Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 20 Ultra téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
csolaca68 #1599 üzenetére
Elvileg, tenyleg csak elvileg... az IMEI kod alapjan irhatsz a kinti supportnak es mivel nincs szamlad (a Turbado csak kolcsonbeadasi akarmit adott a legtobb esetben) lehet, hogy megirjak, hogy milyen garanciat tudnak kinn adni ra, de szinte biztos, hogy kinn kell intezned mindent ha gond lenne.
-
csolaca68
tag
Sziasztok!
Én októberben vettem a turbado webáruháztól. Elcsábultam, eddig ragaszkodtam a hivatalos gyártói garanciával forgalmazó boltokhoz, de most 120000 Ft volt a különbség. 2 év garanciát ígértek, viszik-hozzák, külföldi márkaszervizben javítják stb. persze a webáruház becsődölt. Kérdezném, hogy ilyenkor semmilyen garancia nincs. Szlovén régiókódos a telóm. Persze, ha megtartom 3 évig és nem lesz baja, akkor megérte a 120.000 Ft. árkülönbséget. -
bbendre
őstag
-
S e t h
nagyúr
válasz
gyuri81 #1596 üzenetére
Nem vagyok szagértő, de a véleményem az, hogy mivel évek óta nincs érdemleges fejlődés, a gyártók egymás marhaságait másolva jönnek ki hajmeresztő balfaxságokkal, aztán időről időre amit elvettek abból adnak is vissza, azt a látszatot keltve, hogy ismét van innováció.
Amiket felsoroltál azok véleményem szerint is hasznos funkciók, fejlődünk vissza, sok kamera, megapixel és proci legyen, a többi le van sajnálva. -
-
S e t h
nagyúr
Viszont azt sajnálom, hogy Note 8-ban még volt véroxigén mérés, elvileg itt meg már nincs, mert hát ugye hasznát sem vennénk covid alatt.
Vagy a health appban elérhető lenne? -
Artúr 67
friss újonc
Sziasztok, csatlakozom 1 fekete Note 20 Ultrával Note 8-ról váltottam 3 évig volt velem imádtam használni. A kis szőrnyeteget már be laktam nincs vele gondom kivéve az akumláror üzemidelye tűnik kevésnek, és alpjáraton is sok ramot használ 4-5 gb.
-
bbendre
őstag
válasz
csubííí #1585 üzenetére
Elvileg két jótállás létezik:
- Kötelező (Ez a jogszabály változott)
- Szerződéses (régen ez volt a +1 év a Samsung részéről)
Most a kötelező lett a:
10 000-100 000 forintig: 1 év
100 000-250 000 forintig: 2 év
250 000 forint felett: 3 évKit érint a legújabb változás?
Mindenkit, aki a kötelező jótállás alá eső terméket értékesít.
A fogyasztó dönt, hova fordul javításért
A 2021. január 1-et követően vásárolt, kötelező jótállás alá tartozó termékek esetében a fogyasztó a kijavítás iránti igényét választása szerint a vállalkozás székhelyén, bármely telephelyén, fióktelepén és a vállalkozás által a jótállási jegyen feltüntetett javítószolgálatnál közvetlenül is érvényesítheti.Nem hiszem, hogy ha nem hazai a termék, de itthon adod el akkor csak simán nem adnak garanciát... érdekes lenne szerintem
-
vitezpeto
tag
A telefon XEZ verziós, knox warranty status 0x0
-
Luser2000
addikt
válasz
vitezpeto #1586 üzenetére
Pl. Beállítások / Telefon névjegye / Szoftver adatai ...
Ahol nekem TMH (TelekoM Hungary) van, ott XEH. Vagy szintén TMH.Vagy a dobozon van egy fehér forgalmazói matrica, mondjuk Strong & Unique Kft, vagy Rightphone Kft.
Még arra figyelj, hogy nehogy rootolt készülék legyen valamiért. Ezt a Revovery menüben lehet ellenőrizni, majd valaki leirja hogyan, vagy utánanézel. Nekem mennem kell most.
-
vitezpeto
tag
Azt hogyan lehetne kideríteni, hogy hazai, vagy szürke importos a telefon?
Köszi.
-
bbendre
őstag
válasz
vitezpeto #1582 üzenetére
Ha a számla januári akkor nem lehet 1+1 év... Kötelező 3 év garit adni az itthon forgalmazott termékekre x ősszeg felett. Vagy adják olcsóbban a telefont
És igen, ha nem hazai a telefon vagy valami szürke forrás akkor csak a GSMboltal tudok intézni a garanciát mindig, nem fordulhatsz a hazai Samsunghoz -
-
vitezpeto
tag
Sziasztok.
Lehetőségem lenne jó áron hozzájutni egy Note 20 ultra telóhoz. Gsm boltos garancia van hozzá, januári vásárlással. A garancia jegyen 1+1 év gari van. A kérdés az, hogy ilyen garanciára is érvényes az idei 3 év garancia?
Köszi előre is! -
Mo Bill
aktív tag
Hölgyek, urak!
Szerintem kivárom még azt a 20 hónapot ami a note 20 ultrám előfizujából még van és lépek a Xiaomi, vagy az Oneplus vonalra!
Felhaborít amit a Samsung művel!
Megy az alma után!Az S21 család már nem kap töltőt sem!
-
S e t h
nagyúr
Van aki használja a Galaxy Max Hz appot?
Cseszettül nem jön nekem össze cmd-ben a megfelelő parancs beírása.
A cd parancs beírása után nálam semmi sem történik, vmit tuti elrontok.
[link] -
Hikvision
senior tag
válasz
TODI1111 #1038 üzenetére
Üdv!
Kicsit off, Fold2-t frissítenék 11-re (DBT) home.csc-vel, hogy ne törlődjön semmi, de amikor megnyitom az Odint jön a következő üzenet: ""Please be sure to delete your Google account(Samsung account) before downloading the binary. It's not possible to use the device without unlocking. Changing the partition without unlocking will cause problems.""
Ez rám is vonatkozik? Köszi. -
Gilberto
aktív tag
válasz
ateszapa748 #1519 üzenetére
Nálam is ezt csinálja, jobban mondva a komplett hálózatot elveszti. Se telefon, se internet, mondjuk nálam akkor csinálja, ha lecsatlakozom az itthon wifiről, és váltania kellene mobilhálózatra. Csak az segít, ha beteszem repülőüzemmódba és vissza, utána megy minden gond nélkül. Csak addig totálisan elérhetetlen vagyok.
-
S e t h
nagyúr
Lehet csak nekem újdonság, de megosztom hátha más is bajlódott vele.
Én a fingerprint sensort tragikusan gyatrának találom, nem is nagyon használom, viszont most találtam vmit a weben, átállítottam a telót és mondhatni ég és föld a korábbihoz képest, rendkívül gyors a felismerés az eddigiekhez képest.Bocs, hogy az angol beállítást írom be, de a playstation app miatt angol rendszernyelvvel használom a telót.
Apps - special access - optimize battery usage - show all -com.samsung.android.biometrics.app.setting( ez utóbbi ne legyen optimalizálva, tegyétek offra és voálá, az ujjnyom azonosítás megtáltosodik.
-
Freezee
senior tag
Erről tudsz berakni képet , én végigböködtem de sehol nem csinált semmit :(. Maxx visszarakta a buborékot kis méretűre.
Illetve fogni lehet a buborekot és lehúzni alulra és akkor törli. Utána viszont a következő üzenetnél a default helyen jelenik meg nem ott ahol hagytam -
Tin
veterán
Talan tudtok segiteni, bar a problema nem hiszem, hogy csak Note 20-at erintene.
Az Android 11 update ota a Gmail ertesitesei nem igazan jonnek meg lekapcsolt kijelzonel (lockolva). Neha megjon szinte azonnal, neha percekkel, akar 10-15 perccel kesobb, neha orakig semmi. Van, amikor csak az egyik fiokra mennek az ertesitesek, a masikra nem (ket gmail accountot szinkronizal a telefon). Amikor feloldom a telefont, akkor erkeznek meg biztosan. Ja, es minden mas ertesites jo, tehat pl a Skype is azonnal jelez, es mas alkalmazasok is gond nelkul. Csak a Gmail nem megy.
Mivel ez a ket fiok egy masik mobilon is be van allitva, tudom, mikor erkeznek, mert az S7 mindig pontosan es azonnal jelez.
Volt mar minden, a Gmail ertesitesek biztosan jol be vannak allitva, a Gmail-nel ki van kapcsolva az optimalizalas, a telefon nincs energiatakarekos modban, es toroltem mar a Gmail app adatait is, illetve volt wipe cache is. Igazabol elolvastam mar vagy egy tucat cikket es mindent vegigcsinaltam, meg az Adaptive Notification-t is kikapcsoltam, de semmi sem segitett.
Ha valakinek lenne valami otlete, azt orommel vennem, mert ez igy egy kicsit vicc, hogy egy rohadt email alkalmazas a sajat oprendszeren a sajat kornyezetevel nem kepes mukodni. Kulon vicc, hogy megnyitva a Gmail Google Play oldalat, csupa 1*-os ertekesek es felhaborodott felhasznalok mindenhol.
-
TODI1111
veterán
válasz
Joe_Muad_Dib #1551 üzenetére
Köszi. Nem jelzett, de manuálisan rákeresve már fel is dobta.
-
ssgt1981
senior tag
Rendeltem az ebayről egy ugreen usb Jack adaptert, hogy tudjam használni a rëgi fülesem is a telefonnal. Csatlakoztatáskor azt írja a telefonon, hogy nem kompatibilis eszköz. Csak a gyâri fülest lehet használni és a nem Samsung adapterek nem támogatottak?
-
becikem
tag
válasz
S e t h #1514 üzenetére
Sziasztok! Az ébresztő bug-ra megtaláltam a megoldást.
Nálam is csak rezgett ébresztéskor noha a rezgés pont le volt tiltva, hang semmi. Az óra alkalmazás adatait töröltem (nem csak a gyorsító tárat) és úgy működik ahogy kell. Furcsa hogy ilyen kompatibilitás gond jelentkezik gyári alkalmazásoknál.
Az akkustat hiba megoldása alapján próbáltam ezt a módszert. És itt is ugyanúgy megoldotta szerencsére -
bbendre
őstag
Akkor ez a sima, nem 5G képes.
A weboldalukon csak 12GB ramos van -
bbendre
őstag
Több minden változott: [link] vagy ez [link] (valamint Garancia vs jótállás)
Pár lényeges pont:
A jótállás időtartama eladási ártól függően fog változni:
10 000-100 000 forintig: 1 év
100 000-250 000 forintig: 2 év
250 000 forint felett: 3 év.
A vállalkozás a fogyasztási cikk cseréjére, ha pedig ez nem lehetséges, a vételár visszafizetésére lesz köteles a következők szerint:
- ha a jótállási időtartam alatt a cikk három javítás után ismét meghibásodik, és a fogyasztó eltérően nem rendelkezik;
- ha a kijavításra az igény közlésétől számított 30 napig nem kerül sor.- Elektronikus jótállási jegy – akár emailben vagy letölthető formában
- 8 napon belül csere meghibásodás esetén
- csomagolás megőrzése nem kötelező jótállás érvényesítéséhez
és ha cserélik a terméket a jótállás újra indul. Így ha két év után cserélik a telefonod akkor kapsz +3 évet az új telefonra. -
bbendre
őstag
Itthon elvileg csak Note 20 Ultra 5G kapható. Az 5Gs modellből csak 12 GB RAMos van. A sima, nem 5G képes 8GB Ram-al van szerelve de itthon ha jól tudom hivatalosan nem került forgalomba.
Valamint nézd meg hol veszed. Változtak a jogszabályok. 3 év jótállás 250.000 felett. A számla 2021 január 1. Utáni legyen akkor tudod érvényesíteni 3 évet. Ha 2020as a vásárlás csak 1 év garancia van (esetleg +1 év jótállás#
-
Gampa
aktív tag
Üdv! Azt honnan lehet tudni hogy melyik a 8gb es melyik a 12gb rammal szerelt készülék?
Mediában amik kivannak rakva 8gb ramot ir a készülék,mig az arcedulán 12gb szerepel!
-
muzsi19
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a tapasztalat alapján érdemes lenne egy S20+ lecserélnem egy note20 ultrara?A tollas része régóta vonz, most járt le az előfizetésem, így lenne lehetőségem rá. Mi a véleményetek? -
Mo Bill
aktív tag
Senkit nem zavar rajtam kívül az előugró értesítésnél, hogy nem lehet bezárni, nincs X???!!!
-
Forgo74
tag
Sziasztok!
A kamerasáv elrejtése hová lett dugva a 11-ben?
Nincs ahol volt. -
S e t h
nagyúr
Srácok elvesztem a beállításokban, nem találom sehol a quick panelen a beépített screen recordert, hol tudom aktiválni?
-
AmbiG9
csendes tag
Sziasztok. Otan jött frissítés már valakinek?
-
Tin
veterán
Az akku miatt panaszkodóknak pár statisztika, Note 20 Ultra 5G, Exynos 990. A telefon nem volt nagy használatban, van, ami SIM kártyával, van, ami anélkül készült, de a WIFI, GPS, NFC, BT végig be volt kapcsolva minden esetben. Ja és 120 Hz kijelző, automata fényerő, de szobában volt.
5 nap, 2.5h kijelző, 1 SIM, 13% maradt:
7 nap, 1.5h kijelző, nincs SIM, 13% maradt:
1 nap, 3.5h kijelző, Android 11 beállítgatás, 1 SIM, 34% maradt:
3 nap, 2.5h kijelző, 1 SIM, 25% maradt:
Szóval azért bírja...
-
Mo Bill
aktív tag
Használom az intelligens értesítéseket, megnyitom kis ablakban, de nincs rajta bezárás lehetőség!
Tök gáz! -
S e t h
nagyúr
Szintén.
-
TODI1111
veterán
válasz
ateszapa748 #1519 üzenetére
Én nem tapasztaltam. Ez lehet szolgáltatói vagy sim hiba is.
-
ateszapa748
aktív tag
Sziasztok,
Android 11 alatt nem tapasztatatok olyen, hogy lmegy a mobilnet? Tegnap több ilyen időszak is volt. -
ezoltán
tag
Sziasztok! Nekem a frissítés után eltűnt a világító székek feature. Ezt kiszedték volna?
-
S e t h
nagyúr
Gyakorlatilag mindent kipróbáltam, rezgés komplett le van tiltva az egész telefonon, váltogattam az ébresztési hangot, hol alvásidőt állítottam, hol ne zavarjanakat, mindegyiket egyszerre, de csak rezeg, egy hang nem jön ki belőle, marad a factory reset.
-
S e t h
nagyúr
válasz
TODI1111 #1509 üzenetére
Én is külsős appra gyanakszom, de most egyelőre elengedem, délután megkapja a harmadik factory resetet, tegnap az első smart switches elcseszte a fiókom beállításait, miben alkalmazást újra meg akart újra vetetni velem.
Utalva arra amit írtál, első szokott mindig lenni, hogy beállítom a saját ébresztési hangot, rezgés letiltva, ennek ellenére sem akar megfelelően működni, de azért köszi a segítséget.
Én még az Alliance Shield X alkalmazásra gyanakszom, megnézem még hátha az.
-
TODI1111
veterán
válasz
S e t h #1508 üzenetére
Az ébresztés elmentésénél véletlen nem kapcsoltad ki a jelzőhangot és csak a rezgés van bekapcsolva?
Esetleg nincs olyan harmadik féltől telepített alkalmazás aminek van ne zavarjanak engedélye és az kavar be?
Nálad valami beragadhatott. Most kipróbáltam (eddig nem használtam) az alvásidőt. Bekapcsoltam ,hogy háromnegyed kilenctől tízig alvásidő módban legyen. Beállitottam egy ébresztést 8. 50-re. A hang is megszólalt és rezgett is. -
S e t h
nagyúr
válasz
TODI1111 #1507 üzenetére
Ugyanez nálam is, de néma, csak rezeg.
Lassan minden beállítással eljátszottam már, de néma marad, rezeg.
A kivételek közé raktam az órát is, csak rezeg, ami ugye azért is érdekes, mert a rezgést meg letiltottam.
Érdekes ez, most másik telefont kell beállítanom ébresztéshez, imádom a fejlődést. -
S e t h
nagyúr
Vki tudja mi az oka annak, hogy két részre szedték a ne zavarjanak és az alvásidőt? Mindegyik kapott külön kapcsolót is amit végképp nem értek, miben különböznek egymástól?
-
OutsideR
aktív tag
További fejlesztések
• Az Óra funkción belül az eszköz hangosan felolvassa a jelzés idejét és az előre beállított nevét, amikor az ébresztő hangjelzés hallható.
Ezt frissítés előtt is megcsinálta, (még a Note8-am is) most viszont nem, hol a kapcsolója?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest