5 óra volt míg mindent felraktam, ami a mostani S10-en volt, tiszta telepítésekkel, a többi egy kis Netflix és játék, hogy lássam mennyi képernyőidő jön ki belőle. De ez sim kártya nélkül volt, wifi és bluetooth mellett. Az első app, amit feltettem az Seth kolléga altal javasolt Galaxy Max Hz progi volt
-
sub71
aktív tag
Még nem költöztem át a régi telefonról, csak próbálgatom sim nélkül. 7 órás képenyőidőt csinàlt elsőre, most 14 óra alatt 6% készenléti fogyasztás, bluetooth, wifi bekapcsolva, szintén sim nélkül...nem tudom, majd kiderül élesben, hogy mi lesz, mikor megjön a tok hozzá és átköltöztem...a fórumot olvasgatva nem sokan vettek ilyen telefont, közülük is sokan gyorsan megszabadultak tőle...
-
lacza777
friss újonc
Sziasztok!
A világító szélek feature az kikerült a telefonból? -
sub71
aktív tag
A 11-en már nem veszi vissza a képfrissítést 60-ra az energiatakarékos módban? Nem látom a képen.
-
ateszapa748
aktív tag
válasz
gyvince #1714 üzenetére
Én felváltva használom a két rendszert (akár hetente is váltogatom
). Mindegyik rendszernek telefonnak meg van az előnye. Az IPhone olyan mint régen (nagyon régen
) a Nokia... stabil, megbízható, nekem semmi gondom nincs, nem volt a Sima 12-el illetve a mini-vel sem.. Illetve egy dolog (az összes Iphoen-al) hamar megunom őket
. Ehhez képest a Samsung (most a Note 20 U-ról beszélek), gyönyörű kijelző, a120hz azért ott van, szabadság (file, zene töltés le-fel, kivetítés Tv-re, stb.). Nagyméretű telefon létére a fogása is jó, pedig nincs lapát kezem. Ok, az akksi nem ér fel a Iphone-hoz, de használtól függően 4-6 óra SOT kijön és mintha javítottak volna a készenlétii időn is. A legutöbbi Note 20 Ultrám ,1 éjszaka alatt, 3-5% merült csak (mondjuk az IPhone 0-1%).
Nehéz dönteni, itt már csak egyéni preferenciák döntenek. Én egy ideje a két telefon között ingázok ide-oda cserélgetem (kicsit drága hobby, de lehetne rosszabb is
).
-
ezoltán
tag
A youtube linkeket állandóan böngészőben nyitja. Még ott kell tovább buherálni, hogy az alkalmazásban nyissa meg a videót. Hol tudom beállítani, hogy a youtube linkek az alkalmazásban nyíljanak?
-
válasz
Firedaddy #1710 üzenetére
Picit off topik, de ezt a vidit próbáljátok ki a telótokon. Fontos, hogy 60 fps-en legyen. Ez a vidi még a Note 20U kijelzőjét is megfekteti, meg minden telóét, ami eddig járt nálam. Néha néha beröccen mozgás közben. Nálam egyetlen cuccon fut teljesen pontosan, egy 10 éves Panasonic plazmán.
A videó: [link] -
válasz
ateszapa748 #1702 üzenetére
Amiket én tapasztaltam:
-A főképernyő, az alkalmazásváltó, az értesítési sáv megnyitása nagyrészt 15 fps-sel történt
-Az alkalmazások megnyitása (még a nyamvadt beállítások app is) laggos animációval jött fel
-A Youtube-on a videók 60 fps-nél beszaggattak időközönként, igen, elég nevetséges, és nem, nem a netem volt rossz.
-Úgy unblock csúnyán futott rajta minden film és videó, amit nem a saját kameraappjával vett fel. Gyakorta dobálta a képkockákat.
-Random kifagyott a Safari (böngésző)
-Random újraindult a telefon
-2 éve nem tudják kijavítani a hibát, hogy a lezáró hang és a billentyűzethang RANDOM. Ez ilyen WTF???Eléggé szar hónapom volt az iPhone-ok miatt. Először kezdtem egy mini-vel, mondom tuti hibás, ha ilyeneket csinál, ezért elküldtem szervizbe. Természetesen semmi hiba. Utána vettem az említett Pro Max-et, aminél ugyan kisebb számban, de ott voltak a hibák. 1 hete telt be a pohár, eladtam a sunyiba őket, és egy ideig hallani sem akarok az egész márkáról, pedig elég hű Almás voltam.
A Note 20 Ultra eddig egy álom. 100%-ig fluid mindenhol, csodálatos a kijelzője, nekem az akksi is perfekt. Bármennyibe is kerül, a pénzért minőséget kaptam. Le vagyok nyűgözve!🙂
-
S e t h
nagyúr
Vajon milyen alkalmazással lehet ilyen Home Screent készíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest