Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csolaca68
tag
válasz
Leslie1966 #2692 üzenetére
Köszönöm
-
csolaca68
tag
válasz
Leslie1966 #2687 üzenetére
Szia!
Tajvani romban van magyar nyelv és hívásrögzítő? (indonéz helyett)
Köszi -
S e t h
nagyúr
válasz
TODI1111 #2689 üzenetére
Az oké, csak korábban volt vmi mizéria, hogy a samsung cloud leáll a tárolással, a képek, videók vonatkozásában mindenképpen, kérdés mást érintett-e ez, vagy pl. a note fileok kezelését nem lőtték ki.
Egyébként nálam is be van kapcsolva.Van vmi alternatív hely ahová lehet szinkronizálni a note jegyzeteket?
-
babosf
aktív tag
válasz
Leslie1966 #2687 üzenetére
köszi, megvárom én is az indonézt
-
Leslie1966
senior tag
Azt, hogy az izraeli és a magyar között nincs semmi különbség, csak ha izraeli sim-et teszel bele akkor ahhoz telepíti a hívásrögzítést, az indonéz romban viszont alapból benne van, de van benne magyar nyelv is. Mikor még Xiaomi MI11 T pro-m volt akkor tettem fel indonéz romot , mert abban is van natív hívásrögzítő.
Egyébként ha kijön az indonéz 12-es akkor én is azt fogom feltenni, de teljes gyalulás után, mert úgy az igazi. -
Zototh64
őstag
válasz
o_pegazus_o #2682 üzenetére
Igen, vissza felé gyalu, főleg, hogy másfajta is a rom.
-
o_pegazus_o
tag
válasz
Leslie1966 #2680 üzenetére
Köszi. Akkor marad az indonéz.
-
csolaca68
tag
válasz
Ezt nem értem
-
babosf
aktív tag
válasz
uhhh ez mit is jelent "magyarul" ?köszi
-
Zototh64
őstag
válasz
o_pegazus_o #2678 üzenetére
Nem lehet, hogy csak más helyre került át?
-
Leslie1966
senior tag
válasz
Az, hogy az izraeli OXM CSC-s az indonéz meg nem ! Az OXM izraelihez izraeli sim kell !
-
csolaca68
tag
válasz
Akkor én sem teszem fel
-
o_pegazus_o
tag
Indonéz 11-es romon működött a gyári hívásrögzítő. Feltettem az Izraeli 12-es romot és nem találom a hívásrögzítőt. Mi lehet a gond?
Visszateszem az Indonéz romot...
-
S e t h
nagyúr
Srácok, akik már frissítettek, a note fileok a samu felhőben, vagy más alternatív helyen tárolódnak még?
Van egy rakás s-pen-es fileom 2012 óta, nem szívesen engedném el őket egy formattal. -
csolaca68
tag
Thanks to this XDA thread I was able to compile a list of CSC codes that enable native call recording on Samsung ROMs. This is the list:
Bangladesh (BNG) Call only
Thailand (CAM/MYM/THL) Call + SPay
Egypt (EGY) Call only
Israel (ILO) Call only
Laos (LAO) Call only
Libya (BTC/LYS) Call only
Nepal (NPL) Call only
Sri Lanka (SLK) Call only
Allergy (TMC/WTL) Call only
Tunisia (TUN) Call only
Vietnam (XXV) Call + SPay
Indonesia (XID) Call only -
csolaca68
tag
Sziasztok!
Gyári hívásrögzítő miatt indonéz romot használok. 12 androidból izraeli romot felrakhatom? Úgy tudom itt is engedélyezett a hívásrögzítés?
Köszönöm -
ScourgeA
tag
Köszi, srácok, hogy így "megvigasztaltatok", így már jobban értem, akkor Samuék kapnak még egy esélyt nálam.
-
bbendre
őstag
válasz
ScourgeA #2666 üzenetére
Nem szeretem a Samsungot, de ez szerintem most a Google hibája és nem a Samsung tehet róla.
Az Android 12 frissítéseket le kellett állítani két hétre mert a Google nem javított ki valamit és nem működött a Google Play a Samsung telefonokon Android 12vel. Jelenleg Pixel6Pro-t használok és a Note a szekrényben pihen. De mar ott tartok, hogy előveszem mert annyi gond van a Google stock Android 12-vel...Btw: a Google legújabb telefonja a Pixel 6 és Pixel 6 pro -ra is csak a novemberi frissítés érhető el. A decemberi vissza lett vonva. Januári meg majd lesz valamikor a hónap végén pedig a Google vállalta, hogy minden hónap első hétfőjén jön az update és 3 havonta új funkciók. Minden szeptember első hétfőjén az új OS. Mindegyikkel megbukott most a Google...
-
ScourgeA
tag
Minket meg XEH-n jól itt hagyott Samsung a novemberi frissítésen.
Azt gondoltam, ha utolsónak kapjuk meg a decemberi biztonsági frissítést, majd a 12 főverziónál az első között leszünk, de ah.
Amikor megvettem a telefont, úgy reklámozták, hogy havonta kap biztonsági frissítéseket.
Most meg az utolsó frissítés 11.02-én volt, azaz már több, mint 2 hónapja.
Hát ejnye-bejnye. Az ár prémium, de ezt a szolgáltatást már nem tudom annak nevezni.
Pedig a rendszeres frissítések ígérete nálam fontos szerepet játszott a vásárlásnál. -
Gyula84
veterán
na megjött a 12 holland függetlenre
-
gabenh
tag
Aki frissitett már, gesztusvezérlésnél folyamatosabb? mert 11nél sokszor dadogott a rendszer mikor appbol lépkedtem ki.
-
babosf
aktív tag
válasz
Zototh64 #2653 üzenetére
a Pro-t nem próbáltam, igy akkor visszavonom a jelzőt. viszont ugy tudom hogy ezek az appok mind a "hangszóról" rögzítenek mikrofonnal.. (tehát kvázi kivülről) ezért van hogy csendes helyen szinte tökéletes de ahogy zjos helyen vagy a másik fél hangja nem hallatszik...én ezt tapasztaltam. pro mit tud?
-
Zototh64
őstag
Nem veszem se támadásnak, se vitának, velem ezeket nem lehet. :-) Megbeszélni megvitatni igen. : -)
Huawei-en a gyári rögzítőt használom, samunál meg vagy fél éve a Cube-t pro verzióban. Előtte az ACR-t szintén pro verzióban, de az elkezdett hülyén viselkedni, ezért próbáltam ki a Cube-ot. Nálam megy rendesen (eddig). Ezért mertem ajánlani. :-) -
babosf
aktív tag
válasz
Leslie1966 #2651 üzenetére
Koszi
-
TODI1111
veterán
Simán megvárhatod az OTA frissítést is ha akarod. Főverzió váltásnál én mindig tiszta telepítést csinálok és mivel biztonsági játékos vagyok ezért a következőképp jártam el:
Mielőtt frissítettem a 12-es verzióra akkor visszaálltam a XEH romra. Miután felment a 12, csináltam egy factory resetet és utána raktam vissza a XID romot. Azóta is tökéletesen működik minden. -
TODI1111
veterán
válasz
Leslie1966 #2642 üzenetére
Ha feltetted a XID romot akkor előbb vissza kell állni.
-
Zototh64
őstag
válasz
Leslie1966 #2640 üzenetére
Eddig jó.
Nem laggol, nem akad, nem melegszik, gurul szépen.Cube ACR is megy :-)
-
Zototh64
őstag
válasz
Leslie1966 #2638 üzenetére
-
Zototh64
őstag
válasz
Leslie1966 #2636 üzenetére
Igen, tudom, de holnap utazok, aztán na.
Frija már húzza lefelé, aztán ha össze akad valami, akkor úgyis gyalu lesz, ha meg nem, akkor tapsolok.
Home-Csc kell, hogy ne gyaluljon ugye? -
Leslie1966
senior tag
válasz
Zototh64 #2635 üzenetére
Ilyenkor teljes gyalulást illik végrehajtani, hogy minden a helyére kerüljön az új főverzióban.
Én ilyenkor újra belakom az egészet, sok munka, de megéri. Valószínűleg mi is kapjuk pár napon belül OTA-n, de ugyanez lesz, mint a Svájciaké. Megpróbálhatod HOME CSC-vel is de szinte biztos, hogy lesz egy kis kavarodás. -
Zototh64
őstag
válasz
Leslie1966 #2634 üzenetére
Hogy is van?
A Home_csc kell, hogy ne gyalulja le a telót?
Tudom, hogy verzió váltásnál minimum illik legyalulni, de most nincs nagy kedvem újra rakni az egészet. -
Leslie1966
senior tag
Svájc megkapta az Android 12-est: [link]
OXM-es, tehát mi is felpakolhatjuk Odinnal ! A bootloader-ben 3-as szám van, tehát még vissza lehet tenni a 11-est, ha nem válik be.
-
babosf
aktív tag
válasz
Leslie1966 #2631 üzenetére
Koszi:) hogyan? Nem talalom....
-
TODI1111
veterán
válasz
Leslie1966 #2625 üzenetére
S 21 ultrával működik. Én [így] tettem fel. A felsoroltakon kívül más készülékekkel is próbálták már és működik. Elméletileg a Note 20 ultrán is. Android 12 rom van a készülékemen, azon is tökéletesen működik.
-
Leslie1966
senior tag
Szerintetek Indonéz firmware-el működne a natív call recording ?
-
kiskun968
tag
válasz
Leslie1966 #2622 üzenetére
TMH.
-
Se decemberi biztonsági frissítés,se Android 12.
-
bbendre, Tini köszi a választ. Azt hittem, van némi technológiai oldala is.
-
bbendre
őstag
Ezzel teljesen egyetértek miután több mint 8 éve Google telefonjaim is vannak és 6 éve a Pixelek a fő telefonjaim. A jelenlegi Pixel 6 az Android 12-vel egy közepesen kész Beta.
TFSi: Miért kell évente fő verzió? Mert el kell adni az új telefonokat is. Néhány extra funkció és az emberek megveszik az új telefonokat. Technikai indoka nincs. Minden funkció mehetne a telefonba havonta egy frissítéssel vagy feature drop-al mint a Pixeleknél.
-
Egy költői kérdés. Mi a bánatnak kell évente új droidot kiadni és béta testert csinálni az egész világból? Van ennek technikai indoka?
-
bbendre
őstag
válasz
Leslie1966 #2610 üzenetére
-
Tin
veterán
válasz
Leslie1966 #2610 üzenetére
Jobban jár aki inkább vár. S21U-ra is kijött a OneUI 4 (Android 12), azóta már a negyedik frissítést kapja sorban, vannak benne bugok még rendesen. Pont karácsonykor nem a legjobb bugos telefonnal szívni.
-
bbendre
őstag
válasz
Leslie1966 #2608 üzenetére
Én most a Pixel6on nyomkodom az Android12-t de nagyon nem vagyok elragadtatva... Megtartom a Note-ot kíváncsiságból a 12ig.
-
bbendre
őstag
válasz
Leslie1966 #2606 üzenetére
Elvileg január a hivatalos kommunikáció szerint.
-
Leslie1966
senior tag
Az Android 12-est megkapjuk decemberben ?
-
Tin
veterán
Gyárilag elvileg 70% körül vannak a telefonok feltöltve, ez a hosszú eltarthatósági állapot, de lassan akkor is elveszítik a töltésüket, ha nincsenek bekapcsolva. Hivatalosan az új akku használat nélkül nem merül, mert van benne egy nagyon vékony réteg, ami az első töltéskor szakad át, és onnantól kezd merülni, de ezeket a telefonokat már használatba veszik először, amikor szoftvert töltenek rájuk, így lassan lemerülnek. Ami hozzád eljutott, az valószínűleg egy régebbi gyártás. Ha bekapcsol, ezzel az appal megnézheted a gyártási dátumot.
Az S12U-m 11.23-i gyártás, nem is volt készleten, amint bejött Taiwantól, egyből küldték, 2 héttel a gyártás után vettem kézbe, 46%-on állt az akku. Vagy nem töltötték fel a gyárban, vagy a nagy hidegben eddig merült az akku szállítás közben. Baja amúgy nincs.
A töltőre dugás után normális, ha egy túlmerült akku 10-20p-ig nem tér magához, és csak utána kezdi írni a %-ot, és kezd feltöltődni, ettől ne ijedj meg.
Ha 1 óra után se ír százalékot a töltés, csak piros kört, akkor az akkuja simán megdögölhetett a hosszú állásban, ilyenkor telefoncsere vagy akkucsere, de utóbbinál nyilván a vízállóság már kérdéses, még ha gyári technológia is, de elvileg nem lehet gond vele. Csak hát ugye vatta új teló ne legyen már 0 percesen javítva.
Még egy dolog: elég hosszan kell nyomni a bekapcsoló gombot a bekapcsoláshoz. -
Sziasztok.
Végre nálam a telo .
Ki bontottam szépen be raktam a simet és meg probáltam be kapcsolni...
Semmi élet jel se egy rezzenés semmise.
Mondom ok felraktam töltöre fehér vékony kis kör + villám jel aztán ennyi mondom oké rohadtul le van merülve vártam vele 1ó rá néztem és még mindig semmi.
Beszéltem a telenoral mondták h reggelig hagyam töltön aztán ha akkor sem gerjed be akkor vigyem vissza mivel hiper l+ ban vagyok így 30 nap ig cserélik.
Nos csere nem opcio mert nincs több ilyen teló így marad a javítás amit elvileg ingyen és bérmentve kéne meg tenniük annyi a kikötés hogy a kirendeltséghez vigyem be ahol vettem.
Kérdés járt e már így valaki? -
Tin
veterán
Üvegfóliát nem vállaltam, 1 év alatt se jött fel a gyári, bár ez igazából moderált használat volt. Még anno vettem hozzá ilyet (3 van a dobozban, vastag, jó minőségű fólia, jó felrakhatósággal), fel se bontottam, akkoriban ez volt a legjobb. Most az S21U-ra is ezt rendeltem.
Tokból ezt vettem, szerintem nagyon jó minőségű, jó a fogása, kellő védelmet is ad, de az tény, hogy az oldalán kicsit puha, szóval mozog kicsit, de a lekerekítés miatt ez ilyen. Illetve van hozzá egy ilyen, na ez full védelem, egyszer raktam fel rá próbaképp, azóta is a dobozban van
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BMW topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest