- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Nem a hardveren múlik, szoftveresen van korlátozva. Ha egyszer átengedi, akkor mindegyik hardver tudni fogja, korábban a sima HD verzió tudta a dts-t, aztán egy frissítéssel megszűntették.
BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Rbert
aktív tag
Sziasztok!
A 2022-es Apple TV 4K a hangformátumokat átengedi az erősitő felé vagy csak PCM sorrund van továbbra is? -
sagit
veterán
Meg is jött a tegnapi rendelesem. Hétfőtől- szerdáig ígérte az apple. Az helyett a mai nap elég jó. Végülis szerda van xD
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
csaba1203
addikt
Elméletileg járna hozzá 3 hónap ingyen Apple tv is, amit nem látok....
Lehet bebuktam, mert most az 1 hónap Apple One van beélesítve vagy utána fel fogja ajánlani
ha ennek lejár a próbaideje? -
blakey
titán
Pl. a z HBO Max kiirja, hogy Dolby Vision a film. A TV-m nem tudja, de ha elinditom, akkor kiirja a TV, hogy HDR a forras. - jól van, csak az HBO Max app sz@rul van megcsinálva, történetesen azt írja ki, hogy mi a maximum elérhető minőség és nem azt, hogy az adott készüléken mi érhető el,. A Netflix pl. azt írja ki, hogy mi érhető el, ezt kipróbálhatod úgy, hogy a lejátszón pl. csak SDR-t engedsz továbbküldeni, vagy 2.0-t, stb, néhány perc után a Netflix felismeri és váltani fog, eltűnik a HDR10 vagy az Atmos, bármilyen felirat, vagy épp megjelenik, ha úgy állítos be.
BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Alex91
félisten
Ez a HDR hogy van? Pl. a z HBO Max kiirja, hogy Dolby Vision a film. A TV-m nem tudja, de ha elinditom, akkor kiirja a TV, hogy HDR a forras. Most kikuldi neki olyanba, amit ismer, vagy kimegy DV-ben, azt a TV meg megjelenit valamit? A Disney+ korrekt, ott kiirja, hogy HDR10.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
sagit
veterán
Az a vicc hogy az osszes Android tv cuccal vacakolni kell még a webos 22 vel is hogy Ausztriába legyen hbo Maxim. Apple tv-nel meg bent van a storeban....
A 4k max amúgy jobb mint a shield 2019 tube de rosszabb mint a shield pro(bar ott a frissítéssel jöttek be bugok)
Mind volt nekem. Apple tv-nel kotottem ki még úgy is hogy itt nincs "rendes" dts Support bar az die Web os-en se főre tv-n nincs .
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
milyen mokolast lehet a fire tv-vel ? - elsősorban nem lehet, hanem kell, mindenképp szükséges. Egy Kodit csak úgy áruházból nem tudsz letöltetni, HBO Max-ot sem, és ezekhez meg kell oldanod, hogy külső eszköz vagy egy app segítségével netről letöltsd, majd telepítsd. Olyan Androidos appokat tudj telepíteni amik nem érhetőek el Fire OS-re. Csak 1 mikro-USB port van, meg kell oldanod valahogy, hogy egy pendrive-ot (bővítés céljából, mert a 8GB nagyon kevés) vagy légegeret, esetleg USB-ethernet átalakítót csatlakoztass. Tehát az Andoidos érzés megvan, viszont ha mindent feltelepítettél, akkor már jobb, mint egy Android TV, jó cucc, szerethető.
-
lorcsi
veterán
-
blakey
titán
Nálam mindegyik volt illetve van, tehát tudom, hogy milyen a Fire TV Stick 4K Max és, hogy milyen az Apple TV 4K, nyilván az utóbbi erősebb, sok szempontból jobb, viszont a Fire TV bizonyos szempontból nyitottabb, lehet vele "mókolgatni", Androidos dolgokat telepíteni, általános használatra, lejátszásra jó cucc.
#4986BossBoss
Attól tartok, hogy semmi különbség nem fog látszani általános használat mellett, én csakis a HDR10+ vs. Dolby Vision viszonyát nézném meg Apple TV-n, mert ezt eddig sehol nem láttam, HDR10+ vagy DV volt, az világos, hogy a megjelenítőnek választja ki, viszont az enyém mindkettőt tudja és látni szeretném, hogy ilyenkor mi a szitu. Egyébként semmi különbséget nem látok, nem hallok a 2021 és a 2022 között, pontosan ugyanazt tudják, tehát a 2021-es is bőven "sok" médialejátszáshoz és ha nem lennék ennyire kíváncsi, akkor nem is foglalkoznék a lecserélésével, egyik problémám az, hogy eltüntették a ventilátort, ami abból a szempontból jó, hogy passzív a hűtés, viszont maga a készülék kisebb lett és teljesen zárt, így esélye sincs arra, hogy hűljön, ráadásul maga a hát műanyag, egy picit azért aggasztó, de remélem nem lesz vele probléma.[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
Hasznalat kozben derul majd ki, h mennyire van idom kihasznalni a lehetosegeit
ezert egybol a 2021-2022-be meg nem ugrok bele
neha elofordul ezen az aron, figyelgetem
( bar a fire tv 4k max is csabito… kiprobalni talan eleg lenne )[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
blakey
titán
Többet nem nagyon ér. Tudom, hogy sokan árulni akarják és nem eladni, plusz vannak akik meg is veszik annyiért, de ha már 45-50e-t kérnek egy 2017-esért, akkor inkább 2021-est érdemesebb választani, akár újonnan.
Amúgy lehet, hogy a tesztek miatt kénytelen leszek lecserélni a 2021-est egy 2022-esre, mert ahogy elnézem, senki nem teszteli le úgy, ahogy illene, és azt amire kiváncsi vagyok, de eddig nem kaptam választ.BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Tárhelytől függ, olyan 30-35e-t megérhet. Tavaly ilyenkor cseréltem le egy 2021-esre, lehetett érezni, hogy az újabb erősebb, jobb viszont a 2017-es is még bőven jó volt. Ha hosszútávra tervezel, akkor szerintem a 2021-es jobban megérheti.
-
-
addikt
Az enyém pénteken jön (tegnap rendeltem).
agyhalal: nem tudni, folyamatosan jelentik be a gyártók az új szabvány támogatását. Idővel kiderül. A régebbi (pl.: 2021-es) ethernettel rendelkező verzió is megkapja elvileg (meg is kapta, de eszköz hiányában nem tudom kipróbálni).
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
sagit
veterán
Hétfőn jon az enyém. Sehol se kapni a környéken
-
agyhalal
aktív tag
Én arra lennék kíváncsi, hogy a drágább verzióban lévő "Thread-hálózatok támogatása" konkrétan mit takar. Lenne-e bármi előnye a későbbiek során ha csak egyszerű IKEA-s, vagy más olcsóbb érzékelők, kapcsolók és világítás van a lakásban és Apple TV-n keresztül kezelem őket. Vagy elég lehet erre a csak Matter-t támogató olcsóbb modell is.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
-
lorcsi
veterán
2017-es 4k-s apple tevet hosszu tavra erdemes meg megvenni ?
ill. Szerintetek mennyit erhet ?[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Alex91
félisten
válasz csaba1203 #4973 üzenetére
En is a rendszere miatt szivesebben hasznalom, mint a TV sajat rendszeret. Meg az ATV HD verzio is fluidabb volt, ez meg plane. A kepminoseg is javult az uj ATV-vel.
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
nagyúr
válasz csaba1203 #4973 üzenetére
Egy 2016-os TV-hez képest, sőt egy tavalyi Android hasonló streamer boxhoz képest is ég és föld ez az Apple TV. Én sem hittem volna x évvel ezelőtt, hogy ezt mondom, de 1000x inkább ez, mint egy Okostévé minden szarral telerakva. Amíg megy a Sony, megy, aztán veszünk egy kiváló képű, de buta OLED tv-t emellé.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Alex91
félisten
válasz kleinguru #4970 üzenetére
En HD-rol valtottam, arrol megerte, mert a TV-m 4K-s. De szerintem akinek eleve 4K-s az Apple TV-je, annak erre valtani nem sok ertelme van...
-
csaba1203
addikt
-
csaba1203
addikt
Tegnap megjött a picike és azt kaptam, amit vártam....
Szokásos minőség baromi gyors minden és a kép is rendben van a 10 éves LG okos tévémen aminek a saját rendszersebessége a 0-hoz konvergált már.
Szoftver frissítés is volt hozzá.
Jó pár évig nem lesz gondom az biztos. -
blakey
titán
Az ugye megvan, hogy ez az Apple TV eszköz topikja?
Android telefonról, Android TV-re való átküldésnek nem sok köze van az Apple TV eszközhöz. Szerintem Chromecast vagy valami hasonló probléma lehet, itt nem nagyon tudunk segíteni, mivel pl iPhone-ról Apple TV-re jól működik.BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
sting2
addikt
Sziasztok!
Szerettem volna az Apple TV szolgáltatást élvezni a hétvégén, így elinditottam a 7 napos trial lehetőséget, olyan formában, hogy a telefonomról "lőttem át" az appot a tévére (X90J).
A csavar az, hogy nem tudok belepni az ID val, pedig a telefonon ezt megtudom tenni, mert közben lemondtam a megújuló számlázást..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Alex91
félisten
Apple TV eladasa elott eleg alaphelyzetbe allitani, vagy kell itt is valami mast is tenni? (Apple support oldala nem ir errol…)
-
blakey
titán
válasz Csabi1984 #4955 üzenetére
Nem kell. Amit láttál az egy könnyítés a regisztrációnál, tehát iPhone-nal azonosítod magad és beléptet az Apple TV, de anélkül is be lehet lépni. ez az ökoszisztéma egyik jele, egyiken belépsz és a többit is hozzárendeli. A kalibráció viszont iPhone-hoz kötött, tehát azt csak azzal tudod végrehajtani, viszont felesleges ha a TV-t kalibrálod, mert akkor a meglévő jelhez igazítod a TV-t.
-
Csabi1984
addikt
Apple TV-hez kell iphone vagy sem? Néztem egy youtube videót és valami párosítást végzett iphone telefonjával.
-
blakey
titán
A TV-d ismeri a HDR10+-t? Arra lennék kíváncsi, hogy a Dolby Vision mellett aktív-e a HDR10+ is a Videó és hang menüben. Eddig mindegyik videóban volt HSR10+ de a Dolby Vision nem volt aktív. A HDR10+-t aktiválták a tvOS 16.0-val és állítólag működik a 2021-es ATV-n is. Nálam a menüben Dolby Vision van, hiába tudja a TV-m a HDR10+-t is, utóbbit meg Infuse-al még nem tudom kipróbálni, mert még nem működik, ATV+ előfizetésem már nincs.
-
fPApi
őstag
Aki használja az mrmc-t, attól kérdezném: A Simple IPTV client (élő tv) is működik benne?
-
sagit
veterán
Én is ma akartam venni a médiában de lovesuk sincs mikor jön meg:/
Másikat már elttuntettem otthonról
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sziasztok!
Van, akinek ma érkezett az új apple tv? Tapasztalatok?
-
Imi1981
veterán
válasz Imi1981 #4945 üzenetére
Prime videót is hasonlítottam de annál nem volt ilyen eltérés . Kicsit más a képe a shieldnek de részletesség ugyan olyan (picit élesebb a shield de nagyon minimális és részletességre nincs hatással) . Netflixen látszik hogy az apple tv-n kisebb a felbontás . Bridgerton családba is belenéztem mert az nagyon jó minőségű és ott is ég és föld a különbség a shield javára. Csak a netflix nem jó most már biztos!
Amúgy most hogy így hasonlítgattam a shield tv 2019 és apple tv 4k 2021-et hát az apple tv sokkal gyorsabb! Nem is éreztem ekkora különbséget mikor külön használtam .
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Ma kipróbáltam és áthoztam a shield tv-t a nagy tévére amin a apple tv 4k is van . Hát azon jó a netflix ! Ég és föld a különbség! És Apple tv-n is jó volt még 1 hónapja kb . Hol kell írni az appfejlesztőnek ha az apple tv-re készült netflixel kapcsolatban kéne írjak? Ez így nagyon nem jó .
-
blakey
titán
válasz Tsebacsi #4942 üzenetére
BT-sza (is)l, de azt, hogy "szeretik-e" egymást vagy sem, csak kipróbálás után tudod megállapítani, ha igen, akkor nincs probléma a kép-, hangszinkronnal, nálam egy DAC-hoz csatlakozik. A TV-re kötve is jó, ilyenkor kábeles megoldás lesz, viszont a TV-re van bízva, hogy miként és milyen minőségben tudja a hangot átalakítani a soundbar számára.
-
blakey
titán
Az Apple TV video részben milyen beállításokat használsz? Nálam 4K SDR, YCbCR, 4:4:4:4, a tartalom egyeztetésnél mindkettő be. - az teljesen irreleváns, mivel mindig a megfelelő dinamikatartományba és képkockasebességre vált. Egyébként a a 4.2.0 pontosabb képet ad, jelenleg, épp tegnap néztem, mert csináltam egy gyári visszaállítást és mintha a zöldesség kevésbé lenne érzékelhető. Amúgy 4:4:4 (csak három)
A Netflix néha elcseszi a frissítésekkel az app-ot és HD-ra rossz felbontást választ, ez nem mai dolog, volt 1-2 eset ezzel kapcsolatban és csak az NF-el.BÚÉK! - *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
nagyúr
Kicsit tudatlan vagyok a témában, ha soundbar-t szeretnék kötni az eszközre, azt mivel érdemes, egyáltalán lehet-e? Vagy ha a TV-re kötöm az ugyan olyan jó?
Előre is köszi!Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
chatran
őstag
válasz devil-k #4937 üzenetére
Általában mobilon és ipad-en nézi, ott talán nem annyira feltűnő. A minap egyébként megnéztük a Nyugaton a helyzet változatlan feldolgozását a tv-n és nem folyt ki a szemem, szóval nem annyira sz@r azért. Úgy vettem észre, hogy a gyors, pörgős akciófilmeknél nagyon látszik, mennyire pixeles és darabos, a normál filmeknél nem vészes.
Valóban havi 2500-ért sd műsort adni rablás.Szerk: most néztük meg és nem sd az alapcsomag, hanem 720p Akkor ezt mostanában javíthatták.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz chatran #4935 üzenetére
A legolcsóbb sd felbontású de nekem a legdrágább csomag van 4k . Tegnap sokat nézegettem és néhány sorozatnál eléggé látszik néhány másiknál nem. Ma kipróbálom hogy áthozom erre a tévére a shield tv és mi box S-t azon milyen. Annyi biztos, hogy a Disney plus, Prime video és Apple tv+ -on gyönyörű a kép szóval csak a netflixel van gond.
devil-k
Ez nagyon undorító a netfixben hogy különböző csomagok más felbontásúak ! Többi streaming szolgáltatónál nincs ilyen. Még ha jó minőségű 720p lenne a legkisebb nagyjából oké de 480p ? És nem jó minőségű 480p hanem eléggé sz@r (mert ebből is lehetne jobb) . Ettől függetlenül itt láttam életem legjobb sorozatát amit még egyszer később ujranézek mert annyira tetszett.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz chatran #4935 üzenetére
az asszony a legolcsóbbra fizet elő - azaz SD-re, ami 480p.
-
devil-k
nagyúr
-
blakey
titán
válasz Imi1981 #4930 üzenetére
Akkor írj az app fejlesztőinek, nem Apple hiba. Valahogy jelezd a Netflix felé, lehet, hogy nem sikerült valami jól az új frissítés és hibás a 1080p-re való átalakítás.
-
Imi1981
veterán
Kipróbáltam és ugyan az. Érdekes mikor az automatikusan induló előzetest játssza az jó minőségű! 4k csomagban vagyok de full HD a tévém de eddig így is gyönyörű volt a kép.
Nem mindegyik anyagnál látszik annyira de némelyiknél nagyon (például most a megfelelő sorozatot kezdetem el). A jobb minőségűeken is látom hogy rosszabb csak ott nem annyira feltűnő de ott is jelen van az enyhe kockásodás. De ezeknél azért nem olyan zavaró. Szomorú vagyok mert szebb a netflixről letöltött 720P mint a netflixen az elvileg 1080p! Itt valami nincs rendben. Megnézem a beállításokat böngészőben a netflixen. -
blakey
titán
-
Imi1981
veterán
Van itt valaki aki full HD tévén használja az Apple tv 4k 2021-et? Netflixel van gondom. Nem szép a kép mint régebben hanem blokkosodások vannak! Mintha a felbontás se lenne full HD hanem 480p körül. Nem tudom mióta van de már múlt héten is feltűnt hogy nem szép. Prime video, Disney plus, apple tv + gyönyörű a kép! Sőt letöltöttem ugyan azt a sorozatot 720P - ben és netflix webdl - t és sokkal szebb a kép mint netflix alkalmazásban ! Miért lehet ez? Nálatok jó?
-
Imi1981
veterán
válasz toto0569 #4924 üzenetére
Én is 400 ft-os előfizun vagyok. Lehet azt nem tökéletesen csekkolja. Amúgy most úgy oldottam meg iPhone-on , hogy rányomtam az előfizetésre és ilyenkor kiírta hogy már elő vagyok fizetve és és megint rányomtam és egyszer csak jó lett. Múltkor csak újratelepítéssel tudtam megcsinálni.
-
toto0569
addikt
-
Imi1981
veterán
Nem emlékszem de lehet telenor előfizetéssel fizetem és lehet ott van valami probléma. Bár nem kapok olyan üzenetet apple - tól, hogy késne az előfizetés. Meg ugye újratelepítés megoldja. Egyszer régebben lemondtam majd kis idő múlva újra előfizettem rá (ekkor társítottam a telenor előfizetéshez) és lehet ez kavar be valamiért. Nem tudom mit csináljak vele. Újratelepítéskor vissza szinkronizálja a beállítások egy részét de nem 100%-osan és nem kényelmes mindig úgy beállítani ahogy nekem tetszik. Most megnéztem apple tv - n jó most csak iPhone-on nem jó! De fordítva is volt múltkor kb 2 hete.
-
blakey
titán
válasz Imi1981 #4918 üzenetére
Nem, de nekem "lifetime" van, 7 év alatt 1x sem fordult elő. Minden eszközömön jó.
-
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Nektek is előfordul hogy élő van fizetve az infuse-ra de mégis időközönként kiírja mikor lejátszást indítanék, hogy vásárolja meg! Amikor rá bökök a vásárlásra persze írja hogy már előfizettem rá! Szóval lejátszás se megy meg az előfizetés sem mert már elő vagyok fizetve! Ilyenkor csak újratelepítés oldja meg! Ez apple tv - n és iPhone-on is előfordul de általában nem egyszerre. Nagyon idegesítő! Nálatok is előfordul ez? Van rá valami megoldás újratelepítgetésen kívül?
-
BossBoss
őstag
válasz kleinguru #4910 üzenetére
A 2021-es is támogatja a matter szabványt?
Pont ezen gondolkodtam én is.
Nekem 2021-es van. Vajon az megkapja a Matter frissítést vagy csak eleve a 2022 tudja majd?
Ezt írja a honlap megjegyzésben az újhoz:
“Csak HomeKit- vagy Matter-kompatibilis Thread-kiegészítőkkel használható. A Thread-alapú kiegészítőkhöz Thread-kompatibilis otthoni központ szükséges, például Apple TV 4K vagy más gyártótól származó Thread-router.” -
blakey
titán
Bár a képkockasebesség Hz-ben is értendő, inkább úgy értelmezd, hogy képkocka per másodperc (fps), tehát annak megfelelően fog megjeleníteni a kijelző, lesz kép, ne aggódj. A TV-k se "mennek le" 24 Hz-re, hanem 48, 72, 96 vagy épp 120Hz-en jelenítik meg.
-
vlaca2
tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a 24colos noname(Orion :)) tvmet egy ugyanekkora monitorra.
Nagyon rossz a betekintési szöge, kinéztem pár használt cuccot, pl. egy Dell fullhd IPS:
[link]
A specifikációban az van hogy 56-76Hz-en tud menni. De nálam be van kapcsolva a ”képkocka egyeztetés”, HBOMax a filmeknél átkapcsol 24hz-re. Az előbbi monitornál ilyenkor “out of range” lesz, nem tud működni 24hz-en? Ez általános a monitoroknál hogy nem tudják a kisebb frekiket? Muszáj valami TV-t venni ehhez?"I see the sound waves" Planar Speaker Asylum
-
blakey
titán
válasz devil-k #4906 üzenetére
Nem akarják és/vagy az amerikai piacot ennyire nem érdekli, nekik elég a DD, DD+ és DD+ + Atmos, gondolom én. Korábban volt DTS is, egyszerűen kivették, mert… Igazság szerint, ha hang szempontjából mindent engedélyeznének, akkor nem lenne ellenfele. Bár van, akinél így sincs, én pl. sztereó rendszerre váltottam, így nem hiányzik szinte semmi, de észrevettem, hogy a hangok tovább küldésével problémák vannak, Infuse pl. a sztereót DD 3/2-ben küldi tovább, Plex jól kezeli és a korábban írtam dinamikahiány ebből fakadhat. Szóval, igen, a hangokat kéne rendbe tenni.
-
addikt
válasz devil-k #4906 üzenetére
Gondolod annak hardware-es korlátja van? Simán lehet, hogy nem akarják engedélyezni software oldalon. Mondjuk nem értem, hogy azt miért tennék.
Van a családban 2017-es, 2021-es is. Elgondolkoztam, hogy cserélem a 2021-et az újra, mert 50K-ért mennek használtan, nem kell sokat hozzá tenni. Blakey igaza van, amire használom pont elég lenne a 2017 is. Venti zaját így sem hallom, a passzív működés semmit nem adna hozzá.
A 2021-es is támogatja a matter szabványt?
-
blakey
titán
Egyszer biztos, az elején valószínűleg lesznek vele gondok. Ha 2021-es modelled van, akkor nem nagyon éri meg lecserélni, nem tud többet. Írták a HDR10+-t, az már 1 hónapja megjelent és állítólag működik is Apple TV+-on, tehát a jelenlegi is tudja.128GB-nak akkor van előnye ha rendkívül sok alkalmazást telepítünk. Az A12 és A15 közötti különbséget meg nem nagyon vennénk észre, egy lejátszóhoz képest az A12 is nagyon gyors, 3GB vs. 4GB RAM-ot biztos nem vennénk észre. Annak éri meg, aki sokkal régebbi készülékkel rendelkezik és váltana, illetve annak aki most áll vásárlás előtt és választania kellene.
-
csizo
aktív tag
Vajon az új modellen is jól fog működni az Infuse Pro?
-
Alex91
félisten
válasz chatran #4901 üzenetére
Mert az usa-ban csokkent az ara . Szoval igazandibol az Apple TV HD araba kerult volna a dragabb modell, vagyis 60-65k-ba…
-
chatran
őstag
Köszi a válaszokat. Még egy érdekes kérdés. Miért nem emelkedett az Apple TV ára, mint a többi apple terméké (iPhone, iPad, watch, macbookok stb) a gyenge forint és az árfolyamkockázat miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest