- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Mégsem olyan jó ötlet a Mad Max mód: vizsgálódnak a Tesla ellen
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Nem érdemes hűtést cserélni a GeForce RTX 5090 Founders Edition VGA-n?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Ha előtte kérdezed, akkor megírjuk, hogy nincs ilyen gomb, soha nem is volt és kevés eszközön van ilyen gomb. Egyébként a neten is megtalálható ez az infó. Ha azt szeretnéd, hogy készülék bekapcsolásával a TV-t is kapcsolja be, akkor azt engedélyezned kell mindkét készüléken, tehát a TV-nek fogadnia kell a külső eszköztől érkező parancsokat és válaszolnia is kell.
Amúgy szerintem egészségesebb, ha inkább e megjelenítőre bízzuk a csatlakoztatott készülékek ki- és bekapcsolását, tehát ha a TV-t bekapcsolod és arra a bemenetre váltasz, akkor kapcsolja be a készüléket. Mivel én zenét is hallgatok, számomra zavaró, ha a lejátszó irányítja a TV-t is, nekem pl. ne kapcsoljon be, cserébe kényelmes, ha a TV-vel az adott bemenetre váltok, akkor a készüléket is bekapcsolja és a TV távjával kezelni is tudom az alapfunkciókat, így "Logitech Harmony barát" a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest