Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz Parci #236 üzenetére

Engem egyáltalán nem bántott/sértett a bejegyzésed, sem a hozzászólásaid. :) Azért van a fórum, hogy kulturáltan megvitassuk a szempontokat, én is elmondhassam, ha nekem nem tetszik valami, vagy Te is elmondhasd, ha nem tetszik a pofám. :DDD
    Azt hiszem, ezt megbeszéltük, nyilván én is sarkítva fogalmaztam, nem kell minden szót egyenként elemezni :) (pl. ne vedd komolyan a "paranoia" szót, nyilván érted, hogy csak arról beszéltem, hogy kicsit erős volt a cikk és pár hsz. néhány mondata; de ugyanígy a "gyökér" szó sem fordult elő sehol a szótáradban, de csak nem kell már mindent szájba rágni :P Ugyanígy én is mindent pontosan értettem, amit mondtál, így nem kell kihangsúlyozni,, hogy "olvass néha a sorok között is", köszönöm, de atyai tanácsaid ellenére is felfogom az olvasottakat. ;) ).
    Lényeg az, hogy végül abban mindenképp közös nevezőre jutottunk, hogy a csúnya gonosz faszbuk azért biztosít néhány hasznos funkciót, és mindenki használjon ki belőle annyit, amennyi neki kell, és akkor senki sem fogja sértve érezni magát.

(#232) Porcupain: "Nekem meg az undorító, ahogy véded azt a trébúkot, ahol a személyes adatokat nem tartják tiszteletben! Pl az adatvédelemi beállítások még mindig elég körülményesek!"
    Örülök, hogy ilyen felháborodást váltottak ki belőled a hsz.-eim, már megérte. ;]
    Ha valaki elmegy kurvának, az számítson rá, hogy megb@szzák. :) Ha valaki nem akarja, hogy adott esetben a faszbuk évek múltán is megtartsa a fotóit, miután ő maga már törölte, akkor egyszerű a helyzet, ne pakoljon fel magáról képeket. Ha meg valaki egyáltalán nem akar a nyilvántartásukba kerülni, akkor ne regisztráljon.
    Milliónyi ellenérvet tudnék én is felhozni a Fb. egész léte ellen, de annál jobb dolgom is van. :D Szóval lehetőleg ne ezen vitatkozzunk, én is sok ellenérvvel egyetértek, elhiheted.
    De pl. ugyanígy értelmetlen manapság azt mondani, hogy vesszen a Májkroszoft, vesszen a Gúgl. Utóbbi ellen is valószínűsíthetően legalább ugyanannyi vagy még több adatvédelmi kritikát fel lehetne hozni.

Aktív témák