Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
SpongyaBob #28654 üzenetére
Gondolom ezt is pendriveja válogatja. Bár az én 16bgosm usb 3.0, lehet az a baj. Azoknak nagyobb az áramfelvétele.
-
Elims
veterán
válasz
SpongyaBob #28579 üzenetére
Én ezt már Nagyon Várom!! Nem mindegy,hogy ingyen beszélek osztrák mobillal vagy súlyos pénzekért...
Köszi!!!!SteveJobs: 100%,hogy nem meríti jobban az akksit! De ha kétségeid lennének tedd rá a gyári szoftvert és kiderül.
Symbian: vmelyik nap nekem is volt ilyen -az akksi hamar lemerült-,de rájöttem,hogy mitől.
StratosphereJump nevű vmitől.Amikor megnyitod,megkérdezi,hogy engedélyezed-e a szenzorokat,"Igen",majd ha kilépsz szerintem nem zárja be/nem kapcsolja ki vissza a szenzorokat.
Nem lehet,hogy nálad is hasonló van? (mondjuk nekem minden szenzor ki van kapcsolva)BringasIsti: Nézz szét a nokiaprogramokon.100%,hogy van,használtam is pár éve (természetesen nem n8-on)
AndrewTdi: Rakd újra.
-
zorzy4
addikt
válasz
SpongyaBob #28579 üzenetére
Én a skypera várom a videóhívást!
-
perge666
veterán
válasz
SpongyaBob #28492 üzenetére
Köszönöm szépen a felvilágosítást.
Használd egészséggel,jó sokáig problémamentesen.
Lehet egyszer nekem is lessz egy Lumia 800-am -
perge666
veterán
válasz
SpongyaBob #28490 üzenetére
Van valami ami hiányzik az N8-ból?
Gondolom a Lumia 800-nak sokkal szebb a kijelzője.
Meg biztos kibas..tt gyors az 1400mhz-es procijával.
Az is tetszik benne hogy nagyobb a kijelzője mint az N8-é,de nem az a brutál nagy mint amik most mennek,azokat utálom!
A kameráján észrevehető a különbség? -
bringasisti
őstag
válasz
SpongyaBob #28237 üzenetére
-
Regirck
senior tag
válasz
SpongyaBob #27888 üzenetére
Nem, a lapi simán beenged azzal a kóddal!
Már több fMobit is próbáltam...
-
válasz
SpongyaBob #27860 üzenetére
Ez bíztató. Néztem YouTube-on pár videót, ahol a Gorilla Glass kijelzőket "gyalázzák", egész jól bírja az alapján is...
Köszi a választ!
-
vanezigy
aktív tag
válasz
SpongyaBob #27799 üzenetére
Küldtem mailt!
-
vanezigy
aktív tag
válasz
SpongyaBob #27795 üzenetére
Mit értesz offline-on?
Én a Smart office-ét használom, igaz eddig csak egyszer kellett. -
madmike
őstag
válasz
SpongyaBob #27727 üzenetére
nálam nem. a wifi menüben rá kell nyomjak az adott hálózatra ahhoz, hogy csatlakozzon.
-
válasz
SpongyaBob #27600 üzenetére
A 800-é, illetve a gombjai is tudnak. A topikban mindkettőre volt elég példa - persze garanciális dolog, de akkor se az az über összeszerelési minőség.
-
Cool Hand
tag
válasz
SpongyaBob #27441 üzenetére
van
-
janek69
senior tag
válasz
SpongyaBob #27438 üzenetére
nem próbáltam egyaltalán.Gondolom azér lóg a neten,hogy ha nincs elindítva maga a gui,akkor is megkapd az üzit. Szerintem rövidesen jön ebből újabb javított verzió is.
-
vanezigy
aktív tag
válasz
SpongyaBob #27417 üzenetére
Ennyire forrónak még nem éreztem, mindjárt letesztelem megint, az viszont tény, hogy kikapcsolás után fél órával jéghideg lett. Nálam kikapcsolás után nem csatlakozott fel újra a netre.
-
vanezigy
aktív tag
válasz
SpongyaBob #27414 üzenetére
Nagyon karcsú ez a viber.. izzik a telefon tőle, most meg rebootolt, remélem nem száll el a proci :-)
két percen belül +1 reboot
-
SpongyaBob
veterán
válasz
SpongyaBob #27413 üzenetére
Nem beszélve arról, hogy mobilnet kapcsolatnak is odaver rendesen, kijelentkeztem, de magától felcsatlakozott 3 perc alatt csinált röpke 10MB adatforgalmat
-
busman
veterán
válasz
SpongyaBob #27410 üzenetére
Jaj,hívni én sem tudtam...
-
SpongyaBob
veterán
válasz
SpongyaBob #27409 üzenetére
Nah én felraktam.. tudtam, hogy Symbi-re egy kalap kula lesz.. Az Android verzióhoz képest legalábbis egy nagy nulla. Hogy kell ezzel hívni? Csak nekem nem működik rendesen?
-
válasz
SpongyaBob #27362 üzenetére
data counter widget 106 vagy a belle refreshbe is van.
-
stewe780
őstag
válasz
SpongyaBob #27327 üzenetére
Olvastam.
De azért kedvet nem kaptam hozzá. Addig is gyakorlom a türelmesség erényét. -
Just486
senior tag
válasz
SpongyaBob #27209 üzenetére
Vaterán 5-7 ezer forint, nincs egyben a képernyővel.
-
vanezigy
aktív tag
válasz
SpongyaBob #27209 üzenetére
nem egybe van az a kijelzővel?
-
Cool Hand
tag
válasz
SpongyaBob #27170 üzenetére
Akkor ennek most örülünk mert Finn =)
Soha nem néztem még az alján be kell hogy valljam -
semetka
őstag
válasz
SpongyaBob #27170 üzenetére
Jaja, ott van az alján.
-
perge666
veterán
válasz
SpongyaBob #26971 üzenetére
Holnap jelentkezek hogy mire jutottam a Taylor féle .....
-
Kvazár
őstag
válasz
SpongyaBob #26973 üzenetére
Nekem is kilép!
oggy71:
V8 -> 217 MB szabad
Előtte nekem olyan 40 MB szabad helyem volt, de hetente 1x...2x eljátszotta azt, hogy hívtak, felvettem és újraindult. (Ez elég gáz, ha a nagyfőnök hív, mert nem igazán érti meg az ilyet. Az Ő szemszögéből én rátettem a telefont. Ha továbbra is csinálja, akkor le kell cserélnem a telefont mert ez elég gáz, hogy csak felhívni nem lehet rajta...) -
oggy71
tag
válasz
SpongyaBob #26973 üzenetére
Nálam ue volt!
Kidobtam!más:s.f
-
TaylorPro
addikt
válasz
SpongyaBob #26951 üzenetére
Üdv a klubban!
Még a héten érkezik egy apró javítás a romhoz. A rádió widgete megsérült, tárcsázóba íráskor nem adja ki a keresést. Ennyi hiba csúszott be.
-
perge666
veterán
válasz
SpongyaBob #26951 üzenetére
Nagyon nézegetem én is ezt a Tayloros szoftot,de még soha nem csináltam ilyet,és kicsit bonyolúltnak tűnik,és nem merek belekezdeni.
A leírás sem egy kezdőnek lett írva szerintem,nekem meg minden részletesen kellene.
Egyébként a smartphonepro-n nézegetem.
Az addig rendben hogy letöltöm a phoenixet,de milyen fw kell hozzá vagy program még?? -
perge666
veterán
válasz
SpongyaBob #26201 üzenetére
Biztos hogy a fényérzékelő kapcsolja le a világitást,majd legközelebb megpróbálom azt hogy rá teszem az újjam az érzékelőre.
-
TaylorPro
addikt
válasz
SpongyaBob #26100 üzenetére
A Belle már nem támogatja, hiába tennéd is rá.
-
attisx
addikt
válasz
SpongyaBob #26071 üzenetére
-
attisx
addikt
válasz
-
janek69
senior tag
válasz
Nem jár le,csak havonta 5 felismerést enged emlékeim szerint. Van egy sound hund nevű szofrver is. Ha nem jól emléxem a nevére,akkor majd kijavít valaki aki használja.
-
hatD
tag
válasz
SpongyaBob #26020 üzenetére
Úgy tudom, hogy 2.0-ás.
A verziószáma v.3.9.95-355KB nekem Bellére egy pár napja még nem engedte frissíteni, de tagnap simán sikerült.
Ezzel megoldódtak a korábbi időjárás progi problémáim, ebben már lehet tetszőleges város időjárására rákeresni. (az Ovin is fent van) -
Regirck
senior tag
válasz
SpongyaBob #25610 üzenetére
Igen erre gondoltam... Ma véletlenül előhoztam és meglepődtem.
2010 december óta megvan (igaz azóta végigjártam az összes frissítést) de ezt nem tudtam!
(Amúgy nem tetszik, de jópofa. Mint az szIphone számológép, amikor elfordítod akkor átvált tudományosra.)
-
TommyX_
őstag
válasz
SpongyaBob #25610 üzenetére
Szerintem is ez lesz a "megoldás", inkább.
-
vanezigy
aktív tag
válasz
SpongyaBob #25029 üzenetére
Kaptál privátot
-
vanezigy
aktív tag
válasz
SpongyaBob #25029 üzenetére
-
VGYke
addikt
válasz
SpongyaBob #24818 üzenetére
A net tiltás hagyján, elviselhető! De a söradag elvonás?
Most komolyan: Erre valami spéci tanács? -
válasz
SpongyaBob #24553 üzenetére
Majdnem minden kérdés...
Valaki tud egy olyan progit, amivel sorozatfelvételt lehet készíteni a telefonnal?
A fórumon belüli kereső nem talált választ sem a sorozatkép sem a sorozatfelvétel keresésre.
-
vanezigy
aktív tag
válasz
SpongyaBob #24551 üzenetére
Ezért szeretek ide járni... :-)
-
user01
aktív tag
válasz
SpongyaBob #24545 üzenetére
Tudtok olyan progit, amivel emlékeztető szöveget lehet kirakni kis buborékokba a főképernyőre?
Én ezt használom, bár itt csak egy darab cetlit lehet kirakni.
-
vanezigy
aktív tag
válasz
SpongyaBob #24545 üzenetére
Nem tom, hogy néz ki a képernyőn.. [link]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
SpongyaBob #24407 üzenetére
És ez mitől lehet? Fóliát leszedtem róla amíg a képek készültek. Friss Belle van rajta, gyári kamera progival, semmi több extra.
-
Silverr
aktív tag
válasz
SpongyaBob #24407 üzenetére
Pont ezt akartam irni én is,itt valami nem okés szerintem
Ettől többet tud a gép! -
vanezigy
aktív tag
válasz
SpongyaBob #24083 üzenetére
Persze, hogy egyértelmű, hogy digit zoommal nem kapod azt a minőséget, mint alapon, ez nem volt kérdéses..
most megyek és állványra teszem a cuccost.. aztán meglátjuk mit tud..
-
janek69
senior tag
válasz
SpongyaBob #24083 üzenetére
Pontosítsunk azért egy kicsit.Az N8 van olyan jó,hogy az elfogadható képhez nyugodtan használhat digit zoomot az ember bizonyos mértékig, A kiváló képhez nem használunk.
Apropó Brando: [link] Ahogy elnézem ez agy csomagoló cég.Magyarul kinézel egy jobb minőségű durván drága fóliát 230ft-ért az mondod,hogy ez a minőség tetszik,megegyezel a kínaival,hogy csinálja neked nagy tételben és tegye Bandi logós zacsiba,így neked már csak 30ft/db és a Magyanak jól eladhatod 2500-ért. Az ebay-en egyáltalán nem létezik a Brando név. Egyetlen találat egy LG fóliára van. Egyik európai és USA-beli ebay-en sincs.
-
vanezigy
aktív tag
válasz
SpongyaBob #24074 üzenetére
Digit zoommal?
-
szabimaci22
tag
válasz
SpongyaBob #23646 üzenetére
Köszönöm !!
Frissítési hibát ír ki :/ Mit tudok tenni? V7 van fent !
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
SpongyaBob #23596 üzenetére
Igen, ez tényleg durva, de hát ez van. Persze ezt a sorrendet csak ennél a telónál és esetleg az iPhone 4S-nél tudnám felállítani, mert ennek a 2 mobilnak van olyan szinten a kamerája, hogy első helyre menjen. Mennyivel kényelmesebb, ha mindenig nálam van egy kompakt szintű kamerával ellátott mobil, mint venni egy 50k-s Androidos telót meg mellé 30-40k-ért egy fényképezőt....
matyi19:
Közben rájöttem, hogy nem a Nokia Ovi-n kell nézelődni, hanem máshol és így már én is találtam jópár játékot
-
vanezigy
aktív tag
válasz
SpongyaBob #23542 üzenetére
Szépek így monitor méretben.
Próbáltál már A4-ben nyomtatni belőlük, hogy ott milyen minőséget ad? -
matyi19
őstag
válasz
SpongyaBob #23534 üzenetére
Egész jó képek
Nálam, az 1. és a 4. a nyerő -
válasz
SpongyaBob #23536 üzenetére
semmi,csak tud többet is. Amúgy széép képek!
-
válasz
SpongyaBob #23534 üzenetére
ezek csak 9MP.
-
vanezigy
aktív tag
válasz
SpongyaBob #23456 üzenetére
oksa, kíváncsi leszek az eredményre.
milyen lenne elé tartani egy polár szűrőt? -
MC Pite
veterán
válasz
SpongyaBob #23456 üzenetére
Dehogyis, semmi értelem 94-95% fölött, helypazarlás, és fényképes viszonylatban annyira nem jó az optika (hanem szar), sztem ne csinállj brutálá méretűeket.
Én mondjuk eleve 3-3 mpixelt használok; mert nem szokásom 1:1ben nézni a képeket, fhd felbontás 23"on tökéletesek.
-
vanezigy
aktív tag
válasz
SpongyaBob #23452 üzenetére
Van rá igény, de ahogy a gébbűl kigyütt :-) ja, és persze másik géppel is csinálj képet, nehogy vissza kelljen menni :-)
-
janek69
senior tag
válasz
SpongyaBob #23398 üzenetére
Viszont olyan van,aminél a jpeg tömörítést állítani tudod és csinál 10-12MB-os jpeg képeket.
Pl.: Camera Pro 3.0.5 -
TaylorPro
addikt
válasz
SpongyaBob #23398 üzenetére
Szia! Nincs.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
SpongyaBob #23195 üzenetére
A szaggatást én arra értem, hogy: Ha rábökök valamire a menüben, pl. beállítások, az nem azonnal jön be, hanem gondolkozik, akár 1 mp-et. Vagy ha gördítem a menüt, akkor az meg-meg akad gördülés közben. Vagy ha játékokban leesik az fps és nem lesz olyan folyamatos a játék. Esetkeg alkalmazások betöltése lassú, ilyenek.
-
válasz
SpongyaBob #22403 üzenetére
Teszteljétek ha nem hiszitek: Tegyétek fel tölteni a telót éjjelre. Nekem időzítő 00:00-tól hajnali 3-ig tölti, majd reggel ébreszt és bekapcsolom. Rögtön olyan 94%-os az akku, de ha úgy töltitek, hogy nem követi a töltés után bekapcsolás a telefont akkor órákon át tart mire lemerül eddig. Ezt onnan tudom mert próbáltam! Már rég dolgoztam 6 körül amikor még 97%-os volt az akku, csak annyit csináltam, hogy a töltés végén a telefon már be volt kapcsolva! Nekem működik, nem tudom nálatok is így van e.
Gyári rom, alig pár hónapos telefon stb....
-
válasz
SpongyaBob #22403 üzenetére
Ami kitolható pár órára is ha megfelelő szituba vesszük le a töltőröl. Örülök, hogy valaki figyel.
-
semetka
őstag
válasz
SpongyaBob #21357 üzenetére
Köszi, akkor azt kipróbálom.
-
janek69
senior tag
válasz
SpongyaBob #21162 üzenetére
Na ez a beteges vigyázás ismerős.Nagy álatalam elismert ember az,akinek akár megnézésre is odaadom.Én vettem rá először átlátszó műanyag tokot,ami tetszik,még esztétikailag sem rombolja nagyon,de aztán megérkezett a full fekete szilikon tok,amivel radírozni lehetne annyira rugalmas,no ez ad a szép silver white telómnak,de nem érdekel,mert ezzel ha pofára esik,akkor sem éri a kijelző a földet,ráadásul még vissza is pattanna. :-)
-
válasz
SpongyaBob #21157 üzenetére
elkezd hülyeségeket csinálni. Én mióta lattam ilyet nem vagyok nyugodt esés után.
-
válasz
SpongyaBob #21155 üzenetére
Majd egy hét mulva nyilatkozz. Láttam már ilyet.
-
slimshady
senior tag
válasz
SpongyaBob #21082 üzenetére
Ez megnyugtató...
-
Ricardo
titán
válasz
SpongyaBob #20974 üzenetére
Köszönöm szépen
A magyar országos óráról is akad kép?
-
semetka
őstag
válasz
SpongyaBob #20212 üzenetére
Az biztos, sztem agyára mentem már a központis kollégáknak, de nem érdekel.
-
Langsam
aktív tag
válasz
SpongyaBob #19981 üzenetére
Köszönöm. És lehet tudni hogy miben más, hátha már jobban kompatibilis a Belle-el, lásd a saját hang mániámat.
Üdv.
-
stewe780
őstag
válasz
SpongyaBob #19927 üzenetére
Ezek a verziószámok nekem nem stimmelnek. Nálam a következők vannak:
Program verzió: v3.08 11wk47 b04
Map version 0.2.45.110Program verzióm alacsonyabb, map verzió meg magasabb
Elvileg minden frissítést felraktam.
-
deka10
senior tag
válasz
SpongyaBob #19752 üzenetére
Nincs mit bazy linkelte a nokiaprogramokon én csak áthoztam mert emlékeztem valaki kereste.
-
busman
veterán
válasz
SpongyaBob #19650 üzenetére
Nem.Próbáltam mindkettőt,de ez a megoldás jobb,a gombot lenyomva elhúzod az ujjad és
máris van ékezetes betűt...
[link]
Zseniális... -
deka10
senior tag
válasz
SpongyaBob #19333 üzenetére
Valóban csak olyan bellére lehet felrakni amin engedélyezve van eme lehetőség, én a bemásolósat használtam anno, de ez az utolsó szempont nálam.
Dj Tommy: a nagynaptáron kiírja ami az új widget csomagban van benne, anno az első bellén én is szendvettem és gépen nyitottam meg a vcs fajlt és ott írtam át darabonként gy már látszott.
-
deka10
senior tag
válasz
SpongyaBob #19328 üzenetére
Lehet ha a rendszer meg van hackelve, és ugyan úgy mint eddig.
-
Lacces
őstag
válasz
SpongyaBob #19311 üzenetére
Valahol a Nokia Suite-ban nincs lehetőség beállítani? (Most arra nem igazán tudok segíteni, mert nem windowsnál vagyok)
-
donceleger8
őstag
válasz
SpongyaBob #19308 üzenetére
Gondolom áruházban keresed!
Jobb alsó sarok fej ikon, ott lemész az aljára és telepítési jellemzők! Utána már értelemszerűen! -
válasz
SpongyaBob #19295 üzenetére
Nem, Handy Taskman, egybe.
-
deka10
senior tag
válasz
SpongyaBob #19292 üzenetére
Az Ovi fiókod felhasználó neve jelszava belépsz és letöltöd.
-
ZooLee
senior tag
válasz
SpongyaBob #19245 üzenetére
Widget-check, aztán ha nincs online widget, akkor restart. Lentebb ugyanez a probléma megoldódott...
Z.
-
Tekmen
aktív tag
válasz
SpongyaBob #19245 üzenetére
Wi-Fi vel annyi a bajom, hogy rákapcsolódik, de az istenért se akar lerántani semmit...
-
emre33
addikt
válasz
SpongyaBob #19187 üzenetére
30fps a default beállítás és 12Mbit/sec
-
Tekmen
aktív tag
válasz
SpongyaBob #19187 üzenetére
C7en viszi a 30-at akkor N8on tuti fix.
-
baradi
senior tag
válasz
SpongyaBob #19169 üzenetére
koszi szepen
-
gyurmau
tag
válasz
SpongyaBob #19115 üzenetére
mert még nem nyitottad meg őket, ha rátapicskolsz egyszer, eltűnik
-
Galant
tag
válasz
SpongyaBob #19121 üzenetére
Jó neked!Nekem még 6db van,amit valahogy le kéne szedni.
-
atoth
aktív tag
válasz
SpongyaBob #19115 üzenetére
Szoftverhiba?
-
rento
őstag
válasz
SpongyaBob #19105 üzenetére
akkor bocs
én eddig úgy észleltem, hogy amelyik ikonnak a sarkában volt ilyen csillag, vagy kör az az alkalmazás futott. -
Galant
tag
válasz
SpongyaBob #19083 üzenetére
És mikor van ott a kis piros csillag?Jó lenne törölni a sok sz...t a telcsiről,de nem megy!
-
emre33
addikt
válasz
SpongyaBob #19087 üzenetére
Tudnám hogy hogy...
-
emre33
addikt
válasz
SpongyaBob #19083 üzenetére
nem értem hogy, gyári IWIW programot pl: nem engedi leszedni.
-
compa
csendes tag
válasz
SpongyaBob #19050 üzenetére
Úgy tapasztaltam, hogy nincs lényegi különbség ebben az állapotban a HR és a "sima" reset között úgyhogy sztm. felesleges, de jó tudni hogy működik ha kell.
-
compa
csendes tag
válasz
SpongyaBob #19033 üzenetére
Én is benéztem, mert energiatakarékos módban kikapcsolja a rezgést. :-)
-
compa
csendes tag
válasz
SpongyaBob #19027 üzenetére
Én azt tapasztaltam hogy gyorsabb a Belle mint az Anna. Nálam is kikapcsolható a kamerahang, viszont nincs rezgő hívásjelzés akármit állítok rajta. A képernyő érintésre viszont rezeg, ha kell. Ez csak nálam fordult elő?
-
Cool Hand
tag
válasz
Hát nálam gyorsabb lett a Belle-el
-
atoth
aktív tag
válasz
Nekem is független van és nálam kikapcsolható a kamerahang. A 4.kamera nevű hang alatt van még egy pont, a Ki.
-
Sperafico
aktív tag
válasz
SpongyaBob #18985 üzenetére
Nekem is jó pár alkalmazásom eltűnt. Ezzel csak az a bajom, hogy az E-n nem lett több hely!
Tehát valszeg ott maradtak csak nem látszanak! Fasza!! -
attisx
addikt
válasz
SpongyaBob #18985 üzenetére
"meg egy olyan téma a ami nem a telefon memóriájában volt, de ezt törölni sem tudom mert nincs az alkalmazások listájában.."
Telepítsd újra, de ezúttal a C-re, így már látni fogja az Alkalmazáskezelő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest