Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Pánik a memóriapiacon
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
szab.tam
üzenetére
Bírom az ilyen paranoiás hozzászólásokat.
"egyszerűen nem értem, hogy ha bekeülök egy ilyen közösségi oldalra, attól nekem mitől lesz majd jobb?"
Ha még mindig nem érted, még mindig nem tudsz egy darab pozitív érvet sem felhozni mellette, akkor a legújabb hsz.-ek közül (a korábbiak többsége csak szarozni tud) pl. olvasd el, amit én írtam (+1) vagy tiv83us.
Én meg éppen azt nem értem, hogy bizonyos emberek miért olyan szemellenzősek (lásd a cikk írójának fikázós stílusát, bocs, Parci), hogy nem látják a dolgok jó oldalát is, képtelenek árnyaltabban vizsgálni a dolgokat, mert a fikázás, más emberek lenézése sokkal kényelmesebb - és végül is az is közösségteremtő erejű lehet adott esetben (sajnos)...tehát Te sem vagy jobb, mint a Fácsé-mániások, ha úgy szeretnél egy közösség részévé válni, hogy szarral dobálózol."én maradok az ilyen jó kis statikus oldalaknál, közösségeknél, mint a ph."
Hát elég érdekesen látod a dolgokat. A PH! ugyanis minden, csak nem statikus... Egy kicsit sem.
-
válasz
szab.tam
üzenetére
nehéz pár nap volt az nekünk
, de összességében azóta talán előnyére változott a site. jól működik végre a címlapon a 4-es rotálós ajánlóbox, kompaktabb lett alatta a kiemelt rovatos rész, a híreket is jobban szereti a nép az új elrendezésben. és azért csak kellett ez a ráncfelvarrás, elég ódon volt már a régi ph.
Aktív témák
- Android felhasználók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de összességében azóta talán előnyére változott a site. jól működik végre a címlapon a 4-es rotálós ajánlóbox, kompaktabb lett alatta a kiemelt rovatos rész, a híreket is jobban szereti a nép az új elrendezésben. és azért csak kellett ez a ráncfelvarrás, elég ódon volt már a régi ph.