Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Asztrofotózás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
amikor csináltátok a ph megújítását, akkor volt pár, nem feltétlenül építő jellegű beszólásom....

de ez mind a konzervatív nézetem miatt van.
hát jókat röhögtem, és maximálisan egyetértek veled, amiket írtál. betűről, betűre....
szándékosan, és tudatosan még egyik "oszdd meg" - és uralkodj(on más rajtad...) oldalra nem reggeltem még, így nem is látogatom, és nem is fogom, amíg csak lehet.egyszerűen nem értem, hogy ha bekeülök egy ilyen közösségi oldalra, attól nekem mitől lesz majd jobb?
de azon röhögök, hogy mindenki ha kell, ha nem, nyomja fel magáról az adatokat, képeket, és utána meg csodálkozik, hogy egy melót megpályáz, és a humánerőforrás manager megnézi a múlt hétvégi bulizós képeit, és nem veszi fel emiatt.
egy csaló is jobban meg tudhat pár infót, aminek a segítségével jobban átver.senki nem gondolkozik, csak osszuk meg, jajj de jó buli.
egészségükre. én maradok az ilyen jó kis statikus oldalaknál, közösségeknél, mint a ph. innen is van már pár személyessé vált ismerettség, és nem kellett szanaszét osztanom magamat előtte.
ez a megosztósdi olyan dolog pont, mint a 3d tv. qúrvára semmi szülkségünk rá, egyelőre úgy fos ahogy van, de az üzleti élet próbálja elhitetni, hogy nekünk ez kell, és nem élet az élet nélküle....
Parci, minden godolatoddal egyetértek.

Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Windows 11
- Linux Mint
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő