- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
Új hozzászólás Aktív témák
-
karika011
tag
válasz
Johnny Cage #753 üzenetére
Hali!
Én azon kevés szerencsések közé tartozom,aki nem tapasztal se ghosting-ot,se zúgást,se black floating-ot.Én a Panashopból rendeltem egy titán szürke 42G20-t és úgy voltam vele ha zúg nyolc napon belül visszaküldhetem.Nekem olyan szinten csendben van hogy havas táj nézése közben fél méterről már nem hallani semmit.Ha mögé hajolok ,akkor a jobb felső sarkánál hallom ahogy a táp ad enyhe kis zúgó hangot.Nekem az a véleményem azért hogy ennyi "jó" hallású ember nem igazán lehet ,valahogy ennek a hibának nagyobb média nyilvánosságot kellene adni,úgy mint Angliában.Az AV fórumon is többen panaszkodtak zúgásra az ottani szervizesek jobban tolerálják a dolgokat.Ha egy lelkiismeretes szervizes neki állna gyorsan kideríthetné,hogy hogyan lehetne csillapítani a zajt,csak hát valószínű ez a panasonic-nak nem áll érdekében.
Mindenkinek sok sikert kívánok a saját szélmalom harcához.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest