Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
proci985 #147 üzenetére
Hát mondjuk kultúrális különbség ide vagy oda, szerintem az tök nyilvánvaló, hogy 1 csillag szar, 5 csillag jó. Legyen az német fordított osztályozási skála, román tizes skála, vagy amerikai betűskála.
Amúgy szerintem youtube nem kicsit vizsgálta a kérdést, és ha nekik az jött ki a logokból, hogy a userek mondjuk 90%-a nem differenciál, hanem 1-et vagy 5-öt nyom, akkor tényleg felesleges.#151: vagy poke vagy micsoda
csak ne akarja megosztani a nőjét facebookon -
válasz
proci985 #147 üzenetére
azért ha elképzelsz egy csúszkát, bal oldalán egy lefelé mutató hüvelykujj, jobb oldalán felfelé, és szabadon rángathatod köztük, akkor sztem mindenkinek leesne, h mi a lényeg. de értelek, és igazad van, erre nem is gondoltam.
tuti van amúgy már, de lehetne ilyen pólót csinálni, egy lájk gomb cicimagasságban... rögtön lehullanának a gátlások, oszt hivatalossá tétetne a taperolós ismerkedés.
Aktív témák
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest