- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Oliverda
titán
Én finoman fogalmazva sem kedvelem a viccek és videók email-en keresztüli ömlesztését. Aki valami vicceset talált az ossza meg fészbukkon aztán ha már messziről látom, hogy érdekes lehet akkor rákattintok ha nem akkor pedig ellapozok felette. Szerencsére én még nem futottam bele "Milyen hímtagméretem van?", vagy a "Mitől b*szok be most hétvégén?" kvízekbe és eredményeikbe sem de ha valaki annyira idegesít akkor ott a "hide" gomb és viszlát.
-
Oliverda
titán
válasz
Porcupain #158 üzenetére
Nincs benne semmi újdonság. Borzasztó egyszerű az egész. A sikere (OFF)(nem túl meglepő módon)(/OFF) a hatalmas népszerűségében rejlik. Aztán hogy pontosan hogyan sikerült ezt elérniük azt nem tudom. Annyira nem követtem a fejlődésüket. Személy szerint én nem is regisztráltam de tudom, hogy mire jó és hogy hogyan működik.
madgie:
Nem döntöttem el hogy mindenkinek tetsszen csak kissé megmosolyogtatott itt pár komment. Lehet hogy én szerencsés vagyok mert a fészbukkon (meg úgy általában is) olyan barátaim és ismerőseim vannak akik nap mint nap mókás és érdekes infókkal töltik meg a news feed-et. Nyilván akinek van 7 antiszociális fapofa ismerőse az nem fogja soha kedvelni az oldalt.
-
Oliverda
titán
válasz
Metalfan #139 üzenetére
Hja.
Megy itt a nagy össznépi bólogatás és gondolom a bólogatók 95 százaléka még az életében nem próbálta egyiket sem és ezek után sem fogja csakazértsem alapon. Szvsz ha Parci azt írta volna, hogy ő már régóta használja és szerinte deqrvajó akkor most olyan hozzászólásokkal lenne tele a topik hogy "igen énisénis, és tényleg deqrvajóóóó!!".
-
Oliverda
titán
válasz
csatahajós #107 üzenetére
Erre gondoltam én is. Mindkét site egyfajta kommunikációs csatorna szerepét is betölti ma már. Aki még sosem használta az ezt nehezem fogja megérteni.
-
Oliverda
titán
Ezt én így nem mondanám. Mert például "Az ARM a tabletpiac felére hajt" vagy "Bizonytalan a Larrabee PC-s jövője" jellegű híreket nem nagyon lehet olvasni. Ellenben a gyártói bejelentésekről talán ott lehet leghamarabb olvasni. Amúgy pont azért kell a PH!-nak is jelen lennie ott (is), hogy ne más adja a júzerek szájába ezeket.
Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy a lelkes bólogató táborból hány ember próbálta már mondjuk a fészbukkot. Gyanítom hogy nem sok de hát most egyet kell érteni nincs mese.
-
Oliverda
titán
Elég későn sikerült ideáig eljutni azt kell mondjam.
Bár most már legalább tudom az okát.
Amúgy nem gondoltam volna, hogy pont egy a kenyerét különböző informatikai weboldalakkal kereső ember nem tudja elképzelni, hogy az említett oldalaknak milyen szerepük és jelentőségük van.
Gondolom az nem újdonság ha azt mondom, hogy mostanság mindkét site az online szocializálódás melegágya. A lájkolással pedig (nagyon leegyszerűsítve) talán egy kicsit jobban megismerhetjük éppen aktuális ismerőseink ízlését és véleményét bizonyos dolgokról. Emellett ma már szinte kivétel nélkül előszeretettel használják a különböző cégek mindkét site-ot marketing célokra (is). Például legutóbb a fészbukkról értesültem leghamarabb arról, hogy kijött a legújabb Catalyst vagy hogy éppen megjelent a WD legújabb kütyüje, vagy hogy a Corsair akármilyen játékok hirdet. Szvsz egyre nagyobb hírforrás is lesz mindkettő. Tehát hogy egy már ismerős szlogennel éljek aki kimarad az lemarad.
Van egy ismerősöm aki szintén hasonlóan óckodott a fészbukktól de aztán különböző marketinges kötelezettségekből regisztrált és azóta már ő is átlátja, hogy mire jó a lájkolás.
P.S.: Az iwiw tényleg sz@r.
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fűnyíró topik
- Xbox Series X|S
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest