-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaxyS9
tag
Nálam ment vissza az Android 10 decemberi frissítése.
A hibák a 11-ben, amit tapasztaltam:
-Az értesítési sáv legörgetése sokszor dadogva működik. (animation stutter)
-A Messenger buborékok mindig villannak egyet fehéren kattintás után, ez csak optikailag ronda...
-Az AOD-en az értesítési buborék (nem tudom, hogy nevezik), egyszerűen rossz. Megjön egy értesítés, kinyílik, majd záródás közben fél másodpercre megint kinyílik, és egy szép laggal bezárul.
-A YouTube-on és Netflixen is beakad a képkocka 1 mp-re, ha a vezérlőt megnyitom. (Szimplán rákattintok a kijelzőre lejátszás közben.)
-Értesítések bezárásának animációja is laggos, ahogy az arcfelismerés animációja is.
-Nagyon sok alkalmazásnál, ha elforgatom a kijelzőt, ugyanígy megvan a lag.Tudom, hogy ezek csak mini dolgok, de úgy gondoltam, megosztom veletek, hogy aki allergiás ezekre (mint pl. én) az ne frissítsen (még). Remélem a One Ui 3.1-ben javítanak mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valami ennyibe kerül, akkor az elvárások is magasak. A drágábbik Note20 viszont valóban igyekszik a maximumot nyújtani, de nem hibátlan.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- HP notebook topic
- Fogyjunk le!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Videós, mozgóképes topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vicces képek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest