Hirdetés
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Engem egyáltalán nem bántott/sértett a bejegyzésed, sem a hozzászólásaid.
Azért van a fórum, hogy kulturáltan megvitassuk a szempontokat, én is elmondhassam, ha nekem nem tetszik valami, vagy Te is elmondhasd, ha nem tetszik a pofám.
Azt hiszem, ezt megbeszéltük, nyilván én is sarkítva fogalmaztam, nem kell minden szót egyenként elemezni(pl. ne vedd komolyan a "paranoia" szót, nyilván érted, hogy csak arról beszéltem, hogy kicsit erős volt a cikk és pár hsz. néhány mondata; de ugyanígy a "gyökér" szó sem fordult elő sehol a szótáradban, de csak nem kell már mindent szájba rágni
Ugyanígy én is mindent pontosan értettem, amit mondtál, így nem kell kihangsúlyozni,, hogy "olvass néha a sorok között is", köszönöm, de atyai tanácsaid ellenére is felfogom az olvasottakat.
).
Lényeg az, hogy végül abban mindenképp közös nevezőre jutottunk, hogy a csúnya gonosz faszbuk azért biztosít néhány hasznos funkciót, és mindenki használjon ki belőle annyit, amennyi neki kell, és akkor senki sem fogja sértve érezni magát.(#232) Porcupain: "Nekem meg az undorító, ahogy véded azt a trébúkot, ahol a személyes adatokat nem tartják tiszteletben! Pl az adatvédelemi beállítások még mindig elég körülményesek!"
Örülök, hogy ilyen felháborodást váltottak ki belőled a hsz.-eim, már megérte.
Ha valaki elmegy kurvának, az számítson rá, hogy megb@szzák.Ha valaki nem akarja, hogy adott esetben a faszbuk évek múltán is megtartsa a fotóit, miután ő maga már törölte, akkor egyszerű a helyzet, ne pakoljon fel magáról képeket. Ha meg valaki egyáltalán nem akar a nyilvántartásukba kerülni, akkor ne regisztráljon.
Milliónyi ellenérvet tudnék én is felhozni a Fb. egész léte ellen, de annál jobb dolgom is van.Szóval lehetőleg ne ezen vitatkozzunk, én is sok ellenérvvel egyetértek, elhiheted.
De pl. ugyanígy értelmetlen manapság azt mondani, hogy vesszen a Májkroszoft, vesszen a Gúgl. Utóbbi ellen is valószínűsíthetően legalább ugyanannyi vagy még több adatvédelmi kritikát fel lehetne hozni.
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest