- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
HUTCHDB #5927 üzenetére
Ha előtte kérdezed, akkor megírjuk, hogy nincs ilyen gomb, soha nem is volt és kevés eszközön van ilyen gomb. Egyébként a neten is megtalálható ez az infó. Ha azt szeretnéd, hogy készülék bekapcsolásával a TV-t is kapcsolja be, akkor azt engedélyezned kell mindkét készüléken, tehát a TV-nek fogadnia kell a külső eszköztől érkező parancsokat és válaszolnia is kell.
Amúgy szerintem egészségesebb, ha inkább e megjelenítőre bízzuk a csatlakoztatott készülékek ki- és bekapcsolását, tehát ha a TV-t bekapcsolod és arra a bemenetre váltasz, akkor kapcsolja be a készüléket. Mivel én zenét is hallgatok, számomra zavaró, ha a lejátszó irányítja a TV-t is, nekem pl. ne kapcsoljon be, cserébe kényelmes, ha a TV-vel az adott bemenetre váltok, akkor a készüléket is bekapcsolja és a TV távjával kezelni is tudom az alapfunkciókat, így "Logitech Harmony barát" a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest