- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #207 üzenetére
elolvastam, megértettem, nem vitatkozom, igazad van.
de nekem akkor sem kell, és amíg megtehetem, (azaz nem kényszerítenek bele), nem is fog kelleni....
Parci: ok főnök....
-
szab.tam
nagyúr
amikor csináltátok a ph megújítását, akkor volt pár, nem feltétlenül építő jellegű beszólásom....
de ez mind a konzervatív nézetem miatt van.
hát jókat röhögtem, és maximálisan egyetértek veled, amiket írtál. betűről, betűre....
szándékosan, és tudatosan még egyik "oszdd meg" - és uralkodj(on más rajtad...) oldalra nem reggeltem még, így nem is látogatom, és nem is fogom, amíg csak lehet.egyszerűen nem értem, hogy ha bekeülök egy ilyen közösségi oldalra, attól nekem mitől lesz majd jobb?
de azon röhögök, hogy mindenki ha kell, ha nem, nyomja fel magáról az adatokat, képeket, és utána meg csodálkozik, hogy egy melót megpályáz, és a humánerőforrás manager megnézi a múlt hétvégi bulizós képeit, és nem veszi fel emiatt.
egy csaló is jobban meg tudhat pár infót, aminek a segítségével jobban átver.senki nem gondolkozik, csak osszuk meg, jajj de jó buli.
egészségükre. én maradok az ilyen jó kis statikus oldalaknál, közösségeknél, mint a ph. innen is van már pár személyessé vált ismerettség, és nem kellett szanaszét osztanom magamat előtte.
ez a megosztósdi olyan dolog pont, mint a 3d tv. qúrvára semmi szülkségünk rá, egyelőre úgy fos ahogy van, de az üzleti élet próbálja elhitetni, hogy nekünk ez kell, és nem élet az élet nélküle....
Parci, minden godolatoddal egyetértek.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest