- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Megjöttek a Corsair Nautilus RS LCD sorozatú, készre szerelt vízhűtései
- Formabontó analóg klaviatúra a Sunder keze nyomán
Aktív témák
-
A munkádat értékelem, de a magam részéről ki nem állhatom a közösségi portálokat. Ha úgy látod/látjátok, hogy erre szüksége volt a PH lapcsaládnak akkor hajrá, de én nem éreztem hiányát. Már rég eredeti értelmüket vesztették ezek a lapok. Semmi másra nem jók, csak hogy még több reklámot és kéretlen szemetet toljanak az arcunkba.
(FB, iwiw és társai) Felőlem shift+del->enter az összes.
Igen, régen minden jobb volt!
-
Sk8erPeter
nagyúr
Engem egyáltalán nem bántott/sértett a bejegyzésed, sem a hozzászólásaid.
Azért van a fórum, hogy kulturáltan megvitassuk a szempontokat, én is elmondhassam, ha nekem nem tetszik valami, vagy Te is elmondhasd, ha nem tetszik a pofám.
Azt hiszem, ezt megbeszéltük, nyilván én is sarkítva fogalmaztam, nem kell minden szót egyenként elemezni(pl. ne vedd komolyan a "paranoia" szót, nyilván érted, hogy csak arról beszéltem, hogy kicsit erős volt a cikk és pár hsz. néhány mondata; de ugyanígy a "gyökér" szó sem fordult elő sehol a szótáradban, de csak nem kell már mindent szájba rágni
Ugyanígy én is mindent pontosan értettem, amit mondtál, így nem kell kihangsúlyozni,, hogy "olvass néha a sorok között is", köszönöm, de atyai tanácsaid ellenére is felfogom az olvasottakat.
).
Lényeg az, hogy végül abban mindenképp közös nevezőre jutottunk, hogy a csúnya gonosz faszbuk azért biztosít néhány hasznos funkciót, és mindenki használjon ki belőle annyit, amennyi neki kell, és akkor senki sem fogja sértve érezni magát.(#232) Porcupain: "Nekem meg az undorító, ahogy véded azt a trébúkot, ahol a személyes adatokat nem tartják tiszteletben! Pl az adatvédelemi beállítások még mindig elég körülményesek!"
Örülök, hogy ilyen felháborodást váltottak ki belőled a hsz.-eim, már megérte.
Ha valaki elmegy kurvának, az számítson rá, hogy megb@szzák.Ha valaki nem akarja, hogy adott esetben a faszbuk évek múltán is megtartsa a fotóit, miután ő maga már törölte, akkor egyszerű a helyzet, ne pakoljon fel magáról képeket. Ha meg valaki egyáltalán nem akar a nyilvántartásukba kerülni, akkor ne regisztráljon.
Milliónyi ellenérvet tudnék én is felhozni a Fb. egész léte ellen, de annál jobb dolgom is van.Szóval lehetőleg ne ezen vitatkozzunk, én is sok ellenérvvel egyetértek, elhiheted.
De pl. ugyanígy értelmetlen manapság azt mondani, hogy vesszen a Májkroszoft, vesszen a Gúgl. Utóbbi ellen is valószínűsíthetően legalább ugyanannyi vagy még több adatvédelmi kritikát fel lehetne hozni. -
Sk8erPeter
nagyúr
Nem "viccelődni" akartam, csak egyszerűen nevetségesnek tartottam a paranoiádat és lenézésedet a Fácséval és mindenféle közösségi portállal, valamint az azt használó emberekkel kapcsolatban, arra próbáltam célozni, hogy azért ebből kicsit visszavehetnél, mert értelmes célokra is felhasználhatók ezek az oldalak, ezenkívül nem mindenki gyökér, aki egy hétnél többször felnéz ezekre az oldalakra (pl. haverjaival való kommunikáció miatt) - ja, persze szíved joga gyökérnek tartani ezeket az embereket, de az rólad árulkodna. Azt, hogy ez már lassan kezd átmenni öniróniába, úgy értettem (bár nem gondoltam, hogy ezt meg kell magyarázni), hogy ezzel már kezded saját magadat lejáratni. Nyilván nem nézel le minden embert, aki ezeket a közösségi portálokat használja, és sok mindent csupán iróniából mondtál, de kicsit uncsi ez az utálkozás. Amúgy már korábban itt kifejtettem a véleményemet, olvasd el, csak pár hsz.-szel ezelőtt van, a közösségi portálok milliónyi negatív hatásával is egyetértek, ettől függetlenül az éremnek ugye két oldala van.
Remélem, nincs harag... -
szab.tam
nagyúr
amikor csináltátok a ph megújítását, akkor volt pár, nem feltétlenül építő jellegű beszólásom....
de ez mind a konzervatív nézetem miatt van.
hát jókat röhögtem, és maximálisan egyetértek veled, amiket írtál. betűről, betűre....
szándékosan, és tudatosan még egyik "oszdd meg" - és uralkodj(on más rajtad...) oldalra nem reggeltem még, így nem is látogatom, és nem is fogom, amíg csak lehet.egyszerűen nem értem, hogy ha bekeülök egy ilyen közösségi oldalra, attól nekem mitől lesz majd jobb?
de azon röhögök, hogy mindenki ha kell, ha nem, nyomja fel magáról az adatokat, képeket, és utána meg csodálkozik, hogy egy melót megpályáz, és a humánerőforrás manager megnézi a múlt hétvégi bulizós képeit, és nem veszi fel emiatt.
egy csaló is jobban meg tudhat pár infót, aminek a segítségével jobban átver.senki nem gondolkozik, csak osszuk meg, jajj de jó buli.
egészségükre. én maradok az ilyen jó kis statikus oldalaknál, közösségeknél, mint a ph. innen is van már pár személyessé vált ismerettség, és nem kellett szanaszét osztanom magamat előtte.
ez a megosztósdi olyan dolog pont, mint a 3d tv. qúrvára semmi szülkségünk rá, egyelőre úgy fos ahogy van, de az üzleti élet próbálja elhitetni, hogy nekünk ez kell, és nem élet az élet nélküle....
Parci, minden godolatoddal egyetértek.
-
proci985
MODERÁTOR
a hüvelykujj meg a rómaiaktól jön, tehát megint nem vagyok biztos, hogy működik az egész világon. Európa kb egységes, de azon kívül... szóval hogyan jelezhető ki a pozitívum
kontextus- és kultúrfüggetlenül?lájk gombos póló
kéne.
BiP: igen, ilyet anno pár helyen megfigyeltem, hogy pár user képtelen a feketefehérnél árnyaltabban látni. ebben igazad lehet, mint megoldás.
egyébként a dolog nem mindig működik, számítástechnikában nagyon sok esetben a kisebb értékhez társul a magasabb fontosság (pl unix és win process id), ami a megvalósíthatóság miatt ilyen. vagy a teszteknél a magasabb érték a jobb se véletlenül szokott szerepelni.
a barátnő megosztása FBn ötletért a nap vicce díjat megítéltem
-
proci985
MODERÁTOR
nem ilyen egyszerű. németeknél pl az egyes a legjobb és az 5ös a leggyengébb jegy (legalábbis még pár éve igy volt). akkor most a kisebb vagy a nagyobb a jobb?
like/dislikenél nincsenek (és nem is lehetnek) kultúrális különbségek, amik egyébként megvannak a különböző kultúrkörből jövő internetezők között. a csillagozásnál is.
-
Ha nagy munka a twitter én nem tolnék ki mindent,mert aki rendszeresen olvas titeket az rendszeresen nézi a PH-át,aki meg nem az csak a komoly cikkekre/hírekre kapja fel a fejét a twitteren és néz rá a PH-ra
twitteren vagyok,de csak mint lehetőségként,mert nagyon nem izgat.De pl Atb-t követem és felrak csomó képet utazásáról meg magáról,így kicsit jobban megismerem,milyen ember lehet.Meg olyanokat tudok meg,amikre máshol nem lenne rá lehetőség.Néha a színfalak mögé is be lehet látni és ez nem rossz dolog.
-
harry
veterán
Egyetértek veled
Valahogy rohadtul nem tud érdekelni ez a közösségi hullám, mindenfelé kattintgatós, jelölgetős, kommentezős marhaság... hol érdekel ez engem. msn-t sem használok (jó ideje). Email vagy telefon.
Ráadásul már minden oldalon kint virít, tudom, emiatt ésszerű volt ide is kirakni - sajnos. -
TESCO-Zsömle
titán
Azért valahol szomorú ez. Az ember mindent azonnal akar, olcsón, gyorsan, jó minőségben. Senkinek sincs ideje semmire. És hosszú távon ez visszaüt, mert ha a cikkírók is csak annyi időt szánnak a műveikre, mint az olvasók a késztermékre, akkor egyenes út visz a minőségromlás felé...
A szomszéd boltba se tud kocsi nélkül menni. Az, hogy GYALOG, kész idegen szavak szótára...
-
-
PetX
aktív tag
Teljes mértékben egyetértek veled!
Értem a dolgot, kell mert, most ez a menő, de tényleg: FELESLEGES.Miért? Mert e-nélkül is a legjobb Magyar hardveres oldal vagytok!
A f.szbúkkos logint meg nem értem miért jó. Amikor meghívtak egy minimalista jelszót is engedett a acc. létrehozáskor, tehát ha fos a f.szbúk jelszó akkor fos lesz a többi is....
Ugye nem kell magyarázni a következményeket, a különböző oldalakon.Twitter: igazából eddig nem láttam értelmét, főleg olyan felhasználásssal amit te is írtál, de én személy szerint saját kis emlékeztetőnek használom, ha találkozok valami jó cikkel vagy linkkel. Erre jó.
Olvasom tovább a hsz.eket...
Aktív témák
Hirdetés
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest