Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mo Bill
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is tökéletes egyenlőre minden!
Feleségem Note 10+ -a már harmadik napja csinálja, hogy vizes csatlakozót jelez, pedig víz közelében sem volt!
Már hajszárítóztam, fogpiszkálóval finoman babráltam és semmi javulás!
Még szerencse, hogy anno vettem a Note 9 -hez vezeték nélküli töltőt, mert azzal tudjuk tölteni.
Mit javasoltok, szervíz?Ha végleg megszünik a Note széria, akkor a Sony, Xiaomi, Oppo, Oneplus közül választok, de csak akkor, ha ennyire testreszabhatóak, mint a Samu!!!!
NmSoftBreezeC betűkészletet használom, csodás!!!!!Az S pen is nagyon hiányozna!!!!
-
Firedaddy
tag
Hát nem tudom. Nekem akkor marha szerencsém van. Fent leirtak közül egyik hibát sem tapasztalom. A napi 2 szer töltés az oké. De nekem folyamatosan bevan kapcsolva minden. Wifi nfc mobilnet gps. Ekkora kijelzovel ne akarjátok hogy 1.5 - 2 napig menjen. Még soha nem ment nap végére 20 százalék alá. Mégis reggel töltöm este töltöm. Nem kell annyira lehuzni azért.
Egy ájfos se bír többet. Aki azt mondja igen, az hazudik. -
bbendre
őstag
Arra van valakinek megoldása, hogy néha elmegy a netem, pl turázásnál és utána nem kapcsolódik vissza a mobil netre (hálózat van). Csak repülőgép be/ki, vagy újrainditás segít. Tud esetleg valaki valami megoldást erre?
-
gabenh
tag
Nekem speciel hatalmas csalódás a készülék, legdrágább mobilom eddig hosszútávra akartam egy jól működő megbízható eszközt, hát ez közelébe nincs annak, a borzalmas akksijával (60 hz mellett is 2-3x töltöm egy nap) a kamera összevissza fókuszálása, a dadogós one ui, hálózat eldobása... fél év után nem szenvedek tovább vele, eladom, és a samsungot ezután pár évig hanyagolom
-
Forgo74
tag
válasz
Zoolee19 #2386 üzenetére
Nem, nem rossz.
De egy 400 ezres telefon random merülget úgy, hogy senkinek fogalma nincs miért az azért óriási gáz. A Samsung meg kb annyit tud mondani, hogy állítsd vissza gyárira. Ja, meg hogy használd a gyári alkalmazásokat. Kösz....
Végülis ne telepíts rá semmit....
Igen, általában azért vesz telefont az ember.
Munkahelyi profilt töröljem.
Aha ja.Na mindegy, csak azt tudom mondani, hogy kerüljétek el ezt a telefont messziről ennyi pénzért.
-
Forgo74
tag
válasz
bbendre #2365 üzenetére
Hello!
Ezzel lett valami megoldás?
Nálam is ez van, 30 perc képernyőidő 50% akksi merülés.
Gyakorlatilag azt tudom mondani, hogy ez és minden egyéb Samsung Note ezt csinálja egy idő után. Az összes itthon kaphatót használtam.Totál kuka ez az egész Samsung így.
400 ezres telefon és folyamatos kínlódás.Bárki benéz ide és erre akar váltani, KERÜLJE EL ezt a telefont és vegyen mást....
-
laszlomijin
tag
Nekem is előtte N10+ om volt.
Bár én jól adtam el a 10+ ot és jó áron kaptam a 20 ultrát.
Csak ezért váltottam.....
Hozzá teszem hogy egyik készüléknek sem tetszik az akku fogyasztása.....
De hát ez van...... valamit valamiért..... -
lasse001
senior tag
Kint a szeptemberi update.
-
Firedaddy
tag
Elsőre próbáld meg másik kamera appal
100 féle van a playen.hogy kideruljon szoftveres e a dolog. De ez a rázós dolog furi. Mert amigy mozog benne a kamera, reméljük nem kilazult vagy valami. Ha másik appal is ez akkor hardver dolog lesz. Esetleg nézz rá amikor homályos hogy hogyan áll a kamera -
gabenh
tag
Sziasztok!
Adott a Note20 Ultra készülékem és az a problémám vele hogy a kamerája a napokban elkezdtett rosszalkodni, belépek és teljesen homályos minden, a főkameráról van szó, miután megrázom a telefont utána tér észhez és ez kb minden második indításnál előjön. A készülék 4 hónapos, nem ejtettem le nem csináltam semmit vele egyszercsak elkezdte. Szoftveres bug lehet vagy szervízbe vihetem? -
Meizubee
tag
Sziasztok, kB. 3 hónapos a telefonom amikor megvettem meg működött a gyorstöltés vezeték nélküli töltővel, most sehogy nem hajlandó csak lassan tölteni. 3 gyors töltővel próbáltam (Samsung, xiaomi, meg egy olcsó kínai) be van kapcsolva a gyorstöltés, kábelen pl. teljesen rendben működik.
Másik problémám: panaszkodnak hogy vizhangozva hallják saját magukat miközben velem telefonálnak. Én kristály tisztán hallok mindenkit.
Valaki tapasztalt hasonlókat? Szoftveres gond lehet vagy menjek szervizbe?
Köszönöm előre is 😊
-
Firedaddy
tag
Nekem most abban kellene info, hogy ha van a telefonban egy esim regisztrálva, akkor egy masik szolgáltató esimje mehet mellé? Úgy értem tud két esimet kezelni? Független a telo. Vagy esetleg egy másik szolgáltató normál simje az esim mellé? Annyit tudok hogy ugyanazon szolgáltató esimje es normál simje nem megy együtt.
-
-
bbendre
őstag
A szeptemberi update ota valami zabálja az aksit. Nyomtam rá már mindent csak bibliai csapást nem. Volt cache partition törlés, repair app recovery-ből. Az aksi listán minden rendben, Egy töltés ~17 óra pedig 2. telefonnak van nálam és nincs agyon nyomkodva.
Van valami megoldás, hogy ne keljen újra telepíteni? (Stock, nincs root, semmi sem fut a háttérben, nincs never sleeping app) -
Firedaddy
tag
Vajon 2 esimet is kezel a telefon, ha már dual simes?
-
Luciano
tag
Szia, én áprilisában vettem a Samsung hétvégi akciója keretén belül (-40% 778Euro volt)teljes árat nem hiszem, hogy kifizetem volna érte. Megelégedéssel használom, nálam az utolsó frissítés óta érezte is jobb az üzemidő, főleg a készenléti fogyasztás
-
axlfsi
veterán
válasz
lipothp #2356 üzenetére
Köszönöm a véleményed, neked is és mindenkinek aki írt a témában.
Igen, ez a két dolog nagyon megütötte a figyelmem, hogy gyengébb teljesítményű a töltő és újabban nincs benne 3D szenzor - ez utóbbit nem is értem. Sűrűn nem használtam eddig, de amikor igen, fantasztikus jó volt. Főleg méréskor vettem már hasznát.
Nekem nagyon nem lenne ingyen a csere (390), igaz, 24havi kamatmentes részletre és 3 év gyári, 5 év biztosítás - melyek jól hangzanak és némi időtállóságot biztosítanak a telefonnak, az értékének, de olyan kevés dologban jobb, hogy pazarlás lenne váltanom - most valahogy én is ezt érzem!
Amit nagyon nem bánnék, az a - meg ha csak érzetre is - nagyobb (hosszabb) kijelző. A 120hz fenszi cucc, de tudom, h az akkuidő miatt, úgyis kikapcsolnám..
Talán ha Snapival tudnék ebben a konstrukcióban szerezni,... De az ugye csak USA. -
lipothp
tag
Note 10 plusrol valtottam 20 ultrara
Elso napok benyomasai:
-vegre megszoktam, h bal oldalon van a kepernyozar, erre visszarakjak jobb oldalra
-baromi fejnehez a tefon, hetekig azt ereztem, h ki fog fordulni a kezembol
-kijelzo picivel nagyobb papiron, de a valosagban brutal nagy, imadom
-sebesseg mindig jo, sosem laggol
-kamera jobb, de en valamiert jobban szerettem a 10plus kamerajat. Felesleges az 5szoros zoom, raadasul nagyon ritkan hasznalja azt a lencset, inkabb kivag a fokamerabol.
-nincsen ebben tof kamera, ergo nem tudsz 3d-ben szkennelni.Furan fog hangzani, nem bantam meg a valtast, nagyon szeretem a 20 ultrat!
Annyit hozzatennek, hogy nekem mindketto telefon ingyen volt, ha ra kellett volna fizetnem nem erte volna meg. Szerintem.
-
bexxter
tag
Nagyon vegyesek a vélemények. Egyik percben oké, akkor veszek 20 ultrát, másikban meg oké, inkább a 10+ jobb vétel. Hmm..
-
axlfsi
veterán
... mondjuk az erdekes, hogy mig a Note 10+ -nak 45W-os toltoje volt, a Note 20 Ultra mar csak 25W
... ezt jol latom?
-
beeep146
tag
Üdv!
Bár már pár hete eladtam a Note 20 Ultrát, de 2 Note 10+ után váltottam. Véleményem szerint a váltást nem érte meg, akku időben és általános rendszersebességben sem éreztem előrelépést, fotózásban talán egy kicsit igen. Ami érdekes, hogy méretben pont annyival nagyobb magasságban a 10+nál, hogy nekem már zavaró volt. Pedig csak pár mm.
Note 20 Ultrát nem vennék újra, de a Note 10+-t vettem újra (harmadjára..) -
axlfsi
veterán
válasz
bbendre #2348 üzenetére
Ettol feltem, ... ennyire rossz az 990-es proci?
Az Exynos 9825 a Note 10+ -ban szerintem telesen jol teszi a dolgat (nem tapasztalok megakadast, egy eve hasznalom...). Sajnos, az akksi olyan, amilyen. Ezt manapsag minden high-end technikai kutyu eszi, mint allat (kiveve az AW orak, de az most mas tema).Szoval shiftelnenk egyet; lanyomnak menne a Note 9, asszony kapna a 10+ en meg 20 Ultra ... de most elbizonytalanodtam kicsit
-
bbendre
őstag
Röviden? Nem, nem éri meg szerintem. Persze van amiben jobb. Maximum gyorsabban jön a frissítés amit észrevettem. Gondolom mindent tudsz már mit tud. Kézbe véve kicsit nagyobb a telefon, de keskenyebb. A kijelző hasonló, csak néha gyorsabb.
A Proci miatt viszont vannak akadások amik nagyon idegesítő egy ilyen "olcsó" telefon esetén.
Aksi egy nap, de ha nagyon elkezded használni meglepően gyorsan tud merülni. -
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Szeretnem megkerdezni azokat a forumtagokat, akik Note 10+ -rol jottek at erre a keszulekre; hogy erzik? megerte a valtas? (ugyebar, "odaat" sokan ugy gondoljak, hogy nem, ... talan en is, de most adodnak egy lehetosegem 3 ev garival, 5 ev biztivel venni, korrekt aron).
En most egy Note 10+ keszulekkel jarok, szeretem, nagyon jo, nem is igazan erzem semminek hianyat (habar azt sem tudhatom, hogy mivel adna tobbet a 20 Ultra).Csak par szoban, mondatban, ha megtennetek!
Kicsit gaz, hogy a rendes bolti ara meg mindig 400, pedig egy eves keszulek, de mivel nem jon tobb ezekbol elvileg, talan orulni tudnek egy utolso generacionak (ugyanakkor az procitol ova intenek...). Nem szeretnek talalgatni, ezert is gondoltam, inkabb olvasok Toletek valos tapasztalatokon alapulo velemenyeket (igyekszem majd a topikot is atnyalazni, de meglehetosen surget az ido, par oram van csak donteni).
Koszonom!
-
válasz
lipothp #2345 üzenetére
Sajnos ilyen felhasználás mellett valóban drasztikusan csökken a telefon üzemideje. ( A folyamatos töltést és az igénybe vett működést nagyon nem szereti) Nekem nem is lenne szivem egy ilyen telefont így használni. ( de persze sokunknak ez munkaeszköz...)
Nem is beszélve arról, hogy a Waze szépen be is tudja égetni a kijelzőt.( ilyen feladatokra tökéletesen megfelelő a középkategóriás céges telefonom) -
lipothp
tag
válasz
bbendre #2340 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy 1-1,5 év után a Samsung akkuk feltűnően veszítenek a kapacításukból. Én mondjuk sokat töltöm a telefont, éjjel vezeték nélkülin van, az feltölti 100-ra, majd reggelre lemerül kb 90%-ra.
Utána autóban töltöm, mivivel 1.5 órát utazom melóba, Waze leszívná az akkumat ha nem lenne töltőn.
Melóba 100%-ról indulok, 5-kor végzem akkor már csak olyan 2X%-on van.
Majd újabb 1,5 óra töltés a kocsiban hazáig. Az feltolja 70-80%-ig, majd kezdődik előről.Tehát az én felhasználási szokásomnál 1 év után már látszik az akku romlása.
-
Leslie1966
senior tag
XEH-ra jött frissítés.
-
bbendre
őstag
válasz
Thronks.90 #2339 üzenetére
Nagyon változó, de inkább nem. A 12GB RAM mindenre is elég. De így is előfordul, hogy megnyitok valamit és újratölt. Persze rá tudsz nyomni, hogy sohase zárja, de akkor merül az aksi és itt jön az én kérdésem:
Elmentem itthonról a telefonnal du 3kor és kb 80% töltöttséggel.
Hazaértem este 7 fele, 22%-al, 10 perc navi, kb 300 fotó és pár rövidebb videó.
Valóban ennyire gyorsan merül a telefon? (120Hz, FHD, minden bekapcsolva, 4G, stb...) -
Thronks.90
tag
Sziasztok! Mate 20 pro- ról váltanék valamire, és az egyik kiszemelt ez a készülék. Kérdésem inkább a szoftver irányába van. Ez a telefon is be zárja a háttérben futó appokat mint a Huawei rendszere? Nagyon idegesítő, hogy állandóan be kell töltenie az alkalmazásokat, ha bármilyen másik appot megnyitok. Példa: Chrome böngészés, közben jön egy messenger üzenet, benne egy Facebook link. Megnyitom, meg nézem, és mikor vissza lépnék a Chrome- ba, már újra tölti. Ezt képes gyakorlatilag bármilyen appal, bármilyen variációval csinálni. Ezt az asszony iPhone 7plus- a sem csinálja 3gb memóriával... Szóval nagyjából ez a kérdésem, remélem érthetően fogalmaztam. Köszönöm a segítséget előre is!
-
Firedaddy
tag
Sziasztok van arról valahol infó hogy meddig bírja egy töltéssel az s pen? Egyik nap kicsit többet használtam visszahelyezes nélkül, és egyszercsak nem érzékelt. Azt hittem tönkrement, de visszadugtam kicsit és működött. Csak 1 hozzávetőleges adat érdekelne.
-
Sziasztok!
Note 20 ultra vásárlás előtt állok, egy használt készülék lesz a befutó. Tudnátok adni tippeket, hogy mire kell az adott típusnál figyelni vásárláskor? Van valami típushiba, amit ki lehet szűrni?
Előre is köszönöm! -
lasse001
senior tag
Kint az augusztusi update a Tmobilra.
-
bexxter
tag
Elnézve a hozzászólásokat, rendesen elgondolkoztam, hogy a note 8-at mire cseréljem?
Törött a kijelzője, a korábbi hátlapcserénél összeporolták a kamerát stb.. a note 9, 10 túl régi már, frissítések nem lesznek.. az s21 meg irreálisan drága. A72 ? Vagy mi lehet ami még alternatíva? Persze, ez nem csúcs, de legalább stabil. -
novinyul
veterán
válasz
bulikavagyok #2304 üzenetére
Ezek szerint ne cseréljem le a Note 10 plus-t erre
S20FE már szivatott meg az Exynos 990 miatt, volt szervizbe is, de akkor még nem volt Snapis verzió. Így inkább eladtam és vettem a Note 10-t.
-
Kils
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég vásároltam Note 20 ultra 5g készüléket.
Érdeklődnék, hogy akinek ilyen telefonja van, tapasztalja-e hogy a telefon felső részéből kopogó zörgő hang jön? A jelenség akár egy egyszerű telefon a fülhöz emelés esetén is eljöhet, de ha apró egyáltalán nem erős "rázást" csinál az ember, akkor folyamatosan hallható.A telefon járt a Samsung szervizben. Egy hét telefonnézegetés után, azzal küldték vissza, hogy ez így rendben van, hiszen az optikában van mozgó alkatrész, amit összehasonlítva típus azonos készülékkel sőt S szériás készülékek esetén is hallani kell.
Szóval - Másnak is zörög a készüléke?
-
-
motown5l
senior tag
válasz
bulikavagyok #2293 üzenetére
Nekem is black screen miatt volt szervizbe. Újra rakták a szoftvert. Legalábbis a papíron az volt. De telefonon azt mondták nekem hogy semmi baja nincs a készüléknek. Netezes kozben egyszercsak fekete lett a képernyő. Semmire nem reagált. Ki se tudtam kapcsolni. Fullra fel volt töltve. Persze reggelenként ébresztett. Ki se tudtam nyyomni. Küldtek egy címzett borítékot thogy tegyem bele és küldjem el a szervizbe. Hozzá teszem,hogy meghibásodás után vagy 4 nappal küldtem el a szervizbe. És a telefon meg mindig. Működött.Nem merültek le. Idegesített is hogy a postán le fogják nyúlni a készülékét, haegnhalljak hogy ébreszt.
-
-
tothl
addikt
válasz
Hát ezeket el sem tudom képzelni ...azzal a készülékkel valami baj van az fix
-
bbendre
őstag
válasz
Amiota megvan 2x volt benne SIM kartya es visszavaltottam a 3 eves Pixelre. Sajnos nalam is megvannak amiket irtal + Amikor a telefonon (VoIP) beszelek sokan panaszkodnak, hogy halkan hallanak. Sokat kell alairni es engem sok papirtol ment meg. A kamera szamomra nagyon gyenge, es telefonkent felek, hogy neha a falhoz vagnam. Arra kellett volna, hogy velem legyen, de arra gyengenek bizonyult. Amerikai kollegaimat kerdeztem, de ott mindenki IPhono-os.
-
válasz
S e t h #2299 üzenetére
Nekem sajnos sokkal több problémám van vele. A teljesség igénye nélkül: megbízhatatlan Wifi, gyakori hanghiba kihangosításkor (ezért szinte használhatatlan ez a funkció), nem megszakítható hívás, magától feloldó képernyőzár, fotózáskor a kijelző közepén "szétcsúszó" kép, stb... És igen, sajnos nálam is laggol a rendszer. Most a régi S10-esemet használom, ez még mindig "hibátlan". Ha nem hiányozna a nagyobb kijelző lehet, h nem is váltanék vissza a Note-ra.
Ja! Majdnem elfejtettem a legfontosabbat: random szaggat rajta a Doodle Jump.
Ez az egyedüli játék a telómon, szval ez is eléggé bosszantó.
-
gabenh
tag
válasz
S e t h #2301 üzenetére
Én a napokban gondolkodtam hogy leváltom olyan lagg parádékat produkál amit nem vártam volna ezen az árszinten. meg-megdöccenések de rendkívűl zavaró tud lenni. Eddig próbáltam együtt élni vele (a céges iPhone XR sokkal sokkal fluidabb) OnePlus 7Tpro-ról váltottam erre de ott sem emlékszem ilyen döcögésekre... Következő valószínűleg nem samsung lesz ... mondjuk az érdekelne a snapis verzió is döcög e és maga a OneUI felület a ludas vagy sem
-
bbendre
őstag
válasz
S e t h #2301 üzenetére
A Galaxy Max Hz nekem is csalodas, de ettol fuggetlenul is laggolnak bizonyos oldalak gorgetes kozben. Lagmentes Anroidom mostanaban csak egy darabom volt, a Pixel 5. Nem volt meg sokaig mert kicsi volt a telefon, de az teljesen jol tette a dolgat fix 90Hz-n is. Igaz, hogy kis felbontas, sok memoria, stock Android.
A DEX-et hasznaltam sokat es nagyon megfogja a telefont. Laggol sajnos. Amire szerettem volna arra vegul nem lett jo.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Star Trek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!