Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
brsanya
csendes tag
Sziasztok. Az ultrámat nem tudom usb kábelen keresztül csatlakoztatni windows-hoz. Csak tőltés van. A régebbi telefonoknál felajánlott lehetőségeket, de itt nincs. Mit tehetk az ügy érdekében?
-
erzol
őstag
Januári biztonsági érkezett.
-
ABDUL96
tag
Nekem is ez a fajta van,nem 5G verzió
Jelenleg egy magyar nyelvű rom van a készülékemen.
One UI 5.1
És pont ujra akarom majd húzni a térerő problémám miatt, az esetleg hátha orvosolja a problémám.
Neked hanyas rajta a UI? -
Amúgy a frissítések belenyúltak a kamerába is?
Olyan fos képeket tud készíteni jobb sorsra érdemes gépem hogy csak na!
Defokusz halmok hegyekbe! Nagyon bosszantó! Tavasszal még a mozgó buszból lőtt kapáskép is jó volt. Mostmeg anyám!!! Stabil kézbentartásra is alkalmasint reménytelen az éles kép közels-távol! Szégyenletesen gyatra mind.
Francnak kellett eladni a Nokia 808-ast! -
szilrobi
aktív tag
Van valakinek ötlete, hogy mit csináljak a telefonnal, mert google store nem engedi felrakni a Netflixet. Valami a CSC kódokkal lehet.
SAOMC_SM-N985F_OXM_DBT_12_0004 DBT/DBT,DBT/WWB most a szolgáltatói sw verziója. Korábban WWB volt mind a négy a végén. -
BioNiCMaN
addikt
Srácok! Van valami ajánlott VR headset esetleg Note20 Ultrához?
-
erzol
őstag
válasz
Penguin95 #3677 üzenetére
Goodlock
EdgeTouch
SoundAssistant
ThemePark
KeysCafe
wonderland
One Hand Operation +
Nice CatchEzzekkel tudod root nélkül finomhangolni a beállításokat.
-
Penguin95
senior tag
válasz
Sodomizer #3676 üzenetére
Sziasztok!
A napokban lettem Note20 Ultra tulajdonos, és szeretnék néhány dologban segítséget kérni, mivel a legutóbbi Samsungjaim az S II és Note II voltak. A telefonon a legújabb szoftver van, XEH-s, és buherálva sosem volt.
- A telefonhoz megkaptam a gyári AKG fülest is. Működni működik, de minden csatlakoztatáskor azzal megy el fél perc, hogy a telefon többször is megkérdezi, hogy használhatja-e xyz alkalmazás az USB eszközt, és minden alkalommal ellenőrzi a firmware-t is rajta. Ezeket esetleg ki lehet kapcsolni valahol véglegesen?
- Állítgatás közben botlottam bele a Private Share-be. Mikor megpróbálnám használni, akkor csak egy üzenet fogad, miszerint ez már a Quick Share részét képzi, frissítsem azt. Ha a frissítést választom, megnyílik a Galaxy Store Quick Share oldala, ahol frissíteni nem tudok, a megnyitás gomb pedig inaktív. Ezzel esetleg tudok valamit tenni?- Szeretném jobban testreszabni a telefont. Gondolok itt olyan dolgokra, mint hogy kikapcsolt kijelző mellett a bekapcs. gomb hosszan nyomására bekapcsoljon a zseblámpa, több lépésben tudjam szabályozni a hangerőt, stb. A legjobb a custom ROM és a root lenne, de a Knox és az Exynos miatt ez nem opció. Van esetleg Samsung telefonra olyan alkalmazás, amivel hasonló apróságokat lehet állítani? Tudom, hogy a zseblámpára ott a dupla gombnyomás például, de az csak bekapcsolt kijelző mellett működik nekem.
Előre is köszönök bármiféle segítséget! -
Sodomizer
csendes tag
Sziasztok,
Ötlet hogy kb 3 hete miért csinálja azt a teló hogy wifin vagy mobilneten borzasztóan belassul a net, egy idő után? Estére lesz feltűnő mérek egy speedtestet 20mb, wifiről le ,wifire vissza újra 500mb, és úgy is marad egy ideig... kb 1 napig
(Minden más eszköz, pl Samsung s6 tabletnek semmi baja, csak a Note csinálja egy ideje..) Valami updateban basztak el valamit Samsungék, vagy mi lehet az oka?
Köszi!
-
ABDUL96
tag
válasz
twinfather81 #3673 üzenetére
Sajnos 5.1 alatt lett ilyen a hálozat ledobálás, 5.0 alatt ment simán.
Megpróbálom a sim 2-be, de akkor gondolom a micro sd felejtős lesz hogy tudom használni mert abba a slot ba teszem be igy a sim1 helyére a micro sd nem megy, vagy rosszul tudom? -
twinfather81
tag
válasz
ABDUL96 #3672 üzenetére
Én megnézetném egy szervízessel aki ért is hozzá...gyanús, hogy alaplapcsere..már ha nem oldja meg az E-sim. Érdemes kipróbálni, jó megoldás. Bár persze lehet egy visszaváltás Odinnal 5.0-ra is segíthet. Vagy még esetleg rakd át a Sim2-be. Nem lehet hogy tiltották a Sim1es slotját? Próbáld egyesével kizárni a lehetőségeket.
-
ABDUL96
tag
válasz
twinfather81 #3665 üzenetére
5.1 van rajta és hálozat hibás úgy veszem észre. Van hogy ledobja a hálozatot van hogy a térerő teljesen elmegy. De magyar szoftvert nem is tudom, hol találhatnék hozzá neten. Ez a 8GB Ram-os verzió és ha jól tudom nem kezeli az 5G-t mert ilyen opciót nem találtam eddig benne.
Sim kártyával használom (Yettel) , még nem merek belevágni ebbe az E-sim megoldásba. -
$atirka
őstag
válasz
twinfather81 #3668 üzenetére
Előtte nekem szintén n10+ volt, kb semmi változás ahhoz képest, vagyis én úgy vettem észre.
Viszont a szelfi kamerát sosem használom, csak a főkamerát, a cerkával meg ellövöm, szóval fölösleges -
válasz
twinfather81 #3666 üzenetére
Töröld meg.
Mellesleg bizonyos alkalmazások a kamera saját szoftverét megkerülik és a sajátszarakarom mondani silány feldolgozó szoftverét használja. Pl telegram is. És hogy az is milyenszarképet csinál! -
twinfather81
tag
Létezik, hogy szarabb a selfie kamerája mint a Note 10+ volt? Papíron nem. Mintha homályosabb lenne viberen legalábbis.
-
Hallatlan! Megzavarta a napom egy váratlanul érkezett frissítés!
-
ABDUL96
tag
válasz
twinfather81 #3653 üzenetére
Én is igy váltottam nem rég üdv a klubban
Bár én a térerő problémával küszködök még olykor mert hol van térerő és net hol pedig fogja magát és ledobja a netet csak úgy magától.
Ez állitólag valami szoftveres hiba, de olvastam már sok Note20 felhasználónál ezt és igen nehézkes megoldani állitólag.
Most megpróbálom majd a sim cserét hátha az segít, addig is szoftvert keresek rá magyart persze ha találok. -
$atirka
őstag
válasz
twinfather81 #3659 üzenetére
Így van, sima 2A-s...
Persze mindenki másképp csinálja, ki hogy gondolja, nekem így most kihúzza a napot. -
$atirka
őstag
válasz
twinfather81 #3657 üzenetére
Nekem az a taktika, hogy 100ra töltöm, de egy alap lassú töltővel (kb 3,5 órát ír 20%ról), szerintem így kíméletesebb, mint 85re tölteni gyorsan. Éjjel simán van erre idő,m. Napközben szerintem nem kímélem, sok hívás és sms van, este 7 körül hazafelé meg rá kell még tölteni kocsiban szupergyors töltéssel, kap kb +20-30%ot, így éjjelig kibírja.
-
válasz
Nem tudok hitelt érdemlően nyilatkozni. Van hogy megy a net. Van hogy ki van kapcsolva. És estig mindig marad elegendő.
Bár én max 85%-ig szoktam etetni. -
bbendre
őstag
válasz
Az akku ennyit tud kb. Amikor megjelent sem volt fényes az Exynos miatt. Egy napos, reggeltől-estig telefon. Simán kibírja a napot
de nem tud sokkal többet
-
twinfather81
tag
válasz
Polarstar #3652 üzenetére
Sziasztok. Note 10+-ról váltottam, eddig hozta a hozzá fűzött reményeket, ár-érték arányban a Note 20 Ultra mellett döntöttem (Regalaxyst sikerült vennem 140-ért), S22U és S23U is a kosárban volt...akkuidőre tud vki vmi tuti tippet? Max fényerőn megy, AOD és wifi bekapcsolva egész nap, sok telefonálásra használom, zsír új akkuval kb 5,5-6óra kijelzőidő jön össze.
-
$atirka
őstag
Valami van
link
"xeh" -
bbendre
őstag
válasz
$atirka #3648 üzenetére
https://9to5google.com/2023/11/02/samsung-galaxy-s20-note-20-android-14-update/
Now, Samsung has removed mention of the Galaxy S20 series, Note 20 series, Galaxy Z Flip, Galaxy Z Flip 5G, and Galaxy Z Fold 2 from its press release.
-
ABDUL96
tag
Sziasztok
Valaki találkozott már térerő hibával úgy hogy hol elment a térerő és net hol pedig visszajött? Ha igen, orvosolható szimplán egy szoftver frissitéssel illetve telefon újrahúzással? Gondolok itt arra hogy Recovery menüből nullázzuk a telót és friss magyar gyári szoftvert húzunk rá.
Válaszokat előre is köszönöm, és a segítséget -
Majd ha jelzi. Addig semmit.
-
$atirka
őstag
válasz
Polarstar #3634 üzenetére
Legtöbbször gyors és szeretem is, de néha úgy érzem újra kéne már indítani. Régen volt olyan, hogy automatikus restart (heti egy restart legalább kell a droidnak minimum) , azt kivették, maradt helyette valami auto-automatikus baromság...
Aztán lehet csak az appokat csészék el. Pl messenger tudom ultrafos, de nekem régen sosem volt bajom vele, most meg többször lefagy. Van ezen kívül 1-2 app, amit ki kell pöckölni és újra indítani, hogy észhez térjen (kamera megfigyelő app, termosztát), -
Megint frissült....
-
Nocsak! Új frissítés!
-
$atirka
őstag
Még senkitől nem hallottam, hogy aksi csere után jobb lett volna bárkinek is. Nem ebben a típusban, sehol sem. A gyárinál nincs jobb, szerintem a szakszervizes gyári sincs olyan, mint a meglévő. Így is, úgy is max 1 nap. Egy gyárizás többet érhet egy akku cserénél... Szerintem...
-
Ez egy kiváló mobil. Míg szét nem rohad - le nem teszem.
-
$atirka
őstag
válasz
Leslie1966 #3613 üzenetére
Nem kompatibilis vele, tehát kinyírja vele a telót.
Nem néztem utána, nem tudom Koreában mivel hozzák forgalomba, gyanítom a snapis verzió megy ott. -
envagyok
veterán
Kicsit off, de a topica nem aktív igazán.
Koreai 5G (SM-N981N) Note 20 variánsra magyar yetteles romot rá lehet tenni?
Neten keresgéltem, de így hirtelen csak koreai romok vannak rá
Az meg minden szart felrakosgat. -
rep3at
őstag
válasz
Signat84 #3603 üzenetére
Még szerencse hogy meglett, azért az nagyobb értékű telefon is. Amikor vettem ezt gondolkoztam S22 Ultrán én is (akkor még nem jelent meg az S23 széria) de nem éreztem annyival jobbnak hogy több mint a másfélszeresét fizessem ki érte.
Visszatérve a megtaláláshoz, nekem annyi "szerencsém" volt hogy kijelzővel lefelé esett ki a zsebemből és az enyém alapból fekete, csillogós hátlapú + van rajta egy Spigen Ultra Hybrid tok is + sötétedéskor, lámpafényben keresték és már messziről világított a sötétben, csoda hogy más nem vette észre, a falu lakosságának nagy része vonattal jár dolgozni és elég gyakran is jár. Nagy szerencsém volt, sajnáltam volna, ez az eddigi kedvenc telóm.
-
Signat84
tag
Hasonlóan jártam, mint Te egy S23 ultrával! A kocsi levélrácsán hagytam a telefont és onnan esett le. Közel 4 órán át kerestük négyen egy 3km-es szakaszon, kb. 20%-on volt az aku, de lemerült, hogy egyfolytában hívogattuk. Erre a nővérem szólt az öcsémnek, hogy jöjjön segíteni keresni és, ahogy elérte azt az útszakaszt "jéé, ott egy telefon", mi vagy 4x mentünk a nővéremmel arra és nem vettük észre az út közepén... Szerencsétlenségemre átmentek rajta. Annyi baja lett, hogy a kameraszigetek törtek rajata, vagyis defomálódtak. De az üveg hátlapot kicseréltettem a samsungba. Amúgy karcmentes a telefon!
-
Búcsúzom a topictól kijelzőhalál végett. Egyszercsak fekete maradt, garis szerencsére. Jó telefon volt, S23 Ultra felé nézelődöm, addig is egy kis A54 kitérő.
-
rep3at
őstag
A múltnap sikerült megmentenie a SmartThings find funkciónak. Apám kocsijából szálltam ki egy vidéki vasútállomáson késő este, véletlenül kiszálláskor kicsúszott a zsebemből a telefon. Azt hittem először hogy csak náluk maradt de kiderült hogy nem, így már rá is kerestem anyám iPadjén (ez már következő délután volt). Tűpontosan mutatta a helyet és szerencsére apámék rá is találtak hazafelé menet. Egy karc nem lett rajta pedig kijelzővel lefelé esett ki. Furcsamód nem talált rá senki pedig sokan ingáznak vonattal, bár sok mindent az ujjlenyomatos zár miatt amúgy sem tudtak volna vele csinálni + a lock screenen is ki van írva a nem éppen hétköznapi nevem.
Eddig szerencsére nem kellett használnom ezt a funkciót de jó tudni hogy ilyen pontosan működik, bár az akku még következő nap amikor rákerestem akkor is 44%-on volt és be volt kapcsolva a mobilnetem, anélkül veszett fejsze nyele lett volna valószínűleg.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar