- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Billentyűzet gondom van
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanezigy
aktív tag
Kezd fogyni a C-ről a memóm.
Van a Cén olyan mappa amit érdemes üríteni?Készítettem egy fika facebook reget, sok weboldal csak ott oszt meg infókat ezért kénytelen voltam. Aztán feltettem a Gravity v2.70-át ami feltelepült, a kis ikont kitettem, bejelentkeztem róla de a widgetje nem akar aktív lenni, szürke és állandóan frissíteni akar és persze nem aktív.
Van rá valami gyógyszer?
-
vanezigy
aktív tag
Én új postafiókot nem tudok létrehozni, a kapcsolódás sikertelen.
Valami van az éterben? :-) -
janek69
senior tag
Az fmobi nekem se megy,pedig tegnap d.e-t még hibátlanul ment.
Más: valaki legyen szíves próbálja már ki a kereső widgetet. Nekem bedobja,hogy alapért.szolgált. kivál. és hogy ebben a körzetben a kereső szolgáltatások nem érhetőek el.
Választhatok én ausztriát meg bármit akkor is ez van. Régebben mintha meg tudtam volna adni,hogy a google az alapértelmezett. -
lbence
aktív tag
gravity működik
-
Cool Hand
tag
Facebooknál van a gebasz sztem nem a programmal
-
Regirck
senior tag
válasz
SpongyaBob #27888 üzenetére
Nem, a lapi simán beenged azzal a kóddal!
Már több fMobit is próbáltam...
-
Regirck
senior tag
Sziasztok,
a napokban meghülyült az fMobi a telefonomon. Elindítom belép a menübe majd fölül megjelenik ez a szöveg:Error! Facebook API returned 403 forbidden, If problems persists, try to logout and login again.
Ez mitől lehet és mitől lehet újra működésre bírni az fMobit? Másnál is történt már ilyen?
-
janek69
senior tag
-
oggy71
tag
Üdv Urak!
Mennyi lehet most a reális eladási ára egy bő egyéves T-s N8-nak?
35-40e?
Vaterán nézegettem, olyan 35 az alja, de azok olyanok is.
Kijelző nem lila (még a gyári fólia rajta van), kettő nagyon pici sérülés van az alsó felső kupakon+a HDMI fedélen repedés (ezt már 3x cseréltettem, feleslegesen).
Szóval fontolgatom eladását, de nem mindenáron! -
matyi19
őstag
Mi történt telefonommal....????
Szóval tegnap olyan 16 órakkor húztam le a töltőről. Este 20 óra környékén elkezdtem használni, addig csak ott ücsörgött a zsegemben.
Használat alatt a netezét értem, körűlbelűl 2-2,5 órárt neteztem rajta, videók fórumok stb. Mikor leraktam a telefomt olyan 55%-on volt az akku. Ezzel nem is lett volna semmi, DE reggel mikor felkeltem (7óra), akarom nézni hány óra, de a telefon reggelre már le is volt merülve.
Mi történhetett vele az 6-7 óra alatt, több mint 50%-ot merüt??? -
Pikkolo^^
addikt
A Póluzban található MM-ben nincsen 808. Melyikben van biztosra BP-n?
-
Yeffy
veterán
válasz
janek69 #27870 üzenetére
igen, igazad van... e megmondom őszintén, nekem 5-8 MP-s képek bőven elegendők, nem szoktam nagyítgatni, meg hibákat keresni...
kinézetre meg egyértelműen - nekem legalábbis - N8 a szép. feketében is meg kékben is.a videó már más tészta, de amilyen gyakran videózom, arra nekem sztem elég a 720p- Wave-en is elég volt, itt is az. aztán, ha majd valamikor lesz jobb fotós/videósmobil, esetleg váltok. de az még a jövő zenéje nagyon, még ezen is agyalgatok
-
ilgatto
tag
Sziasztok!
Tudja valaki esetleg, hogy garancia nélkül is javítanak-e a Nokia szervizben, és ha igen, akkor kb. mennyibe kerülhet a GPS chip javíttatása?
-
janek69
senior tag
Én is sokat hasonlítgattam a képeket és arra jutottam,hogy be kell valljam ha belenagyítasz,akkor azért kijön a különbség természetesen és a full hd video is jobb. Viszont azt gondolom,hogy amennyivel jobban hangzik a 41Mpx,annyival nem hoz többet. Persze ezt nem így kell nézni,hanem a pureview az igazi előny és az tényleg az. 2-3x-os optikai zoomnak felel meg és az azért nem jönne rosszul.
-
-
Yeffy
veterán
rálestem közben erre a 808 PV-re is... jó, jó, bika képeket csinál ez is, de nem tudom... nekem a teló kinézetre pl marhára nem tetszik, N8 bejövősebb... képminőségben meg amiket eddig néztem képeket, nem sokkal van lemaradva az N8... jól gondolom? v hülyeséget beszélek?
bocsi a OFF-ért, csak gondolom ti jobban update-ek vagytok ebből a 2 telóból...
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
csabyka666 #27859 üzenetére
Nekem is túlélt egy két csúszást, de egy kulcs csinált rajta egy kisebb karcot ami szerencsére nem látszik. Inkább vegyél fóliát, mint a csúnya karcokat bámuld.
-
janek69
senior tag
válasz
matyi19 #27864 üzenetére
Hát software cserénél mindig benne van ebben az is,hogy ilyenkor leformázom és ettől is gyorsul.
Az androidnak valóban jó a böngészője és persze nagyobb a CPU,de cseszheted a gyors böngészést lemerült aksival.Az n8-al egy percig sem aggódom azon,hogy ha nagyon nyúzom,nem barja ki estig.
A videorol annyit,hogy én is sok tesztet néztem és egyáltalán nem feltűnő az,hogy az N8 csak 720p videot csinál. -
-
válasz
SpongyaBob #27860 üzenetére
Ez bíztató. Néztem YouTube-on pár videót, ahol a Gorilla Glass kijelzőket "gyalázzák", egész jól bírja az alapján is...
Köszi a választ!
-
SpongyaBob
veterán
válasz
csabyka666 #27859 üzenetére
Elég karcálló, sose volt rajta fólia és soha nem is karcolódott meg, pedig kijelzővel lefelé is csúszott már több métert metlakin. Szóval elég jó
-
Üdv mindenkinek!
Lassan 1 éves lesz az N8-am, és a vásárlás óta a gyári fólia van a kijelzőn. Mostanra már kezd lejönni 1-2 helyen, és gondoltam, hogy leszedem róla, vagy pedig veszek rá másikat.
Arra lennék kíváncsi, hogy aki fólia nélkül használja, annak milyen tapasztalatai vannak a Gorilla Glass kijelzővel? Mennyire karcálló...stb.Köszi!
-
H.Ezredes
őstag
Sziasztok most vettem egy N8-at és az lenne a kérdésem hol kell beállítanom,hogy a telefon oldalán lévő kamera gomb automatikusan bekapcsolja a kamerát? Nyomom és semmi nem történik. Jelenleg csak a főmenüből tudom elérni és ez kicsit idegesít :S .A gombnak nincs baja ha már bent vagyok a kamerába tökéletesen megy. Illetve a másik az IMEI számot előtudom csalni valamilyen kombinációval ?
-
-
matyi19
őstag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy újra visszatérek. Aki nem tudná, nemrég vettem egy Samsung Galaxy s2-t, és párhuzamosan használtam a két telefont.
Úgy terveztem, hogy egy hét után majd eltudom dönteni melyiket tartsam meg. De nem így történt, az az igazság hogy megszerettem a Samsungot is. De végül most azt hiszem visszatérek N8ra.
Egyik fő ok az akku volt, aránylag intenzív használatnál nem bír ki egy napot sem. Egy pozitívum a samsungnál a netezési élmény, mondhatni olyan mint számítógépen.
Kamera téren, szerintem a Samsung is jól teljesít, habar videó téren annak ellenére hogy FullHD szerintem jóval gyengébb minőségű videót készít mint az N8, elletve nincs zoomolási lehetőség sem....
Gyorsnak, mondjuk gyorsabb mint az N8, pl. egy 10-20 Mb-s alkalmazást pár másodbérc alatt telepit, illetve az alkalmazásokat is sokkal gyorsabban nyitja meg...
Élősszőr az Android kezelő felülete nagyon kesze-kuszának tűnt, ennek ellenére idővel meg tetszett, nem rossz az. Maga az op rendszer nincs úgy optimalizálva mint a Symbian, pl hiába ott az 1GB ram, ami valójában csak 800 akárhány Mb, ha nincs megnyitva egy alkalmazás sem akkor is körülbelül 300-350 MB-n fut a rendszer.
Így dióhéjban ennyi lenne a, döntő ok az N8 mellett. -
gyugyo79
addikt
válasz
Kvazár #27840 üzenetére
Szerintem ne költs + ba rá. Próbáld ki, hogy elindítasz egy zeneszám lejátszását és utána a navit. Nálam egy idő után valamitől meghülyült és csak így rakja ki a navi hangját de előtte kiment simán is a BT-n keresztül. Pedig 4 eszközzel használom amiből csak 1 nokia és ugyan úgy nem megy már ki enélkül arra sem.
Mondjuk ez csak az egyik, hülyeség ami rájött a másik meg az, hogy néha ha hívnak akkor előbb ki kell hangosítanom a telefont aztán vissza rakni kézi beszélőre, hogy haljanak engem egyébként valamiért nem a bt mikrofonját használja hanem a telefonét .Biztos valami program telepítése, hozta ezt magával mert egyébként majd fél évig jó volt minden .
-
janek69
senior tag
A kereső vidgetet elcseszték,vagy csak én bénázok,hogy nem tudom alapértelmezettnek berakni a google-t? Eddig ez ment nekem valahogy. Sem a böngészőnél nem tudom megadni,sem a widget beállításánál..
-
janek69
senior tag
-
janek69
senior tag
válasz
lbence #27832 üzenetére
Ha már feltetted az energy profilert,akkor ne a feszültség érdekeljen,hanem a fogyasztás. A menüben a change view-val keresd ki,hogy mA-t mutasson és nézd meg mennyit eszik. Zárd le a bill zárat és hagyd egy-két percet,utána unlock,nyomj stoppot és lehet visszafele menni a grafikonon. Nézd meg lezárt állapotban mennyi volt a fogyasztás. 3-9mA ami kb. jó. Ha több,akkor tedd fel a best taskman-t pl. és kezdd el kilövöldözni a processeket egyesével és mindegyik után újra nézd meg a fogyasztást. Nekem pl. a Belle Extra buttons hülyült meg 1x.
-
bringasisti
őstag
Belle frissítés leszedhető
-
semetka
őstag
Hétfőn október van, várhatjuk Taylor visszatérését. Végre.
-
válasz
lbence #27836 üzenetére
Nalam a viber valamiert beakadt a hatterbe es toltorol leveve 2ora eltelte utan toltesert sirt, ezert kukaznom kellett sajna,de csak peldanak hoztam fel ,mert okozott ilyet mas alkalmazas sot jartam ugy is hogy egy temat nem szeretett a telefonom es attol merult igen furgen.
-
lbence
aktív tag
válasz
this is life #27834 üzenetére
Már akkor felraktam amikor kijött, nem okozott problémát.
-
-
-
kaliban1
tag
Nokia áruház frissítés után nem működik. Ötlet??
-
lbence
aktív tag
Sziasztok!
Szerintem döglődik az akksim, egymásután már a 2. reggel fogad kikapcsolva, úgy hogy tegnap délután még töltöttem is rá. Feltettem a nokia energy profilert, feltöltve milyen feszültséget kéne mutatnia? Köszi
-
Kvazár
őstag
Valakinek van ötlete, hogy hogyan lehetne kitenni a kocsiban a hangszórókra a navi hangját?
Amiket próbáltam már:
- jack-jack kábel
- BT
- telefon FM transmitterét használvaEsetleg nincs valami eldugott menü, ahol be lehet kapcsolni, hogy ne a saját hangszóróján szóljon?
-
-
Yeffy
veterán
válasz
perge666 #27821 üzenetére
bocsi ismét, h külön írok, de az előző túl hosszú lett volna...
köszönöm szépen a te válaszodat is!
érdekes hiba ez a nem tudod lerakni dolog, remélem, nem túl gyakori. fizikai bill mondjuk hiányozna Wave-ből, de ez a legkevesebb...
hmm.. és ha felteszem mondjuk ezt a Taylor romot, de mondjuk valami gondja lesz, és szervizelni kell, ha vissza tudom rá mókolni a gyárit ( ha pl T-s) látják/ugrik a gar? miben tud ez a taylor többet a Belle (jól emlékszem, ez a legfrissebb Symbi?) szoftnál? stabilabb/gyorsabb/plusz funkciók érhetőek el?
ha oda jutok, szerintem jól fog jönni az a link, köszönöm előre is a segítségedettöbbieket is meghallgatom, egyre inkább kezd megtetszeni a teló, bár jó lenne, ha valahol élőben ki tudnám próbálni, megnyomkodni, miylen is ez a rendszer...
-
Yeffy
veterán
válasz
stewe780 #27820 üzenetére
köszönöm szépen a gyors válaszodat
sebesség terén elég jó a Wave, pont e hónapban lett 2 éves, azóta megvan. a fém háza, és a brutális kijelzővédő GorillaGlass - v nem tudom, mi van előtte - meggyőzött. esett ez már pofára, méterekről többször, sarkára, pocsolyában is volt, és hibátlan. az alja/tetje, a műanyag zsebkopott, valamint a fém hátlapon van 2 jelentéktelen karc. de amúgy le a kalappal előtte.
jó lenne nekem ez a Bada rendszer, droid nekem túl mókolós, IOs meg túl kötött, csak 3 nagy bajom van vele:
-nincs rá nagyon normális app... bár igazándiból csak egy értelmesen tördelő, memóriát nem szétzabáló böngésző kéne rá, meg 1-2 apróság, nem kell 100 fingóapp...
-lehetne nagyobb kijelzője, legalább 3,7"
-videót brutálisan jókat csinál minőségileg, de a képek... mosott olajfestményes sz_rok... jó lenne valami értelmes kamerával szerelt...na de nem is ez a lényeg, ezt csak megosztottam, hátha érdekel valakit
szoft.frissítések mennyire jönnek rá? vagy mennyire kell?
"... más hülye progikat kapsz helyette:" ezen jót nevettemkamera mondjuk minőségre javulgat(ott)ezekkel a frissítésekkel, vagy az már a kezdettől fogva "fix"? videóban is gondolom azért elég jó, nem?
kijelző liluuul?ez mindnél? gariban cserélhető?
írtátok korábban, h van 2 féle tán, Made in Finland, meg valami más országbeli. ezt kell figyelnem? -
perge666
veterán
Nekem bő 3 hónapja van ilyen telóm,és maximálisan meg vagyok vele elégedve.
Pár napja találkoztam olyan kis hibával hogy napsütésben nem tudtam bontani a telefonhívást,mert a kijelző úgy érzékelte hogy még a fülemnél van a teló.Ezt is ki lehet amúgy játszani.
Semmi gondom nincs vele,tökéletesen elégedett vagyok a tudásával,főleg a kamerával!!
Ha veszel egyet ajánlom figyelmedbe a Taylor féle rom felrakását./majd adhatok linket ahol minden le van írva tövéröl hegyére/
Szerintem szoftvertámogatás terén sem rossz,bár ezt páran biztos megcáfolják.
Én ajánlom nyugodt szívvel!!! -
stewe780
őstag
A vaterás témában nem tudok nyilatkozni, de a telót csak ajánlani tudom, amennyiben fontos a jó fénykép. Abban visz mindent. 1edül a 808 jobb nála, de az egy másik árkategória...
A teló amúgy mindent tud, csak egy kicsit lassabban, mint a most kapható 100+kHUF-os androidok. A wave-hez még nem volt szerencsém, ahhoz képest nem tudom milyen lesz a sebessége. A főnix egy progi, amivel tetszőleges (gyári és főzött) romokat tudsz írni. A t-s telóra is fel tudod vele gyógyítani a független szoftvert, persze ettől még nem fog sim független lenni, csak kikerülnek belőle a t-s hülye progik, és más hülye progikat kapsz helyette
Hibák vannak: tetején alján a műanyag könnyen törik, kijelző lilul alacsony fényerőnél. Ritka de előfordul, hogy nap felé tartva hívás közben nem kapod vissza a képernyőt, hogy bontsd a vonalat.Hirtelen ennyi.
-
janek69
senior tag
Ha úgy is tűnt,de nem azt akartam írni,hogy valaha is gondom volt a vaterával vagy ilyesmi,de az ebay és a kínai eladók nagyon korrektek. Az ebay bevállalja,hogy ha gondod van és nem tudsz az eladóval megegyezni,akkor ők visszafizetik a pénzed és majd ők lerendezik az eladóval,de én eddig soha nem jutottam el,ha gond volt visszaadták a pénzem az eladók. A lényeg,hogy nincs baj a vaterával,de azért legyél körültekintő. Mennyi eladása van az eladónak,volt-e rá panasz.....
-
Yeffy
veterán
válasz
janek69 #27750 üzenetére
Sziasztok!
Írod, h a vaterán vásárlástól lehet félni... miért? bocsi az off-ért, csak érdekel, mert nagyon agyalok egy jóárasított kék vagy fekete N8-on... kamera nagyon begyere, jól jönne. Bár a Symbit magát nem nagyon ismerem, egy 5800-át használtam régebben kis ideig, de nem volt a legjobb... most egy Wave-em van... még.
Tudtok olyan linket/hsz-t mutatni, ahol a elgfontosabb tudnivalókat el tudom olvasni a telóról? Mire ügyeljek vásárlásnál, mik a típushibák, ilyenek... visszaolvastam kb 600 hsz-t, de sokkal nem lettem okosabb...
pl. nem tudom, miJeza Főnix...
gondolom olyasmi, mint pl a Kies Samura...
Mik az általános tapasztalataitok a telefonnal? Vannak nagy hibái? Akár kamerával, akár navival, akár egyéb használattal kapcsolatban...
Érdemes független, Nokia garosat vennem, v jó a T-s is? remélem igen, óccóóbb...
programok vannak rá?Bocsi a sok kérdésért, csak a Symbi új nekem, nem tudom, h bele merjek-e vágni...
Köszönöm a segítségeteket...
Yeffy
-
akos3
addikt
sziasztok
nézelődtem kicsit a térképekben. észrevettem egy furit. le van töltve horvátország térképe, de zágrábra ráközelítve nem ad ki utakat, és tervezni se tud ide. de más horvátországi városba meg igen (Pagot próbltam, az jó volt)Egyébként ez az egész olyan macerás, furi. külön vana térkép, külön az autóval. a térképben konkrétan semmi nincs benne keresésénél. beirtam h bécs, és csak a repülőteret adja ki. ez mi már?...
-
janek69
senior tag
válasz
attisx #27812 üzenetére
Volt ismét egy gyári reset meg egy újratelepítés és eddig nem volt rendszerhiba,valamint a battery monitor is felment.
Persze az első induláskor egy rakat widget helyén csak a pörgettyű ment vagy 10 percet utána törölgettem. Cserébe nincs tv2,flickr,origo,ozone ...... viszont volt 115MB hely a C-n. -
janek69
senior tag
-
akos3
addikt
válasz
vanezigy #27788 üzenetére
Köszi szépen, rendeljetek nyugodtan nélkülem. Még gondolkozok, meg amúgy se sürgős nekem a dolog
majd tudtok adni infót róla, azt max később társulok.
(#27786) janek69 ezt azért szánalmasnak érzem. iPhone 4 megjelenésekor is vtak gondok, csak azzal épp telefonálni nem lehetett...
(#27799) Rubbi Smart office tényleg lehet egy megoldás, de az enyémen Quickoffice van. az is jó lehet neked.
-
janek69
senior tag
Nektek is rendszerhiba felirattal indul a telefon???
-
janek69
senior tag
-
vanezigy
aktív tag
válasz
SpongyaBob #27799 üzenetére
Küldtem mailt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510 - i5-520M I 8GB I 160GB I 15,6" HD+ I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest