Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen széket vegyek?
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SONY LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
amikor csináltátok a ph megújítását, akkor volt pár, nem feltétlenül építő jellegű beszólásom....
de ez mind a konzervatív nézetem miatt van.
hát jókat röhögtem, és maximálisan egyetértek veled, amiket írtál. betűről, betűre....
szándékosan, és tudatosan még egyik "oszdd meg" - és uralkodj(on más rajtad...) oldalra nem reggeltem még, így nem is látogatom, és nem is fogom, amíg csak lehet.egyszerűen nem értem, hogy ha bekeülök egy ilyen közösségi oldalra, attól nekem mitől lesz majd jobb?
de azon röhögök, hogy mindenki ha kell, ha nem, nyomja fel magáról az adatokat, képeket, és utána meg csodálkozik, hogy egy melót megpályáz, és a humánerőforrás manager megnézi a múlt hétvégi bulizós képeit, és nem veszi fel emiatt.
egy csaló is jobban meg tudhat pár infót, aminek a segítségével jobban átver.senki nem gondolkozik, csak osszuk meg, jajj de jó buli.
egészségükre. én maradok az ilyen jó kis statikus oldalaknál, közösségeknél, mint a ph. innen is van már pár személyessé vált ismerettség, és nem kellett szanaszét osztanom magamat előtte.
ez a megosztósdi olyan dolog pont, mint a 3d tv. qúrvára semmi szülkségünk rá, egyelőre úgy fos ahogy van, de az üzleti élet próbálja elhitetni, hogy nekünk ez kell, és nem élet az élet nélküle....
Parci, minden godolatoddal egyetértek.
Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Energiaital topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Emulátorok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest