Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
bulikavagyok #2298 üzenetére
Nekem csak egy dolog böki a csőrömet, a melegedés.
Nem mellékesen az elmúlt 120 év legmelegebb nyarán vagyunk(még nem) túl és még tokban is érezhetően melegszik a készülék, ehhez nagyon terhelni sem kell, fotózásról inkább nem is beszélek.
Ez a chip valóban nem a legjobbak közül való, bár más negatívumot nem nagyon tudnék mondani. -
-
tothl
addikt
válasz
bulikavagyok #2293 üzenetére
Részvétem. Nekem soha nem volt vele semmi bajom. Állítom ha nincsenek frissítések újra sem kellett volna indítani mióta megvan.
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
bulikavagyok #2293 üzenetére
-
2017 óta (S8) nem nagyon tudtam belekötni egyik Samu telefonomba se, mindegyik hibátlanul tette a dolgát, a frissítések sem hoztak semmilyen lassulást (FR nélkül sem). Ez a telefon több mint fél éve van meg, de közel sem érzem olyan stabilnak és megbízhatónak mint az elődeit. Sok apró hibát vettem már észre, vannak közte kifejezetten bosszantók is. És most itt a legújabb: Black Screen of Death. Le kéne adnom szervizbe, de elég sok privát adatom van rajta, amit jelenleg törölni sem tudok. Természetesen letölteni sem - de ebbe már belenyugodtam. Elég nagy szívás ez az egész, még nem tudom, hogy hogy fogom megoldani. Panasz vége.
-
tothl
addikt
válasz
csubííí #2290 üzenetére
Okés, köszi.
Csak a 151/2003 miatt bonyolódtam bele, ott is van szó ilyen értékhatárosdiról.Marha érdekes amúgy, régen simán dobálták a 2-3 éveket, majd 1-2 évig nem, most pedig megint. A MySamsung is jól visszafejlődött. Régen beregisztráltam a telót és láttam is minden adatot róla, most meg semmi.
Köszi GDPR. Abnormalitás felsőfokon. -
bbendre
őstag
Ez akkor ervenyes ha 2021 januar elott tortent a vasarlas utana a 270/2020. (VI. 12.) Korm. rendelet van ervenyben: [link] . Ezt egy szerzodes nem irhatja felul, azaz nem rendlkezhet rovidebb, a vasarlo szamara elonytelen feltetelekkel. Jobbak lehetnek, de ez a minimum.
"1. Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet módosítása
1. § (1) Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet (a továbbiakban: R.) 2. § (1) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép [...]".Roviden:
2021 januar elott:
- 1 Ev jotallas2021 januar 1 utan A jótállás időtartama:
a) 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év,
b) 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év,
c) 250 000 forint eladási ár felett három év.A jogtár nem annyira erdekes, ezt erdemes atnezni, ez egy jo osszefoglalo: [link]
-
tothl
addikt
válasz
csubííí #2286 üzenetére
Sajnos nem a barátom. A Samu oldala ugyanis visszamenőleg nem tartalmazza a kérdéses információt, a Telekom garlevele meg ezt mondja:
"A jótállás feltételeire a Polgári Törvénykönyvrõl szóló 2013. évi törvény V. törvény ide vonatkozó §-ai, a 19/2014. (IV. 29.)
NGM rendeletben, valamint a 151/2003. (IX. 22.) Kormányrendeletben meghatározottak irányadók.
AFogyasztó jogszabályon alapuló, kötelezõ jótállásból eredõ jogai: 1. A Magyar Telekom Nyrt. által nyújtott jótállás a fogyasztó jogszabályból eredõ jogait nem érinti.
2. A 151/2003. (IX. 22.) Kormányrendelet alapján kötelezõ jótállás alá tartozó termékekre a Magyar Telekom Nyrt. az
általa, fogyasztó szerzõdés keretében forgalmazott, jelen jótállási jegyen megadott készülékre, tartozékaira
(összefoglaló néven: termékre) a vásárlás napjától 12 hónapos jótállást nyújt."Na abban a törvényben ott vanak a sávok az értékekkel és a hozzá tartozó időve, ebből ugyan nem találod ki..
Levi
-
tothl
addikt
Sziasztok !
Azt meg tudjátok mondani nekem, hogy mennyi garancia van egy telekomos note 20 ultra készülékre ? Még januárban vettem egyet használtan ami szeptemberben lesz 1 éves. Nem teljesen világos, hogy 12 hónap, 2 - esetleg 3 év-e a gari.
Meghirdettem ugyanis eladásra....lehet meggondolom egyébként magam mert nem nagyon kapkodnak érte és azért a hirtelen felindulásból megvásárolt OP 9 Pro nem ez a szint szerintem. Kivéve sebességben.
Levi
-
Már kint van az augusztusi frissítés. 738MB.
-
trlala
aktív tag
A lila szolgáltatónál érezhetően csökkent az ára.
-
Ami mellette szól:
- az exynos 990 ellenére megfelelően gyors
- elegáns (ízlések és pofonok persze)
- aksi igen intenzív használat mellett is bírja egy napig
- jön még rá 2 Droid főverzió
- 120Hz (amit ma már amúgy egy A52 5G is hoz)
- kamera is elég jól muzsikál
- nagy kijelző, amit csak egy S21 Ultra tud.Ezen felül irreálisan drága, szemétség a SD 965+ európai hanyagolása, és persze érdemes bevárni egy jó akciót belőle.
-
Pxs
aktív tag
Sziasztok, jelenleg még Note 9 tulaj vagyok (immáron 2 éve), de mostanság jár le a hűségem a szolgáltatónál, és nagyon nézegetem a Note 20 Ultrát lehetséges utódként.
Viszont annyival jobb, mint a 9, hogy megéri a közel dupla árat?
Illetve, vannak a megjelenése óta még ki nem javított gyermekbetegségei?
(Korlátlan beszélgetés+net csomagban havi 20K-t fizetek most készülékrészlettel együtt, ugyanezzel csomaggal az Ultra havi 36K lenne.) -
Meizubee
tag
Sziasztok, valaki nem gondolkozik, hogy eladja a Note 20 ultráját? Ilyen telefont keresek most.
-
motown5l
senior tag
Sziasztok. Én ezzel az, új frissitessel kapcsolatban, azt vettem észre, hogy sokkal jobban merül az akkumulátor. Frissítés előtt el ment a készülék simán másfél napot. Most frissitessel 1 napot nem bír ki energiatakarekos módban sem . Wipe case megvolt.
-
bbendre
őstag
Nem fog sokáig, hetente szinkronizálnak a szolgáltatók között az IMEI számok.
Röviden: mindig csak az 1. IMEI kerül tiltására. Első héten azon a hálózaton ami az otthoni hálózat. És csak újraindítás után amikor a telefon felregisztral a hálózatra. Ez 1x történik meg amikor bekapcsolod a telefont. (Vagy repülő üzemmód, stb...) Kb 1 hét után minden hazai szolgáltató tiltja. Ellenszere nincs. Vidd vissza. Kötelesek cserélni. Ha nem akkor ez feljelentést után simán nyert ügy, de mire nyersz a Note25 is kifutott lesz. -
Tin
veterán
Mindenképp, mert úgy tűnik, hogy eladtak neked egy "lopott" mobilt. Valószínűleg kihozták részletre a szolgáltatótól, de nem fizették a részleteket, ezért letiltásra került. Ha nem engednek, feljelentés, majd intézi a rendőrség. Számla gondolom van, rajta az IMEI-vel vagy sorozatszámmal.
-
ity
csendes tag
válasz
Zoolee19 #2255 üzenetére
Igazad volt, valóban nem működik telenoros kártyával!! Most már csak meg kell küzdeni az eladóval! Az imént olvastam a Facebook-on egy másik note felhasználó hozzaszólását amin leírja, hogy milyen ķálváriát járt be velük sikertelenül és a végén feladta . Pécsi mobil bolt: T&T
-
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Lehet volt már téma de szeretném megkérdezni hogy a telefon mekkora kapacitású micro sd-t kezel? -
-
Zototh64
őstag
válasz
Leslie1966 #2245 üzenetére
Nálam nem.
-
Leslie1966
senior tag
Nálatok az állapot sávban felül kijelzi ha az NFC be van kapcsolva, megjelenik az NFC ikon ?
-
bbendre
őstag
Hmm, érdekes. Ha nincs regisztrálva a hálózaton azt jelenti, hogy az IMEI nem tud regisztrálni. Másik szolgáltatóhoz egy hét mire átkerülnek a fekete listás IMEI számok.
Próbáld ki másik SIM-el, de ugyan azzal a szolgáltatóval, valamint a SIM-et nézd meg másik telefonban is. -
ity
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni?: tegnap este kikapcsoltam a telefont (N20U) és azóta nem tudok telefonálni. Nincs regisztrálva a hálózaton üzenet jön! Újra indítás, sim ki-be tisztítással együtt sem segít. Mobil szolgáltatók kézi kiválasztásánál azt irja: szolgáltató választás közben hiba történt! Valakinek tippje?
-
csubííí
senior tag
válasz
lipothp #2226 üzenetére
Ahhoz, hogy megjegyezze nem "simán" beállítani kell, hanem a fényerő csuszka mellett jobb kis nyíl lenyit, akkor beállítani a fenyerőt, majd a "kész" megérint. Én többször csináltam ezt az adott fényhez és nálam rendben működik. Az lehet, hogy valami más gond is van nálad, esetleg más program nyúl bele vagy bug.
-
lipothp
tag
A telefon fényérzékelőjét utálom!
Egyik telefonommal sem volt ilyen probléma, de ez állandóan elsötétül...
Más nem tapasztalt ilyet?
Tudom állítsam be a fényerőt és megjegyzi... De akkor meg sötétben kiviszi a szememet.
Játék közben a kamera fölé megy az ujjam, és már csökkenti is a fényerőt... -
lipothp
tag
válasz
Firedaddy #2212 üzenetére
Nálam heti egyszer fürdik...
Kád szélére támasztom, és videót nézek. Ha jön egy értesítésem rezzen a telefon és a vízben landol
De olyan is gyakran előfordul, hogy bejön a kutyám felugrik a kád szélére látja, hogy a telefont nézem, és nem vele foglalkozom, egy laza mozdulattal belelöki a vízbe a telefont, majd elfut
Bírja a vizet! De tényleg csak saját felelősségre -
Luciano
tag
Már én is felraktam, eddig semmi negativ jelenség. Remélem marad is, az utolsó frissítés után mintha a készenléti fogyasztás javult volna
-
bbendre
őstag
1gb és annyit ír, hogy security update :) kíváncsi leszek mi változott
-
trlala
aktív tag
Tudom jó kérdés ebben a topikban, de szigorúan elfogult véleményetekkel megtisztelnétek:
a Note 20 ultra és az S 21 ultra közt vacillálok. A cerka nem létszükséglet, de néha jól jön, az ár erősen hasonló, a teljesítmény is. -
Zototh64
őstag
válasz
Firedaddy #2212 üzenetére
Ha össze koszolom, mert otthon valami olyan munkát csinálok, lefújás után én meg szoktam mosni, tiszta vízbe. A spec szerint is bírnia kellene, de nyilván mindenki csak saját felelősségre. Kajakozni, szörfözni is viszem magammal, azt is bírja (itt a szörfre gondolok, akkor kap azért vizet).
-
Firedaddy
tag
Sziasztok. Videóm láttam már hogy vízbe rakják a telefont, de hogy valaki van itt aki próbálta már vízbe rakni?
-
Leslie1966
senior tag
DBT-re új firmware jött ki !
-
Zototh64
őstag
válasz
Leslie1966 #2209 üzenetére
Akkor már csak az a kérdés, hogy a lokáció esetleg nem fogja e még megzavarni :-)
-
Zototh64
őstag
válasz
Leslie1966 #2207 üzenetére
Mindkét Magyar sim benne volt telepítésnél.
Sim nélkül ha teszem, akkor is xeh marad?
Csak mint érdekesség kérdezem.
Jövő hét végén akkor német sim-el majd újra rakom.
Köszönöm szépen az infót! -
ezoltán
tag
Szerettem ezt a telót de megváltam tőle. Honnan tudnám megszerezni a widgeteket amiket a Samsung használ? A naptár és az időjárás kellene nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Láncfűrész topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest