Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
őstag
Valakinek van infója, hogy ez pontosan mit takar?
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Olyan ötletem támadt, hogy egy Apple tv-t rádugok egy sima monitorra aminek nincs hangszórója, viszont ebben az esetben hogyan lehet hangot kreálni?
-
Semin
őstag
Nem is értettem milyen késleltetésről beszélsz. Semmilyen késés/lagg nincs az Apple TV és a Homepodok között. De ha a hálószobában (~10m+1 fal) levő Homepod minit hozzákapcsolom lejátszáshoz azzal is tökéletes a szinkron. Nincs semmilyen desync, oda teszed ahova csak akarod.
-
blakey
titán
Az egy tévhit, hogy a router közelében kéne lennie az eszköznek, hogy jobb legyen a kapcsolat. Minél közelebb vannak egymáshoz, annál nagyobb az esélye, hogy valamilyen interferencia-zavar lépjen fel. Az Apple TV és a Homepod között nem szabad lennie semmilyen késésnek, mert az jól össze van hangolva.
-
Semin
őstag
1. Nem, így is elégedett vagyok a hangzással, még úgy is, hogy nem optimális a TV pozíciója. ( fal mellett van )
2. Én próbáltam, és a csúszással nem volt bajom. Azért nem használom, mert minden hosszabb kikapcsolás után újra hozzá kell adni a hátsó Homepodokat
- alapértelmezetten csak a két elsőt tartja meg - ami idegesítő. Igaz csak egy pipát kell betenni, de akkor is macera.
3. 35nm-es nappali. Film / Zene /Játék
4. Az a szekrény tetején van a Router mellett."....kijelzője kis túlzással majdnem tönkrement, kevésbé veszi be az érintést..."
Nincs bekapcsolva véletlenül a kisegítő lehetőségekben az Érintési beállításokban valami késeltetetés?szerk:
Miért kellene kábelen összekötni bármivel is? -
Immy
őstag
1. Gondolkoztál, hogy megemeled a Homepodokat, hogy még jobban szóljanak?
2. Működne egyáltalán, hogy a filmet stereo-ban kiszolgálja a 2 homepod és közben párhuzamosan adja a hangot "hátulról" további homepod? Itt már szerintem biztos hogy bejönne a vezetéknélküli médium okozta késleltetés ennyi eszköznél.
3. Mekkora szobában használod a rendszert, illetve mi a fő felhasználási mód? Filmezés?
4. Nem látom az apple tv-t a képenMás: próbáltam keresni bármilyern megoldást arra, hogy a HomePod-ot kábelen összekötni, de sajnos csak olyan találtam, hogy valaki a HomePod első generációhoz készít speciális csatlakozót, így vezetéken is lehet Airplay 1-en meghajtani, nyílván garancia vesztéssel jár és nincs stereo speaker mode.
Más2: valami csoda folytán költözés után nekem a második generációs homepod-om kijelzője kis túlzással majdnem tönkrement, kevésbé veszi be az érintést. Természetesen garancia után stb. Teljes hard reset stb megvolt, de valahogy úgy éreztem, hogy köze lehet IOS frissítéshez is, de nincs semmilyen bizonyítékom a tervezett elavulásra...
-
-
Semin
őstag
Ha valakinek igénye van rá hajrá!
Én meg vagyok elégedve a 2 Homepoddal is. Letisztult, elfogadható minőségben szól, és zseniális a szimbiózis. (Apple TV/Iphone/Homepod/Apple Watch/Airpods )
Ha van kedved Homepod miniket tehetsz hátra, de nyilván attól még nem lesz térhatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- AliExpress tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest